search
top

Norjalaisen kalastajantytär osa 1

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (14 votes, average: 4.43 out of 5)
Loading...

Olin kutsuttuna ystävänä ja kaverina Sonjan kotiin. Sonja oli jo lapsesta asti ollut leikkikaverini, naapuri ja koulutoveri. Lapsuutemme olimme viettäneet samassa norjalaiskylässä, syvän vuonon rannalla. Ahkerasti leikimme ja hiukan vanhempana kuuntelimme musiikkia ja olimme yhdessä muitten nuorten kanssa. Teimme retkiä vuorille ja meren saarille. Eivätkä ns. kielletyt leikitkään aivan tuntemattomia olleet.

Perheemme oli muuttanut Norjaan minun ollessa aivan pieni. Isäni oli saanut kalatehtaan isännöitsijän paikan ja äiti oli minun tultua kouluikään alkanut hoitamaan puolipäiväisesti tehtaan terveysasemaa. Sonjan isä oli jonkinmoinen tehtaan pääkalastaja, joka ei kumminkaan ollut jatkuvasti merellä, vaan ahkeroi paljon myös toimistotöissä. Sonjan äiti oli suomalainen, nuoruudessaan kalatehtaalle kesätöihin eksynyt opiskelija joka rakastui ja tälle tielle jäi. Näin Sonja puhui suomea kuin vettä vain. Siitä oli äiti pitänyt huolen.

Nyt monien, monien vuosien jälkeen olin matkustanut Norjaan katsomaan ja tervehtimään ystäviäni, joita olikin yllättävän paljon. Olimme koossa kaikki siinä vanhassa ja tutussa kylässä, joka oli laajentunut ja kasvanut suureksi yhteisöksi. Pidimme hauskaa ja muistelimme lapsuus- ja nuoruusajan kommelluksia ja leikkejä. Minulta sujui paikallinen kieli vanhastaan sujuvasti. Sonja oli lähelläni ja en voinut kuin ihailla hänen viehättävyyttään, pitkää ja vaaleata kaunotarta, tyylikästä ilmestystä. Tiesin hänen asuvan nykyään Bergenissä jonne hän oli kutsunut minut vierailulle. Mutta ennen vierailua pidimme hauskaa ystävien kesken naureskellen vanhoille muistoille ja kommelluksille. Uskaltauduimme jopa uimaan vuonon jäätävään veteen. Sitähän olimme jo lapsenakin tehneet.

Sonjan koti oli korkealla rinteellä, varsinaisen kaupungin yläpuolella joka valaistuna loisti ja kiilteli sateen jäljiltä. Ihailimme olohuoneen valtavasta ikkunasta näköalaa alas kaupunkiin ja vuonolle. Alapuolella näkyi luikerteleva tie ja talojen kattoja. Sonja oli ajanut ylös rinnettä kiemurtelevaa serpentiinitietä, tai oikeastaan serpentiinikatua, sillä kaupunki oli levittäytynyt korkealle ylös vuoren kupeelle. Reitin varrella oli omakotitaloja ja vehmaita puutarhoita. Pehmeä ja vaalea sohva oli ikkunan edessä ja paikka oli valittu juuri näköalan vuoksi. Siinä varmaan Sonja useasti istui ja ihaili kaupunkiaan. Nyt istuimme kaksin sohvalla, halasimme ja suutelimme. Tuttuja kun olimme jo aivan nuoruuden ajoilta, niin yhteisestä sopimuksesta riisuimme vaatteemme, toinen toistamme auttaen ja pienessä ujouden puuskassa naurahdellen huolimatta siitä, että vartalomme olivat toisillemme tutut. Mutta rohkaisuna oli paikallinen votka, jota Sonja aiemmin oli tarjonnut. Olikin pitkä aika siitä, kun saimme jälleen olla näin lähekkäin. Jo puoli vuotta.

Alastomina suutelimme Sonjan lämpimässä kodissa. Olimme kuumassa syleilyssä sohvan syvyyksissä. Sadepisaroita valui ikkunan ulkopinnalla taittaen kaupungin valoja mitä ihmeellisimpiin välkkeisiin. Laskin Sonjan nojalleen suurelle tyynylle ja katsoin tarkasti hänen kasvojaan muistaen jokaisen poimun ja pienen läiskän joita hänellä kasvoissa oli. Hiukset laskeutuivat pilvenä hartioille ja korvanipukat pilkistivät kaiken alta. Korvalehdissä erottui pienet reijät, sillä korvakorut olivat ikkunalaudalla. Sinne Sonja oli ne riisunut. Siirsin katseeni alas kohti rintoja. Hänelle oli ilmestynyt sydämen puoleisen rinnan nipukkaan koru. Siirsin katseeni alas navalle ja totesin sielläkin olevan lävistyksen, ohuen ketjun riippumassa navan yläreunasta. Nämä olivat uusia juttuja sitten viime kohtaamisemme. Hivelin kevyesti Sonjan poskia ja huulet, jotka kiiltelivät kosteana ikäänkuin odottaen suudelmaa, olivat tuttuja ja niitä olin kaivannut. Liikutin sormeani pitkin hänen vartaloaan leuan alta rinnoille. Kokeilin nännin korua ja ajattelin, etten vaan satuttaisi, sillä näytti se niin kipua tuottavana lisänä kauniilla nipukalla. Pyörittelin sormeani rinnalla ja totesin miten nänni koveni samoin kuin toisenkin rinnan nänni. Otin varovasti korunännin huulilleni ja hyväilin sitä kielelläni toisen rinnan ollessa vasemmassa kädessäni. Puristelin rintaa ja tunsin Sonjan lämpimän henkäisyn korvassani ja hänen kätensä sivelyn lantiollani. Lantiolta hän siirsi hyväilyt reidelleni ja toisen käden retki kulki hartioillani ja siitä selän kautta alas toiselle reidelle. Olin kuumissani ja niin totesin Sonjankin olevan. Siirryin huulineni toisen rinnan hyväilyyn samalla kun tunsin Sonjan edenneen reisieni väliin. Kädet siellä etsivät sitä kovaa ja terhakkaa kalua. Löysivät sen ja ottivat huomaansa, puristellen ikäänkuin tervehtien. Levitin hivenen jalkojani ja niin kädet saivat paremman tilan hyväilyihin. Tunsin miten koko varustukseni oli Sonjan kämmenkuppien suojassa kuin kukkanen korissaan. Suutelin Sonjaa suulle, poskille ja leualle. Otin hänet käsivarsieni väliin ja puristin lujaa.

Sonja ojentautui ja työnsi minut vasten selkänojaa ja laskeutuen itse polvilleen lattialle jalkojeni väliin. Otti käsillään polvistani ja työnsi ne erilleen sekä upotti päänsä nivusien lämpöön. Minä painoin häntä takaraivosta lujempaa vasten kullia ja heitin pääni taakse ja nautin. Sonjan lämmin suu oli täynnä kulliani jota hän imi ja pumppasi. Pienet näykkäisyt tuntuivat pikkukipuna hänen käsittelyssään. Hän otti varren käteensä ja liikutti nyrkkiään sillä edestakaisin samalla puristellen toisella kädellä kiveksiä. Yritin olla kiemurtelematta ja vaan nauttia tästä kauan odottamastani hetkestä. Sade ropisi ikkunassa ja hämärä huone huokui kahden ihmisen läheisyyttä. Laskin itseni selälleni ja vedin Sonjan päälleni. Otin rinnat käsiini ja suutelin niitä ja kuulin pienen helähdyksen korun osuessa hampaaseen. Olin kiihkoissani ja siirsin Sonjan päälleni istumaan jalat lanteitteni molemmin puolen. Sonja ohjasi kullin sisään mehuista märkään pilluun ja alkoi pienen ratsastuksen. Ratsastus kiihtyi ja hän piti käsiään rinnoillaan, ikäänkuin tukena, mutta varmaan tuottivat myös hyvänolon tunteen. Minä olin vaan ja nautin, vastasin tietenkin Sonjan pomppuihin ja tunsin miten syvälle patukka painui. Sonja liikkui päälläni, kiertäen syliään ja olematta hetkeäkään paikallaan. Tämä teki hyvää ja tunsin paisuvani äärettömyyksiin, täyttäväni Sonjan pillun.

Halusin maistaa märkää ja pientä ääntäkin pitävää pillua. Nostin Sonjan ylös suulleni ja upotin kieleni syvälle häpyhuulten väliin. Tunsin sänkimäisen karvoituksen otsallani, pillun tuoksun, sen märkyyden ja maun. Ne ovat niitä maailman ihanimpia aistein tunnettavia asioita. Kiersin kieltäni vaossa ja nuolin sileitä häpyhuulia. Siirsin käteni Sonjan selkäpuolelle ja hyväilin hänen pakaroitaan, levitin niitä hieman ja panin sormeni aukolle. Sekin oli hiukan kostea ja liukkaan tuntuinen. Työnsin varovasti sormeani sisään liukkaaseen ja kuumaan aukkoon. Sonja voihkaisi hiljaa, ei kivusta vaan tunteesta joka pani hänet sykkimään aina vaan kovemmin. Sonjan pillu melkein valui ja pyllyaukko oli entistä liukkaampi. Nostin polveni koukkuun ja siirsin Sonjan rinnalleni istumaan. Varovasti työnsin kumppaniani nojaamaan resiini ja laskin hitaasti jalkojani alas. Sonja oli selällään päälläni pää säärilläni. Katsoin suoraan Sonjan pilluun joka kiiltävänä loisti ikkunan läpi hejastuvissa valoissa. Levitin sitä hieman ja hieroin varovasti klitorista. Tiesin Sonjan nauttivan sen hellästä käsittelystä, ei mistään runnovasta hieromisesta. Karvattomat häpyhuulet olivat saaneet illan touhuissa hiukan pulleutta lisää ja tuntuivat kiinteiltä ja halukkailta. Sormeni seikkaili Sonjan sisällä, kaksi sormea, ja kolmekin.

Kohottauduin ylös ja käänsin Sonjan selälleen levittäen hänen jalkojaan. Hitaasti laskeuduin hänen päälleen ja kovana oleva kullini sujahti ilman ohjausta ja apua suoraan Sonjan pilluun. Se liukui kuin kuin puukko tuppeen. Sonja puristi lihaksiaan sen ympärillä ja vangitsi sen otteeseensa. Työnsin lujasti mahdollisimman syvälle ja Sonja vastasi lanteita nostaen. Painoin määrätietoisesti patukkaa kohti unelmoimaani pohjaa ja sen tunteenkin sain, että sain pohjakosketuksen. Varma en voinut olla, sillä luulisin naisen sen seudun tienoot olevan joustavia ja myötäileviä. Mutta kaikkiaan, me pantiin, ja lujaa. Sonjan sääret vangitsivat minut puristukseensa ja auttoivat työntöjäni porautumaan siihen kuuman ja porahtelevaan kattilaan. Itse katselin tyttöni kasvojen ilmeitä ja näin, että nautinto oli onnekasta. Suljin silmäni ja suutelin hänen kasvojaan. Kasvojaan, joita olin lapsena salaa rakastanut, ja nyt aikuisena aivan avoimin mielin.

Lähestyi hetki, ettemme voineet pidättäytyä tulevasta purkauksesta. Orgasmi tuli Sonjalle kuin ryöppy ja minä annoin myös periksi jo pidättelemääni purkausta. Sonja tärisi ja painoi kynsiään hartioihini ja minulta levisi nesteet pitkin Sonjan vatsaa. Sitä tuli laantuvan sykkeen myötä kunnes loppui. Makasimme päällekäin ja huohotimme. Tunne oli taivaallinen ja turvallinen, kiihottava seksi tuoksui leijailen ympärillämme. Hitaasti irrottauduimme ja nousimme istumaan. Katselimme ulos ja olimme hiljaa. Ajattelimmeko edes? En usko, olimme vaan. Vihdoin Sonja nousi ja pujahti keittiöön tuoden sieltä lasit ja pullon punaviiniä. Istuimme maistellen viinejämme, nojasimme toisiimme Sonjan pää olkaani vasten. Sade oli tauonnut ja kaupunki alapuolellamme loisti valoissaan. Monen väristä ja vilkkuvaa kaupunkivaloa, mutta meillä hämärä sohva. Suunnittelimme seuraavaksi päiväksi matkaa alas ja kalatorikierrosta, poikkeamista johonkin monista kalaravintoloista ja sitten takaisin ylös Sonjan kotiin.

Parit lasilliset punaviiniä olimme nauttineet kun jälleen olimme sylikkäin ja minulla toimitakuntoinen kulli vaativana ojossa. Nyt jo otimme rauhallisemmin ja leikkimielisemmin, mutta kehkeytyi siitä kunnon rakastelu. Yö oli jo pitkällä kun yhdessä menimme suihkuun ja siellä vielä ilakoimme kuuman veden alla. Pesimme toisemme ja kädet eksyivät mihin sattui. Kuivattelimme huolellisesti ja pujahdimme Sonjan sänkyyn. Nukuimme niin liki ja kiinni toisissamme kuin vaan mahdollista, aivan kuin olisi ollut pelko toistemme kadottamisesta.

2 kommenttia viestissä: “Norjalaisen kalastajantytär osa 1”

  1. rmrm says:

    Kieltämättä, monta on tarinaa, mutta pitihän muistitikkua keventää kun uusi sivusto aukesi. Orpoa olisi, jos aivan tyhjänä kumottaisi. Nyt on muistit tyhjät ja saattaa jonkin aikaa kestää, ennenkuin uutta pukkaa.
    Mutta kommentit ja kritiikit ovat aina tervetulleita. Kiitos. Kovin laiskasti ihmiset muuten kommentoi.

  2. MasterJonathan says:

    Kova on yritys rmrm:llä tarinoiden määrästä päätellen. Verbaliikka on ihan kohdallaan, mutta kieltämättä sitä toivoisi vahvempaa tarinaa.

Kommentoi

top