search
top

Rietastelua autossa ja vähän muuallakin

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (17 votes, average: 3.71 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Kivaa voi pitää muutenkin kuin aina naimalla

Kovasti hyrräsi halut ja himot. Oli pakko ottaa auto alleen ja lähteä ajelemaan. Päiväkin mitä parhain, helle hellästi hyväili ja sai pienen hien iholle. Kiihoittava kosteus vartalolla ohjeisti pukeutumisenkin olotilaan sopivaksi. Ja autoajelu siksi, että sen kätköistä voi seurata muita ja pysähdellä sekä kokeilla kaikkea mukavaa, vaikka itsensä sormeilua jotain kiihottavaa nähdessään. Auringossa saa lekotella muulloin. Lämpöä ja aurinkoa riittää.

Pukeutumiskoodi ei ollut päällimmäisenä mielessä kun päätin lähteä ulos kruisailemaan. Kotona olin keikkunut alastomana, mutta jotain kevyttä piti päällensä panna kun ajelulle lähti. Se kevyt oli ohut ja leveähelmainen minihame. Puserona topin tapainen kietaisuvaate jonka solmin rintojen alle. Näin jäi vatsa ja selkä pitkältä matkalta ihanasti paljaaksi, sillä hamekin oli lantiomallia. Kaiken kruununa varvastossut. Ei mitään muuta, joten sanoisin pukeutumista kevyeksi, ei stringejä tai tangoja vaan ihanasti vilpoiset ilmavirrat pääsivät hivelemään esteettä jokaista kolkkaa. Pieneen pussukkaan sujautin äskettäin hankkimani geishapallot jotka olin hankkinut harjoitellakseni lantiopohjan lihaksia. Olin huomannut, että lihasten käyttö kumppanillekin tuottaa suurta nautintoa. Aiemmin olin treenannut pienemmilla treenipalloilla, mutta ne painavampina eivät pysyneet kunnolla sisällä. Nämä geishat olivat ihania. Olin niitä pitänyt työmatkalla ja töissä, kaupassa käydessä ja aina silloin oli semmoinen ketterä olo. Autoilessakin ne olivat viihdyttävät.

Melko uudessa pikku japanilaisessani oli ilmastointi ja se päällä lähdin liikenteeseen. Suunnistin rauhallisesti katsastamaan kaupungin kuuluisaa uimarantaa. Ajelen hiljakseen koivukujamaista katua alas rantaan ja siitä mäntyjen reunustamaa rannan suuntaista tietä pysäköimispaikalle. Nousin autosta ja lähdin hiekkarannalle kävelemään. Uimaan en aikonut, mutta katselemaan vaan. Ranta oli tupaten täysi ruskeita ihmisiä. Katseeni tietenkin kiinnittyi lihaksikkaisiin miehiin jotka bikiniasuisten naisystäviensä kanssa pelasivat lentopalloa. Jotkut nostelivat rautatankoja suuren osan vaan ottaessa aurinkoa. Aurikorasvan lemu leijui ympärillä ja oli muutenkin hellerannan tuoksut vallalla. Ilkikurisesti loikin makaavien lihaskimppujen yli ja annoin varmaankin hienot näköalat kohonneitten päitten ilmeestä päätellen. Tätä olin tullut tekemäänkin, sillä sisälläni elää pieni ja viaton paljastelija. Lähistöllä makasi mies ja nainen ja päätin tehdä hitaan yliastumisen kummankin rinnan kohdalta. Astuin ensiksi miehen yli ja pysähdyin sekä pyysin anteeksi. Toinen hidas askel naisen yli. Kuulin takaani naisen kiihtynyttä säksätystä, mutta en katsonut taakseni vaan suuntasin autolleni. Muutamalle olin tullut näyttäneeksi pimppiäni. Ihanaa.

Autossa asettelin geishoja sisääni, sillä alkoi olemaan semmoiseen halu. Samalla tunnustelin häpyhuulia ja huomasin niiden olevan aavistuksen turvoksissa, niinkuin keväinen koivunsilmu ennenkuin se repeää ja ponnauttaa uuden keväänvihreän hiirenkorvan esiin. Sormeni hiukan kastuivat asettaessani geishapalloja ja nuolaisin niitä tuntien tutun pimppini maun. Olin aika kosteana. Lähdin ajamaan pallojen liikahdellessa sisälläni joka töyssyn antaessa oman värähdyksensä ja näitä pikkusähköiskuja rakastan. Kiertelin kaupungilla ja tarkkailin kauniita ihmisiä, pääasiassa miehiä. Sain auton pysäköityä keskustan eräälle kadulle ja jatkoin kävellen puistokatujen väliseen puistoon, ajatuksena istua jollekin penkille ja seurata puiston elämää. Tunsin miten olin kostunut lisää ja hiukan pelkäsin, ettei vaan alkaisi suoranaisesti valumaan reisille. Löysin penkin jonka toisessa päässä istui vanhempi pariskunta hiljaa jutellen ja ihmisvirtaa seuraten. Tunsin takamuksissa paljaan puupenkin, sillä lyhyt hameeni ei ylettynyt peittämään istuessa pakaroitani. Sekin vielä lisäsi eroottista tunnetta joka oli minua koko päivän ihanasti vaivannut. Ei hameeni paljoa peittänyt edestäkään, sillä helma oli lähes sylissä. Istuin polvi toisen päällä ja siten reidet olivat alastomina aivan ylös asti. Minua, vilauttajaa ja ekshibionistia se ei vaivannut, ei ollenkaan. Jos joku olisi vaivautunut vaikka konttaamaan penkkini edessä ja vilkaissut ylös, niin olisi nähnyt häpyhuuleni ja niiden välistä ehkä hieman turvonnutta klitorista joka pyrki huulten välistä näkyviin. Vieressäni istuva pariskunta vilkaisi jalkojani ja käänsivät kasvonsa taas ihmisvilinään. Mies pari kertaa vielä antoi katseensa viivähtää reisilläni ja syvemmälläkin sylissä. Muutama tuijottaja käveli ohi ja käytävän vastakkaisen puolen penkillä pari laihaa ja pitkää afrikkalaista porasivat katseillaan minua, suut väänsivät tunnistamattomia sanoja ja käsi kävi housujen sepaluksilla. Vaarallista, ja siksi nousin hypähtäen matalan aidan yli penkin takana olevalle nurmikolle ja siitä kadulle ja kohti autoa. En katsonut taakseni, vaan kävelin rauhallisesti sen pienen matkan autolleni ja avasin autosta oven ja vilkaisin tulosuuntaan. Sieltähän ne teryleenihousuiset kiirehtien tulivat kovasti solkaten. Istuin sivuttain jalat ulkona autosta ja annoin miesten tulla lähemmäksi jolloin levitin polviani ja näytin sen mistä nämä matkalaiset uneksivat. Hitsi, että teki itselle hyvää saadessani läimäyttää oven kiinni ja pullauttaa toinen rinta näkyviin, painaa kaasua ja ajaa pois. Sinne jäivät punaisine kielineen ja pyörivine silmineen tuijottamaan perääni.

Ajoin sillan yli toiseen kaupunginosaan ja sen torin laidalle aivan rantaan. Nousin taas autosta ja menin laiturin ravitolalaivaan nousten sen yläkannelle. Ostin tiskiltä Spriten ja menin merenpuoleiselle laidalle vapaaseen pöytään. Istuin jalat kaiteen alaraudalla ja katselin salmen yli mäellä olevia kerrostaloja sekä seurasin veneilijöiden edesottamuksia. Ravintolalaivan ohi ajeli moottoriveneitä hiljakseen. Muutama vesibussikin meni jonnekin saaristoon ja sieltä pois. Annoin tuulenvireen hyväillä pimppiä ja istuin rennosti. Lounaan puolelta paistava aurinkokin sai säteensä osumaan sinne kosteaan ja kuumaan onkaloon. Pannin merkille, että pieni Marino oli parikin kertaa ajellut hiljakseen aivan lähietäisyydeltä ohi ja sieltä kamera napsi kuvia , ja mistäpä muusta kuin harvinaisesta näkymästä. Toivottavasti pojilla oli tarpeeksi kovat zoomit vehkeissään, että jotain iloa kuvista saivat. Tunsin veneen Marinoksi, sillä isällänikin on samanlainen ja sehän oli paras saaristossa. En peitellyt häpyäni, vaan annoin kameran rauhassa tehdä työtään. Panin myös merkille, että jonkin ajan kuluttua Marino haki kiinnityspaikkaa ja arvasin miksi. Katsoin parhaaksi nousta ja lähdin autolle. Kolme tyrmistynyttä kaveria seisoi laiturilla kun pyyhälsin ohi. Heilautin vaan kättä ja hymyilin.

Pysäytin rantakadulle jossa oli vilkas liikenne ja suunnittelin seuraavaa, hieman rauhallisempaa pysäköintipaikkaa, sillä olin saanut kovan halun hiukan sormettaa itseäni. Päätin ajaa viereisen matkustajaterminaalin pysäköintipaikalle ja tehdä siellä hiukan hyvää itselleni. Parkkiruutu löytyi vaivattomasti, vaikkakin aivan läheltä jalankulkuväylää. En siitä nyt välittänyt, vaan panin käteni häpyhuulien väliin ja vedin geishapallot pois. Ne kiiltelivät märkyyttä ja nostin ne nenäni alle ja haistelin niitä. Nuolaisin niitä kerran ja pistin pussukkaan vetäen kuristusnauhan kiinni. Huuhtelisin ne sitten kotona lämpimällä vedellä. Laskin selkänojaa hiukan lisää takakenoon ja otin rennon asennon. Soittimessa soi kaunis musiikki nostaessani hiukan hamettani, levitin reisiä sekä aloin hiljaa hyväillä häpykumpua ja siitä vein sormiani hitaasti alemmas klitorikselle ja häpyhuulien väliin. Sormi luisti siellä hyvin kun ujutin sen syvemmälle pilluun. Panin toisenkin sormen sisään ja runkkasin silmät ummessa. Toisen käteni olin viennyt kaula-aukosta rinnoille hieroen niitä ja niitten kovina tököttäviä nännejä. Olin aivan muissa maailmoissa ja huuliltani pääsi pieniä huokaisuja. En pystynyt olemaan aloillani vaan takapuoleni ja lantioni teki nautinnollisia liikkeitä. Mielikuvitukseni laukkasi mieleisissä komeissa miehissä ja heidän kanssaan kokemissa hetkissä. Mieleen nousi myös enoni, jota aina olin salaa ihaillut. Tuli tosin ajatuksiin eräs naisjuttukin jonka olin kokenut. Se putkahtaa aika-ajoin vieläkin ajatuksiini ja saa minut omituiseen tilaan. Nyt oli kuitenkin eräs herra suljettujen silmieni näkökentässä ja hän avusti minua tulevaan huippuun. Se huippu tuli ja jännityin kaarelle sormet sisässäni. Kämmen painoi häpykumpua ja olin kuulevinani solinaa sormieni lomasta, mutta se taisi olla harhaa. Ihana tunne levisi joka paikkaan ja aukaisin silmäni. Käsi oli vielä rinnoilla kun katsahdin sivuikkunasta ulos. Vieressä seisoi nuori pariskunta katsellen ja pieni hymy kasvoillaan. Otin nopeasti pois käteni paitani sisäpuolelta ja vedin helmaa alemmaksi, sen minkä se nyt meni. Nuoripari lähti kävelemään, mutta mennessään nuorimies nosti peukaloaan ja hymyillen nyökkäsi. No, en minä nyt kovasti häkeltynyt tai punastunut. Onneksi ei ohi kävellyt mikään päiväkotikaravaani.

Päätin vielä lähteä käymään tavaratalossa. Olin jo suunnitellut ostavani uusia alusasuja ja nyt oli otollinen aika käydä tutkimassa tarjontaa. Ennen lähtöä avasin hansikaslokeron ja otin sieltä kosteuspyyhkeitä hiukan siistiäkseni ja pyyhkiäkseni mehuistani tahriutunutta alapäätäni. Pyyhin huolellisesti reisien sisäpinnat ja välilihan alueen, samoin itse pillun ja häpyhuulet. Kosteuspyyhkeet olivat autossa ajalta, jolloin olin typeryyksissäni ollut sekaisin rakkaudesta erääseen mieheen. Hänen vuokseen tein lähes mitä vain, esim. alennuin hänen sairaaseen vaatimukseensa naida autoni vaihdekeppiä. Kosteuspyyhkeillä puhdistin huolella vaihdekepin nupin ja varren. Asettauduin ratsastusasentoon nupin päälle ja laskin itseni alas nupille ja siitä hitaasti otin sen sisääni. Miesystäväni istui takapenkillä kameran kanssa, sepalus auki ja kalu kovana, sekä napsi kuvia touhusta. Sairasta! En epäile hetkeäkään, että ne kuvat liitelevät jossain bittiavaruudessa ja putkahtelevat esiin erinäisiltä sivuilta. Onneksi kasvoja ei tunnista, sillä riiputin päätä niin, että hiukset valuivat kasvoilleni.

Nousin parkkihallista tavarataloon, mainosten mukaan kaupungin tasokkaimpaan. Turisteja oli paljon ja tietenkin kaupungin ja lähiympäristön omia asukkaita. Paljastelija itsessäni piti huolen siitä, että hakeuduin aina miesasiakkaan eteen rullaportaissa. Pidin toista jalkaa ylemmällä porrasaskelmalla ja toivoin, että jotain uteliaisuutta olisi hameenaluseni herättänyt takana olevalle. Toisessa nousussa huomasin takana tulevan siirtyvän pari askelmaa taaksepäin ja niin oli näkymä alhaalta jokseenkin esteetön. Seuraavissa portaissa siirtyi mies aivan taakseni ja tunsin miten käsi kosketti haarojani. Käännyin ja läimäytin kunnon korvatillikan. Mies punastui ja ihmiset katsoivat, ei niin minua vaan kourijaa jonka arvasivat tehneen jotain sopimatonta.

Olin alusasujen rekeillä ja tutkin ihania pikkuhousuja ja muita hepeniä. Olen aina aivan innoissani saadessani hipelöidä näitä ihania kapistuksia. Tunsin taas kosteuden itsessäni ja alkoi tehdä mieli aitoa miestä. Olisiko rullaportaikon viimeinen välikohtaus ollut sysäyksenä asiaan. Siinä rintaliivien ja pikkuhousujen ympäröimässä tilassa kaivoin puhelimen pussukastani ja soitin Leolle, jonka tiesin olevan lomalla ja oli yksi ns. vakipanoistani. Tiesin hänen auttavan ystävää hädässä. Asia sovittiin ja riensin alas autolleni ja ajoin kaupungin pääkatua pari kilometriä pohjoiseen missä Leo asui.

Leo oli hellä ja mukava kumppani. Hän tiesi ja tietää edelleenkin mistä pidän ja osaa sen mukaan toimia. Olin Leon vartalon lumoissa koko seuraavankin yön. Nautin hänen käsiensä hyväilyistä ja taitavan kalun liikkeistä. En yhtään hämmästyisi vaikka joskus olisimme ja eläisimme yhdessä.

3 kommenttia viestissä: “Rietastelua autossa ja vähän muuallakin”

 1. rip says:

  Oiken hyvä tarina. Me tehään parina samaa. N vilauttaa, M kuvaa ja nauttii. Miesten katseet kiihottaa.

 2. mapidin says:

  Pieni, mukava ja piristävä tarina. Irrottelua.
  Samaa mieltä kuin kirjoittaja itsekin alun kommentissaan. Hauskaa voi pitää muutenkin kuin sillä perinteisellä tavalla.

 3. tappisilmä says:

  Näin on. Ei aina naida tarvitse.

Kommentoi

top