search
top

Olin saamaton nahjus, menetin naisen

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (13 votes, average: 3.62 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Nahjus on säälittävä. Vai onko? Oma vika.

Anu oli nainen josta todella pidin. Piristävä ja elämänuskoa antava tuttavuus kaiken alkuelämän yksitoikkoisuuden ja epäonnisen avioelämän unohduksen antaja. Pieni ja pehmeä Anu vakaine mielipiteineen ja vahvoine edesottamuksineen. Ja uskon hänen pitäneen minustakin kovin, kuten minäkin hänestä.Vahinko vaan, hänellä oli aviomies, ja kuitenkin elimme sydämissä vain toisillemme.

Tapasimme vuosia sitten rannikkokaupungin sulkemistaan odottavan ravintolan viimeisinä asiakkaina keskiyön maissa. Olin tulossa ylitöistä ja poikkesin ensimmäistä kertaa kyseiseen ravintolaan matkallani kotiin, siihen pakkilaatikoiden ja sekamelskan täyttämään yksiöön jonka olin saanut vuokratuksi. Elämä oli hiukan tolaltaan ja pää täynnä ajatuksia taakse jättämästäni perhe-elämästä. Kaikki vitutti. Vaimo ei enää sietänyt ja parin vuoden ikäistä lasta oli ikävä.

Astuin sisään lähiön kapakkaan ja näin perimmäisessä pöydässä vaalean, pitkähiuksisen naisen jonka olkapäät peittyivät pehmeään hiusmereen. Hän istui etukumarassa kädet pöydällä ja katsoi edessä olevaan lasiinsa. Menin naisen pöytään ja istahdin vastapäätä, lupaa kysymättä, ja katsoin kysyvästi häntä kasvoihin ja kysyin, että miksi noin surullinen olemus? Nainen nosti päätään ja vastasi olevansa vaan allapäin, muuten vain. Pieni piristyksen välähdys silmissä kertoi, etten ainakaan ollut epätoivottu pöytävieras. Sain tietää, että naisen nimi oli Anu ja että hän jälleen kerran oli kaksi viikkoa yksin. Mies oli aiemmin päivällä lähtenyt kahdeksi viikoksi Eurooppaan työmatkalle. Ja niitä matkoja on vuodessa 200 vuorokautta. Ei mukavaa. Anu oli hiukan humalassa ja minun tilani oli nouseva. Aika kului jutellessamme ja kävimme viimeisten sävelien tahdissa vielä tanssilattialla. Kaiken lisäksi olin saanut puhuttua itseni illan päätteeksi saatolle.

Luontevasti kutsui Anu alaovella minut kotiinsa vaikka myöhäinen ajankohta olikin. Naimisissa oleva nainen otti täysin tuntemattoman höpöttäjän vieraakseen. Nousimme hissillä viidenteen kerrokseen ja astuimme Anun avaamasta ovesta sisään asuntoon. Anu katsoi ympärilleen etsien jotain ja suutahti hieman, sillä mies ei ollut jättänyt tuttua, muutamaa seteliä sisältävää kirjekuorta eteisen pöydälle. Se oli kosto pienestä riidasta ja myös osoitus säälittävästä itsekkyydestä.

Anu unohti nopeasti ärtymyksensä ja pyysi minut olohuoneen puolelle. Asunto oli pieni ja viihtyisä kaksio isolla keittiöllä. Istuin sohvalle ja Anu toi lasilliset vettä sitruunaviipaleilla. Istuimme ja kertoilimme tarinaamme Anu pienessä hiprakassa ja minä melkoisen selvänä. Anu oli pukeutunut mustiin suoriin housuihin ja tiukkaan, niinikään mustaan villaiseen jumpperiin. Oli talviaika ja vaatteet olivat hieman talvisemmat. Anu oli muodokas nainen, ei mikään pitkä, ehkä n. 165 senttinen sopusuhtainen haluttavuus. Ei laiha eikä lihava, mutta sanoisin sopiva ainakin minun makuuni. Juttelumme eteni kevyesti ja Anu kertoi yksin kotona ollessaan liikkuvan sisällä alasti. Talo oli korkealla kohtaa ja ikkunasta ei näkynyt kuin merta ja hänen mielestään oli se ja sama jos Virosta joku katsoi, niin katsokoon.

Rinnat olivat tiukan jumpperin alla haluttavan näköiset ja mukavan pyöreät. Ehkä hiukan isommat kuin yleensä Anun kokoisella naisella, mutta eivät mitkään huomiota herättävän mahtavat. Mustat housut kiristivät mukavasti pyöreitä pakaroita. Kertakaikkisen herkullinen ilmestys. Siirryin sohvalle Anun viereen ja otin hänet käsivarteni halaukseen, toisella kädellä hiukan silittelin hiuksia ja suutelin otsalle. Anu tuntui olevan leikissä mukana ja otin hänet kovempaan puristukseen ja suutelin suulle. Hänen kielensä tuikahti vasten hampaitani ja siitä se tervehti minun kieltäni. Anu painautui vasten rintaani ja suuteli ja suuteli. Hän oli siinä toimessa taitava ja tunsin huulien imevän ja kielen leikkivän omillani. Kuljetin kättäni alas povelle ja puristin tiukkaa, rintaliiveissä olevaa rintaa, sitten toista ja Anun suutelun lomassa kuului nautinnon ääntelyä. Anu irrottautui minusta ja sanoi, että riisuudutaan, niin olisi kotoisampi olo. Hän otti jumpperin päältään ja riisui mustat housunsa. Irroitti rintaliivien hakaset ja vapautti rinnat, pujotti pikkuhousut pois ja oli alasti. Olin siinä ohessa tehnyt itselleni saman ja olimme kaksi alastonta rinnakkain. Anun rinnat olivat kauniit ja raskaan näköiset, naisellisesti hiukan riipuksissa, mutta ei paljoa. Kynätestin kun olisi tehnyt, niin hyvin olisi kynä rinnan alla pysynyt, mutta kauniit ne olivat. aivan minun mieleeni. Siinä istuessaan hänen reisiensä ja vatsan yhtymäkohdassa pilkisti vaalea, kiharainen karvoitus.
–No nyt on rennompi olo ja kotoisampi, sanoi Anu ja niinhän se oli. Minulla oli kalu luonnollisesti aika kovana ja terhakkaasti se tunki itseään näkyviin reisieni välistä.
–Ollaan tässä sohvalla vaan eikä mennä makkariin. Tuntuu hiukan pahalle jos oltaisiin siellä, sillä siellä on mun miehenkin sänky. Enkä minä ennen ole ketään tänne tuonnut ja voit uskoa, etten ole edes Masaa koskaan pettänytkään. Se on kyllä varmaan mua.
–Ok, ollaan tässä vaan, sanoin ja otin Anun syleilyyni.
–Sovitaanko niin, että ollaan ihan lähekkäin ja voidaan tehdä kivojakin juttuja, mutta ei panna, eihän. Minusta se ei olisi ihan oikein.
Minähän suostuin ihan niinkuin kaikki taka-ajatuksia hautovat kavaljeerit. Tunsin Anun paljaat ja kimmoisat rinnat painautuvan vasten omaa rintaani ja Anun huulet olivat taas huulillani.

Olimme olleet sohvalla jo pitkän aikaa ja olimme aika kiihdyksissä kumpikin. Anu piti suutelusta ja sitä teimmekin paljon, pitkiä ja intohimoisia, huulet lähes kipeytyneinä. Samalla kätemme tekivät tutkimuksiaan toistemme vartaloilla seikkaillen jokaisessa käsillä olevassa paikassa. Anu puristeli ja tunnusteli kovaa kaluani ja kiveksiä, sekä hyväili reisieni sisäpintaa. Minä olin mieltynyt Anun rintoihin ja niiden raskauteen. Nostelin ja puristelin niitä, leikin sormella nännipihalla ja nänneillä. Hyväilin myös Anun vaaleaa karvoitusta ja kuljetin sormeani häpyhuulten välissä, välillä työntäen sen syvemmälle sisään märkään vakoon. Anun lantio liikkui hyvänolontunteen pakottamana ja suudelmien voima kasvoi. Hyväilin Anun koko vartaloa. Laskeuduin alemmaksi ja asetin Anun nojalleen selkänojaa vasten sekä upotin kasvoni hänen reisiensä väliin. Näykin vaaleita karvoja ja Anun kädet painoivat päästäni minua lujemmin kohti syliä. Levitin reisiä hiukan ja sain suuni ja kieleni osumaan häpyhuulien väliin ja maiston pillun maun. Työnsin kieleni syvemmälle, kierrätin seinämiä ja nuolin ja nuolin. Anu huokaili ja liikahteli mielihyvästä painaen aina vaan päätäni itseensä.

Minun teki kovasti mieli ottaa Anu kovaan puristukseen ja panna. Mutta Anun aikaisempi pyyntö pidättyvyydestä painoi enempi enkä alkanut sen suuntaista toimintaa. Anu oli rohkea ja meni aika pitkälle, kun otti kaluni huultensa hyväilyyn. Huomasin, että se toiminta ei ollut aivan noviisin toimintaa, olihan hän naimisissa oleva kokenut nainen. Anu piti kulliani nyrkkinsä puristuksessa ja näykki hampain varovasti terskaa. Runkkasi venyttäen esinahkaa pitkälle terskan taakse. Terska upposi syvälle Anun suuhun ja kieli teki hyväilevää kiertoaan kullin ympärillä. Välillä tunsin kielen hyväilyn kivespussin pinnalla ja kiveksen muljahtavan hänen hampaiden välistä suuhun. Hän osasi toiminnan ja olin ns. seitsämännessä taivaassa.

Yö oli jo pitkällä ja Anu totesi olevan aika nukkumiselle. Hän sanoi minun voivan jäädä sohvalle, itse hän menisi omaan sänkyynsä. Sain kaapista täkin ja pitkän, pitkän suudelman. Anu meni makuuhuoneeseen ja minä istahdin sohvalle mietiskelemään. Olin aivan tolaltani ihastuksesta.

=========

Seuraavan päivän ajan pyörittelin muistissani edellisen yön tapahtumia ja päätin lopuksi soittaa Anulta saamaani puhelinnumeroon. Anu vastasi ja puhelimme hiukan hämillämme edellisestä tapaamisestamme. Pyysin Anua lähtemään pienelle iltapäiväkävelylle ja poikkeamaan luonani. Enhän kovin kaukana asunut ja matka taittuisi puolessa tunnissa. Pienen epäröinnin jälkeen hän lupasi tulla. Aloin nopean ja tehokkaan tavaroiden järjestelyn ja liikojen pölyjen pyyhkimisen. Petasin vuoteeni ja olin tyytyväinen tulokseen sekä aloin valmistaa jotain tarjottavaa joka oli kahvia ja lähikaupan korvapuusteja.

Näin ikkunasta Anun tulevan ja menin alaovelle vastaan. Annoimme toisillemme pienet suukot ja nousimme ylös yksiööni. Kahvi pulputti keittimessä Anun riisuessa ulkoilupuseroaan. Istuimme alas ja kahvittelimme ujosti vilkuillen toisiamme. Arvata saattaa vaan missä ajatukset pyörivät. Tietenkin edellisessä ja yllätyksellisessä kanssakäymisessämme. Eikä aikaa kovasti mennyt, kun taas olimme kiinni toisissamme ja hengityksemme nenän kautta kulkevaa kiihtynyttä kohinaa. Ohjasin Anun vuoteelleni ja imeydyimme lujasti toisiimme. Aikaa ei kulunut pitkälti siihen kun olimme alastomina toistemme syleilyssä. Olin selälläni ja Anun alaston vartalo painautui omaani vasten. Nostin Anua hartioista istumaan päälleni ja otin raskaat rinnat käsiini. Nännit pilkistivät sormieni välistä minun hiljaa puristellessa povea.
–Ei tehdä mitään semmoista, ollaan vaan näin. Tämäkin on ihanaa. Jooko?
Näin Anu halusi olla lojaali miestään kohden, mutta tiesin ja tunsin hänen kovasti tekevän mieli mennä pidemmällekin. Tunsin Anun kuuman sylin olevan avautuneena kullini varrella häpyhuulten kosteassa syleilyssä. Anun tahaton liike kullilla sai haluni nousemaan aina vaan kovemmaksi. Kaluni tummanpuhuva terska loisti vatsallani Anun karvoituksen välistä. Anukin vilkaisi alas ja naurahti hauskaa näkyä ja kastoi sormeaan suussaan ja sitten koskettaen sillä terskaa. Minä yritin hieroa kullia kovemmin häpyä vasten ja Anu liikkui sillä liukkaasti. Vedin Anun taas kiinni itseeni jolloin hänen pakarat nousivat ylös ja pillu kohosi hiukan irti kulliltani. Salakavalasti vedin lantiotani alas ja kulli sojotti suoraan Anun pilluaukkoa kohden koskettaen sen märkiä reunoja. Anu nosteli lantiotaan irti siitä ja hoki hiljaa, että ei ei. Mutta niin siinä vaan kävi, että hän antoi periksi ja hiljaa laskeutui alas ja kullini soljui kuumaan syliin.
–Ei näin pitänyt käydä, sanoi Anu, mutta ei mitenkään pahoillaan.
–Ihanaa kumminkin, hän jatkoi ja ratsasti kullillani ja tunsin märkyyden leviävän alas nivusiimme. Anu pani ja minä puristelin hänen rintojaan. Aina välillä hän nojautui taakse ja otti käsin tukea polvistani päästäen suustaan huokailuja jotka kertoivat aivan muusta kuin katumuksesta. Käännyimme niin, että minä nousin päälle ja Anun levitetyt jalat olivat ristissa pakaroillani. Näin rakastelimme pitkään välillä hiukan levähdellen ja keskityimme vaan suudelmiin.

Niinhän siinä kävi, että saimme orgasmimme, Anu muutaman pikkuorkun ja sitten sen isomman jolloin hän hetken tärähteli ja lähes raapaisi minua selästä. Odottelin hetken ja jatkoin hiljaa kiihdyttäen panemista niin, että tapahtui minullekin se räjähdys. Vedin sylkevän kullini ulos ja kastelin kuumalla spermalla Anun rinnat ja vatsan. Laskeuduin hänen vierelleen ja katselin miten Anu leikki sormellaan spermassa levittäen sitä rinnoilleen ja hieroen myös nänneilleen, maistaen sitä myös huulillaan. Nousin istumaan ja katselin Anua ja hänen hiukan erillään olevien jalkojen välistä leikkikenttää. Vaaleat karvat olivat kosteana hiukan tarrautuneet toisiinsa ja häpyhuulet olivat aavistuksen turvoksissa ja avoimena. Kiiltävää pimppimehua oli valunut ulos välilihalle ja reisien sisäpinnat kiiltelivät houkuttelevasti. Ei voinut vastustaa kiusausta, vaan nuolin hetken näitä märkiä paikkoja.

=========

Talvi oli mennyt ja olimme Anun kanssa olleet niin läheisiä kuin vaan voi. Minä olin viettänyt paljon aikaa hänen kodissaan samoin kuin Anu minun luonani. Aina Anun miehen ollessa kotona olin hiukan kaipaavalla tuulella ja ehkä hiukan mustasukkainenkin. Anu piipahti luonani silloinkin kun vaan pääsi, mutta ei voinut jäädä yöksi. Rakastelimme kuitenkin. Anu kertoi miehensä epäilevän jotakin, sillä niin apaattiselta Anu tuntui miehen mielestä Anun olevan heidän aviovuoteessa. Minulle Anu sen myönsi ja kertoi karttavansa miestään. Onneksi mies ei ollut koskaan kotona muutamaa päivää pidempään, vaan lähti taas, ja Anu hymyili jälleen.

Sen talvisen ensitapaamisemme jälkeen olin ollut Anun kanssa heidän maakuuhuoneen sängyssä. Anu oli miehensä puolella ja minä Anun puoliskolla. Kanssakäymisemme oli railakkaan riehakasta ja suurimman osan sisällä viettämästämme ajasta olimmekin sängyssä. Mutta kesällä pyöräilimme paljon ja poikkesimme joskus luontoon. Sen arvaa mitä siellä teimme, ja teimme sitä myös ahkerasti.

Suosikkireittimme kulki maalaismaisemassa ja kerran pysähdyimme erään sillan alkuun. Jätimme pyörät kaidetta vasten nojalleen ja menimme alas puron rantaan sen suojaisaan lehtometsään. Aivan sillan lähelle kylläkin ja näköyhteyskin sillalle oli. Istuimme puron, tai oikeastaan pikkujoki se oli, rantaan ja heittelimme kukannuppuja ja muuta pientä veden vietäväksi. Siinä lähekkäin ollessamme aloimme halailla toisiamme, hyväillä ja suukotella. Pistin käden Anun löysän paitapuseron alle tunsin paljaat rinnat käsissäni. Anullahan oli raskaat ja hiukan tavallista isommat rinnat, mutta ei mitkään pahasti riippuvat, vaan naisellinen ja kaunis povi. Ulkoillessa hänen tapanaan oli jättää kaikki kiristävä ja vangitseva pois. Niin nytkin. Laskin Anun selälleen ruohonkorsien sekaan ja nostin paitaa niin, että näin pulleat rinnat ja niiden tököttävät nännit. Suutelin nännit aivan märäksi ja samalla hyväilin Anun vatsaa ja siitä alaspäin yli shortsien kankaan reisiä ja niiden sisäpintaa. Anu levitti aavistuksen jalkojaan ja upotti sormensa hiuksiini. Avasin shortsien vyön ja vetoketjun ja ujutin käteni Anun pikkuhousujen alle sylin lyhyelle karvoitukselle. Anun pylly liikkui ja nousi vasten kättäni ja sormea joka oli häpyhuulien välissä koskettelemassa herkkiä kohtia. Anu oli kostumassa ja työnsin sormen syvyyksiin pyörittäen sitä siellä. Lopetin rintojen suutelemisen ja nousin ylemmäksi vetäen Anun shortsit alas. Avattuani oman sepalukseni siirryin Anun jalkojen väliin. Anu potkaisi toisen lahkeen ulos shortseista ja sai jalat leveämmälle. Painoin kullini sisään nesteistä liukkaaseen pilluun ja aloimme rakastelun. Sillalla ajoi ohi harvakseltaan autoja ja kerran pyräilijöitä pitkä jono. He vilkuilivat alas, mutta en tiedä näkikö kukaan touhuamme.

Olimme rakastelussamme aivan kahden ja muuta maailmaa emme huomioineet. Linnut pitivät kyllä ääntään ja kukat tuoksuivat, mutta me rakastelimme. Orgasmit tekivät tuloaan ja tulivat. Makasimme hengästyneinä hetken ennenkuin nousimme. Anulla oli savetteja pikkupaketti taskussa joilla pyyhimme itsemme, ja muutenkin siistiydyimme. Kipusimme ylös sillalle jossa nojailimme vielä hetken kaiteeseen ja jatkoimme sitten edelleen retkeämme. Tämäkin kerta oli yksi monista kerroista, jolloin olimme ratkenneet läheiseen yhdessäoloon. Ja aina oli yhtä mukavaa.

=========

Elimme näin lähes kaksi ja puoli vuotta. Aika oli mielestäni elämäni parasta ja rakastin Anua, vieläkin. Anu vannoi tuntevansa samoin. Olimme kuin aviopari. Matkustelimme yhdessä, mutta aina oli muistettava se Anun mies. Anu oli lopettanut koko seksielämänsä hänen kanssaan ja siitä oli kehkeytynyt kovia riitoja. Mies tiesi Anulla olevan toisen, mutta miestä oli kuitenkin kunnioitettava, sillä hän ei kohdellut Anua väkivaltaisesti.

Anu halusi, että olisimme muuttaneet yhteen ja hän olisi eronnut miehestään. Minulla oli yksi avioero jo takanani ja se mietitytti kovin. Olin saamaton ja arka ja harasin vastaan. Se kostautui ja menetin Anun. Hän muutti pois, jätti miehensä ja siinä samalla minutkin.

Kommentoi

top