search
top

Tyttöjen bile-ilta

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (61 votes, average: 3.56 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tämä novelli on täysin fiktiivinen ja kirjoitettu ekan kerran jo monta vuotta sitten. Halusin kokeilla erilaista tyyliä, joten anna palautetta!

Niin se sit tapahtu, meijän tyttöjen kännäysilta sai iha uusia käänteitä. No joo, eka taustaa, mä oon siis Hanna, 16-vuotias, just lukion alottanu tyttö ja jotkut ilkeet ihmiset vois sanoo mua teinipissikseks. Mulla on tummat puoleen selkään ulottuvat hiukset, yleensä poninhännällä, tykkään käyttä aika paljon meikkiä, ku muuten mun kasvot on niin tylsän näköset. Olen liian lyhyt, vain 160 senttiä, mutta mun vartaloon kyllä muuten ihan hyvin kehittynyt ja aika hoikka. Tykkään käyttää kireitä farkkuja tai muita housuja, jotka korostaa mun pyöreetä pyllyäni, ja toppeja, jotka paljastaa mun viime kesänä ottaman napakorun. Asun vanhempieni ja 21-vuotiaan isoveljeni Jarkon kanssa omakotitalossa. Jarkko on nössö tietotekniikan opiskelija ja joka tavalla ihan nörtin näkönen ja olonen joka suhteessa.

No sitte asiaan, meillä oli siis neljän mun kaverini kanssa siideribileet mun kotona, kun vanhemmat oli lähteny laittaan mökkiä kesäkuntoon ja Jarkkoki oli jossai. 18 täyttänyt Martse oli hakenut meille juomat ja joi itte jotain viiniä. Anu, Jossu ja Sanni oli kaikki mun luokalta ja ne o aika samantapasia ku mäkin. Miedän piti alotella meillä ja mennä sitten puistoon jatkaan ja flirttaileen pojille, mut karsee kaatosade pilas suunnitelman ja jäätiin sisälle, onneksi oli tarpeeks juomia. Me popitettin Jarkon stereoita ihan täysillä ja vedettiin kovaan tahtiin siiderii. Jossu alko olla jo ihan perseet, kun me keksittiin mennä pullonpyöritystä, eli siis “totuus vai tehtävä”-leikkiä. Tehtävä oli aina juoda pullo tyhjäks ja totuus-kysymyksissä me kyseltiin jotain noloo meijän lukion pojista tai vastaavaa. Sanni vältteli aina kysymyksiä, mutta kun se oli tarpeeks monta juonut ja me kysyttiin että kenen tutun kanssa se haluis sänkyyn, se yllätti kaikki ja sano että JARKON. Siis helvetti, että me kikatettiin ja ihmeteltiin, mun isovelihän on sellanen nyhverö ettei se varmaan edes uskaltais sekstata. Mun mielest Jarkko on ihan salee vielä neitsyt eikä ees tajuais, vaikka joku tyttö yrittäis iskee sitä.

Tosin onhan Sannikin meijän jengistä se kaikkein rauhallisin ja hikein, silmälasipäinen brunette, jolla on niskaan ulottuvat saparoidut hiukset eikä ikinä kauheesti meikkiä. Me alotettiin sitte vähä kiusaan Sannia nynnyks ja myös lohduteltiin sitä, et ei sen tartte Jarkkoon tyytyä, kyllä keskustassa pyörii monta komeanpaakin kundia, jotka haluis olla sen kanssa silleen. Sanni rupes sitten murjottaan ja me jatkettiin kolmistan, nyt kun Jossukin oli sammunut. Sanni olis ihan varmaan lähtenyt kotiin, mutta kun sen piti olla yötä meillä, ettei sen porukat saa tietää kännäyksestä. Jutut alko meneen koko ajan levottomammiks ja Martse rupes kertoon seksikokemuksistaan. Sillä oli ollu ainakin kymmene eri poikakaveria ja sitten se oli vielä sekstaillu meidän lukion amerikkalaisen vaihto-oppilaan kanssa. Siis vitsi neekerin kanssa, vaikka yks Martsen exä oli 27-v uusnatsi. Se sitten kerto, että kyllä se pitää paikkansa että mustilla on isompi kalu ja ne on parempia sängyssäki. Ekaks Bob oli kuulemma nuollu Martsen pimpan ihan litimäräks sillee tosi kiihottavasti ja sitten työnnelly sinne kaluaan ainakin vartin, Martse sai kuulemma ekan todellisen orkkunsa silloin. Mua rupes harmittaan, et oon vielä neitsyt vaikka olinkin seurustellu parin pojan kanssa aikasemmin, ne vaan oli ollu liian nuoria mulle ja mää olin jättäny ne. Suunnillee kaikki mun ikäset jätkät oli niin pikkupoikii vielä, iha lapsellisia jutuiltaan. Anu taas kerto että sillä ja sen kundikaverilla menee ihan sika hyvin ja ne varmaan menee sänkyyn viikon tai parin päästä, se selitti kuinka romanttista sen pitäs olla.

“Ei vittu mitä musaa täällä soitetaan!”, kuului karhea ääni ovelta ja me hiljennyttiin ku seinää. Jarkko oli tullu kotio kaverinsa Peten kanssa. Peten näkeminen sai palan hyppäämää mun kurkkuun, se oli niin komee nahkarotsissaan ja buutseissa. Pete oli 23-vuotias hevari, pitkät hiukset ja leukaparta, joka oli paljon komeampi kuin mun ikästen poikien amisviikset. En tajua miks se pyöri Jarkon kanssa, kyllähän Jarkkokin kuunteli Metallicaa, mutta ei ne silti näyttäny todennäköisiltä kavereilta. Jätkät haki lonkeropullot jostain ja tuli olohuoneeseen juttelee meijän kans. Jarkko näytti musta ny jotenkin itsevarmalta ja osas heittää läppääkin. Martse heitti aika pian että, “Täällä jo odoteltiinkin jätkiä, Sannikin unelmoi tossa äskön Jarkosta pikkuhousut märkänä.”, ja virnisti. Sanni meni ihan punaseks ja Jarkkoki selvästi alko epäröidä eikä se uskaltanu istua Sannin viereen, vaikka siinä oli tyhjä paikka. Pete sen sijaan ahtautu sohvalle mun ja Anun väliin ja mä haistoin sen voimakkaan partaveden. “Haes Jarkko jotain kunnon musaa, ei kai me mitään homopoikabändejä kuunnella.”, Pete sanoi ja mittaili selvästi katseellaan mua ja Anuu. Sitten Pete hivutti kätensä siten, että mä oli sen toisessa kainalossa ja Anu toisessa. Mun pulssi oli varmaan 200, olinhan monesti fantasioinut karskista hevarijätkästä poikakaverina ja nyt Pete selvästi ainaki halus mun vieree, ehkä tästä kehkeytyis vielä jotai. Jarkko mulkaisi Peteä palatessaan muutaman CD:n kanssa, mutta ei sanonut mitään ja pisti jotain heavy metal-musaa soimaan. Me ei juteltu kauheen paljoa, hörpittiin vaan alkoholia ja tuijoteltiin kuka ketäkin. Anu ei selvästikkään viihtynyt Peten kainalossa, poikakaveri ei kuulemma tykkäis jos näkis meidät nyt, mutta mua ei haitannut yhtään että Anu istahti Sannin vieren ja mä jäin yksin sohvalle Peten kainaloon. Jarkko muuttui taas vaisuksi omaksi itsekseen, mutta olin huomaavinani sen vilkuilevan Sannia välillä. Tosin suurin osa mun huomiosta kiinnitty Peteen, joka hivutti ihan pikkuhiljaa kättään alas mun kylkeä ja kutitteli mua. Mä en ollu ikinä aikasemmin ollu näin kipsissä jätkien kanssa, ehkä se siideri vaikutti. Nojasin päätäni Peten olkapäähän ja yritin katsella miten yleensä niin suojeleva isoveli reagoi kaveriinsa joka kutittelee mua kainalosta ja hiplaa rintsikoitten reunaa.

Ehkä tunnin kuluttuu Martse sano, että ku sille ei ilmeisesti riittänyt nytten yhtään jätkää, niin se lähtee vielä baariin. Anukin rupes tekeen lähtöä ja sano hoitavansa sammuneen Jossun mukaansa. Sanni ja Jarkko ei vieläkään ollu tehny mitään muuta kuin vilkuillu toisiaan, tosin ku Jarkko kuuli että Sanni jää meille joka tapauksessa yöksi, sen ilme kirkastu ja hymyki levis kasvoille. Mä olin vaivihkaa vaihtanu asentoo ja istuin nyt Peten sylissä poikittain, jalat sohvan suuntaisesti, ja se oli kietonu varovasti kätensä mun ympärille. Tilanne oli tosi sähkönen ja olin tuntevinani kireiden farkkujeni läpi jonkin kasvavan Peten housuissa mun kireetä takapuolta vasten. Mun alapää kastu pakostiki siinä ollessa ja mun oli tosi vaikeeta istuu vaan rauhallisesti jätkän sylissä, toisaalta taas en todellakaan halunnut pois tän ihanan hevarin halauksesta. Muiden kavereideni lähdettyä Jarkko teki ihmeen ja uskalsi istua Sannin viereen, ottaa kädestä kiinni ja katsoo sitä syvälle silmiin. Kun Jarkko ei selvästikään nähnyt mitään, mitä ympärillä tapahtuu, Pete ja mä suudeltiin. Se käänsi mun päätä ja tuijotteli hetken silmiin ihanilla vihreillä silmillään ja salpas mun hengityksen, sitten se tuli vielä lähemmäs ja suuteli mua suulle. Mä olin ihan taivaassa ja totaalisen ihastunu tähän jätkään. Sitten se kieto molemmat kätensä tiukemmi mun ympärille ja suuteli uudestaa, tällä kertaa kielikin oli mukana ja intohimoisemmin kuin ekaks. Mä tunsin kuinka mun rinnat painautu Peten lihaksikasta rintakehää vasten, nännit kovina. Mäkin kiedoin käteni sen kaulan ympärille ja tunsin kostuvani alapäästä yhä enemmän kielarin jatkuessa. Kun me viimein irtauduttiin tästä ihanasta syleilystä, katsoin Jarkkoa odottaen tosi vihaista ilmettä, mutta se vaan istu Sannin vieressä, nyt jo Sanni kainalossaan ja hymyili autuaasti. Sannikin näytti vapautuvan pikkuhiljaa ja ne näytti tosi rakastuneelta parilta. Mä olin hämmentyny, ku mun nörttiveli oli silla imun frendin kans. Pete kakisteli kurkkuaan, “Hanna vois esitellä mulle tätä taloa vähän enemmän samalla kun me haetaan keittiöstä lisää juotavaa.”, sitten se vielä virnisti ja iski mulle silmää ovelan näkösenä.

Me haettiin juomat ja Pete halus nähdä mun huoneen, joten me mentiin sinne. Mulla oli tosi hermostunu olo ja ku mun huone oli vielä ihan sekasinki, en ollut aikonut päästää kavereitani sinne tänä iltana. Me istuttiin mun sängyn laidalle ja Pete kysy että tykkäänkö mä oikeesti HIM:istä, ku mulla oli kaks Ville Valo-julistetta seinällä. Vastasin tykkääväni lähinnä hevimuusikoista, en niinkään musiikista, jolloin Pete virnisti taas ja otti mut kainaloonsa. Mä en ehtiny edes avaamaan uutta pulloani, kun Pete suuteli mua taas. Sen kieli oli mun suussa ja mun huulipuna tarttu sen huuliin samalla, kun se alko liikutteleen käsiään pitkin mun selkää. Mä olin ihan kietoutunu sen kaulan ympärille ja vapisin pikkasen jännityksestä. Suudelman jatkuessa se puristi toisella kädellä farkkujen läpi mun pakaraa ja hiplas mun mahaa hellästi toisella kädellä. Tää oli eka kerta kun annoin jonkun puristella mun persettä vapaaehtoisesti, jatkoin vain kiihkeää suudelmaa jätkän käsien kierrellessä ympäri kroppaani. Pitkältä tuntuneen ajan kuluttua Pete irrottautu ja ryhty nostaan mun paitaa pois päältä. Mä värähdin tajutessani mihin tää vielä johtais, mutta olihan tää tilanne ihan kuin mun fantasioista. Kun mun paita lähti, annoin pusun Peten poskella ja se kokeili kädellään mun rintoja. Mulla oli päällä mustat pitsihörhelöiset rintsikat ja Pete selvästi tykkäs näkemästään ja tuntemastaan. Se suuteli mua taas, yhä vain kiihkeemmin ja alko irrottaan mun rintsikoita. Kukaan jätkä ei ollu nähny mun paljaita rintoja ja huokaisin tavallaan helpotuksesta, kun Pete alkoi puristella niitä ja kuiskasi, “Sulla on tosi söpöt tisut, saanks mää nuolla niitä?”. Nyökkäsin huumaantuneena ja tunsin huulten puristuvan nännini ympärille, leukaparran kutittaessa ihoani ja toisen käden hivellessä paljasta selkäni. Yritin peittää kokemattomuuttani ja ryhdyin kiskomaan Peten paitaa pois päältä hänen hyväillessä mua.

Pete paino mut pikkuhiljaa sängylleni selällee makaamaa samalla kun liikutin pitkiä kynsiäni sen komeen sixpäckin päällä. Pete suuteli mun napaa ja napakoruu, kutitti mahaani ja ryhtyi avaamaan vyötäni, minun maatessa hiljaa paikoillani ja miettiessä mitä tapahtuis, jos Jarkko näkisi tämän tai vielä pahempaa jos iskä tulis nyt kotii. Petellä kesti hetki kiskoa tiukat farkut pois mun jalasta ja paljastaa kostuneet, pitsiset mustat pikkuhousut. Sormet kosketteli varovasti mun karvatonta häpyäni pikkuhousujen läpi ja tuntiessaan sen todella märäksi se kiskoi mun pikkuhousutkin pois. “Ootkos sää Hanna vielä neitsyt?”, Pete kysyi hymyillen todella leveästi. Posket punaisina vastasin myöntävästi ja oikeastaan myös rentoiduin hieman, nythän Pete tiesi sen, joten mun ei tarvinnut esittää kokeneempaa kuin olin. Miehen sormet tuntuivat karheilta ja oudoilta kaikkein pyhimmässä paikassani Peten hieroessa klittaani ja lopulta työntäessä yhden sormen sisään neitseelliseen ja tiukkaan pilluuni. Peten sormetus tuntui erilaiselta, paremmalta kuin omani ja hän vielä kumartui lipomaan kielellään karvatonta häpyäni.

Inahtelin hiljaa toisen sormen tunkeutuessa sisääni, tunsin haluavani kalua sisälleni ja olin aivan märkä ja kiimainen. Miehen kosketus tuntui hyvältä, Pete osasi käsitellä tyttöä ja tiesi miten kiihottaa mua entisestään. Pete kiusasi kokematonta pilluani ikuisuudelta tuntuneen ajan, lopulta jopa kolmella sormella, kun ääntelyni alkoi pakosti voimistua ja hoikka lantioni nytkähdellä himokkaana. “Noh noh, mites sää Hanna nyt noin kiimainen oot, taidat haluta kovaa kyrpää viemään neitsyytes? Mitäköhän Jarkko sanois, jos tietäis mun pääsevän nussimaan sen rakasta pikkusiskoo?”, Pete hekotteli riisuessaan housunsa. Olin aivan punainen kasvoiltani ja ihmettelin oliko Pete ajatellu jo valmiiks tänne tullessaan pääsevänsä sänkyyn kanssani? Noh, siinä tapauksessa mä olin kai sitte ilmeisen helppo teinihoro. Mutta ei voi mitään, mä olin niin kiimoissani että minun oli pakko saada Peteä, oli sen motivaatio mikä tahansa. “Onko sulla kortsuja mukana?”, kysyin epävarmalla äänellä tuijottaessani alastonta nuoren miehen vartaloo ja erityisen lumoutuneena suurta kalua, joka pompahti jätkän housuista ja osoitti mua kohti. “Etkö sä tiedä ettei ekalla kerralla voi tulla raskaaks, eikä mulla mitään tauteja ole. Voidaan siis ihan huoletta nussia paljaaltaan.”, Pete sanoi ja kumartui ylleni.

Meinasin sanoa vastaan, mutta olin kuitenki kännissä ja halusin munaa, joten annoin olla. Pete asetteli kaluaan kosteiden häpyhuulteni väliin ja hymyili todella leveästi. Isolta näyttänyt kyrpä työntyi hitaasti sisälle nuoreen pilluuni, mutta aika kivuttomasti, koska mä olin niin märkä ja liukas. Pete myös levitti käsillään mun hoikkia jalkojani äärimmilleen, joten olin mahdollisimman antavaisessa ja suorastaan rivossa asennossa. Menetin neitsyyteni Peten työntyessä yhä syvemmälle mun sisääni ja ryhtyessä varovasti nussimaan mua. Paksu kalu levitti ahtaan pilluni reunoja työntyessään syvemmälle ja sykkivä kyrpä tunsi varmasti nuoren pilluni tiukkuuden. Pete asettu makaamaan mun päälleni ja työnteli kyrpäänsä edestakaisin sisälläni, samalla kun yritin rentoutua ja nauttia ensimmäisestä seksikokemuksestani. Aloinki pian automaattisesti voihkii ja ynähdellä työntöjen tahdissa ja tunsin kuusi vuotta vanhemman jätkän pillussani yhä vain syvemmällä. Pete murahteli tyytyväisenä teinipilluni puristaessa hänen kaluaa. Makasin selälläni sängyllä ja annoin jätkän hoitaa työntelyn, hän myös ryhtyi taas kuorimaan paljaita rintojani ja otti niistä tukea. Inisin kiimaisena kyrvän työntyessä aivan pilluni pohjaan ja jätkän nopeuttaessa pikkuhiljaa nussintatahtia.

Tuntu epätodelliselta niin monen vuoden itsetyydytyksen jälkeen vihdoin kokea, miltä miehen kalu tuntuu syvällä omassa pillussa. Aatella, et mun eka seksikumppani oli kokeneempi hevarijätkä ja vieläpä Jarkon kaveri. Kyllähän se Peten iso kyrpä syvällä teinipillussani tuntui myös kipeältä, mutta tärkeämpi tunne oli nautinto ja tieto siitä että olin vihdoin nainen, enkä enää vain pikkutyttö. Pete puristeli koko ajan rintojani ja kiihdytti tahtia. “Nyt saa tyttö kyrpää niin ettei heti unohdu. Kylläpä sä Hanna oot tiukka ja hyvä, ei oo moni mun nussimani pissis näin hyvältä tuntunu.”, Pete mutisi kaikenlaista mun korvaani siitä miten hyvältä teinipillu tuntui ja murahteli himoissaan. Kyrvän jyystäessä yhä kiihtyvällä tahdilla edestakaisin sisälläni aloin voihkia yhä äänekkäämmin ja jopa kiljahdella kiimassa. Puristin kynsilläni Peten takapuolta, jotta se pysyis mahdollisimman hyvin mun sisällä ja huutaa kimitin välillä “lisää” ja “viä kovempaa”. Mä myös puristin nyt hoikilal reisilläni Petee ja pari kertaa meidä huuletkin kohtas taas.

Peten seksikunto oli hyvä ja mun lantioni alko liikkuu villisti tuloillaan olevan orgasmin takia. Karvaton pilluni litisi ja sänkyni natisi samassa tahdissa kiljahdusteni kanssa jätkän lykkiessä mua oikeen kunnolla. Lantioni ja selkäni nousi kaarelle orgasmin tullessa ja huusin kimeällä äänellä suoraa huutoa. Petekään ei pystynyt enää pidättelemään vaan laukasi samlla hetkellä spermansa mun sisälle vetäessään samalla hoikkaa lantiota itteään vasten. Vapisin ja ynisin hikisenä sänkyllä tahmean lastin valuessa mun pillustani ja Peten tehdessä vielä viimeiset työnnöt. Veltostunu kalu luiskahti pois sisältä ja jätkä kellistyi makaamaan mun viereen sängylle. “Hanna sä oot aivan mahtava pano.”, Pete hymyili autuaana. Makasin hetken alasti Peten kainalossa sängyllä, mutta pillustani valuvat lemmennesteet ja jotenkin likainen olo alkoi häiritä, vaikka onneks verta ei paljo tullukaan. “Sä oot Pete ihqu. Mä käyn nyt suihkussa.”, sanoin epävarmasti, annoin pikku pusun poskelle ja köpöttelin suihkuun. Jalkovälini tuntu oudulta, hieman kipeältä, ja kävely oli vähän ontuvaa.

Suihkuttelin pitkään itseäni ja tunnustelin sormella varovasti vieläkin punoittavaa häpykumpuani. Olin nyt nainen enkä enää pikkutyttö, mulla oli jätkäkaveri jota kehtas näyttää kadulla, ja oikeastaan seksi oli tuntunut varsin hyvältä. Olo oli raukea poistuessani suihkusta vain pyyhe ympärilläni, pitkät hiukset valtoimenaan selässä, ja ajattelin kellahtaa sänkyyni Peten kainaloon ja jäädä siihen nukkumaan yöksi. Valitetavasti Pete ei ollut enää mun sängyssä ja kuullessani olohuoneesta ääniä lähdin hiipimään sinnepäin. Kuulin selvästi puhetta ja myös pienoista voihkinaa ja mielikuvitus oli saman tien ihan villinä. Nurkan takaa kuulin Peten ohjeet: “Opeta sää Jarkko tälle teinille suihinottoo niin mää voin hoitaa ton pillun räpläämisen.” En ollu uskoo silmiäni kurkistaessani nurkan takaa huoneeseen; Sanni, meijän kiltti hikketyttö siellä oli nelinkontin ilkialasti sohvalla ja kaksi parikymppistä jätkää tutkaili sitä molemmista päistä. Jarkko ei sittenkään ollut mikään ihan nynny, oli saanut ujon Sannin riisuttua ja nyt se seiso Sannin naaman edessä mulkku pystyssä. Isoveikka ei ollu riisunu itteensä ollenkaan, vaan kalu tunki ulos farkkujen avatusta vetoketjusta. Sanni oli varmaan punastunu jo sillon kun Jarkko riisu sitä, tai mitä ikinä esileikkii niillä olikaa ollu, mutta nyt ku vielä Petekin hääräs sen alapään luona se olis varmasti yrittäny perääntyy ellei olis ollu niin kännissä että just-ja-just pysy pystyssä kontallaan. Jarkko toi munansa ihan kiinni Sannin punasiin huuliin, otti molemmilla käsillä kiinni kahdella saparolla olevista ruskeista hiuksista.

Mun känninen kaverini avas suunsa ja mun isoveljen kulli työnty sisään. Hiuksista kiinni pitäen Jarkko ohjas mun bestikseni päätä edestakasin runkaten kokematonta suuta jäykällä, varmaan yhtä kokemattomalla kullillaan. Samalla mun Peteni oli asettunu Sannin jalkojen väliin ja työnteli pikkuhiljaa sormiaan sisään ja ulos neitseelliseen ja karvattomaan teinipilluun. Meinasin kiljasta, että mitä helvettiä mun jätkäkaverini sormet tekee mun bestikseni pillussa?!?, mutta en saanut sanaa suustani. Olin ihan järkyttyny kuinka nopeesti mun uus, ihana poikakaveri oli jo uuden tytön kimpussa, vaikka mä olin just antanu sille. Sannikin vaan huoju kännissä paikallaa, inisi Peten sormet pillussaan ja lutkutti mun isoveikan kalua. Suihinotto näytti musta aika irvokkaalta, Jarkko vaan liikutteli Sannin päätä pitkin kyrpänsä vartta, kamuni babyface-posket pullistu kullin ahtautuessa niitä vasten ja välillä Sanni myös yökkäili, kun Jarkku työnsi liian syvälle kurkkuun. En tiedä kumpaa mun oli vaikeempi sulattaa, isoveljee sekstaamassa vai mun kilttiä pitkään tuntemaani kaveria ottamassa munaa suuhun.

Sitte ku näin petturi-Peten siirtävän päätään ja ottavan tukevan otteen lantiosta käsillään, jotta se pääsis nuolemaan paremmin mun neitseellistä kaveriani, se oli liikaa. Mä astuin esille kulman takaa vihaisena ja kysyin: “Mitäs vittua te täällä kolmistaan hommaatte?”, ja tuijotin vuorotellen vihaisesti kaikkia kolmea kädet nyrkeissä lanteillani. Jarkko punastui mutta jatkoi silti Sannin suun nussimista. Pete taas lähti heti tulemaan mua kohti edelleen yllättävän itsevarmana, ” Mä vähän avitin tota sun isoveljees, kun tän sun tyttökamus pillu oli niin tiukka ja se halus välttämättä suihinottoo.” “Älä Hanna suutu, mä olisin ihan just lähteny hakeen sut mukaan.”, Pete kuulosti musta niin rehelliseltä ja näytti niin komeelta, että mun oli pakko antaa sille anteeks. Sillä oli päällään vaan housut, sixpäckki kiilteli hiestä, se tuli mun luo ja suuteli mua himokkaasti. Vartalot kietoutu yhteen, ihanan vahvat sormet haro mun hiuksia ja tunsin kuinka mun alapää kostu taas. Mua taivutettiin taaksepäin suudelman yhä jatkuessa ja ollessamme tiukasti kiinni toisissamme tunsin Peten kalun jököttävän kovana sen housuissa. Jätkän kädet tuntuivat hyvältä hivellessään mun kehoo ja kieli oli syvällä mun suussa.

“Et usko millanen pakkaus tää sun pikkusysteris on Jarkko.”, Pete sanoi lopetettuaan suudelman. Ihanassa syleilyssä olin täysin unohtanut ympäröivän maailman ja lehahdin tulipunaiseksi katsoessani ujosti Jarkon suuntaan. Isoveljen ilme näytti hieman tuskaselta, mutta ilmeiseti humala ja se fakta, että jätkän kulli on mun bestiksen suussa rauhotti sitä. “Kai se on sitten parempi että Hannan poikakaveri on joku mun luotettava kaveri kuin joku epämääränen hiippari tosta kadulta.”, Jarkko sanoi epävarmana ja siunasi siten meidän suhteen. Pete suuteli mua uudestaan ja nyt sen käsi meni pyyheen raosta sisälle ja kopeloi mun rintoja. Sormet nipisteli hetken kovettuneita nännejä, ja sitten toinen käsi avas solmun mun pyyhkeessä ja se meinas valahtaa maahan. Pidin sitä hetken aikaa ylhäällä, mutta kun Pete taas taivutti mut sellaseen ihanaan suudelmaan ja ohjas mun kädet omalle vyötärölleen, luiskahti pyyhe lattialle. Peten toisen käden ollessa tukena mun selän takana, toinen liikku alemmas, hipaisi mun karvatonta häpyä ja siirty polvitaipeeseen. Jätkä nosti mut käsivarsilleen ja mä vaan kikatin ihastuksissani prinssini sylissä. Hento, alaston ja muodokas teinitytön vartalo pysyi helposti vahvan jätkän käsivarsilla ja se suuteli mua taas samalla ku kiedoin käteni sen niskaan omistavaisesti, tässä oli mulla todellinen herkkupala josta ei kannata luopua, ajattelin. Pete kanto mut sohvan viereen, laski selälleen sohvapöydälle siten, et jalat ei ollu kokonaan pöydä päällä ja polvistu.

Jarkko seisoi nyt Peten vieressä vaivaantunut ilme kasvoillaan ja katseli kuinka sen kaveri alko nuolemaan sen rakasta pikkusiskoa. Kalu oli kuitenkin yhä Sannin suussa ja nyt tyttö alko päästä ittekin imutusvauhtiin, kun Jarkko ei enää pitänyt kiinni sen hiuksista niin voimakkaasti. Yhtäkkiä Jarkko kiskaisi kullinsa pois mun kaverini huulten välistä ja mumisi jotain että täytyy vaihtaa asentoo, se siis varmaan meinas laueta Sannin suuhun. Sanni reagoi tähän alkamalla hieroa pilluaan ja inistä kiimaisesti ja mongertaa jotain ”Jarkko, Jarkkoo, annatsä mulle?” Se oli pahasti kännissä ja halus selvästi eroon neitsyydestään, kuten mäkin tunti sitten. Mun isoveli käveli muna pystyssä Sannin ilmassa heiluvan peräpään luo ja alko sovittaan kortsua ittelleen. Meinasin sanoa ettei mekään tommosta käytetty, mutta Pete levitti mun jalat haralleen, työnsi kaksi sormea mun sisälle ja alko nuolemaan mun klittaa. “Mmmnnhh , aaiih”, oli ainoo mitä mun suusta tuli ulos. Pete oli tosi hyvä sormettaja ja mun vyötärö pyöri taas ihan villisti kiiman voimasta samalla kun inahtelin melko kimeällä äänelläni. Sanni oli pylly pystyssä sohvalla ja hieroi itseään, kunnes Jarkonkin sormet löysivät tiensä nuoreen, neitseelliseen syleilyyn. Isoveikka tais haluta kovasti teinipillua eikä jaksanu sormellaan avartaa mun bestistä kovinkaan kauaa. Se koitti koko ajan olla kattomatta mua, pöydällä kiimaisena voihkivaa, alastonta pikkusiskoaan ja yritti keskittyä edessä heiluvaan teiniperseeseen. Petekin näytti olevan valmis, se nousi seisomaan ja veti taas esiin kyrpänsä, joka oli kyllä selvästi Jarkkoa isompi.

Molemmat jätkät kiusas edessään olevaa kiimaista teiniä hieromalla terskalla vähän häpyhuulia ennen kunnon penetraatioo. Me otettiin Sannin kaa toisiamme kädestä kiinni, mä makasin seläläni pöydällä ja Sanni oli kontillaan sohvalla. Lähes yhtä aikaa jätkät alko työntään kyrpiään meidän sisälle, Pete nosti mun jalat olkapäitään vasten ja sen iso, suonikas kulli työnty mun teinipilluuni jo toista kertaa tänään. Jarkko taas levitti Sannin kiinteitä pakaroita nähdäksen paremmin ja liukui varsin helposti tyttökaverini tiukkaan pilluun vieden neitsyyden. Kiimainen poikakaverini pumppasi minua varsin nopeaan tahtiin ja aloin huudahdella kovaan ääneen. Sannikin kiljahteli ja puristi mun kättä, kun Jarkko nussi sitä ‘koiratyylillä’ takaapäin. Me tytöt voihkittiin kuorossa jätkien antaessa meille lisää seksikokemusta ja viedessä viattomuuden. Pete nosti mun lantiota ylös, että sen kulli pääsi ihan mun nuoren pilluni perukoille, lisäks sekin alko murahtelemaan tyytyväisenä tiukassa puristuksessani. Jarkon nopeuttaessa tahtia Sannin pillussa tyttö kiljui yhä kovempaa ja lopulta sen kädet pettivät ja se kaatu makaamaan naama sohvaa vasten ja paljas pylly rivosti ihan pystyssä. Jarkkoakaan ei enää näyttänyt haittaaan että sen pikkusiskoo nussittiin sen silmien edessä, vaan se keskity työntymään yhä syvemmälle edessä makaavan, avuttoman tytön ahtaaseen pilluun. Sannin tukahtunut kiljahtelu alko uudestaan, kun Jarkko alko läpsimään avokämmenellä sen pakaroita. Mä taas huomasin jotain epämiellyttävää: Pete katteli selvästi vieressään pylly pystyssä heiluvaa Sannia, eikä suinkaan mua, rakasta, uutta tyttöystäväänsä, vaikka se koko ajan tunkikin kyrpäänsä mun teinipilluuni. “Ei helvetti, mä pitäisin Peten ittelläni vaikka mikä olis”, ajattelin ja kiedoin jalkani jätkän selän taakse. Otin pitkillä kynsilläni otteen Peten vyötäröstä ja sain sen taivutettua ihan mun hikistä vartaloa vasten. “Haluut sä tietää miten kuuma pakkaus mä oon?”, kysyin kuiskaten ja jatkoin.

“Haluisit sä peppuseksiä, mun kuustoistatoistakesästä teinipersettä kuumottaa, nyt sulla olis hyvät mahkut saada työntää kullis teinitytön kaikkiin reikiin?” Peten silmät levis ja se sai vaivoin kuiskattua, “joo, Hanna sää oot aivan mieletön, unelma teinihuora.” En pitänyt huorittelusta, mutta ainakin jätkä pysy mun hallinnassa. Ilmeisesti niin kokenutta esittänyt Petekään ei ollut nähnyt vielä kaikkea. Pete kieto kätensä mun ympärille ja nosti mut pöydältä syliinsä, mun jalat oli yhä kietoutunu sen ympäri ja sen kyrpä pysy koko ajan syvällä mun tiukassa puristuksessa. “Tehkääs tilaa siihen sohvalle”, Pete komensi ja kanto mut sohvan siihen päähän, jossa Jarkko ei seissyt. Olin naamat vastakkain Sannin kanssa ja näin sen ilmeestä, että kulli syvällä kokemattomassa pillussa teki myös kipeää. Vaihdoin asentoa siten, että olin Peten kanssa kuin peilikuva Sannista ja Jarkosta. Molempien tyttöjen pyöreät perseet oli pystyssä ja molempien pilluun tungettiin kyrpää takaapäin. Olimme siis Sannin kanssa kasvokkain ja hetken mielijohteesta suutelin bestistäni suulle. Sanni vastasi kielisuudelmalla ja molemmat jätkät oli niin haltioissaan nähdessään kahden alastoman teinitytön kiimaisen suudelman, että ne melkein unohti nussia ja jäi seisoon paikoilleen. Pete toipu vähän nopeemmin ja muisti, mihin olin antanut hänelle luvan. Työnnellessään kulliaan mun sisääni, se hieroi samalla toisella kädellä litimärkää häpyäni ja liukastutti sormiaan. Sitten sen sormi työnty varovasti mun kireään anukseen.

Kiimaisessa pillussa sormet oli tuntunu hyvältä, mutta perseessä se tuntu vaan oudolta eikä yhtään kiihottavalta. Aioin kuitenki pitää lupaukseni ja yritin rentouttaa pllyni lihaksia kun toinenkin sormi ängettiin sinne. Jarkon ilme muuttui taas vaikeaksi, kun hän ei voinut olla näkemättä kuinka niin hentoa, alastonta pikkusiskoa nussittiin hänen naamansa edessä ja kuinka rakkaan siskon kauniit ja ennen myös viattomat kasvot vääntyilivät kiimaisina joka kerta kun Peten kivekset lätsähti mun häpyä vasten. Jarkko oli aina halunnut suojella tätä nuorta tyttöä, joka nyt sai kyrpää sisäänsä ja joka voihki ja inisi avuttoman kiimaisena kokeneen jätkän käsittelyssä. Ellei Sannin todella tiukka pillu oli puristanut puutteessa ollutta jätkää, se olis varmasti keskeyttäny koko aktin. Meidän molempien tyttöjen hiukset heilu villisti nussinnan tahdissa ja aina välillä me muiskauteltiin toisiamme suukoilla. Kolmas sormi ahtautui anukseeni ja meinasin jo tiuskaista, että pistä vaan se kyrpä sisään, kyllä mä kestän. Pete rupesi hidastamaan tahtia ja sormien ollessa niin syvällä mun tiukassa teiniperseessä kuin mahdollista, se kumartu mun korvan juureen ja kuiskas, “Onko mun pikku teinipissikseni valmis, nyt sitten menetät myös pyllys neitsyyden?” Olin ollut lähellä orgasmia nussinnan hidastuessa, joten sain vain sanotuksi, “Pane muah kunnollaaaah, aaaah, mä haluun kulliiii.” Sanni katsoi hieman kummasti mua, mutta nähdessään mun pään ohi mitä Pete oli mulle tekemässä, se halus tukea mua ja otti mua taas kädestä kiinni.

Peten kulli liukui jo varsin vaivattomasti ulos mun nussinnan levittämästä pillusta ja asettu mun pyöreiden, kiinteiden pakaroiden väliin. Jarkko keskittyi kiimaiseen Sanniin eikä onneksi huomannut, kuinka Pete levitti molemmin käsin mun pakaroita ja asetti terskansa vasten mun teinipersettä. Onneksi jätkä oli liukastuttanut anaalini kunnolla, sillä muuten en olisi kestänyt tunnetta kuinka kulli vähä vähältä ahtautui kiinteän pyllyni sisäpuolelle. Tunsin kuinka Pete sai terskansa sisääni, otti tukevan otteen hoikasta lantiostani ja jatkoi puskemista. Purin hampaat yhteen ja purstin humalaisen bestikseni kättä menettäessäni neitsyyden tänään tavallaan jo toiseen kertaan. Tämä kerta sattui enemmän ja huusin kivusta enkä nautinnosta, kun kyrpä oli vihdoinkin peräaukkoni pohjalla. Tunsin suonet Peten kyrvässä ja anukseni puristi jätkän kyrpää enemmän kuin joustava pillu ikinä voisi. Näin tiukkaa tavaraa jätkä ei ilmeisesti ollut aiemmin saanut, sillä hän murahteli koko ajan ja puristi kovaa kourillaan lantiotani. Vähitellen pyllyni tottui outoon tavaraan sisälläni eikä kipu ollu enää niin kauhee. Pete innostui nussimaan mun teinipersettäni oikein kovasti ja ääntelehdin pakosti hänen ison kyränsä levittäessä kauniita, kiinteitä pakaroitani. Lopulta rauhotuin vähän, hieraisin hiukset pois silmiltäni ja jaoin taas kielarin Sannin kanssa, Sanni oli oikeastaan varsin hyvä suutelija. Jarkko oli koko ajan jyystänyt vielä hetki sitten neitseellistä Sannin teinipillua ja työntötahti näytti jo suorastaan eläimelliseltä. Humalainen Sanni ei pystynyt enää suutelemaan minua, koska oli aivan orgasmin partaalla. Onneksi Pete älysi laittaa toisen kätensä haaraväliini, jotten mä jäis vallan ilman orgasmia, kulli perseessä kun ei oikeestaan kiihota kauheesti, ainakaa näin ekalla kerralla.

Sanni huusi normaalia kimeämmällä äänellä saadessaan ensimmäisen orgasminsa ja lyyhistyi taas sohvalle läähättäen. Jarkkokin oli tulossa ihan just ja kysy, ” Sanni, saanko mää tulla sun naamalles?” Isoveli tulkitsi epämääräisen, sohvatyynyjen tukahduttaman muminan myöntäväksi, kiskaisi kullinsa pois Sannista ja tiputti kortsun lattialle runkatessaan kokoajan kädellään. Sanni nosti päätään ja me oltiin posket vastakkain isoveljeni työntäessä laukeamaisillaan olevan kullinsa meidän silmien eteen. Jarkko sai mahtavan orgasmin ja lennätti spermansa meidän tyttöjen kasvoille ja hiuksiin. Mun naamani oli siis isoveljen spermassa ja aluks se tuntu ällöttävältä, mutta ku mua kännisempi Sanni kuitenkin vain lipoi huuliaa ja halusi suudella mua vastasin suudelmaan. Peten kolme sormee pillussani, orgasmin partaalla ja humalassa en ajatellut selvästi. Niinpä me molemmat nuoltiin isoveikan spermaa toistemme kasvoilta.

Koska Jarkon kyrpä seisoi vielä siinä hupenevassa erektiossa ja valui spermaa, päätimme yhteistuumin ottaa isoveikaltani suihin. Sanni imaisi kalun suuhnsa ja minä nuolin bestikseni poskia ja suutelin myös edessä olevan kyrvän vartta ja kiveksiä. Jarkko ei tajunnut mitään tapahtumista, niin onnellinen hän oli orkun jälkeen. Nyt kaksi nuorempaa tyttöä nuoli ja imutti hänen kulliaan ja pussaili välillä toisiaan kauniit kasvot jätkän spermaa valuen. Eipä se isoveljen kullin nuoleminen eronnut mitenkään muiden kalujen imutuksesta. Mutta sitte aloinki saamaan tarpeekseni, orgasmi tuli hieman yllättäen ja huusin ja vääntelehdin sen vallassa kiimani pikkuhiljaa laantuessa. Spermaisten kasvojeni näkeminen oli liikaa anaaliani nussivalle jätkäkaverilleni ja hän kiskaisi lantoni omaansa vasten voimalla ja laukesi teinipyllyni perukoille. Pete yritti vielä nussii mun pyllyäni kutistuvalla kullillaan, mutta vetäisi sen sitten pois ja sanoi, “Helvetti vieköön Jarkko, sun siskos on nii saanatan piukka teinihuora, että olisit voinut päästää mut sen kimppuun jo aiemminki.” Isoveljelläni oli selvästi syyllinen olo, kun hän oli päästänyt kaverinsa nussimaan mua saadakseen itse bestikseni neitsyyden. Pete taputteli veljee selkään ja ne lähti siistiytymään. Me kaksi puhkinussittua ja spermeista teinityttöä jäätiin uupuneina ja täysin tyydytettyinä nukkumaan sohvalle toisiimme kietoutuneina.

6 kommenttia viestissä: “Tyttöjen bile-ilta”

 1. Random says:

  Pakko sanoo vaa se, että en vaan päässyt alkua pitemälle, koska alko naurattamaan liikaa ton Hannan puhe ihanista rasvatukkaisista hevareista. Siis onhan tää fiktiota, mutta tuo on nyt jo aivan liikaa :DD

 2. nussija says:

  Mahtava tarina!

 3. Gehenna says:

  Oli tää hyvä, sä oot mestari, nauroin tolle hiippari jutulle 😀

 4. ViiviC says:

  Alkuasetelma oli ihan kiinnostava ja saikin minut lukemaan loppuun saakka. Tosin immenkalvon puhkaisun myötä hahmot muuttuivat ihmisistä panokoneiksi.

  Vaikka ymmärrän hyvin tarinan fiktiivisyyden pidän tällaista fiktiota tylsänä ja ennalta-arvattavana. Se aidosti kiinnostava kierre puuttui. Miksi kaksi neitsyttä kävivät läpi koko pornogenren kaikki kliseet ekalla kerrallaan?

  Reippaampi kappalejako keventäisi muuten raskasta tekstiä.

  Toisin kuin MasterJonathan ylhäällä minua jotenkin viehätti ihq pissistyyli ja olisin kaivannut ajatustenjuoksuun vielä enemmän “teiniä”. Nolona muistelen omia teiniajan tyhmyyksiäni. :/

 5. Slavemaster says:

  Muukin tarina on ihan ok, mutta tuo loppupuolen yhteiskohtaus tekee mieli lukea aina uudelleen. Mielikuvat kahdesta teinitytöstä, ensin suutelemassa kun molempia pannaan, ja sitten syleilemässä alastomina ja spermaisina.. ne vain ovat niin hienosti kerrottuja.

 6. MasterJonathan says:

  Sinänsä hyvä tarina mutta ihq-tyyli ei uponnut minuun. En pysty sanomaan kuinka uskottava tarina oli teini-prinsessa tyyliksi, joskin paikoin kieliasu vaikutti minusta liian hyvältä 😉

Kommentoi

top