search
top

Mystinen amuletti osa 1

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (36 votes, average: 3.75 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Vanha yritykseni laajentaa tarinoita fantastisten tarinoiden puolelle.

Tämä tarina ei ymmärrettävästi ole totta, mutta mielestäni idea on niin herkullinen etten voi jättää sitä käyttämättä. Yritän tehdä tästä pitkän tarinasarjan jos aikani riittää, mutta kertokaahan nyt mitä mieltä olette ensimmäisestä osasta.

Pari kuukautta sitten olimme koko perheen voimin käymässä Marokossa (pääkaupungissa Rabatissa). Sillä aikaa kun vanhempani ja isosiskoni olivat katselemassa jotain pölyistä museota, minä kiertelin kaupungin sokkeloisia basaareja. Katukauppiaat tarjosivat innolla tavaroitaan kun näkivät minut (länsimaalaisen turistin) kävelevän ohitseen. “Buy this! Buy this! Very cheap for you” kaikui korvissani kun kauppiaat tarjosivat turistikrääsäänsä. Huomattuaan etten ollut ostopuuhissa he päättivät olla tuhlaamatta aikaansa minuun. Samalla huomioni kiinnittyi vanhaan parrakkaaseen mieheen, joka oli pukeutunut harmaaseen kaapuun, istumassa roskaisen kujan suulla. Vieressään hänellä oli lyhyt kävelykeppi ja edessään puinen kerjuukuppi. Jostain kumman syystä tämä ilmestys sai minut anteliaalle tuulelle ja kävelin ukon viereen. Tämä nosti katseensa minuun ja hänen silmissään oli jotain kummaa joka sai minut varuilleni.

Siitä huolimatta kaivoin taskustani 5 dollarin setelin (dollareilla on kova kurssi Marokossa) ja tipautin sen ukon kerjuukuppiin. Olin jo lähtemässä kun ukko sanoi pari sanaa arabiaksi ja alkoi etsimään jotain kaapunsa sisältä. Kohta hän ojensi kätensä minua kohti ja näin kuinka hänen kämmenellään oli (varmaan) pronssinen pyöreänmuotoinen riipus. Katsoin sitä vähän aikaa kummissani ja ukko sanoi vielä jotain mitä en tietenkään ymmärtänyt. Sitten älysin ottaa riipuksen ja laitoin sen nopeasti taskuuni. Ukko alkoi hymyillä ja heilutti minulle kättä kuin hyvästiksi. Käännyin kannoillani ja lähdin kävelemään kohti hotelliamme, ihmetellen koko tapausta.

Lomailimme vielä pari päivää ennen kuin lähdimme lennolle kotia. Vasta koneessa muistin oudon kohtaamiseni vanhuksen kanssa ja kokeilin taskuani, riipus oli yhä siellä. Pyörittelin sitä vähän aikaa käsissäni, sen pinnassa oli outoja kuvioita ja keskellä pieni kohouma. Sitten tulikin kuulutus laittaa vyöt kiinni sillä olimme laskeutumassa kentälle. Sitten ajeltiin kotiin päin ja saavuttiin perille melko myöhään illalla. Heitimme matkatavarat lattialle ja hyppäsimme kaikki pehkuihin. Ennen sitä laitoin riipuksen yöpöydälleni ja ajattelin väsyneenä että onneksi huomenna on lauantai.

Heräsin monelle 17-vuotiaalle tyypilliseen tunteeseen: Munani seisoi kovana kuin rautakanki ja sai peitossani melkoisen kohouman aikaan. Heitin peiton päältäni ja lähdin pesuhuonetta kohden. Saavuttuani ovelle huomasin että joku oli jo suihkussa. “Kuka siellä?” huusin väsyneenä. “VARATTU!” tiukka huuto kuului oven takaa ja tunnistin tuon äänen välittömästi. Isosiskonihan siellä, ja kokemuksesta tiesin että hänen minimiaikansa suihkussa on noin puoli tuntia. Lähdin siis laahustamaan huoneeseeni kiroten huonoa onneani. Ajattelin samalla isosiskoani, ja kuin huomaamattani ajatukseni loivat päähäni kuvan jossa rakas siskoni saippuoi itseään alastomana. Nyt kun ajattelen niin siskoni ei olekaan pahemman näköinen. 19-vuotias hoikka brunette syvänsinisine silmineen on varmaan monien miesten toiveuni, ja ihmettelenkin miksi siskolla ei ole vielä poikaystävää. Palaan huoneeseeni ja avaan telkkarini, jos vaikka tulisi jotain katsomisen arvoista. Hyppään sängylleni ja alan tuijottamaan töllöä, sitten huomaan riipuksen yöpöydälläni ja kurotan sen itselleni.

Pyörittelen sitä taas käsissäni ja alan taas tutkimaan siinä olevia kuvioita. Ne eivät ole kirjaimia, eivät ainakaan mitään kieltä mitä minä osaisin. Nousin ylös sängyltäni ja pujotin riipuksen kaulaani, sitten astelin peilin eteen katsomaan miltä se näyttää päälläni. Voitte vain kuvitella miltä minusta tuntui kuin huomasin että peilissä näkyy vain sänkyni ja vastakkainen seinä. “MITÄ HELVETTIÄ!” pääsi suustani aivan huomaamattani. Sitten kuulin äitini äänen alakerrasta, joka sanoi että pidetäänpäs pienempää suuta siellä ylhäällä.

Minä vain seisoin peilin edessä, sanomatta sanaakaan, liikahtamatta. Katsoin vuoronperään itseäni, sitten peiliä. Peilissä ei yhäkään näkynyt minua, mutta katsoessani itseäni näin itseni yhtä selvästi kun ennenkin. Sitten sain neronleimaukseni joka tulisi muuttamaan elämäni. Otin riipuksen kaulastani ja PUF! Ilmestyin kuin taikaiskusta peiliin. Kokeilin temppua vielä kerran ja se toimi: Riipus kaulaan, olin näkymätön. Riipus pois, ja ilmestyin näkyviin. Istahdin sänkyni reunalle ja ajattelin välittömästi niitä kaikkia mahdollisuuksia mitä tämä toi mukanaan. Kaikenlaiset ajatukset pyörivät villisti päässäni. Mitä kaikkea voisin tehdäkään!! Tunsin kuinka pulssini nousi kattoon ja ehkä sen läpi.

Sitten muistin siskoni suihkussa, ja mieleeni kehkeytyi varsin oiva suunnitelma. Laitoin riipuksen kaulaani ja muutuin taas “näkymättömäksi mieheksi”, samalla huomasin että riipus muutti myös päälläni olevat vaatteet näkymättömiksi. Hiljaa hiivin pesuhuoneen ovelle ja painan pääni sitä vasten. Jep! Sisko on yhä suihkussa. Koska suihkuun täytyy mennä pukuhuoneen kautta, voin huoletta luikahtaa pukuhuoneeseen. Huoneen lattialla oli systerin alusvaatteet, ja terveenä miehenalkuna huomioni keskittyivät niihin. Melko isot valkoiset rintsikat ja pitsireunaiset saman väriset pikkarit. Huomasin kuinka munani alkoi taas osoittaa heräämisen merkkejä. Heitin vaatteet päältäni ja nuuhkaisin nopeasti sekä pikkareita ja liivejä ennen kuin hitaasti avasin suihkutilaan johtavaa ovea. Suihkutilassa on kaksi erillistä suihkua sekä saunaan johtava ovi. Suihkujen vieressä on eräänlaiset pleksiset sumennetut sermit, joten saunasta ei näe suoraan suihkuihin. Livahdin hitaasti ja äänettömästi suihkuhuoneen ovesta ja huomasin kuinka siskoni suihkutteli itseään, minua lähemmän sermin takana. Näin hänet vain sumean sermin lävitse mutta se riitti ja tunsin kuinka munani oli kovempi kuin koskaan. Hiivin huoneen perällä olevalle puiselle penkille ja aloin nauttia näkymästä.

Isosiskoni oli autuaan tietämätön läsnäolostani ja hyräili jotain uusinta listahittiä. Näin kuinka siskon ihanat pitkät hiukset olivat märkänä hänen selkäänsä vasten, ja näin hänen ihanan takapuolensa. Kaksi mahtavan pyöreää peppuposkea ja hieman tavallista leveämpi lantio olivat kuin jumalattaren piirteitä. Vesi valui hänen selkäänsä pitkin ensin pepulle ja sen jälkeen hänen ihanan naisellisille reisilleen. Välittömästi aloin vetelemään kivikovaa kaluani kuin hypnoosissa. Runkkasin kuin mielipuoli ja katselin kiihottavaa esitystä mitä siskoni tietämättään minulle piti. Yritin olla hiljaa samalla kun masturboin, mutta onneksi suihkun lorina peitti huohottamiseni alleen. Sitten kuin esitelläkseen itseään siskoni kääntyi ympäri ja näin hänen etupuolensa. Ihanan kiinteät C-kupin rinnat tuijottivat minuun punaisilla silmillään ja olin melkein huutaa onnesta. Sitten katseeni kiinnittyi hänen jalkoväliinsä jossa minua tervehti melkoisen tuuhea tummanruskea puska. Kun sisko vielä alkoi pestä jalkoväliään en kestänyt enää, nousin seisomaan ja astelin siskoni viereen. Toisella kädellä runkkasin räjähdyspisteessä olevaa melaani ja toisella kurotin kohti siskon vasenta rintaa. Tartuin kovalla otteella systerin tissiin, ja se ajoi minut reunan yli. Munani alkoi suoltaa sisuksistaan valkoista kultaansa, joka läiskähtäen osui siskoni vatsaan, laukaus toisensa jälkeen. Kohta hänen vatsansa kiilteli spermastani ja huomasin kuinka hänen ilmeensä muuttui epäuskoisesta hämmästyneeksi. Päästin siskon rinnasta irti ja astuin pari askelta taaksepäin, näin kuinka hän vain seisoi paikallaan tuijottaen ensin siemennesteen peittämää mahaansa, sitten katsellen epäuskoisesti ympärilleen. Nopeasti hyppäsin pukuhuoneen puolelle ja nappasin (näkyvät) vaatteeni lattialta, ennen kuin syöksyin huoneeseeni. Hyppäsin sängylleni ja ajattelin että tämä oli vasta alkusoittoa…

5 kommenttia viestissä: “Mystinen amuletti osa 1”

 1. Katriina says:

  Kiva idea! Jos vain päähenkilö olisi nuorempi, niin hänellä olisi vielä enemmän uutta ja ihmeellistä nähtävää…

 2. fr11kk1 says:

  Tämän voisi sanoa olevan suorastaan klassinen seksifantasia: mitä tehdä jos pystyy muuttumaan näkymättömäksi. Jatkotarinalle tämä alku on ihan hyvä ja näkee että osaat kirjoittaa muutakin kuin pornoa. Itse en kyllä yleensä jatkotarinoista tykkää, kun ne tuppaavat turhan usein jäämään kesken, toivottavasti ei tämä. Koska juoni on varsin tuttu ajatusleikkinä lähes kaikille, luo se paineita tehdä tästä THE “näkymätön mies”-seksinovelli. Eli potentiaali on ja uskon sun kykyihin, kunhan et jatkossakaan mene siitä missä aita on matalin.

 3. Trickster says:

  Tai toinen idea, mikä juuri tuli mieleen, niin miksei tämän amuletin omistaja pystyisi omaksumaan taikakalunsa (sic) avulla myös jonkun toisen henkilöllisyyttä. Siskokin antaisi varmasti helpommin poikaystävälle kuin näkymättömälle rakastajalle. Ihan vain ideana. Tietysti ongelmia toisi se, että amuletti muuttaisi vain ulkomuodon, mutta muutoin pysyisi samana ihmisenä…

 4. Trickster says:

  Ihan jees, ei ehkä mikään maailman tuorein idea, mutta kyllä tästä jotain voisi kehitellä. Esimerkiksi sisko voisi ottaa tietämättään veljensä rakastajakseen, koska ei tietäisi kuka tämä on. Sitten riipus putoisi…

 5. Neiti85 says:

  Jatkoa, kiitos, ja nopeasti!:D Alkoi sen verran houkuttelevasti.:)

Kommentoi

top