search
top

Pikkunartun Päivä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (9 votes, average: 3.67 out of 5)
Loading...

Sain Herraltani käskyn lähteä aamulla kaupungille ja mennä erääseen kahvilaan, jossa joku tapaisi minut. Minua jännitti kun en tiennyt, kenet tapaisin ja mitä tapahtuisi; Isäntäni kun osasi järjestää jatkuvia yllätyksiä varalleni.
Istuin kahvilassa juomassa lattea, kun tyylikäs nainen jakkupuvussa lähestyi minua. “Hei, sinä olet Liini, eikö?” hän kysyi. Nyökkäsin vastaukseksi. Hän istui pöytääni ja kertoi, että Isäntäni oli kertonut minun olevan nykyään paljon kestävä ja melko kuuliainen orjatar, joten hän halusi palkita minut jollain. Se, mikä palkinto olisi, selviäisi myöhemmin. Juuri kun nainen kertoi tämän, puhelimeeni tuli viesti Isännältäni. Viestissä hän kehoitti minua tottelemaan naista ja tekemään juuri niinkuin hän käski. Isäntäni hakisi minut myöhemmin illalla kotiin. Kun olin lukenut viestin, pyysi nainen minut mukaansa vessaan. Ihmettelin pyyntöä hiukan, mutta ajattelin totella kuten Isäntäni oli minua neuvonut. Nainen tuli kanssani samaan koppiin ja käski minun riisua alusvaatteeni; sekä rintaliivit että alushousut. Minulla oli pitkä, leveä hame päällä, joten otin alushousut pois ensin. Nainen laittoi ne laukkuunsa ja komensi minua tiukasti avaamaan paitani napit ja ottamaan pois liivini. Sanoin hiljaa, etten haluaisi kulkea kaupungilla ilman liivejä, koska rintani ovat melko suuret ja ne näyttävät paremmilta liivit päällä kun minulla on paitakin… Nainen kysyi, olisiko sitten parempi olla myös ilman paitaa, sillä liivit lähtisivät ainakin. Katselin lattiaan kun hitaasti riisuin paitani ja liivit pois. “Näytä rintasi minulle” nainen komensi. Tunsin, miten nolo puna levisi kasvoilleni naisen tarkastellessa vakavana rintojani. Lopulta hän tarttui niihin ja punnitsi niitä käsissään. “hyvä, nämä on hyvä sitoa” hän sanoi ja otti laukustaan narukerän. Jo minulle tutulla tavalla hän kiersi narulla rintani tiukoiksi palloiksi ja lopulta kiinnitti narut vielä kaulaani niin että rintani töröttivät eteenpäin suurina punaisina palloina. “Laita paita päälle” Minulla oli läpikuultava valkoinen paitapusero, jonka läpi narut aavistuksen näkyivät. Punaiset rintani paistoivat paidan läpi selvästi. “Sitten nosta hame vyötärölle ja nojaa pyttyyn” kuului seuraava ohje. Hämilläni kumarruin alas ja vedin hameeni ylöspäin. Kuulin, miten nainen takanani napsautti kumihansikkaan käteensä. Pian hän röyhkeästi avasi pakarani ja painoi vaseliinissa kostutetun sormen pyllyyni. Hän hieroi vaseliinin joka puolelle anustani ja veti sorman pois. Sormen tilalle hän työnsi miehen sormen paksuisen tapin. “pidä se sisällä, vai haluatko että se tippuu kun kävelet kadulla?” Pudistin päätäni. Nainen kosketti häpyhuuliani kuin vahingossa. “Hyvä nouse niin lähdetään”

Kuljimme rinnakkain pitkin katuja. Minä olin tilanteesta hyvin hämilläni ja nolostunut; olin varma että jokainen huomaisi mitä minulla oli pyllyssäni kävellessäni varovasti. Huomasi myös muutamien miesten katsovan kummissaan rintojani joiden väri tummui koko ajan. Näin jonkun silmissä myös ymmärtämistä ja hymyn kulkiessani hänen ohitseen. Kummallista kyllä, tilanne kiihotti minua suuresti, ja muistutti jollain tapaa unelmia joita olin pimeässä kuiskinut Isäntäni korvaan. Tunsin, miten pilluni kuumeni ja kostui koko ajan kävellessäni. Tappi pepussani oli niin pieni, ettei se tuottanut kipua, vain mielihyvää ja nännini hankautuivat ihanasti vasten paitaani. Nainen ei puhunut mitään, käveli vain nopeasti eteenpäin. Muutaman korttelin päässä hän ohjasi minut porraskäytävään ja erään oven luo. Hän soitti ovikelloa. Oven avasi rehevä, kaunis nainen, jolla oli päällään musta nahkakorsetti ja korkeat kengät. Sydämeni alkoi hakata astuessani sisään eteisaulaan. Naiset tervehtivät toisiaan ja oven avannut nainen kysyi “onko tämä se?” Toinen naisista nyökkäsi ja käski minun riisuutua kokonaan. Katsoin lattiaan kun riisuin kaikki vaatteeni ja seisoin pää alhaalla kädet selän takana naisten katsellessa minua tarkasti. “Hänellä on siis jo tappi kuten sovimme?” kysyi rehevä nainen. Toinen naisista vastasi myöntävästi. Rehevä nainen katsoi minuun ja kertoi, että hänen nimensä oli Valtiatar Roosa. Olisin tänään hänen vieraansa Isäntäni tahdosta. Hän sanoi myös, että saisin puhua jos minulta kysyttäisiin jotain tämän päivän aikana. En kuulemma tulisi tarvitsemaan turvasanaa, vaan minun pitäisi sanoa “lopeta” jos halusin asian loppuvan. En siis voinut kieltämällä kerjätä lisääkään niin kuin usein tein. Sitten sain luvan istua ja sain eteeni ison kasan papereita. “Täytä nuo ja tule luokseni viereiseen huoneeseen kun olet valmis”. Naiset jättivät minut yksin ja aloin täyttää papereita. Niissä rastitettiin asioita joita olin jo kokenut koulutukseni aikana, mitä vielä halusin kokea ja mikä ehdottomasti oli kiellettyä. Myös Isäntäni oli jo valmiiksi täyttänyt ne, mitä hän ei hyväksynyt. Onneksi näimme asiat samoin! Punastelin rastittaessani vaihtoehtoja. joukkoraiskaus: kyllä, alentaminen koiraksi: kyllä, vuokraus muille: kyllä jne.. lista oli pitkä.

Kun olin valmis, koputin oveen ja Roosa käski minut sisään. “Jos paperi on valmis, voit käydä tuohon tutkimuspöydälle sillä aikaa kun luen nämä.” hän komensi. Kiipesin pöydälle sydän pompottaen ja nostin jalkani telineisiin. Makasin Hiljaa gynekologin pöydällä naisten lukiessa papereita.

Vihdoin naiset nousivat ja tulivat luokseni. Jakkupukuinen nainen istuutui viereiseen tuoliin muistiinpanovälineiden kanssa. Roosa tuli viereeni ja veti kumihanskat käteensä. “Aloitan tarkastuksen, suu auki” Avasin suutani hieman ja Valtiatar Roosa työnsi sormet suuhuni. Hän hieroi ikeniäni, katsoi hampaitani ja väänteli huuliani eri asentoihin. Se oli erittäin noloa mutta niin kiihottavaa. Hän jatkoi kunnes huuleni olivat punaiset ja turvoksissa. “kunnossa on, huoran suu niin kuin pitääkin” Rosa sanoi. “Sitten rinnat” Hän löysensi naruja rinnoissani ja tarttui niihin hansikoiduilla käsillään. Hän hellitteli rintoja ja nyki niitä eri suuntiin. Sitten vuorossa olivat nännit, joita hän väänteli ja puristeli kunnes voihkin hiljaa. Pilluni oli niin märkä, että myös pakaroiden välissä tuntui valuvan jotain märkää. Roosa kiristi taas narut rinnoissani kireälle. Sitten hän otti käteensä taikinahyrrää muistuttavan rullan, joka oli täynnä teräviä kulmia. Hän painoi sen rinnalleni ja pyöritteli sitä edestakaisin. “aah..” suustani pääsi kun kivun alta löytyi myös lisää kiimaa. Hän hieroi terillä rintoja kunnes vaikersin nautinnon ja kivun sekaisin tuntein. “Lutkan isot, pehmeät rinnat” Roosa kommentoi naiselle joka teki muistiinpanoja. Roosa siirtyi jalkojeni väliin ja levitti turpeat valuvan märät häpyhuuleni erilleen. “Märkä huora, kuin putous” hän kommentoi naiselle. Huohotin himosta ja päätin, etten välittäisi mitä hän sanoi minusta vaan nauttisin täysillä!

Naisen vieressä oli apupöytä jossa oli paljon erilaisia välineitä. Hän aloitti pienestä dildosta joka painui sisääni solahtaen. “Liian pieni” Roosa sanoi. Uikutin, koska olin varma että saisin orkun, vaikka pumpulipuikolla hierottaisiin hetken aikaa. Roosa otti seuraavan sauvan ja painoi sen pilluuni. Sekin liukui sisään ilman mitään vastustusta. Aina sauvan solahtaessa sisääni Roosa ilmoitti sen olevan liian pieni ja vaihtoi sauvan suurempaan. Huohotin ja olin niin kiimainen, että rukoilin häntä välillä jatkamaan, mutta hän veti kaikki sauvat saman tien ulos. Pilluni oli niin märkä, että se otti vastaan toinen toistaan suurempia sauvoja.

Vihdoin, kun sauva oli yhtä paksu kuin ranteeni, Roosa joutui tekemään töitä jotta sai sen painettua sisääni. Vedin lantiotani taakse suuren sauvan edessä ja valitin nautinnosta. “Pysy paikallasi” Roosa käski. Hitaasti edestakaisin liikutellen sauva upposi syvemmälle ja syvemmälle pilluuni. Jopa pieni tappi pepussani tuntui nyt suurelta kun pilluani levitettiin hitaasti. Kun sauva oli kunnolla sisälläni, käski Roosa toisen naisen tulla ottamaan kuvia. “Katso mikä pillu; kaunis ja herkän näköinen mutta aukeaa kuin hyvin. Tätä on treenattu ja narttu osaa rentouttaa lihakset.” Makasin uikuttaen sauva syvällä sisälläni pitäen tiukasti kiinni pöydän reunoista. En uskaltanut liikkua yhtään, koska pelkäsin halkeavani. Jakkupukunainen liikkui ympärilläni ottaen kuvia minusta; rinnoista, pillusta..

Kun kuvat oli otettu, Roosa alkoi hiljaa liikuttaa sauvaa. Jakkupukunainen vei kameran pois ja tuli viereeni. Hän kumartui ottamaan nännini suuhunsa ja imi sitä kovaa. Roosa liikutti sauvaa hitaasti edestakaisin kunnes uskalsin rentoutua ja paikkani tottuivat suureen sauvaan. Se venytti minua edelleen kivuliaasti, mutta tuntui niin hyvältä. Valitin kiimassa ja pyysin, että Roosa imisi minua samalla. Hän kumartui ja poimi turvonneen klitoriksen suuhunsa ja imien sitä hellästi. Aloin täristä kuin horkassa ja huusin suoraa huutoa kun orgasmi vihdoin tuli. Se jatkui pitkään ja loppu oli lähempänä tuskaa kuin nautintoa. Roosa nosti päänsä ylös ja sanoi “Hyvä lutka, nyt saat levätä hetken, sitten jatketaan…” Hitaasti hän veti sauvan pois sykkivästä, valuvasta vitustani.

2 kommenttia viestissä: “Pikkunartun Päivä”

  1. Visakoivu says:

    Tuskin maltan odottaa pikkunartun seuraavaa orgasmia ja kiihkon huutoja

  2. Harry40 says:

    Mmmmmm….. nyt vaaditaan lisää. Kirjoitahan miten pikkunartun päivä jatkui….

Kommentoi

top