search
top

Palkitsevaa olla rohkea

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (13 votes, average: 4.00 out of 5)
Loading...

Helvetillisen kuuma sää ja painostava, hikeä kirvoittava joka paikan kosteuttava painostavuus, tunne enteilevästä rajusta ukonilmasta. Mutta tunne sisälläni oli kaipuu jostain lähemmästä, edes pienestä kosketuksesta.

Olin ajautunut erääseen Pohjanmaan pikkukaupunkiin. Vieraana lomalaisena olin majoittunut mukaavaan puurakenteiseen, ilmiselvästi vanhaan hotelliin. Ajattelin muutaman päivän kaupungissa viettää ja kuunnella paikkakunnan vaikeaselkoista ruotsinkieltä. Pidin itseäni hyvänä kyseisen kielen taitajana, mutta täällä tuntui murre olevan haastava.

Kaipuu seurasta pakotti minut ulos viileästä hotellihuoneesta, joko pihamaan suurten lehmusten alla istuvien muitten vieraitten seuraan tai aivan muualle. Päätin suunnata kaupungille ja astuin jykevästä pihaportista mukulakiviselle kadulle. Sitä suunnistin alas kohti merta ja kaupungin vanhaa toria. Matka ei ollut pitkä, mutta tottumattomalle hankala kuljettava pyöreitten mukulakivien muljauttaen nilkkoja vaarallisesti. Tori kumminkin houkutteli, sillä tiesin sen olevan jonkinasteen houkutin ihmisten kokoontumisille. Torin laidoilla oli useampikin mukava kahvila, baari ja pari ravintolaa. Nuoriso parveili torilla omissa riennoissa ja kokoontumisissaan. Paikka oli elävä ja mukava, nyt varsinkin viikonlopun kuumana iltapäivänä.

Lähellä rantaa oli mukavalle tuntuva kahvila ja olin asettunut sen loivan aurinkokatoksen alle edessäni suuri lasillinen appelsiinituoremehua. Jääpalaset kilahtelivat lasia liikuttaessa mukavasti ja virkistävälle juoma maistuikin. Torin takalaidalta eteni pystypäinen nainen reippaasti edeten kohti kahvilaa. Taitavasti mukulakivisellä torilla etenevällä ilmestyksellä ei ollut ongelmia epätasaisen alustan kanssa, vaan horjahtelematta hän oli hetkessä jo terassin laidalla ja astui sisään kahvilaan. Eikä pitkä aika kulunut, kun tämä vaalea kaunotar astui siiderilasin kanssa terassille ja asettui läheiseen pöytään. Nainen oli pukeutunut pohjaväriltään keltaiseen, kesäisen kukkakuvioin koristeltuun mekkoon. Kutsutaanko mallia kynämekoksi, mutta semmoiseen päätelmään tulin. Mekko oli tiukahko mutta yläosaltaan melkoisen paljastava. Ohuet olkanauhat varmistivat mekon pysymisen säädyllisesti paikoillaan. Sujuvan etenemisen kuhmuraisella torilla varmisti jalassa olevat kätevät nauhasandaalit. Katseeni siirtyi paljaita ja ruskeita sääriä ylös yli pyöreitten polvien lähes kokonaan paljastuneisiin sileisiin reisiin. Mekko oli lyhyt ja siksi helma oli vetäytynyt ylös lähes syliin. Nainen nosti toisen jalkansa yli toisen ja näin paljastui ruskeaa reittä melkoisesti. Käsivarret olivat niinikään tasaisen ruskeat ja kiinteät. Naisen kumartuessa hieman yli pöydän näin pienen matkaa rintojen välistä vakoa. Naisen hiukset olivat käytännöllisellä poninhännällä joka pään liikkeiden saattamana heilahteli viehkosti.

Nainen nojasi molemmat kyynärpäät pöytään ja piti kaksin käsin siiderilasista kiinni hyväillen huulillaan sen kylmää reunaa. Katse oli merelle ja ilme ajatuksiin vaipuneen unelias.

Päätin kerrankin olla tunkeilevan rohkea ja lähestyä naista suoraan kysyen, että saisinko liittyä seuraan. Keräilin rohkeutta ja kumarruin kohden naapuripöytää:
-Anteeksi tunkeilevaisuuteni, mutta olisiko mahdollista liittyä seuraan?
Nainen käänsi hitaasti päätään ja katsoi silmiin. Oli hetken hiljaa ja sanoi:
-Mikäpä siinä.
Ei hymyillyt. Oli vain välinpitämättömän näköinen ja kuin armosta olisi antanut luvan. Ripeästi vaihdoin pöytää.

Yllätyksekseni huomasin naisen olevan seurallinen ja saamani ennakkoaavistukset olivat väärät. Hänen kauniit hampaansa välähtelivät ja pienen pienet hymykuopat poskissa antoivat iloisen ja välittömän tunteen. Kujerteleva nauru ja siniset silmät kertoivat, että herttainen nainen Asta oli, -se oli hänen nimensä.

Painostava, ukkosta enteilevä sää nostatti hentoja hikihelmiä Astan otsan tukanrajaan. Minulla oli paidanselkämys likimain läpimärkä ja sain pyyhkiä otsaani tämäntästä. Sain tietää, että Asta oli erään ystävättärensä kaupungilla olevan huvilan kesävahtina ystävättären ollessa perheensä kanssa kiertelemässä pohjoismaita. Kahdesta viikosta oli ensimmäinen viikko kulunut ja viikko olisi ihanaa aikaa viettää vielä mukavassa huvilassa. Huvila oli aivan pikkukaupungin keskustassa. Oikeastaan kaupunki muodostuikin vaan viehättävistä huviloista. Modernimmat rakennukset olivat nousseet kaupungin laidoille. Sain tietää, että Astan hallinnoima huvila sijaitsi lähes hotellini naapurissa.

Lounaasta yli meren lähestyi musta ja uhkaava pilvimatto välähtävine salamoineen. Uhka oli vielä kaukana, mutta lähestyi nopeasti. Jyrinää ei kuulunut, mutta kohta sekin olisi todellisuutta. Päätimme lähteä kahvilan terassilta kohti turvallisimpia suojia, minä hotelliin ja Asta huvilaan. Puolijuoksua etenimme mukulakivetyksellä ja tulimme Astan kotiportille. Kasvot virneessä hän pyysi astumaan pihan puolelle pitäen korkeaa lautaporttia avoimena. En tietenkään semmoisesta pyynnöstä kieltäytynyt vaan tein niin kuin pyydettiin. Portti kolahti kiinni ja seisoin pihan kukkameren keskellä. Siisti sorapolku johti lasiverannan puisille portaille joita reidet värähtäen Asta hypähteli ja avasi verannan oven, ojensi kättään kutsuen ja niin livahdin sisään. Samalla kuului kaukainen jyrinä joka ikäänkuin vyöryen läheni. Verannalla oli mukavan kesäinen kalustus. Pöytä, tuoleja ja sohva, istuimet kaikki kutsuvan pehmeitä. Ikkunalaudoilla kukkasia ja ohuet verhot koristivat pieniruutuisia ikkunoita.

Oli hämärtynyt ja taivas oli synkkääkin synkempi. Salamat välähtelivät ja jyrinä oli lähes yhtämittaista. Kaukaa kuului hälytysajoneuvon ulinaa. Olisiko salama jossain sytyttänyt tulipalon? Istuimme rinnakkain sohvalla ja katselimme ulos odottaen sateen alkavan. Asta värähti joka kerran kovemman jyrähdyksen jyrähtäessä. Huomaamatta hän painautui minuun ja minä en voinut muuta kuin olla hyvilläni siitä. Nostin käteni hänen hartioilleen ja vedin häntä lähemmäksi. Tunsin Astan hiusten tuoksun ja hyväilin huulin niitä hänen painuessa aina vaan lujemmin kainalooni. Astan toinen käsi oli reidelläni ja toinen puristi käsivarttani kun ensimmäiset mahtitipat ukkossateesta kumahtivat lasiruutuihn. Salama välähti ja Astan sormet upposivat reiteeni. Sade yltyi ja vesi valui ikkunoissa estäen maiseman näkymisen muutoin kuin epäselvin ääriviivoin. Astan kasvot kohosivat kohti omiani ja silmissä oli hieman pelokas katse. En voinut vastustaa kiusausta ja suutelin Astan otsaa ja vedin häntä lujemmin vasten vartaloani. Asta vastasi puristukseeni siirtäen käsivarrellani olevan kätensä yli rintani niskaan ja painautui vieläkin kovempaa vasten minua. Reidellä oleva käsi oli kuin vahingossa siirtynyt reisieni väliin ja sormet hakeutuivat reiden alle. Hänen kasvonsa olivat kohti omiani ja täyteläiset huulet kuin suudelmia odottavat. Suutelin. Käteni vaelteli Astan vartalolla ja sormeni tunnustelivat Astan korvia, hyväili kulmakarvoja, hieroi kevyesti niskaa ja kieli maisteli Astan poskia, nenänpieliä ja teki tuttavuutta Astan kielen kanssa.

Kahden aikuisen ihmisen keskinäinen yhdessäolo muodossa kuin muodossa ja yhteisymmärryksessä on sujuvaa vailla ujoutta ja estoja. Terve ajatustapa ja toisen tuntemuksia kunnioittaen asiat sujuvat kuin laulu. Niin meilläkin, vaikka ukkonen aina vaan viehättävästi hätkähdytti Astaa, ja rankkasade jatkui ja ukonilma oli kuin pysähtynyt pienen rannikkokaupungin ylle.

Asta oli harvinaisen puoleensavetävä nainen, mutta oli Asta myös taidoiltaan ja sillä miellellä ollessaan aktiiviinen “imukuppi”. Huono ilmaisu, mutta Astan halun tunsin itsessäni ja hän ikäänkuin nieli minut itseensä. En pyristellyt vastaan, vaan annoin mennä. En hämmästynyt Astan käsien tunkeutumista salaisimpiin paikkoihini. Olin menettänyt farkkuni ja paitani. Bokserini olivat juuri katoamassa jonnekin sohvan alle. Kalullani seikkaili kuumottavat kädet ja kivespussini rypisteli hellässä koskettelussa. Painostava ilma oli kostuttanut Astan mekon jota olin riisumassa. NIhkeänä se ei ollut helppo riisua ja niinpä Asta nousi ja tottuneesti veti sen itse päänsä yli. Paljaat rinnat heilahtivat viimeisten tempovien liikkeiden tahdissa. Mekko lensi pöydän yli tuolille ja Astan kädet sujauttivat pienet pikkarit pois. Alta paljastui kullanhohtoinen pikkukarvoitus. Asta polvistui polvieni väliin levittäen ne erilleen ja otti kullin käsiinsä. Hän venytteli esinahkaa ja katse tarkasti terskassa aina välillä hipaisten sitä sormellaan. Terskan reikä kiinnosti kovin ja sitä hän paineli ja avasi, nuolaisi kielellään reikää ja otti koko terskan suuhunsa. Minä vedin Astaa niskasta lujempaa vasten kullia. Rinnat olivat painautuneina reisilleni joissa tunsin niiden kuumuuden ja hiestä märän ihon. Sade valui yhä pitkin ikkunoita ja jymähtely jatkui edelleen. Kullini upposi syvälle Astan suuhun jossa hän piti sitä pitkiä aikoja nielussaan. Pieni runkkaava liike antoi tunteen kuin se olisi ollut lämpimässä pillussa. Vein käsiäni pitkin Astan alastonta selkää kohden pakaroita ja työnsin sormeni niiden väliin. Pyllyreijän ympäristö oli märkä kuin kiihottunut pillu. Työnsin varovasti sormeni sisään liukkaasta reijästä. En syvälle, mutta hiukan vaan. Kuulin pienen inahduksen Astan suusta ja pylly teki pientä ympyrää.

Halusin tehdä Astalle hyvää ja nostin hänet irti kulliltani ja autoin hänet istumaan sohvalle. Itse menin lattialle polvilleni hänen reisiensä väliin. Upotin kasvoni Astan syliin ja tunsin hienon karvoituksen otsallani. Varovasti levitin kosteita häpyhuulia ja upotin kieleni niiden väliin. Tunsin pienen suolaisuuden maun ja iki-ihanan tuoksun. Häpyhuulten yläosan välissä turposi klitoris ja otin sen varovasti hampaitteni väliin. Imaisin sitä ja Asta voihkaisi kiemurrellen kourien hiuksiani niskasta. Käteni olivat Astan rinnoilla jotka olivat raskaat ja kimmoisat. Nännit sojottivat ja olivat kuin anoisivat sormien puristelua. Ne olivat kovat ja niitä olikin helppo puristella sekä niiden kanssa leikitellä.

Laskin Astan selälleen sohvalle ja nousin varovasti hänen päälleen. Asta oli kaikkeen valmis, liukas, kiihottunut ja ujostelematon. Hän nosti jalkansa ylös ja kiersi ne selkäni taakse. Olin kuin pihdissä, mutta Astan märkä syli imaisi kullin sisään. Hän vastasi työntöön nostaen pyllyään ylös vasten lantiotani ja sulki suuni huulillaan. Tein syviä työntöjä ja tunsin pillun pohjan töytäisyt. Jokainen törmäys aiheutti pienen ooh-voihkaisun Astan suusta. Rakastelimme kovaa ja kaiken muun unohtaen. Emme huomanneet enää ukkosen jyrähtelyjä eikä sadepisaroiden rummutusta ikkunoihin. Me olimme kuin raivopäät käännellen toisiamme mitä kummallisimpiin asentoihin ja aina oli kullini Astassa. Kädet olivat toistemme ympärillä ja hiki kasteli meidät kiiltäväksi ja liikkuvaksi sekamelskaksi. Asta oli märkä sylistään ja jostain hän otti pikkuhousunsa joilla pyyhki liiat kosteudet pillustaan.

Olin hengästynyt ja aivan lopussa kun tunsin Astan upottavan kyntensä hartioihini. Hän tärisi ja vikisi, jalat vetäytyivät yhteen ja hän hoki “rakas rakas rakas”. Hänellä oli raju orgasmi ja ei ollut kaukana omanikaan. Useasti olin saanut hillitä työntöjäni ja näin estää syöksyn, joka armottomasti oli tulossa jossain vaiheessa. Asta rauhoittui ja rentoutui. Hän veti minut taas päälleen ja kulli luiskahti sisään kuin itsestään. Nyt en enää alkanut pidättelemään, vaan painoin vapaasti Astan syvyyksiin. Kauaa ei kulunut kun tunsin oman purkauksen tulevan. Se tuli kovana ja hiukan yllätti minut. En kokonaan kerinnyt vetämään kalua ulos ja osa kuumasta spermasta upposi Astan syvyyksiin. Loput levisivät sykähdyksittäin yli rintojen ja vatsan. Makasimme huohottaen toistemme syleilyssä suudellen ja maistellen hiestä märkiä ihojamme. Ulkona oli jyrähtelyt loppuneet, mutta sade jatkui edelleen kovana ja äänekkäänä lasiruutujen takana.

Kierähdin sivulle ja Asta pääsi nousemaan ylös sohvalta. Hän seisoi edessäni jalat hiukan erillään ja hymyili. Näin miten pitkin hänen reisien sisäpintaa valui spermaa. Pillu valui tyhjäksi.
-Tule, mennään suihkuun, sanoi Asta ottaen minua kädestä ja vei minut sisätiloihin ja sieltä rappuja alas kellarikerrokseen jossa oli sauna ja suihkut. Olimme yhdessä valuvan veden alla ja pesimme toisiamme, suutelimmme ja nauroimme. Aikamme suihkuteltuamme ja pyyhkeisiin kääriytyneinä nousimme takaisin ylös ja verannan sohvalla istuen katselimme pilvien hämärtämää pihaa ja ikkunalla valuvia vesinoroja.

Kommentoi

top