search
top

SS 2a

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (50 votes, average: 3.62 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Vanha tarinani it.orgista. Tämäkin (kuten SS1a) jäänee ilman suoraa jatko-osaa, vaikka sellainen oli tulossa, mutta menköön tällä otsikolla.

Suur-Suomi kukoisti. Suurella vaivalla jalostettu yli-ihmisten eliitti valtion johdossa oli onnistunut nostamaan Suomen takaisin tekniikan eturintamaan, ja muutaman hyvin kaupallistetun läpimurron ansiosta maa oli vauraampi kuin koskaan ennen. Eräs vähemmän tunnettu peruspilari oli muuan salaisen tieteellisen keksinnön ansiota.

Geenitekniikka oli kehittynyt niin, että tiettyjä yksinkertaisia fenotyyppisiä piirteitä osattiin vahvistaa. Suur-Suomeen oli näin luotu orjarotu. Orjat olivat normaali-ihmistä hieman suurempia, sekä valtavan vahvoja ja väsymättömiä. Tilanne ei kuitenkaan ollut ongelmaton. Geenimanipulaatiota osattiin toistaiseksi tehdä vain hyvin alkeellisesti, ja orjien lihaksia vahvistettaessa niiden äly oli laskenut. Tämä yhdistettynä kasvaneen mieshormonituotannon aiheuttamaan aggressiivisuuteen aiheutti jatkuvasti tappeluita miespuolisten työorjien keskuudessa.

Tähän ongelmalliseen tilanteeseen oli kahdeksantoista vuotta sitten syntynyt Ukki. Ukin isä oli toiminut vastuuorjana erään valtionhallinnon merkittävän rakennuksen työmaalla, ja projektin onnistuttua saanut etuoikeuksia, tärkeimpänä luvan lisääntyä. Orjien määrää tietysti kontrolloitiin. Ukin äidiksi oli valikoitunut erään paronittaren päähenkivartijana toimineen naisorjan vanhin tytär. Ukki siis nautti lapsuudessaan orjien keskuudessa tiettyä arvostusta, mutta arvostusta tärkeämpää Ukille oli aseman suomat kolme ravitsevaa ateriaa päivässä.

Täysi-ikäisenä Ukki oli vaikuttava ilmestys, jätti jättien joukossa. Ukki oli viety murrosiän alettua priimaluokan koulutusleirille muiden laatuorjien kanssa, ja siellä hänestä oli kasvanut kova työjuhta. Lisäksi, mitä ei kaikista hänen opistotovereistaan voinut sanoa, Ukki oli vasemman jalan saapasta hieman normaalia vähemmän tyhmä. Syy saattoi olla joko hieman tavallista fiksummissa vanhemmissa tai siinä, että Ukki sai suurien voimiensa vuoksi muita vähemmän iskuja päähänsä, mutta yhtä kaikki, Ukki pääsi kaivuuhommien sijaan työmaalle töihin koulutuksen loputtua.

Työ oli sitä, mihin hänet oli koulutettu. Koneiden käyttämisessä yksityiskohtaisten megalomaanisten rakennusten tekoon oli ongelmansa, joten kivijärkäleitä kiskoivat ja nostelivat orjat.

Elämä ei poikennut opistoelämästä juurikaan, sillä työ oli yhtä raskasta kuin harjoittelu oli ollut, ruoka oli samaa tasapaksua ravinnemössöä ja parakitkin olivat lähes identtisiä. Eräs merkittävä ero kuitenkin oli. Opistolla Ukki muisti aina välillä nähneensä unta naisista, minkä jälkeen hän heräsi jotenkin rauhallisen tuntuisena, kalsarit tahmeina, eikä siitä kukaan välittänyt. Nyt kun Ukki neljännen työpäivänsä jälkeen kaatui iltaruoan jälkeen väsyneenä sänkyyn ja alkoi nähdä tuttua unta tiukkaan hienoon hameeseen pukeutuneesta pikkuihmisnaaraasta, hänet herätettiin, riisuttiin ja kalsareiden tilalle puettiin metalliset alushousut, joihin kovana ollut pippelikin väkisin väännettiin. Seuraavana aamuna Ukki ei ollut tuttuun tapaan rauhallinen vaan entistä äreämpi. Äreytensä hän purki työhön ja oli kuin olikin normaalia tehokkaampi.

Sama jatkui. Ukki ei saanut tahmaa housuihinsa ja hänen pippelinsä oli kova joka ilta ja yö. Häntä alkoi ärsyttää jatkuvasti. Erityisesti eräs Ari oli viedä hänet raivon partaalle. Ari töni ruokajonossa ja ei nostanut omaa nurkkaansa lohkareesta tasaisesti. Kun iltaruoalla Ari hidasteli eikä antanut kauhaa Ukille hänen näin halutessa, Ukki sai tarpeekseen ja löi. Nyrkki osui valtavan voiman saattelemana Arin kylkeen, ja tämän vahvojen lihasten suojasta huolimatta yllätetty orja tippui kivusta maahan polvilleen. Ukki ehti hypätä Arin päälle ja lyödä tätä vielä kerran, kun hän tunsi piston niskassaan. Ukkia alkoi huimata ja hän oli tajuton ennen kaatumistaan maahan.

Ukki heräsi selältään. Hän oli metallisella T:n muotoisella pöydällä, kädet sivuilla ranteista pöytään kiinnitettynä ja jalat hieman erillään polvien yläpuolilta ja nilkoista niinikään pöydässä kiinni. Myös kaulan ympärillä oli pöytään kytketty paksua nahkaa oleva remmi.

“Orja on tajuissaan, tuokaa lääkäri” Ukki kuuli äänen sanovan. Pikkuihmisen äänen. Ukki tunsi jonkun verran hienoja sanoja, ja tiesi että “tajuissaan” tarkoittaa “hereillä” ja “lääkäri” on henkilö, joka parantaa.

“Kertokaapa taustat” Ukki kuuli uuden äänen. Taas pikkuihminen, mutta nainen. Ukki mietti saisiko nähdä naisen.

“Ikä 18, laatuluokka A9. Tappeli toisen orjan kanssa töissä. Edellisestä orgasmista ainakin viikko.” miesääni vastasi. Ukki ymmärsi tappelun, mutta ei juuri muuta.

“Ai oikein A9, eiköhän me sitten hoideta tämä kunnolla. Soittaisitteko instituuttiin ja pyytäisitte päivystysvuorossa olevan kokelaan paikalle?”

“Selvä” mies sanoi ja oli hetken hiljaa. “Tässä työmaa 28. Päivystävä orjanhoitokokelas välittömästi toimenpidehuoneeseen 3.”

Lääkäri käveli Ukin luo, kumartui tämän ylle ja hymyili. Ukki toljotti takaisin. Nainen oli nuorempi kuin hienoon mekkoon pukeutunut ja kauniimpikin. Hiuksia Ukki ei nähnyt sillä niiden päällä oli joku vaate. Naisella oli yllään vihreä puku joka paljasti pikkuihmisen vartalon muodot, ja Ukin herkässä tilassa ollut pippeli kovettui.

Pian huoneeseen ryntäsi uusi ihminen.

“Neiti lääkäri, OH-kokelas Jalkanen, käskystä paikalla!” Ukki kuuli uuden naisäänen sanovan, eikä enää edes yrittänyt ymmärtää mistä pikkuihmiset puhuivat.

“Jalkanen, Jalkanen, hmm, tämä on ilmeisesti ensimmäinen avustamasi toimenpide? Tiedätkö mitä sinun pitää tehdä” Ukkia vieläkin katseleva lääkäri sanoi.

“Kyllä, neiti. Seison rinnat paljaina orjan jalkopäässä, hieron reisiä kevyesti ja seuraan teidän työtänne.”

“Loistavaa! Riisuutukaa, tuokaa öljy pöydälle ja menkää paikallenne. Vartija! Olkaa hyvä ja poistukaa. Kutsumme teidät takaisin toimenpiteen jälkeen.”

Lääkäri vilkaisi Ukkia vielä kerran ja kääntyi pois.

“Kello 21:38, aloitamme toimenpiteen. Paikalla OH-lääkäri Miettinen ja kokelas Jalkanen. Riisun kohteen.”

Lääkäri otti välinelaatikosta sakset ja leikkasi Ukin paidan keskeltä halki, paljastaen tämän massiivisen rinnan. Seuraavaksi lääkäri leikkasi Ukin halvasta kankaasta tehdyt housut irti. Ukki oli pöydällä vain metallinen siveysvyö yllään. Lääkäri otti kaulastaan avaimen ja avasi lukot.

Ukki oli tuijottanut saksia kauhuissaan. Hänen mielestään kaikki nyrkkiä, kiviä ja kunnon nuijaa monimutkaisemmat taisteluvälineet olivat pikkuihmisten leluja joita ne käyttivät kun voimaa ei ollut tarpeeksi. Ukki kuitenkin tiesi, että terä tekisi pahaa jälkeä. Hän ihmetteli kun nainen ei lyönytkään häntä vaan riisui hänen vaatteensa. Kun Ukin metalliset kalsarit viimein aukesivat ja kova pippeli pomppasi pystyyn, Ukki ei paksun kallonsa sisällä enää yhtään tiennyt mitä tapahtuisi.

“Penis valmiiksi erektiossa. Pituus 27 cm, halkaisija 4cm. Käännän pöydän toimenpideasentoon.”

Lääkäri paineli jotain pöydän reunassa ja Ukki huomasi alkavansa kääntyä pystyyn. Pöytä nousi siten, että Ukki oli vieläkin makuulla, mutta näki edessään jotain outoa.

Hänen edessään seisoi toinen huoneessa ollut naaras, mutta tällä ei ollut paitaa. Tämä naaras oli lääkäriksi puhuteltua nuorempi. Sillä oli myös ylävartalossa kaksi kaunista pallukkaa. Ukki ei tiennyt miksi, mutta hän tunsi suurta halua koskea noita. Samalla Ukille tuli hassu olo, kuin sen kivan unen alussa.

“Peniksellä normaalireaktio kokelaan rintoihin, ylijännittyi oikein terveesti. Aloitamme toimenpiteen. Jalkanen, muistakaa suojalasit.”

Ukki näki lääkärin ja nuoremman tytön pukevan käsiinsä läpinäkyvät hanskat ja pistävän päähänsä läpinäkyvät silmäsuojukset. Lääkäri puristi sivupöydällä olevasta pullosta käsiinsä jotain ja tarttui Ukin pippelistä kiinni.

Ukin pippeliin ei oltu koskettu sillä tavalla pitkään aikaan. Ukki oli nuorempana pissatessa koskenut, mutta sitten oli opetettu että ei saa. Sen jälkeen oli aina lyöty, kun koski. Kerran Ukki oli ennen nukahtamista koskenut kun oli ollut sellainen outo olo, mutta silloin hänet oli viety päiväksi kylmään koppiin kädet sidottuna, ja kielletty monta kertaa. Naaraan kosketus tuntui oudolta, mutta tosi hyvältä. Ukin penis jännittyi taas vähän enemmän.

“Normaalireaktio kosketukseen, toimenpide käynnissä.”

Nainen veti kättään Ukin kovaa pippeliä pitkin. Ukkia vähän pelotti, koska tunne oli outo. Se ei kuitenkaan ollut paha, ja naaras vaikutti kiltiltä. Ukki katsoi jalkopäässä seisovaa tyttöä ja ihmetteli miksi tämä oli kasvoiltaan vähän punainen. Rintapallukoiden katsominen aiheutti oudon tunteen voimistumisen.

Kokelas Jalkanen katsoi jättimäistä orjaihmistä edessään. Lääkäri oli aloittanut lypsyn tottunein ottein, eikä Jalkanen voinut ymmärtää tämän tyyneyttä. Suurin osa orjanhoitajista oli naispuolisia, ja ainejärjestön illanvietoissa oli kuulunut kaikenlaista supinaa syistä. Fakta oli, että Jalkanen ei olisi pannut pahakseen sitä, että hoito olisi tehty vaginaalisesti, esimerkiksi muuan kovassa puutteessa olevan neiti kokelaan himokasta pikku pimperoa käyttäen. Jalkanen ei myöskään olisi pitänyt huonona sitä, että hoitoprotokollaan olisi kuulunut kohteen valtavien rintalihasten hyväily tai normaalin ihmisen reisien paksuisten käsivarsien puristelu. Olisi myös saanut olla suotavaa se, että Jalkasen vartalon olisi pitänyt olla nautinnosta kaarella, pää taakse käännettynä ja tuuhea blonditukka seksin tahdissa heiluen.

Siinä tuo uskomaton, jopa orjaksi lihaksikas jätti oli kahlittuna hänen edessään, valtava penis ojossa kuin laivan kokkapuu ja hänen 18-vuotiaita pystyjä rintojaan himoiten tuijottaen. Orjan ilme oli vaikea luettava, mutta katse oli lasittunut. Otuksen oli selvästi vaikea yhdistää parittelumainen tunne ja näkymä siihen, ettei parittelua kuitenkaan liikeaivokuoren mukaan tapahtunut. Jalkanen tunsi nänniensä kovettuvan kuin vastauksena orjan katseeseen ja matalaan huokailuun. Kokelas olisi halunnut testata oliko hänen pimppinsä yhtä kostea kuin hän uskoi, oliko klitoris yhtä turvonnut, tuntuisiko sen hierominen siltä miltä hän kuvitteli, entäpä sormien työntäminen sisään, tai entäs-

“Normaalireaktio kokelaassa” lääkäri sanoi vilkaistuaan sivusilmällä Jalkaseen. Jalkanen punertui vielä hieman lisää, mutta tiesi että tämä oli vielä lievää. Hän ei sentään yrittäisi hyökätä lääkärin kimppuun ja tyydyttää valtavaa seksuaalista puutettaan tuolla kahleissa olevalla eläimellä, kuten oli kuullut erään kokelaan kaksi vuotta sitten tehneen. Ajatukset piti kuitenkin pitää kurissa.

Jalkasen kiima ei ollut jäänyt huomaamatta myöskään Ukilta. Lääkärin käsi tuntui koko ajan paremmalta ja paremmalta ja Ukki tunsi, että kohta tapahtuisi jotain.

“Jalkanen, reidet.”

Jalkanen laski kätensä orjan valtaville etureisille ja alkoi hieroa niitä hellävaroen. Samalla hän katsoi, kun lääkäri laski toisen kätensä orjan pulleiden kivepussien taa ja alkoi hieroa välilihaa. Lääkärin käsi runkkasi orjan limasta kiiltävää penistä kovaa tahtia, oikeaoppisesti muutellen puristusvoimakkuutta eri kohdissa vartta. Tuota tekniikkaa Jalkanenkin oli harjoitellut ahkerasti pääaineopinnoissaan, mutta tositoimiin hän pääsisi vasta vuoden päästä.

Orjan silmät puristuivat kiinni ja Jalkanen näki, kuinka tämän häntä kohti suunnattu penis alkoi nykiä pahaenteisesti. Jalkanen oli nähnyt tulevasta paljon videoita, mutta tämä olisi ensimmäinen kerta oikeasti. Varotoimenpiteenä Jalkanen vetäisi nopeasti henkeä ja sulki suunsa tiukasti.

Orjan valtavat keskivartalon lihakset jännittyivät koviksi kuin kivi ja tämä päästi karjaisun, samalla kun lihanuijasta lähti valtava spermapurskaus, joka lensi suoraan Jalkasen rinnoille. Otus ampui monta laakia lisää pienenevällä voimalla, kastellen myös Jalkasen housut ja kengät.

“Toimenpide suoritettu. Penis veltostui normaalisti. Kohde valmis palaamaan töihin.”

Lääkäri sulki nauhoituksen.

“No, Jalkanen, vaikuttaako ala oikealta?”

Tyttö ei saanut järkevää sanaa suustaan.

“Älkäähän nyt, se on aivan luonnollista kiihottua, etenkin kun opiskelijoiden masturbointisäädökset ovat tiukentuneet. Menkää nyt kuitenkin suihkuun ja sitten takaisin valmiuteen.”

Paljas tyttö lähti Ukin edestä pois. Tämän katselu oli tuntunut todella hyvältä ja nyt Ukilla oli taas rauhallinen olo. Ukki nukahti, kun lääkäri pisti hänen olkapäähänsä jonkin piikin.

Ukki heräsi omasta sängystään. Pää oli yllättävän selvä ja hän tuntui pystyvänsä ajattelemaan enemmän kuin pitkään aikaan.

Ukki jatkoi loistavana työntekijänä, joka kävi tyhjennyksellä aina toisinaan, kun aggressiivisuus tuntui kasvavan liiaksi. Lääkäri oli usein sama mutta samaa pallero-naarasta ei enää tullut vaan tilalla oli toinen. Kovan raadannan lisäksi Ukki alkoi osoittaa kykyjä älylliseen toimintaan, milloin tekemällä radikaaleja ehdotuksia, kuten että lohkareet nostetaan kummastakin päästä samaan aikaan eikä eri aikoina, milloin menemällä väliin kun kaksi orjaa nujakoi liian lähellä massiivisten rakennelmien tukipilareita.

Aloitekyky ja suhteellinen älykkyys eivät jääneet johtoportaalta huomiotta, ja Ukki päätettiin ottaa mukaan valtion toisen turvallisuusasteen mukaisesti salaiseksi luokiteltuun ohjelmaan.

Orjien ongelma oli nimittäin se, että hyvillä työntekijöillä ei tee mitään jos niitä ei johdeta oikein. Työnjohtajankin tulisi olla orja, sillä sen lisäksi että suuret voimat olisivat välttämättömiä esimerkillä johtamisessa, orjat eivät koskaan voi arvostaa pikkuihmistä kuten kaltaistaan. Paras ratkaisu olisi saada fiksuja orjia.

Suur-Suomen Teknillinen Tutkimuskeskus ei ollut onnistunut massiivisista määrärahoista huolimatta muokkaamaan älyyn vaikuttavia geenejä, joten jalostaminen piti tehdä perinteisesti.

Ukkikin vietiin asialle omistettuun laitokseen. Siellä hänelle puettiin taas siveysvyö ja hänet vietiin eristyskoppiin, jossa hänellä oli muuten hyvät oltavat, mutta yksinäistä. Päivät täyttyivät naisten fysiologiaa käsittelevien kuvakirjojen lukemisesta, piirrettyjen katselemisesta ja syömisestä. Kunnes eräänä päivänä hänet vietiin projektorihuoneeseen, kiinnitettiin vankkaan metallituoliin ja alettiin luoda tunteita lapsen tulevaa synnyttäjää kohtaan.

Ensimmäisessä kuvassa oli Jalkanen hymyilemässä. Seuraavassa Jalkanen hölkkäsi kireässä paidassa ja tiukoissa housuissa. Materiaali muuttui hiljalleen eroottiseempaan suuntaan, pian vuorossa olikin jo video, missä Jalkanen seisoi Ukin edessä rinnat paljaina, punasteli salaisten ajatustensa voimasta ja hieroi Ukin jalkoja.

Ukki tykkäsi tästä videosta.

Toisessa videossa Jalkanen oli suihkussa. Kamera liikkui hitaasti nuoren naisen upeaa vartaloa pitkin. Kuva alkoi kasvoista, Jalkanen seisoi silmät kiinni ja pesi hiuksiaan. Kuva lähti liukumaan alas, paljastaen karvattomat kainalot ja tutut kiinteät pystyrinnat, joiden keskeltä löytyi vielä pienet nöpönännit. Kuva jatkoi alaspäin ja löysi Jalkasen tiukan vatsan. Sikspäkkiä tytöllä ei tietenkään näkynyt, mutta vatsalihasten puoliskojen välissä oli hyvästä lihaskunnosta ja läskittömyydestä kertova uurre, joka päättyi kapean uuman korkeudella olevaan pieneen napaan. Yhä alempaa löytyi vyötäröä leveämpi, mutta silti melko kapea lantio. Lantion alareunasta löytyi karvaton pilluviiva, jonka yläreunassa näkyi suuri kovana oleva klitoris. Ulommat häpyhuulet punottivat. Näyn keskeytti saippuavaahdossa oleva käsi, joka pesi vatsaa ja nivustaipeita, mutta aina välillä kuin vahingossa hipaisi vaaleanpunaista nappulaa viivan yläreunassa. Pian Jalkanen kuitenkin tuntui muistavan säännöt, ja pesu jatkui säädyllisesti. Kamera vetäytyi kauemmas ja näytti tytön kokonaisuudessaan. Pesun päätyttyä Jalkanen poistui suihkukopin eteen itseään kuivaamaan, ja kuviin tuli tämän kiinteiden pakaroisen muodostama ihanan pyöreä takamus. Jalkanen kuivasi itsensä huolellisesti, ja hänen kumartuessaan pyyhkimään vettä sääristään kamera ei voinut olla ottamatta lähikuvaan jalkojen välistä paistavaa yhä punaista vittua, jota Jalkanen vielä pari kertaa sormella sipaisi.

“Neiti lääkäri, kohde on nähnyt materiaalin. Pulssi on kiihtynyt ja hengitys on raskasta. Anturi ilmoittaa erektion voimakkuudeksi 18.”

Sisäradio särähti. “18?? Taitaa olla tämä meidän Ukki aika viriili kaveri. Tai sitten oli hyvä materiaali. No, toivotaan ettei Jalkanen ihan halkea. Minä olen aina sanonut, että vaikka tutkimukset miten sanovat että kovassa puutteessa siitetyt lapset ovat parempia, hedelmöitys ei kuitenkaan joka kerta onnistu ja se on aika kova paikka kuitenkin meidän miehen kosketuksen unohtaneille kokelaillemme. No, turhaan minä sinulle valitan. Tuokaa kohde toimenpidehuoneeseen 1 niin saadaan yksi kokelas taas virallisesti ylennettyä OH:ksi.”

Ukin tuoli muutettiin tutuksi T-pöydäksi hänen ollessaan siinä kiinni, sillä irrottaminen ja uudestaan kiinnittäminen olisi saattanut osoittautua hankalaksi. Pöytä kuljetettiin huoneeseen, jossa Ukki näki tutun lääkärin, jonka käsi oli kosketellut pippeliä monta kertaa.

Ukin pöytä asetettiin keskelle huonetta ja kaulan, ranteiden, polvien ja nilkkojen kiinnitykset varmistettiin. Pöydän ympärille tuotiin toinen pöytä, joka sopi T:n ympärille täydellisesti niin, että lopputulos oli lähes saumaton nelikulmio. Ulompi pöytä peiteltiin ohuella mutta pehmeällä patjalla.

“Toimenpide on valmis alkavaksi” lääkäri sanoi.

“Tuokaa kokelas sisään.”

Ovi avautui ja sisään talutettiin kokelas Jalkanen. Kokelas oli puettu ohueen oloasuun. Hänet oli meikattu kevyesti ja vaaleat hiukset laskeutuivat vapaina ja tuuheina olkapäille. Ukki seurasi tämän saapumista herkeämättä.

“Ukki, tässä on Essi. Muistatko Essin? Nyt saat puhua, täällä ei ole tavalliset säännöt.”

Ukin suu vääntyi hymyyn. Hän piti puhumisesta, mutta vielä enemmän hän piti Essistä.

“Ukki muistaa Essin!”

“Hyvä Ukki. Essi, muistatko Ukin? Ensimmäinen kokelaspotilaasi, noin vuosi sitten.”

“Muistan minä”, Essi Jalkanen sanoi aika hiljaa. Lääkäri hymyili tyhmälle kysymykselleen. Aivoaaltokartoitin ei ollut paljon muita muistoja Jalkasen mielessä iltaisin näyttänytkään kuin Ukin ja tämän poikkeuksellisen komean rintakehän. Vaikka eiväthän kokelaat tietenkään tällaisesta pienestä valvonnasta tienneet.

“Kumpikin teistä varmasti miettii mitä tekevät täällä ja on varmasti selvää, että kyseessä ei ole tavallinen tyhjennys.

Essi, emme voineet kertoa tätä aiemmin sekä mahdollisen kieltäytymisen kuin salassapito-ongelmienkin vuoksi, mutta suoritat pian Ukin kanssa emätinparittelun, jossa orja on turvallisuutesi takaamiseksi kahleissa ja olet itse ohjaksissa. Kohtalainen kokemattomuutesi on tiedossa, joten emme odota ihmeellisiä temppuja, mutta sanotaan vaikka näin, että ei ollut sattumaa että löysit sen lehden toissapäivänä. Ehkäpä sieltä löytyi jotain kokeilun arvoista? Tarkempia ohjeita ei ole. Ukin on tarkoitus saada siemensyöksy sisääsi, ja tiedät kyllä orjien intiimifysiologiasta tarpeeksi osataksesi maksimoida sen voiman.”

Lääkäri laski hetkeksi ankaran ammatti-ilmeensä ja hymyili isosiskomaisesti.

“Älä tyttö pieni jännitä, lupaan että tulet tykkäämään. Ota rennosti ja pidä hauskaa.”

Sama ystävällinen ilme kasvoillaan lääkäri kääntyi Ukin puoleen.

“Ukki, Essi ottaa pippelisi kohta sisään. Mitä Ukki siitä tykkää.”

“Ukki haluaa pippelin Essin sisään!”

“Eiköhän se lausunto sitten päättänyt nämä puheet, aletaan hommiin. Vartijat ulos.”

Vartijat poistuivat silminnähden harmistuneina ulos. Ukki ei suinkaan ollut organisaation ainoa puutteessa pidetty mies.

“Essi, ole hyvä” lääkäri sanoi ja istui tuolille huoneen hämärään nurkkaan.

Essi oli kuin nuijalla päähän lyöty. Niin monet illat hän oli unelmoinut tuosta karskista orjamiehestä ja muistellut vuoden takaisen hoitokerran herättämiä tuntemuksia, ja pian se olisikin totta. Tilanne kuitenkin pelotti. Essi oli harrastanut seksiä vain pari kertaa elämässään monta vuotta sitten eikä hän tunnollisena opiskelijana ollut rikkonut masturobintisäännöksiä edes hedelmillä, muista tavaroista puhumattakaan. Mahtuisiko valtava elin hänen sisälleen? Tilanteesta ei mitä ilmeisemmin ollut pakoa joten pakko oli edes yrittään. Hän saisi sentään itse määrätä tahdin.

Hieman vapisevin askelin Essi käveli Ukin luo ja asetti käden tämän alastomalle rinnalle. Vaistomaisesti orjan massiivinen rintalihas jännittyi hennon käden alla. Essi veti sormeaan lihaksen reunaa pitkin eikä olisi voinut lihaskovuuden perusteella erottaa orjaa marmoripatsaasta. Hän jatkoi vetämällä kättään Ukin rinnalta tämän napaan. Vatsaan koskeminen sai valtavat vatsalihakset jännittymään, kuin nahan alla olisi ollut kuusi pyöreää kiveä kahdessa siistissä rivissä.

“Ukki on odottanut Essiä”, miehen suusta kuului.

“Essikin on odottanut Ukkia. Essi tykkää Ukista.”

Kun Ukki ei vastannut mitään, Essi päätti avata paitansa. Aukeava vetoketju paljasti paljaan ylävartalon. Essin nännit olivat kovat, vaikka huoneessa ei ollut kylmä. Koska Ukki ei vieläkään tuntunut olevan puhetuulella, Essi riisui myös housunsa ja pikkuhousunsa.

“Essin pimppi!” Ukki huusi kaikkien sosiaalisten säännösten mukaisesti.

“Mitäpäs Ukki haluaisi pimpille tehdä?”

“Ukin pippeli sisään pimppiin!”

Essi hymyili himostaan jo kuolaavalle orjalle. Mies oli ristiriitainen sekoitus aikuisen vartaloa ja tarpeita, mutta lapsen älyä. Toisaalta Essi olisi halunnut vain ottaa miehen syliinsä ja lukea hänelle iltasatuja kissanpennuista, mutta toisaalta, ja sillä hetkellä paljon merkittävämmin, hän halusi miehen panevan häneltä tajun hämäräksi.

“Ukki saa pippelinsä Essin pimppiin” hän vain vastasi hymyillen.

Tärisevin käsin Essi siirtyi Ukin metallisen siveysvyön kimppuun. Puheet ja kevyt koskettelu olivat vielä alkua, harmitonta leikkiä. Kohta kyseessä olisi todellisuus.

Siveysvyön lukko aukesi ja sisältä ponnahti valtava täydessä erektiossa oleva siitin, jonka päästä valui kirkasta nestettä. Se oli vielä suurempi kuin Essi muisteli. Penis kiilteli limasta jo valmiiksi, mutta Essi pursotti silti tuubista liukuvoidetta käsilleen ja alkoi hieroa sitä penikseen kauttaaltaan, jättämättä neliömilliäkään kuivaksi.

“Ukki, Essi tykkää paljon kun saa Ukin sisälle”

Ilmeisesti kyrpään koskeminen oli ollut jonkinlainen off-kytkin, sillä Ukin suusta purkautui vain käsittämätöntä mouruntaa ja murinaa.

Sydän pamppaillen Essi nousi polvilleen pöydälle, jalat Ukin jalkojen molemmin puolin. Orjan katse seurasi vuoroin hänen paljasta vaginaansa, vuoroin kimmoisuudella ja symmetrisyydellä siunattuja rintoja. Tyttö pursotti lisää liukuvoidetta käsiinsä ja alkoi hieroa sitä emättimeen niin syvälle kun käsillä sai. Kilpaa pientä kauhua ja suurta kiimaa kuvastavat silmät Ukin katsekontaktia turhaan hakien Essi kiipesi Ukin jaloilta tämän lantion päälle. Kokelas nousi kyykkyyn ja ohjasi valtavan hepin pillun suulle.

Essi alkoi laskeutua hitaasti, antaen vaginansa sopeutua rauhassa valtavaan lihamöykkyyn. Ukin suusta pääsi matalaa ulinaa. Seksi orjan kanssa tuntui Essin mielestä jo nyt ensimmäisen senttimetrin jälkeen ihanalta. Hän oli kaivannut miestä pidempään kun saattoi muistaakaan. Lääkäriksi hän oli halunnut opiskella löytääkseen hyvän miehen ja eräänä himontäytteisenä iltapäivänä hän oli päättänyt valita omakseen uuden erikoisalan, orjanhoidon. Vaativien valintakokeiden jälkeen hän oli päässyt ensin oppilaaksi ja sitten kokelaaksi, kunnes kuukautta aiemmin hänet oli kutsuttu erikoislinjan kokeisiin, joissa oli pääasiassa testattu hänen älyään. Hän oli ajatellut joutuvansa johonkin pitkällistä pohdintaa vaativaan tilanteeseen kun hänet oli tänään hälytetty paikalle. Ja siinä hän oli, ottamassa sisäänsä lihaskimppua, josta oli seksiunissaan haaveillut jo pitkään.

Penis upposi sisälle hitaasti ja varmasti. Lukemattomat pillun tuntohermot huusivat täyttä vertauskuvallista kurkkua etenevästä kovasta paineesta. Vartalon kauan koskemattomana olleeseen alueeseen oli tunkeutunut jotain erittäin paksua ja kovaa. Tuntokeskus lähetti lyhyen tiedotteen keskustietoisuudelle: “Pillussa on jotain suurta STOP Se tuntuu perkeleen hyvältä STOP Onnea, olemme taas oikea nainen STOP”

Alaspäin liu’uttuaan Essi tajusi istuvansa Ukin päällä. Miehen penis oli aivan pohjassa asti. Essi tunsi kiihottavaa aistimusta siitä, että hänenkin elämänsä oli tullut siihen vaiheeseen, että hän voisi jatkaa elämän suurta kamppailua yksilön lisäksi uuden sukupuun alkujuurena. Essin elämän mahdollisesti tärkein hetki oli lähellä. Mies oli omalla tavallaan erittäin laadukas, joten jälkeläisillä ei tulisi olemaan hätää. Vain paras siittiöistä saisi oikeuden olla mukana luomassa uutta elämää. Essi halusi parhaista parhaan, eli mahdollisimman monen piti saada kokeilla onneaan munasolua vastaan. Heppi pitäisi saada lypsettyä tyhjäksi, mutta juuri sitähän Essi oli viime vuodet ahkerasti opiskellut.

Vartalo edelleen tunkeutumisen seurauksena väristen Essi kohottautui Ukin päältä ylemmäs, vetäen pillunsa piukkaa seinää sen luonnon luomaa vastakappaletta pitkin. Jokainen peniksen monista senteistä lähetti täristyksiä tytön selkäytimeen ja sai tämän pienen vartalon jännittymään nautinnosta. Essi ei laskenut vierastaan kokonaan ulos vaan lähes pudottautui koko painollaan takaisin miehen päälle. Sama, kaikki muut aistit lamauttava aistimus pillun täyttävästä valtavasta kappaleesta löysi tiensä Essin tietoisuuteen ja tyttö tiesi, ettei ollut koskaan kokenut mitään niin ihanaa.

Yhä uudestaan Essin lantio irtosi Ukista ja iskeytyi takaisin kiinni. Essi löysi rytmin, ja alkoi käytännössä hyppiä Ukin päällä pienet tissit villisti heiluen. Kiihkonsa keskeltä hän kuitenkin huomasi tiettyjä tunnusmerkkejä. Nopeaksi kiihtynyt läähättävä hengitys, nopea vastatikkailun yritys, peniksen pienimuotoinen värinä. Essi ei halunnut miehen vielä laukeavan. Lasti olisi varmasti räjäyttänyt nyt jo huoneen katon, mutta Essi halusi räjäyttää myös miehen tajunnan.

Valtavan nautinnon yhtäkkinen lopettaminen ei ole psyykkisesti helppoa, joten Essi teki vielä muutaman rauhallisemman vedon ennen kuin nousi krampissa olevin jaloin seisomaan, jättäen kosteutta tippuvan siittimen sojottamaan ilmaan.

Essin oli ollut tarkoitus kiusoitella miestä hieman, käyttää jonkinlaista naisen valtaa. Hän kuitenkin välittömästi tajusi kaipaavansa mulkun mahdollisimman nopeasti takaisin sisälleen. Ketterästi hän pyörähti seisaallaan ympäri ja laskeutui selkä Ukkiin päin hepin päälle. Tietämättä kuinka paljon toimenpide miehiin sattuu, hän väänsi penistä alaspäin kunnes se meni hänen eteenpäintaivutetun kehonsa sisälle.

Ukin harmistus kivusta laantui, kun hän tajusi edessään hitaasti keikkuvan perseen. Uusi kuvakulma paljasti, kuinka Ukin pippeli upposi Essin sisään juurtansa myöten. Sitten se tuli melkein ulos asti, kunnes venynyt aukko otti sen takaisin lämpimään syleilyynsä. Pimppiaukon yläpuolella näkyi peppureikä. Suurimman osan kuvasta täyttivät erittäin napakan näköiset pakarat, jotka jännittyivät hieman liikkeen tahdissa. Ukki tuijotti näkymää kuin lumottuna.

Ajantajunsa menettänyt Essi ei tiennyt kuinka kauan oli hieronut kyrpää pillunsa takaseinää vasten. Oli kuitenkin aika vaihtaa seinämää.

Essi nousi uudestaan ylös ja laskeutui taas istumaan kasvot Ukkiin päin. Siitin sisällään Essi puristi pilluaan herätellen sisäisiä lihaksiaan vaativaa suoritusta varten. Jokainen puristus aiheutti urahduksen hikisen jättimiehen suusta. Osasikohan raukka edes aavistaa miltä kohta tuntuisi?

Tukevasti pohjassa ollessaan Essi siirsi kätensä miehen lihaksikkaille reisille ja nojasi taaksepäin. Essi alkoi liikuttaa uudessa ratsastusasennossa lantiotaan ketterästi ees-taas. Vaginan etuseinää vaativasti painava penis osui tytön herkimpiin alueisiin. Essi kovensi rytmiä ja hänet valtasi kiihko jollaista vain kiimainen puutteessa ollut nuori nainen voi tuntea.

Sopivan tahdin löydettyään Essi alkoi supistella vaginaansa ratsastuksen tahdissa. Ukin suusta alkoi kuulua varoittavan nopeaa huokailua, mutta Essi antoi kuulua. Tyttö nojasi vielä lisää taakse ja antoi orgasmin esisykäysten kourissa olevan peniksen hieroa erästä anatomian kirjan lisäsivuilta löytämäänsä kohtaa. Tunne vei hänet viimeiseen leiriin ennen huippua vuorella, jonka nimi oli Nautinto.

Ei ole varmaa, kuinka Ukki kesti näinkin kauan. Pitkä selibaatti, poikuus, huolellinen alkukiihotus ja kaunis, taitava naaras kaikki olisivat antaneet ymmärtää kyseessä olevan hyvin lyhyt rypistys. Ukki kuitenkin tykkäsi tytöstä ja sillä pienellä osalla aivoistaan, joka ei halunnut vain laueta ja kääntää kylkeä hän onnistui pidättelemään ja siten pidentämään kivan tytön nautintoa. Ukillakin oli kuitenkin rajansa. Sen lisäksi, että hän näki notkean ja hyväkuntoisen vartalon kiihottavasti taipuneena taaksepäin, kauniiden tissien notkuvan silmiensä edessä sekä paksun tukan heiluvan ratsastuksen tahdissa, hän tunsi jotain uutta pippelissään. Tytön pimppi teki jotain, joka moninkertaisti kaikki aiemmat tuntemukset joita lääkäri oli tehnyt. Lämmin ja liukas seinämä supisteli rytmikkäästi kutsuen lastia ulos piilostaan. Ukki ei voinut enää pidätellä.

Essi tunsi peniksen voimakkaat jännitykset ja keskitti viimeiset voimansa lypsyyn, tietäen saavansa kohta omankin palkkionsa. Silmiin säteili tähtiä alakerran hermokimpun saamasta käsittelystä. Essi sulki silmänsä ja taivutti päänsä taaksepäin. Hiukkaskiihdyttimet nopeudellaan kateelliseksi tekevä mälli osui Essiin. Villisti nykivä penis aiheutti uuden aistimuksen raportoinnin nautintokeskukseen. Keskuksen päätös oli nopea ja yksimielinen. Vallitsevien olosuhteiden vuoksi tytön oli aika saada elämänsä ensimmäinen oikea orgasmi.

Koko pieni vartalo täristen Essi antautui sen valtaan. Ukki ryöpytti litrakaupalla siementään Essin pienen pillun sisälle penis sykkien ja se vain lietsoi miehen edessä värisevän ja kiihkoaan huutavan tytön entistä kovempaan huumaan. Essi oli vihdoin ja viimein huiputtanut Nautinnon, nyt saavutustaan kuin toisesta maailmasta ihaillen. Lehdessä esitetty asento oli kuin olikin ollut kokeilemisen arvoinen.

Väristykset laantuivat, järistykset jäähtyivät ja Ukin penis lerpahti. Tukipisteen katoamisen vuoksi Essi kaatui selälleen Ukin jalkojen päälle. Kumpikin huohotti raskaasti.

Kolme päivää myöhemmin Essi Jalkanen oli lääkärin toimistossa.

“Se oli aikamoinen näytös, Jalkanen. Joko olette toipunut?”

“Kyllä, neiti lääkäri, olen kunnossa”

“Haluaisitte varmaankin kuulla mistä oikein oli kyse?”

Vastausta odottamatta lääkäri alkoi kertoa jalostusohjelmasta ja kuinka Essi oli älynsä ja hyvien geeniensä vuoksi valittu äidiksi. Essin hedelmöittymisen onnistuminen oli uuden teknologian ansiosta saatu varmistettua vain hetkeä aiemmin. Tulevan äidin mielipidettä ei luonnollisestikaan oltu missään vaiheessa kysytty, ei se ollut tehokkaassa valtiossa tapana.

“Teillä on varmasti paljon ajateltavaa ja ehkä kysyttävääkin, mutta sanon vielä yhden asian. Te olette nyt virallisesti jättäneet kokelaspestin taaksenne ja voitte jatkossa toimia orjanhoidon erikoistehtävissä täysivaltaisena lääkärinä. Toiveemme on, että ryhtyisitte Ukin ja hänen lapsensa, siis teidän oman lapsenne, henkilökohtaiseksi hoitajaksi. Te ette tiedä kaikkea, mutta muiden, krhm, avujensa lisäksi Ukki on orjaksi älykäs ja teidän ansiostanne odotamme, että lapsesta tulee vielä isäänsä fiksumpi. Mikäli lapsi osoittaa odotettua lahjakkuutta, Ukki hedelmöittää teidät uudestaan. Toimenpide lienee mieluisampi, jos olette siihen mennessä luoneet vahvan rakkaussiteen häneen. Vaikka,” lääkäri sanoi virne kasvoillaan, “eipä tuo edellinenkään kerta kovin epämieluisalta vaikuttanut.”

2 kommenttia viestissä: “SS 2a”

  1. Astanque says:

    Kiitos! Olen pidemmän tauon jälkeen hiljalleen taas palannut kirjoituskoneen äärelle ja ainakin yksi uusi tarina pitäisi olla tulossa aivan lähiaikoina.

  2. vamecum says:

    Luin läpi äsken kaikki novellisi. Olen varmaan ainakin osan lukenut jo aikaisemmin. Erittäin hyvää kieltä, hienoja oivalluksia ja paljon tavallisesta tusinatavarasta poikkeavia juonenkulkuja. Olkoon tämä palautteena kaikista viidestä, pidin niistä jokaisesta. Toivottavasti jatkat kirjoittamista.

Kommentoi

top