search
top

Anoppia

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (59 votes, average: 3.15 out of 5)
Loading...

Oli keväinen aamu kun heräilin ja tiesin että tänään vaimoni lähtee työmatkalleen. Niinpä aamupäivä menikin kaikenlaisessa asioiden järjestelyssä ja vaimoni huolehti että minulla olisi kaikki hyvin, ruoka riittäisi ja muistutti vielä ennen “heihei” suukkoa että muistahan käydä äidin luona korjaamassa se vuotava hana, kun appiukkokin on siellä eläkeläisten reissussa. Niimpä niin, appiukkoni ja anoppini ovat siis eläkkeellä, mutta tosi vireitä ja nuorekkaita ihmisiä. Itse olen 45. Päivä siinä kului kuin omasta edestään kunnes iltapäivällä päätin että pyöräilempä anopin luo kun siellä kerran se hana vuotaa. Tulin sinne ja moikkasin Tuulaa ja kerroin että lupasin Sirulle (siis vaimolleni) tulla katsomaan sitä hanaa. Se oli kylppärin pesukoneen hana joka vuoti ja äkkiäpä se oli korjattu, sillä se oli vain hiukan löystynyt ja tiiviste vuoti. Anoppini kyseli josko kahvi maistuisi ja tottahan se maistuu kun vielä pyysin konjakin kyytipojaksi, Vaikka kumpikaan emme mitään sieppoja olekaan, alkoi konjakki maistumaan hyvältä ja kun kerran olin pyörällä liikkeellä, ajattelin että voinpa muutaman kupin ottaakin. Siinä puhelimme niitä näitä, tulevan kesän suunnitelmia ja mitä vain mieleen tulikin. Jossain vaiheessa huomasin kellon tulleen jo 8 illalla ja aloin tehdä lähtöä kun Tuula kysyi että jäänkö saunomaan jos hän sen lämmittää. Mikäs siinä, sillä appivanhemmillani oli puulämmitteinen sauna ja aina se oman sähkösaunani voittaisi. Siinä odotellessamme jatkoimme konjakkipullon tyhjentämistä kuin epähuomiossa ja sainpa muutaman oluenkin jossain välissä. Huomasin että anoppini hiukan sopelsi jo, ei mitenkään humalaisesti, mutta aivan kivasti, varsinkin kun en ollut sitä aiemmin hänen suustaan kuullut. Sovimme että anoppini menee saunaan ensin ja hän kävikin riisutumassa ja pyyhe ympärillään meni saunomaan. Oltuaan siellä hetken, kävin huikkaamassa oven raosta haluaako hän oluen sinnekin. Koska vastaus oli myöntävä vein sinne pullon ja sain samalla kutsun tulla saunomaan hänen kanssaan. Johtuiko siitä että pulloa ojentaessani olin hänen koko naisellisuutensa nähnyt. Mikäs siinä ajattelin sillä en ollut koskaan ollut mitenkään ujo poika. Mitään muuta en tässä vaiheessa edes ajatellut.

Niimpä suihkun kautta menin saunaan jossa ikkuna oli auki ja siksi siellä ei ollut liian kuuma. Tunsin anoppini katseen jalkovälissäni sillä siellä kiikkui kahden appelsiinin välissä 17 cm kanki. Mutta sekin lienee aivan luonnollista sillä kai hän halusi nähdä mihin tyttärensä oli seivästetty aikoinaan. Konjakki alkoi myös omassa päässäni lämmittämään solujaan joten en voinut olla tokaisematta että taitaa olla sukuvika tuo utareiden koko , olihan molemmilla, sekä vaimollani että anopillani todella uhkeat rinnat, joskin molemmat tietenkin jo riippuivat kohti napaa kuten synnyttäneillä naisilla tapahtuu. Hän naurahti ja vastasi että tuossahan nuo patakintaat riippuvat. Ajattelematta sen enempää, otin toisen rinnan kämmeneeni ja nostin sitä hiukan sanoen että ei tämä todellakaan mikään patakinnas ole. “mutta Juha” hän tokaisi ja nuo kaksi sanaa olivat minulle kuin taikasanat sillä tunsin että kyrpäni alkoi paisumaan ja nostamaan päätänsä. Häkellyin ja nousin pois hänen läheltään nostaen vasemman jalkani koukkuun lauteille ja vieden käteni jalkoväliini että hän ei huomaisi mitään. Turha toivo sillä näin että hänen ilmeensä kertoi hänen todenneen tapahtuneen. “unohdetaan äsköinen” hän totesi ja siirtyi pesuhuoneen puolelle. Olin helpottunut sillä mitähän siitäkin tulisi että vaimoni saisi äskeisestä tietää ajattelin kun Tuula huuteli josko voisi tulla pesemään hänen selkänsä.

Kapusin alas lauteilta ja otin sienen käteeni alkaen hinkata hänen selkäänsä. Pyynnöstäni hän nosti oikean kätensä ja sain pestä kainalonsa jolloin sormeni tapasivat jälleen hänen rintansa. Jälleen kyrpäni osoitti taipumuksensa ja nousi paraatiasentoon niin että minun piti vetäytyä hiukan ettei anoppini tuntisi nyt 24 cm jököttävää kaluani, Venytin selän pesuakin niin että kaluni tajuaisi painua alas mutta ei. Olin ilmeisesti painanut liikaa hänen selkäänsä sillä hän oli painautunut hiukan etukenoon ja hänen pyllyvakonsa oli edessäni kovin kutsuvana. Mikä minuun tuli kun ajattelematta sen enempää painuin lähemmäs häntä notkistaen polviani niin että mulkkuni sojoitti ylväänä hänen jalkovälissään. Hän säpsähti ja vetäytyi pian eteenpäin ja pesuhuoneeseen laskeutuin syvä hiljaisuus. Hänen pestyään itsensä hän hiukan nolon tai vihaisen näköisenä kuivasi itsensä ja kietoutuin pyyhkeeseen mennen takaisin talon puolelle.

Olipa saunareissu totesin kun tulin valmiiseen kahvipöytään. Taisi konjakki tehdä tehtävänsä anoppini totesi ja jatkoimme keskustelemalla niitä näitä. Ilta vierähti ja niinhän siinä kävi että jäin sinne yöksi kun alkoi olla jo pimeäkin ja alkoholia oli veressä. Niimpä sain vuoteen heidän vierashuoneestaan ja sovimme että nukun siellä. Katselimme vielä tv:tä ja kun siellä sattui tulemaan aikuisten elokuva niin silloin aloin jälleen saamaan erektion. Alkoi jo tuntumaan häijyltä sillä kun se edestakaisin soutaa ja ei ole mitään saadakseen alkaa tuntumaan että jo olisi aika. Jossain välissä Tuula kyseli miten meillä menee Sirun kanssa ja sanoin että aivan todella hyvin sillä sehän oli tosi. Anoppini vilkuili myös silloin tällöin kun oletti etten näkisi jalkoväliäni ja tuntui jotenkin oudolta koko ilmapiiri.

Televisio alkoi tuntumaan jo tylsältä ja päätimme mennä nukkumaan. Sammuttelimme tv:n ja aloimme nousta ylös kun horjahdin ja kaddoin Tuulan alleni. Asento johon kaaduimme oli sellainen että mulkkuni asettui hänen häpykukkulalleen ja kuin vaati päästä koloon. Minut valtasi huume että on saatava naida. Otin hänen kätensä lukkoon omieni alle ja hän säikähti kun painuin alaspäin ottaen suullani hänen pyyhkeensä auki. Hän mumisi että ” ei ei ei, et saa” mutta se oli myöhäistä kun näin siinä tilassani hänen vartalonsa allani. Painoin mulkkuni sisäänsä nytkyttäen edelleen pitäen käsiään lukossa kunnes tunsin että hän vastaa liikkeisiini. Yllätyin kun tunsin hänen vartalonsa pingottuvan hyvin pian ja hän sai orgasmin oman tyttärensä aviomiehen mulkusta. Osasin itse viivytellä ja otin mulkkuni ulos painautuen yhä alemman jolloin sain hänen vaginansa huulilleni ja aloin vatkaamaan. Tiesin että sitä ei kestä kukaan kauaa ja niin kävi nytkin, hän laukesi uudestaan kun olin kutitellut klitoristaan niin että se loisti kuin nänni häpykukkulan laella. Hän hengitti kiivaasti kun käänsin hänet kyljelleen jolloin sain rintansa käsieni ulottuville ja sain painaa mulkullani häntä takaapäin. Pyysin häntä nousemaan juuri ennen seuraavaa orgasmia ja nojaamaan nojatuoliin nostaen pyllynsä eteeni jolloin survaisin mulkkuni yhdellä työnnöllä hänen pilluunsa niin että hän voihkaisi syvästi ja alkoi työnnellä vastaan. Tunsin että pian räjähtää ja niimpä vetäisin mulkkuni ulos, menin kasvojensa eteen ja runkkasin jokaisen tipan hänen suuhunsa ja rinnoilleen.

Olimme poikki molemmat ja vain olimme kunnes tokaisin että mitäs jos lämmitetään sauna uudestaan. Menin lämmittämään saunaa ja sain samalla ajatella tapahtunutta joka ensin tuntui aivan hullulta mutta sitten huomasin että molemmat nautimme siitä niin mikä ettei… Menimme yhdessä saunaan ja hän kertoi että ei ole koko pitkän elämänsä aikana saanut tuollaista. Hän myös vannotti useamman kerran että tästä ei sitten puhuta…. Tuli aika mennä suihkuun ja jälleen sain luvan pestä selkänsä. Tällä kertaa sojottava kaluni sai painua suoraan odottavaan vakoon sillä varovasti nojautin anoppini suihkuseinää vasten, pesin selkäänsä ja nain takaapäin. Oli ihana tunne kun Tuula nosteli itseään varpailleen saadakseen työntää itsensä mulkkuuni. Nyt hän vikisi avoimesti ja kun otin häntä kiinni lanteiltaan ja vedin itseeni hän voihki ja nautti kunnes laukesi niin että jalkansa tutisivat ja hän melkein valahti lattialle. Ainoastaan otteeni piti häneti niin lujasti itseäni vasten että kun sain orgasmin hän vimein alkoi imeä mulkkuani pillullaan kuin kuivaten jokaisen siemenen itseensä.

Olimme saavuttaneet tilan jossa emme olleet enää vain anoppi ja vaimonsa mies, vaan olimme rakastavaiset juuri tuona iltana jotka aikovat ottaa irti siitä kaiken. Me naimme koko yön, millloin keittiön pöydällä, millloin sängyssä ja aamun tultua olimme kuin räjähtäneet. Vaimoni ei tulisi kuitenkaan vielä kahteen päivään ja appiukkonikin oli luvannut ilmoittaa koska lähtisi tulemaan. Niimpä nukuimme yhdessä rinnan heidän sängyllään kunnes heräsin ja aloin herättämään kiimaa uudestaan, sormillani hieroen hänen klitoristaan. Tuo aika ei jää meidän viimeiseksi ja siksi kehoitankin kaikkia haastamaan oma anoppinsa seikkailuun. Siitä syntyy luja ja luottamuksellinen suhde sillä eihän anoppi halua mitään pahaa omalle tyttärelleen.

2 kommenttia viestissä: “Anoppia”

  1. itsekin samalla asialla says:

    Onko muitaki joille on oikeasti käynyt samoin? Olisin kiitollinen jos joku vois vastata ;-)…mulla on ihan vaimo ja maailman paras anoppi.Olemme sopineet että kenellekään ei paljasteta ihania yhteisiä hetkiä ,ettei mitään kaunista särkyisi.Täytyy sanoa,ettei ole vieraissa tarvinut käydä.

  2. itsekin samalla asialla says:

    Meillekin kävi samoin anoppini kanssa.Nyt en enään tiedä kumpaa rakastan enemmän?Anoppini sanoo,että haluaa pitää minut tyytyväisenä ja perheen pimpeissä etten rupeaisi vieraita käyttämään

Kommentoi

top