search
top

Vasta viidentoista, mutta niin nainen

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (37 votes, average: 3.51 out of 5)
Loading...

Ovella seisoi ujonoloinen nuori nainen, tai oikeastaan koulutyttö. Hiukset olivat tummat ja ruskeaan vivahtavat samoin kuin silmät, jotka arasti altakulmain katsoivat rehellisesti suoraan silmiini. Ruskeat hiukset olivat kauniisti leikattu polkkatukan malliin ja suoraviivainen hiusraja kulki olkapäiden ja korvannipukoiden puolestavälistä. Otsatukka oli myös viivasuora peittäen puolet otsasta jättäen näkyviin kauniskaariset kulmakarvat. Silmät, nenä ja suu sopivat yhteen otsan ja muiden piirteitten kanssa. Leuka kertoi määrätietoisesta ihmisestä, mutta oli pienen virheen omaava. Leuan sivulla oli pienen pieni arpi, muutaman millin pituinen, mutta se oli vain viehättävä lisä kauniissa kasvoissa. Pukeutuminen oli nuoren naisen muodikas ja siisti. Jalassa oli kireät farkut ja ylävartalon suojana oli pehmeänahkainen musta pusakka joka ylettyi vyötärölle. Nykymuodin mukaan jäi paljasta pintaa näkyviin farkkujen ja pusakan väliin, sillä nahkapusakan alla oleva paitapuserokaan ei ylettynyt kovin alas. Jalkoja suojasi tulipunaiset ja matalakorkoiset nilkkurit.

– Päivää, mä olen tuosta läheisestä koulusta ja olen myymässä lippuja meidän yläasteen hyväksi. Ensi sunnuntaina meillä on koulussa musikaaliesitys, meidän oppilaiden tekemä, eli se on ihan kokonaan itse tehty. Keräämme rahaa yhteistä matkaa varten jonka teemme keväällä Lontooseen. Eikä ole lipun hinta kallis, vain 10€ kappale.
Tyttö katsoi anovasti silmiin ja piti sormissaan muutamaa lippua. Pyysin kaupustelijaa astumaan kynnyksen sisäpuolelle ja vedin oven rappuun kiinni. Menin olohuoneen puolelle tytön seuratessa perässä.
– Jaa, että musiikkia olisi kuultavissa. Onko kauppa käynyt hyvin?
– On, mulla on tässä viimeiset menossa ja moni on jo myynyt omansa loppuun.
Pyysin tyttöä istumaan ja kertomaan hiukan esityksen aiheesta ja muutenkin olin utelias tietämään koko projektista. Tyttö istui vapautuneena nojatuolissa kädet polvien välissä ja kertoili syksyn harjoituksista ja miten oli vaikeaa saada poikia mukaan tekemään musikaalia. Nyt kun kaikki alkoi olemaan esityskunnossa, niin pojatkin lauloivat ja näyttelivät täysillä. Esityksestä tulisi täydellinen ja onnistunut. He aikoivat esittää musikaalia pitkin talvea aina kun jokin taho vaan sitä tahtoi.
– Mulla on enää neljä lippua myymättä. Osta sinä nyt pari, itsellesi ja seuralaisellesi, niin saan kohta kaksi viimeistäkin menemään.
– Voisinhan vaikka ostaakin, mutta mikä sun nimesi on? Minä olen Jone.
– Anna.
– Kuules Anna, mitä jos tehtäisiin niin, että ostan ne kaikki neljä lippua ja sinä istut hetken täällä kanssani jutustelemassa. Tässä on käynyt aika vähän pitkäksi ja olisi mukavaa puhella jonkin kanssa niitä näitä. Käykö?
Anna istui hetken hiljaa ja katsoi arvioivasti minua, vanhaa äijää, ainakin yli kolmekymppistä. Ja sitähän olin. Käsi Annalla leyhytti sormien välissä lippuja ja vihdoin hän nyökkäsi ja sanoi, että ok. Pyysin Annaa ottamaan pusakan päältään ja itse sanoin meneväni valmistamaan teetä samalla kehuen kuinka hyviä minidoniseja minulta löytyy.

Toin vesikannun ja kupit olohuoneen puolelle samoin kuin ne mainostamani donitsit. Liottelimme teepussejamme pienessä hiljaisuudessa, mutta kohta aloin puhelemaan koulusta ja muistelin omia kouluaikojani. Mukavaa oli siinä se, että olin aikoinani käynyt samaa koulua mitä Anna nyt. Yhtään samaa opettajaa ei enää koulussa ollut ja taisi systeemit olla aika tavalla muutenkin muuttuneet. Anna kertoili nykyajan kouluelämästä ja sain sen käsityksen, että kovin ovat nykyajan koululaiset aikuisen tuntuisia, samoin kuin näköisiäkin. Vastapäätäni istui hyvä esimerkki. Niin naisellinen ja kaunis, ei merkkiäkään mistään ruipelomaisesta olemuksesta, vaan lantion kaari ja reisien kauneus kireissä farkuissa aivan ehdoton. Lyhyen puseren napituksen välistä vilahteli vaalean lilanväriset rintaliivit. Sen näin, etteivät rinnat olleet suuret, jopa ehkä normaalia pienemmät, mutta ei tyttökään ollut kuin viidentoista. Menneen kesän rusketus oli vielä vahvana vatsalla ja navassa kimalteli pieni koru.

Anna nojasi selkänojaa vasten kädet nostettuna niskan taakse ja paita kiristyi tiukasti rinnoille. Pienet kohoumat puskivat kangasta tiukalle. Takakenoisessa asennossa Anna istui jalat hiukan erillään jättäen reisien yhtymäkohdan vapaasti näkyville. Farkut olivat nappifarkut ja sepalus soi kireänä koetellen nappien pitävyyttä. Anna puhui järkevästi ja aikuismaisesti. Pois oli se suhahtelu ja kiroilu ja muutenkin hiukan moukkamainen äänenkäyttö ja olemus mikä yleisesti kauppakeskuksien ovenpielissa notkuvilla nuorilla on. Anna tuntui olevan ikäistään aikuisempi.

Minua oli hieman häirinnyt Annan nuori ikä ja olin hieman pelästynytkin hänen sitä kertoessa. Nyt olin tosin jo unohtanut sen pienen ajatushäiriön ja juttelin kuin tasavertaiselle. Annakin puhui seurustelustaan ja kertoi nauraen parin vuoden takaisista ensisuukkojen ihanuudesta. Suukkottelua oli sen jälkeen harrastettu useinkin. Annan puheista sain sen käsityksen, ett´ei hän aivan noviisi ollut seurusteluasioissa. Minulla alkoi olemaan hieman kuuma olo, enkä oikein tahtonut pysyä rentona kuunnellessa Annan jutustelua ja katsellessa tätä nuorta naista, -tyttöä. Rohkaisin itseni ja kysyin Annalta, että voisiko hän tullä sohvalle viereeni. Olin todella hämmästynyt kun Anna ilmoitti, että ilman muuta ja hän siirtyi vierelleni.
– En nyt aivan heti näin tekisi, mutta jotenkin tunnut niin kivalle ja erilaiselle kuin muut, sanoi Anna ja tunsin hänen lämpimän reiden nojaavan omaani. Minun oli aivan pakko hieman taputtaa jäntevää reittä ja kehaista olevani kiva. Meitä nauratti moinen kehuskelu ja se otettiin yhdessä huumorilla.

Anna tiedusteli, että voisikohan hän pistäytyä kylppärissä ja minä neuvoin reitin sinne. Jäin istumaan sohvalle ja housuissani pakotti kova kalu jota asettelin parempaan asentoon. Kylppäristä kuului veden solina ja sitten huuhtelun ääni jonka jälkeen ovi kävi ja Anna tuli reippaasti kohti sohvaa. Taivas miten kaunis hän oli.

– Anna, saanko suudella sinua, kysyin hulluna ihastuksesta. Anna käänsi kasvonsa minuun ja nosti kätensä yli rinnan olkapäälleni ja tuli lähemmäksi. Hänen pikkurintansa painuivat kiinni minuun ja huulemme kohtasivat kuumina. Annan kieli osui hampaisiini ja työnsin omani vasten hänen kieltään. Silmät suljettuina maistelin Annan huulia ja käteni kosketteli hänen hiuksiaan. Annoin käteni liikkua alas Annan vartaloa ja tunnustelin paidan läpi hänen rintojaan. Avasin varovasti ne muutamat napit jotka vaatteessa oli ja pujotin käden rintaliiveille. Anna tuntui hieman kiemurtelevan, ei vastustaakseen vaan aivan nautinnosta ja irrottautui suutelusta. Hänen kasvonsa olivat aivan lähellä omiani ja silmien katse oli ylös kohti omiani. Anna riisui paitansa ja asetteli sen kauniisti pöydälle. Pieni epärönnin tunne varmaan valtasi hänet, mutta sen hän työnsi syrjään ja avasi rintaliivien hakaset ottaen nekin pois ja pistäen ne paidan seuraksi pöydälle. Näin Annan rinnat, ne olivat kauniit, pienet ja muuta ihoa vaaleammat. Ei ollut Anna ottanut aurinkoa yläosattomissa. Pienien nännipihojen keskeltä kohosivat itse nännit. Kovat ja kiinteät, nuoren naisen juuri puhjenneet pikku rypäleet. Minun tuli pakonomainen tarve ottaa ne suuhuni. Painoin kasvoni Annan rinnalle ja näykin varovasti nännejä ja tunsin miten Anna painoi päätäni voimakkaasti kohti rintojaan.

Olin hurmoksissa nuoresta naisesta ja liu´uin alas sohvalta polvilleni Annan jalkojen väliin. Levitin hänen farkkujen peittämiä reisiään ja pistin pääni kohti hänen syliään. Se oli kuuma ja himoittava. Kasvoni painoivat Annan häpyä ja hänen jäntevät reidet painoivat poskiani. Käteni olin vienyt taakse pakaroille jossa puristin niitä kevyesti. Annaa vielä peittävä kangas sai minut aina vaan enempi himon valtaan ja yritin voimakkaasti saada tuntumaa Annan piilossa olevaan häpyyn. Annan kädet painoivat päätäni lujemmin itseään vasten ja kuulin hänen hiljaisen voihkaisun.Nostin kasvoni kohti Annaa ja hän otti paidastani kiinni ja veti sen pään yli pois. Annan kädet liikkuivat paljaalla selälläni ja minä uppouduin taas hänen sylinsä lämpöön. Ajatukseni pyörivät villisti ja askaroivat asialla jota hieman arastelin ja pelkäsinkin. Minun teki mieli riisua Annan farkut ja kohdata hänen paljas häpynsä, mutta sehän olisi rikos ja miten Anna sen asian ottaisi. Siirsin käteni varovasti Annan farkkujen napeille ja katsoin häntä silmiin. En nähnyt hänessä mitään pelkoa enkä torjuvaa ilmettä. Pieni hymy vaan karehti hänen huulilla ja kädet hyväilivät kevyesti hiuksiani minun avatessa nappeja farkuista. Otin farkkujen vyötäröstä otteen ja vedin ne hitaasti alas. Anna nosti itseään irti sohvalta ja sain ujutettua housut pakaroiden yli ja alas kohti nilkkoja ja kokonaan pois. Vaalean lilanväriset pikkuhousut tulivat samalla. Anna oli täysin alastomana edessäni rennosti nojaten taakse vasten selkänojaa. Mitään hämillisyyttä tai pelkoa ei hänen kasvoillaan näkynyt vaan levollinen ilme kertoi kaiken olevan hyvin. Laskin katseeni kohti Annan syliä ja liu´utin käsiäni hänen reisiään pitkin kohti häpyä samalla hieman levittäen niitä. Alavatsassa loisti kaunis ja niin pehmeän näköinen pikkupimppi. Hennon hento karvoitus oli kuin uutta orasta häpykummulla ja muualla ei sitten ollut kuin sileätä ihoa. Katsahdin Annaan ja painoin kasvoni hänen syliinsä. Tunsin sen maailman ihanimman tuoksun kevyenä nenässäni ja suutelin häpykummun hentoa villaa. Kieleni raotti tiivistä häpyhuulten rakoa ja suuhuni tuli naisen maku. Tämä nuori nainen liikahteli kieleni seikkailessa hänessä. Varovasti levitin sormella häpyhuulia lisää ja siitä annoin sen hiljakseen lipua sisään märkään, mutta tiukkan syvyyteen. Varovasti tunnustelin sormella liukkaita ja kuumia poimuja ja vedin sen hitaasti ylös mihin levitin mukana tullutta märkää. Otin Annaa lantioista kiinni ja nostin hänet tiukemmin vasten itseäni ja vallatonta kieltäni. Irrottauduin Annan sylin lämmöstä ja katsoin sitä läheltä ja ihailin sen nuoria häpyhuulia, pientä ja terhakkaa klitorista ja sen kiiltävää kosteutta.

Anna halusi minun nousevan ylös hänen jalkojensa välistä. Nousin ja Annan kädet menivät vyölleni ja avasi sen, käsi veti vetoketjun alas ja veti sitten housutkin alas polviin. Bokserit menivät samassa kyydissä kaluni jäädessä jämäkkänä vartiopaikalleen. Heilahdellen ja huojuen ja nostaen päätään kohti kattoa se vartioi. Seisoin aivan Annan kasvojen edessä ja huomasin hänen silmänsä olevan hieman hämmästyneet ja ehkä hieman hämmennyksissäkin. Hänen katseensa oli kiinteästi kalullani, mutta välillä pikainen vilkaisu minun silmiini kertoi jostain uudesta. Anna otti varovasti kaluni peukalo- ja etusormiotteeseen ja sai kullini liikkeet pysähdytettyä. Hän nosti varovasti koko patukkaa ja katsoi sen alle ja päälle. Väänsi sitä hieman sivulle ja painoi sen alas. Sieltä se luiskahti hänen sormistaan ja läiskähti ylös vasten vatsaa. Se hymyilytti meitä molempia ja Annan sormet liikkuivat kivespussilla joka kosketuksesta kiristyi tiiviiksi tennispalloksi. Hän tökkäsi varovasti sormella kivestä ja tunnusteli sitä sitten sormin. Toiselle hän teki samoin ja otti sitten koko pussin kämmenelleen. Arvata vaan saattaa miten mukavalle se minustakin tuntui. Nuoren tytön ujot ja arat koskettelut ja hänen avoin katseensa sen aina välillä osuessa minun silmiini.
– Luuletko uskaltavasi antaa pienen suukon tuolle huojuvalle, kysäisin ihan vaan lekilläni.
Anna katsoi minua ja kaluani ja tarttui siitä kunnon myötäotteella ohjaten terskan kohti huuliaan. Hän antoi sille sen suukon ja hetken kuluttua toisen. Käsi puristi kaluani ja taas hän ohjasi sen huulilleen, mutta nyt avonaisiin ja siitä ei ollutkaan pitkä matka suuhun. Terska imaistiin sisään ja tunsin Annan kielen kosketukset herkällä iholla. Hän imi, imi hetken ja otti kullin pois suustaan. Antoi kevyen suukon soikioreijälle ja katsoi minuun hymyillen.

Potkaisin housuni kokonaan pois ja kaappasin nauravan Annan syliini ja kannoin hänet makuuhuoneeseen. Sänkyni on aika leveä ja sille laskin Annan, tämän tytön, lippukauppiaan.
– Kuule, mä olen kyllä pari kertaa ollut yhden pojan kaa, mutta se oli jotenkin erilainen. En mä oikein tiedä uskallanko nyt kun sä olet niin iso.
– En minä mitään semmoista tee mistä et pidä. Sanot vaan heti niin lopetan. Nyt vaan haluaisin olla aivan lähelläsi ja halailla ja ehkä jos sinä koskettelisit minua, niin sekin olisi mukavaa.
Laskeuduin Annan viereen ja otin hänet halaukseen ja suutelin hänen kasvojaan ja suuta. Hyväilin hänen vartaloaan ja välillä tunnustelin hänen häpyään. Se oli märkä ja kuuma, se liikkui aika-ajoin villisti sormeni ollessa sen sisällä. Annan kädet vaeltelivat pitkin minua etsiskellen mielenkiintoisia kohtia ja aina välillä tunsin lämpimän käden kiveksilläni tai puristamassa kaluani. Kuin luonnostaan käsi liikkui siellä ylös ja alas tehden oloni erittäin kiimaiseksi.

Olimme pyöriskelleet sängyllä pitkän ajan kun nousin polvilleni ja vedin Annan eteeni. Vedin hänet kiinni itseeni ja levitin hänen jalkojaan.
– Anna, kokeillaan ihan vähän näin, että panen tämän tästä ihan vaan tuohon sinun pimpin huulille. Tunnustellaan mille se tuntuu.
– Mutta lopeta heti kun sanon, jooko, se on niin paksukin, sanoi Anna hieman arkuutta äänessä.
Anna oli hiukan jännittynyt ja lihakset olivat jäykkinä. Yritin puhumalla hiukan rentouttaa häntä ja huomasin kyllä, että hän itsekin halusi tätä. Valmis hän oli, sillä niin märkä ja liukas hänen pillunsa oli, mutta se jännitys. Ujutin hitaasti terskan aivan häpyhuulien väliin ja annoin sen olla siinä. Annoin Annan tuntea sen ja rauhottua ja rentoutua. Tunsin miten hän ikäänkuin hiljaa imi terskaa sisään. Anna oli silmät ummessa kädet kuin pikkulapsella ylhäällä pään kahtapuolen. Kulli solui milli kerrallaan syvemmälle ja syvemmälle ja aina rentoutuneemmaksi tunsin Annan tulevan. En halunnut tuottaa Annalle kipuja enkä sen tähden halunnut tehdä mitään rajuja ja syviä työntöjä. En halunnut rikkoa tyttöä. Parempihan se, että jää mieleen vaan hieno ja ihana kokemus. Panin hiljakseen varoen kovin syviä sukelluksia ja tekihän se näinkin hyvää. Anna äänteli hiljaa ja heitteli päätään nostaen aina välillä käsiään hartioilleni. Hänen polvensa kohosivat ylös ja lantio vastasi varovaisiin tyntöihini.
– Kuule, ole varovainen. Ei mulla ole pillereitä. Muista, varoitteli Anna ja varovainen minun piti ollakin, sillä tunsin aivan kohta saavani orgasmin. Muutamia työntöjä vielä ja sitten oli otettava kalu ulos. Olin varannut pyyhkeen sängylle ja otin sen sekä ohjasin siemensyöksyn siihen. Halusin kuitenkin osan menevän Annan häpykummulle ja painoin sykkivän kullin hienolle karvoitukselle. Siinä se sykähteli ja purki viimeisiä tippojaan Annan alavatsalle.

Anna istui sängyllä ja katseli sperman kastelemaa karvoitustaan ja kokeli sitä sormellaan. Minä kehoitin, että maistapa sormestasi sitä, mutta ei Anna sitä tehnyt. Ujosteli. Olin saanut mukavan kokemuksen ja hyvän orgasmin, mutta tiesin, ettei Annalle sitä tullut. Ei hän aivan rentona ollut ja siinä se syy. Mutta kyllä vielä kunhan aikaa ja vuosia kuluu, niin sitten.

Makasimme vielä sängyllä ja minä hyväilin Annan pikkurintoja. Ne olivat niin suloisen nuoret ja kämmenkuppia ei tarvinnut paljoakaan kupristaa kun jo sai rinnan siihen mahtumaan. Tästä tytöstä sitä vielä oli tuleva naisten valio. Se oli mielipiteeni.

Anna meni suihkuun antamani kylpypyyhe kainalossa. Tovi sieltä kuului veden suihketta ja olisiko ollut jopa hyräilyä, mutta parinkymmenen minuutin kuluttua tuli ulos pyyhkeeseen kääriytynyt nuori nainen, oikeastaan tyttö. Hetkessä hän puki päälleen ja oli taas yhtä kaunis kuin tullessakin.
– Mun on kyllä nyt mentävä kotiin.
Annoin sen 40€ lipuista jotka olivat olohuoneen pöydällä. Anna oli lähelläni ja katse ujosti lattiassa. Vein hänet kainalossani eteiseen ja avasin oven rappuun. Kuulin keveiden askelten kipityksen kaiun kaikkoavan. Vain viisitoistavuotiaan, kohta kuudentoista.

4 kommenttia viestissä: “Vasta viidentoista, mutta niin nainen”

 1. Joo says:

  Jatkoa vaan,ehkä pari,kolme vuotta myöhemmin tapahtuva tarina samoilla henkilöillä :=)

 2. buumanni says:

  Melkein kuin todellisesta elämästä. Näitä pikkupimuja on joka puolella. Eikä tarvitse kuin käydä Kampissa, niin tuntuu, että niitä liimautuu jo iholle. Kaiken kaikkiaan pätevä kirjoitus.

 3. aderton says:

  Kiitos. Otan kiitollisuudella vastaan kaiken kritiikin joka annetaan. Opin ja opin. Voin kertoa, että suomenkielen kielioppi oli aikoinaan koulussa aivan hakusessa,ja nyt sitten yritän päästä edes hiukankin jyvälle.
  Kiitos vielä kerran.
  ps. Henkilökohtaisesti en pidä tarinoista joissa limat ja eritteet lentävät. Huudetaan kivusta tai kiimasta. Ja ollaan niin pornoa että.

 4. fr11kk1 says:

  Tästä olisi ollut niin helppo tehdä rajumpi, sellainen että mies jossain välissä menettää kontrollinsa ja sitten vaan pannaan pikkutyttöä oikein raivolla. Mutta tälläisenä tämä oli paljon kauniimpi tarinana ja varmasti yleinen fantasia. Tykkäsin kyllä kirjoitustyylistä, vaikka se välillä olikin vähän outo, verbit lauseiden lopussa ja muutenkin kovin pohdiskele seksinovelli.

Kommentoi

top