search
top

Nartun rangaistus

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (15 votes, average: 3.80 out of 5)
Loading...

Makaan vatsallani suurella sängyllä. Silmilleni olen sitonut tiukan huivin, niin etten näe sen alta mitään. Olen alasti, lukuun ottamatta nahkaisia kahleita, jotka olen itse kiinnittänyt nilkkoihini ja ranteisiini sekä kaulaani peilin edessä. Makaan selälläni ja kuuntelen sydän hakaten ääniä, jotka kertovat Isäntäni tulosta. odotusta kestää pitkään, enkä mahda itselleni mitään kun alan ajatella ettei hän tulisikaan, tai ettei hän enää haluaisikaan minua. Olinko kuitenkaan kuitenkaan käyttäytynyt tarpeeksi hyvin ja olinko ollut tarpeeksi koulutettu huora tyydyttämään Isäntäni kaikki tarpeet. Viimein ovi käy ja kuulen askeleita. Sydämeni hakkaa korvissani ja huomaan vapisevani pelonsekaisesta odotuksesta.
Isäntäni tulee viereeni ja mitään sanomatta kääntää minut vatsalleni. Hän vetää käteni selän taakse ja lukitsee ranteeni yhteen. Sitten hän lujalla otteella vetää minut sängyn reunalle niin että lantioni jää paljaana juuri sängyn reunan kohdalle ja joudun tukemaan jalkani lattiaan etten putoaisi. Herra liikkuu takanani ja kuulen miten hän avaa vetoketjunsa. En uskalla sanoa mitään, päätän vain odottaa. Kestää jonkin aikaa ennen kuin Isäntä koskee minuun ja niin tehdessään hän levittää pakarani ja kaataa anukselleni öljyä. Heti tämän perään hän varoittamatta vetää lantiotani taakse ja survoo itsensä suoleeni. En mahda huudolleni mitään isäntäni kynsien painuessa lantioni ihoon ja kovan kyrvän työntyessä väkivalloin supistelevaan peppuuni. Hän ryskyttää minua lujasti, välittämättä lainkaan siitä, miltä minusta tuntuu ja nopeasti tunnen hänen kalunsa paisuvan perseessäni hänen lauetessaan suoleeni. Valitan kivusta ja pettymyksestä kun hän vetää itsensä ulos minusta. Edelleen puhumatta hän siirtää minua sängyllä ja nyt myös nilkkani sidotaan yhteen. Kuulen miten hän kävelee pois päin ja hetken päästä suihku laitetaan päälle.

Makaan sängyllä vatsallani, sidottuna ja häväistynä. Huohotan hiljaa. Peppuani aristaa yllättävästä tunkeutumisesta. Jonkin ajan päästä kuulen taas askeleet jotka tulevat viereeni. Isäntäni liikkuu ympärilläni kuin keräten tavaroita. Vihdoin hän koskee minuun ja avaa suuni. Suuhuni työnnetään naruilla kiinni oleva rengas, joka pitää suuni aivan auki. En pysty edes nielemään se suussani. Mies istuu viereeni ja voimakkaalla vedolla hän vetää minut poikittain syliinsä. Uikutan hiljaa, sillä tiedän tuon asennon tarkoittavan selkäsaunaa. Isäntäni käsi silittää ensin pakaraani ja sitten iskeytyy siihen lujasti. Uikutan ja nostan peppuani ylöspäin, kuin kerjäten lisää, mutta joudun kuitenkin parahtamaan yllättävästä kivusta Isäntäni läimäyttäessä pakaroitani useasti ja nopeasti. Hän jatkaa sarjoissa, jotka saavat aikaan kovan äänen ja pian koko pakaroitani polttaa ja kirvelee. Yritän uikuttaa niin että hän lopettaisi, mutta hän jatkaa kunnes huudan suukapulan alla. Kauhukseni tajuan, että suustani valuu kuolaa.

Lopetettuaan selkäsaunan Isäntä nostaa jalkani koukkuun ja avaa lukon sekä levittää varmalla otteella jalkojani. Hänen kätensä painuu häpyhuulieni väliin ja sormet tunkeutuvat litimärkään kuumaan pilluuni. Hän liikuttaa sormiaan edestakaisin, pyörittelee niitä syvällä sisälläni ja naurahtaa viimein. “vittu on litimärkä heti kun saa pienen selkäsaunan. Senkin pervo narttu”. Minua hävettää.. Mies runkkaa pilluani kovempaa ja kovempaa, sekä työntää vielä neljännen sormen sisääni. Nostan lantiotani ylöspäin ja toivon että hän runkkaisi minulle nopean orgasmin. Siitä on kuitenkin turha haaveilla sillä sormet vedetään ulos ja pakaroitani läimäytellään jälleen kovasti.

Isäntä siirtää minut pois sylistään ja kääntää selälleni. Käteni jäävät kipeästi selkäni taakse. Hän nostaa kuitenkin jalkani ylös, kohti kattoa, niin että peppuni nousee hieman sängystä. Hän pujottaa narut jalkoihini sitoen minut jalat koti kattoa, koko alapää auki.

Mitään puhumatta hän varoittamatta tarraa rintoihini ja puristaa niitä voimakkaasti. Hän painaa kyntensä ihooni ja vetää niitä pitkin isoja rintojani kunnes minun on pakko ynähtää kivusta. Mies nousee ja hakee jotain. Pian tunnen ensimmäisen iskun pillullani. isäntä on hakenut pienen piiskan, jonka hän on hankkinut pilluni piiskausta varten. Se on erittäin kivuliasta ja en kestä sitä juuri ollenkaan. Huusin ja rimpuilin hänen näpsiessään pikku iskuja paljaaseen pilluuni. Jokaisen iskun jälkeen kuumotus ja kirvely lisääntyivät. Kymmenen iskun jälkeen hän lopetti ja jätti minut huutamaan sängylle.

Palattuaan hetken päästä viereeni, tunsin hänen käsissään kumihanskat. Hän hieroi rauhoittavaa öljyä iholleni kunnes polte alkoi hellittää. Pyörivin liikkein hän hieroi pakaroitani ja niiden väliä, kunnes sormet upposivat spermaa valuvaan perseeseeni. Yksi sormi liikkui vaivatta suoleeni, samoin kaksi, kolmas alkoi jo aiheuttaa pakotusta. Hitaalla ja varmalla liikkeellä hän painoi sisään myös neljännen sormen, jolloin aukkoni tuntui repeävän paineesta. Yritin olla rentona ja kestää kuin kunnon rei´än kuuluukin. Mies yritti painaa myös peukalonsa kämmentä vasten ja sisään avonaiseen perseeseeni, mutta se ei enää mahtunut sisään yrityksistä huolimatta. Nyrkkinainnin yritys oli tuskallinen ja valuin hikeä. Perseeni poltteli ja koko pilluni oli piiskauksesta kuin tulessa. Kun Isäntäni ei saanut kättään mahtumaan suoleeni, aistin hänen olevan pettynyt minuun. Sain myös huomata sen, sillä tunsin hänen liikkuvan ylemmäs viereeni. Tajusin hänen runkkaavan kyrpäänsä kovaksi. Toisella kädellään hän repi nänniäni ja raapi rintojani. Valitin ja toivoin, että hän panisi edelleen märkää pilluani niin että saisin orgasmin; kovaa ja nopeasti.

Isäntäni tuntee minut ja liikkui vihdoin jalkojeni väliin. Hän työnsi ihanan kyrpänsä minuun ja painoi peukalonsa klitorikseni päälle. Jo Parin työnnön jälkeen laukesin mölisten ja lantio vavisten. Mies veti kyrvän ulos minusta ja tuli viereeni. Hän runkkasi itseään, kunnes urahtaen hänen spermansa lensivät pitkin naamaani ja rintojani. Osa spermasta meni myös suuhuni saaden minut korahtelemaan sillä en pystynyt nielemään sitä kunnolla.

Isäntäni katseli minua vierestä ja sanoi “älä enää ikinä häiritse minua soitollasi kesken työpäivän, tai tämä on vain harjoittelua rangaistuksestasi.”

Yksi kommentti viestissä: “Nartun rangaistus”

  1. Letkuspede says:

    Hyvää tarinaa, hyvä flow ja helppo lukea. Aikamuodon muuttuminen kesken tarinan sotki ainakin minun konseptini täysin. Siitä huolimatta 5.

Kommentoi

top