search
top

Ihmisiä tässä vaan ollaan

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (17 votes, average: 3.76 out of 5)
Loading...

Vapaaehtoinen, vuosien koskettelu, puristelu ja pienimuotoinen sukupuolinen kanssakäynti on ilostuttanut työpaikan ilmapiiriä. Onneksi olosuhteet ovat tälle kaikelle otolliset. Työpaikka vailla vertaa monin komeroin, pikku nurkkauksin ja pienin työhuonein. Yksikön henkilöstökin pieni vaihdellen 3-4, mutta isomman laitoksen varjon alla. Varjon, joka kattaa ainakin yli sata työntekijää. Tämän pikkuyksikön vakinaisia on kaksi, nainen ja minä, muut vaihtuvat puolivuosittain. Tämä nainen, kolmekymppinen, tai hiukan yli, sekä minä eronnut nelikymppinen partasuu. Nainen elelee tahollaan avovaimona.

Noin kahdeksan vuotta sitten ilmestyi tämä naispuolinen työtekijä parikseni vakinaiseen työsuhteeseen. Esittelyssä kertoi nimekseen Katariina, mutta sanoi olevansa lyhyesti Kata. Sopusuhtainen, ryhdikäs punertavapäinen ilmestys, ja on myös semmoisena pysynyt. Jokainen kaari ja uloke paikallaan korostaen iloista naisellisuutta jonka pukeutuminen on viehättävän kutsuvaa ja uteliaisuutta kiihottavaa. Muutamat pisamat piristävät nuorekasta olemusta. Semmoinen on Kata.

Aamuisin on tapanamme kokoontua pienen kahvihuoneen pöydän ympärille. Joku reipas on valmistanut kahvin. Pientä jutustelua ja haukottelua, kahvin tuoksua ja ylimalkaista tulevan päivän tehtävien suunnittelua. Joskus vaan tapahtuu kummia. Tulee semmoinen vallaton ja vilkkuva olo. Kun ylimääräiset kahvittelijat ovat menneet tehtäviinsä, Kata ja minä jäämme vielä istuskelemaan. Huomaamme, että molemmilla on kujeet mielessä. Silloin tiedämme päivän kuluvan pienen härnäilyn ja kopeloinnin tahtiin. Kaksin kun olemme, niin minä puristan Kataa polvesta ja hiukan levitän hänen jalkojaan sekä sujautan käden hameen alle. Hametta hän yleensä käyttää. Kokeilen kuumaa haaraa ja Kata kiemurtelee. Puristan peukalon ja etusormen väliin pikkareiden peittämää pillua, ja silloin aina, ihan aina Kata painaa kätensä kullilleni ja sitä puristellen kikattelee. Housuni eivät estä häntä tuntemasta kädessään sen kovuutta joka kosketuksesta salamana syntyi. Näin leikimme ja vilkuilemme ovelle, sillä ilmitulo on aina vaarana. Ja vaara kiihottaa meitä. Mutta tunnollisia kun olemme, siirrymme mekin omiin tehtäviin. Voi olla, että Katalla on minulle päivän mittaan jokin yllätys. Niin on silloin tällöin ollut.

Aamupäivä on jo pitkällä kun menen varastohuoneeseen. Sieltä pitäisi löytyä eräs laite jota tarvitsen. Pitkulaisen huoneen perällä on lukittava kaappi jonka oven olen avannut ja tutkin hyllyä. Kuulen oven käyvän ja vilkaisen tulijaa ja Katahan se sieltä ilkikurinen hymy huulillaan tulee. Lähestyy ja tarraa syliotteella minusta takaa kiinni. Minä ojentaudun ja vien kädet taakse sekä yritän kutittaa Kataa. Siinä hädin tuskin onnistunkin, sillä notkea on Katan kiemurtelu käsissäni. Sieltä takaa sitten alan hivuttamaan hametta ylös Katan pyllyn päälle. Kädet sitten pakaroille ja siinä se on, taas yllätys. Kata on jossain vaiheessa ottanut pikkarit pois ja kuumat pakarat ovat nyt kourissani. Tätä on tapahtunut ennenkin. Kata irrottaa otteensa minusta ja käännyn kohti. Olemme kiinni toisissamme minä kädet Katan pakaroilla ja leivon niitä ja puristelen. Kata huokuu korvaani ja minulla kalu jälleen kovana painamassa vasten Katan pillua. Tunnen sormien askaroivan vetoketjuni kimpussa ja pieni sihahdus kun se aukeaa. Katan käsi sujahtaa sepaluksesta sisään, kaivaa kullin esiin ja ottaa otteen varresta vääntäen sen housuista esiin ja kumartuu alas tuikaten huulensa punoittavan kiiltävälle nupille. Hän aukaisee hieman suutaan ja ottaa koko terskan huulien väliin, puraisee varovasti ja nousee ylös. Hymyillen hän laskee hameensa ja käännähtää kadotakseen ovesta ulos. Minä seison sepalus auki ja kalu heilahdellen. Saamarin ärsyttäjä.

Olen tullut tietokoneen ääreen ja Kata istuu omansa takana vastapäätä minua. Katson häneen ja niin myös hän minuun. Näen vaan pään yläosan, nauravat silmät ja muutamalla pisamalla koristellun otsan. Muita ei nyt huoneessa näy, ja kumarrun katsomaan pöydän alta Katan sääriä. Paljaat, ruskeat raajat ovat sirosti rinnakkain, mutta vaan hetken. Katan tietäessä kurkkivani hän levittää jalkojaan, nostaa hiukan hamettaan, ja levittää sitten oikein kunnolla avaamalla näkymän jota olinkin toivomassa. Katan pillu loistaa kosteana ja klitoris kiiltää kuin pienoisterska. Laskeudun alas pöydän alle ja näen miten Kata levittää sormin häpyhuulia, hivelee keskisormella ja painaa sen syvemmälle. Hän liikahtaa ja tuo itseään lähemmäksi istuimen reunaa. Minä menen aivan Katan jalkojen väliin ja työnnän kasvot reisien puristukseen missä tunnen kasvoillani lämmön. Tunnen tuoksun, niin erikoisen ja kiihottavan. Upotan kieleni Kataan ja hänen lyhyt sänkimäinen karvoitus kutittaa nenääni. Karvoitus on lyhyeksi leikattu ja häpyhuulet ovat paljaat. Kata huokaa: “Sari ja Aina menivät kauppaan ja syömään”. Olimme siis kahden ja tähän aikaan ei tänne tule kukaan edes vierailulle. Otan jälleen Katan pakarat käsiini ja vedän häntä tiukemmin kohti minua. Nuolen ja imen, kieleni pitää leikkejään pillussa. Märkää on jo Katan reisillä ja siitä se kastelee poskeni. Aion antaa kaiken kuivua niihin, sillä tiedän, että niin saan tuntea koko päivän ja illan Katan tuoksuja.

Olen leikkinyt Katan kolossa jo pitkään ja tuntenut Katan kiemurtelut. Nyt ovat polveni jo niin arat, että tulen pois pöydän alta. Menen Katan selän taakse ja vien kädet hänen rinnoilleen. Avaan paidan nappeja ja tunnen rintaliivien peittämät rinnat käsissäni. Pistän kädet kuppien sisäpuolelle ja puristelen. Nännit painavat kämmeniä, hyväilen huulin Katan hiuksia ja tunnen niiden raikkaan tuoksun. Katan kädet ovat vielä hänen sylissään ja tekevät pientä edestakaista liikettä. Minun tekee mieli rakastella ja niin varmaan myös Katan. Käytävältä kuuluu välioven kolahdus ja puhelua. Kokemuksella taiomme itsemme normaalioloon ja livahdan varastohuoneeseen.

Varastohuoneessa minun on pakko nojata peräseinään, korkean lundiahyllykön suojassa ja otettava itsestä kiinni ja puristeltava. Niin kovasti tekisi mieli tuntea Katan pillu kullillani. Sen kuumuus ja kireys, liukkaus ja supistelu. Päivä on jo siinä vaiheessa, että päätän mennä pistämään kahvin tippumaan. Siinä ei kauaa mene kun jo kaikki neljä istumme minikeittiössä kahvimukit edessämme. Tunnen poskieni kuumotuksen ja niiden kiristävän ihon. Sen on aikaansaanut kuivuneet Katan mehut ja vieno tuoksu leijailee nenäni editse. Sari ja Aina on pyydetty kerroksiin auttamaan jossain kinkkisessä tehtävässä ja siihen menee loppupäivä. Vilkaisemme Katan kanssa merkitsevästi toisiamme. Keskustelemme kaikki vielä tulevasta heinäkuusta ja lomista. Silloin olisimme kaikki pois ja työpaikkamme suljettu.

Tytöt olivat poistuneet uusiin tehtäviin ja me Katan kanssa jääneet jatkamaan omiamme. Olen omassa työhuoneessani kun Kata tulee sinne, kapsahtaa kaulaan ja lirkuttelee iloisesti. Minulla kädet hakeutuvat taas Katan lanteille ja siitä hameen alle. Siellä on vastassa ne tutut paljaat paikat ja Kata ottaa kädestäni vetäen sen pois. Sanoo, että mennään kellarin studioon. Siellä olimme käyneet ennenkin ja tiedän, että se on ollut vastaavassa käytössä joillain muillakin. Studiossa on mukava soppi jossa on vaahtomuoveja ja verhoja. Aivan hieno tila pienelle seksille. Suljemme ovet jättäen keltaisen “odota”-valon palamaan.

Napsautimme studion oven takalukkoon ja hakeudumme vaahtomuoveille. Lähestyn Kataa ja avaan hänen paitansa napit ja otan sen häneltä pois. Kata avaa itse hameensa vetoketjun pudottaen sen alas. Hänellä on vain rintaliivit päällään mutta nekin katoavat salamana. Alaston nainen seisoo edessäni. Sujautan oman paitani pois ja sitten housut ja kalsarit. Nyt on kaksi alastonta vartaloa lähes kiinni toisissaan. On pieni jännitys päällä, mitä jos joku tulee kolistelemaan ovelle. Lasken Katan alas vaahtomuoveille ja itseni hänen viereensä pää hänen lanteitten kohdalle ja kullini Katan hartioiden tasalle. Tunnen Katan niin hyvin ja tiedän, että hän haluaa näin tapahtuvan. Pistän pääni ja kasvoni Katan alavatsalle. Hyväilen huulin karvoitusta ja odotan kunnes Kata levittää jalkojaan ja pääsen syvemmälle kohti pillua. Samalla tunnen miten Kata tarttuu kulliin ja ohjaa sen suuhunsa. Imaisee ja runkkaa, hyvälee kaikkea siellä, näykkii ja puristaa. Minulla on taas kasvot märkänä Katasta. Teemme toisillemme pitkän tovin hyvää ja sitten nousen ja käännyn Katan päälle. Imen hetken rintoja ja puristelen nännejä. Nostan itseni irti Katasta ja katselen miten hän huokailee ja levittää jalkojaan polvet pystyssä avaten tien pilluun. Umpisuolen leikausarpi loistaa valkoisena ja lyhyt karvoitus on kostea. Katan toinen käsi hakeutuu sille ja toisen käden lakatut kynnet raapivat rintojen nännejä. Työnnän kullin sisään ja Kata tarraa siitä kiinni, puristaa ja painaa sitä syvemmälle. Hän nostaa lanteitaan irti patjoilta, kummankin häpyluut kolhivat toisiaan. Tahti on aika nopea, sillä mielessä ailahtelee yllätetyksi tuleminen ja se olisi aika noloa. Riehumme kiihkeästi ja tunnemme hien liukastuttaman ihon vartaloillamme. Toiminta muuttuu kuumaksi ja pienet kirahdukset Katan huulilta kertovat hyvää tekevästä panosta. Nyt tulee, sen tunnen, ja uskon myös Katankin olevan lähellä huippua. Työnnän vielä viimeisiä työntöjä ennenkuin ammun panokseni. Tunnen Katan jäykistyvän ja sitten alkavan täristä. Vedän ulos ja sperma lentää Katan reisille ja vatsalle. Kata laskee polvensa alas ja pieni tärinä hänellä loppuu. Muutama kouristus ja hän pyytää minua hakemaan paperipyyhkeitä käsienpesualtaan luota. Kävelen alastomana telineelle ja joka askeleella putoaa rivo spermatippa lattialle.
Pukeudumme ja toteamme toisemme edustuskuntoisiksi ja poistumme kätköstämme.

Taas tapahtui semmoista mitä ei aamulla ollut tarkoitus tapahtuakaan. Eihän tämä mitään vastenmielistä ollut. Ei suinkaan. Eikä tämä mitään niin vakinaista ja usein tapahtuvaa ole. Kyllähän me ahkeroimme ja teemme työmme ihan niinkuin muutkin. Mutta joskus vaan retkahtaa.

3 kommenttia viestissä: “Ihmisiä tässä vaan ollaan”

  1. Vampire_Huntress says:

    Kiva ja sujuva tarina

  2. Työpaikalla says:

    Kiihottava tarina olen kokenut saman nuoremman naisen kanssa työmaalla naisten saunassa. Mari oli ihana sain panna kaksi tuntia. Mari oli hiukan alle viisikymppinen saimme harrastaa seksiä useamman kerran kun muu porukka oli saanut jo potkut.

  3. buumanni says:

    Joskus aikoja sitten oli lähes kirjoittamasi ajanjakso työelämässä. Oli mukava lukea ja muistella mennyttä. Oli sujuvasti esitetty ja teksti ymmärrettävästi laadittu.

Kommentoi

top