search
top

Annoin panna koulussa…

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (51 votes, average: 3.69 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Todellista fiktiota ei ole olemassakaan

Koulussa olen kaksi kertaa antanut panna. Tiedän muutaman gimman jotka ovat useimminkin olleet sillätavoin. Koulussa on hyviä mestoja joissa voi pientä touhua pitää. Paras paikka on kouluajan jälkeen huone biologian kokoelmia varten. Ovi ei ole koskaan lukossa, ja vähän kun seuraa porukan kulkua, niin voi huoletta livahtaa sinne. Sinne mennään suoraan luokasta ja noustaan muutama askelma ylös. Se on semmoinen ullakkotila missä kaikki ne romppeet on. Vähän se on karsee tila harrastaa panotouhuja kun ympärillä on jossain spriipurkeissa käärmeitä ja jotain aivoja ym. Niin, tämä oli se eka hyvä paikka ja tokaks on karttahuone, tai mikä varasto se nyt on. Se on aika pieni mutta kiva. Sinne pääsee mukavasti livahtamaan käytävältä suoraan vaikka kesken koulupäivän, jos kumpikin lintsaa tunnilta. Nämä mestat on aika turvallisia. Sitten on vielä kuvisluokka, se kun ei ole sataprosenttisessa käytössä, niin sinne voi mennä. Yleensähän nämä panot on semmoisia pikapanoja, eikä niissä paikoissa kauan kuhnita.

Se oli kasilla kun mentiin Jannun kanssa biologian varastoon. Olimme olleet atk-luokassa hiukan myöhempään tekemässä jotain juttuja ja koulu alkoi olla tyhjä porukasta. Illalla olisi kyllä taas tullut jotain aikuisopiskeliaporukkaa, kansalaisopistoa tai joitain, mutta kun kerran “seukattiin” Jannun kanssa, niin mentiin varastoon, kun alko tekemään mieli. Oltiinhan me himassa pantu useinkin, mutta nyt päätettiin korkata koulu. Ei muuta kun hipsittiin bilsan luokan kautta varastoon. Jannu veti oven perässään kiinni ja mentiin perimmäiseen nurkaan täytettyjen varisten ja korppien ja muitten lintujen hyllyjen väliin. Jannu oli hyvä suutelemaan ja se piti siitä hommasta kovasti. Niin minäkin, olimmehan päivän mittaan välitunneilla kiehnänneet toisiamme ja olleet aika kiimoissakin. Jannu avasi puseroni napit heti ja otti rinnat käsittelyyn. Hän puristeli niitä ja kohotteli tunnustellen kiinteyttä, aivan kuin olisi tutkinut niitä uutena tuttavuutena, vaikka kymmeniä kertoja olimme olleet alasti toistemme käsien seikkailun kohteena. Minun käteni tunnustelivat Jannun kullia ja kovahan se taas oli. Vedin vetskarin alas ja kampesin kullin ulos ja jestas miten komeana ja kireänä sen pää hehkui. Jannu oli muuten eka kaveri jolta olin ottanut suihin. Se tapahtui Jannun kotona ja olimme aika tavalla hiprakassa, mutta siitä kuitenkin tuli tapa. Nyt kyykistyin alas ja otin kullin suuhun ja toisella kädellä puristelin palleja. Jannu piti minua päästä ja tiesin, että hän seisoi pää takakenossa suljetuin silmin ja nautti kullinsa imemisestä. Minä runkkasin suulla Jannun kullia, nuolin kivespussia ja pompottelin kielellä kiveksiä vuoron perään. Silloin aikoinaan ekakerralla en paljoa muuta vielä tehnyt kuin imin vaan, mutta nyt olin tottunut ja vähän kai oppinutkin. Minulla alkoi pillu kivasti sykkimään ja vähän kouristelemaan. Tunsin sen kastuvan ja pistin toisen käteni hameen alle ja pikkareiden lahkeesta sormen häpyhuulien väliin. Märkä rako ja ihana tunne kun hiukan sormetin itseäni samalla kun imin Jannun kullia.

Jannu nosti minut ylös ja käänsi minut selin itseensä, räpläsi housunsa alas ja nosti hameeni takaa ylös. Työnsin niitä höyhenelukoita hiukan sivuun ja nojasin hyllyn yli niin, että Jannun oli hyvä pistää kulli takaa sisään. Ensin hän veti pikkarit alas ja nostin toisen jalan lahkeesta ulos, näin sain levitettyä jalkoja ja oli helpompi panna. Jannu painoi kullia sisään ja hyvin se meni, sillä niin märkä olin. Minä painoin pyllyä takaisin ja tunsin, että pilluni oli melkoisen täysi Jannun kalua. Pantiin ainakin viisi minuuttia ja sitten Jannulta tuli. Se veti sen kullin äkkiä ulos ja kääntyi hiukan ja roiskautti limat seinälle siihen viereen. Minä olisin kyllä halunnut tulla myös, mutta kävi nyt näin ja ihanaa oli kumminkin. Otin laukustani savettipaketin ja sieltä pari pyyhettä antaen yhden Jannulle. Itse seisoin haarat hieman leveällä ja pyyhin itseäni, sillä minusta oli valunut mehuja reisille ja pillun ympäristöön.

Hiippailtiin varastosta ulos luokkaan ja sieltä käytävälle ja ala-aulaan. Heitin käytetyt savetit ulko-oven vieressä olevaan roskikseen ja kysyin Jannulta, että oliko hän pyyhkinyt seinän myös. No eipä ollut, sinne kuivuivat spermat muitten bilsan näytteitten joukkoon.

Toinen kerta kun koulussa panin, niin se oli tänä vuonna, eli olen ysiluokalla. Menen ensi syksynä lukioon ja sen jälkeen olisi kiva opiskella hammaslääkäriksi. Nyt en enää ollut Jannun kanssa, vaan nyt seukkaan yhden Hannun kanssa. Jannu taas yhden Annelin kaa. Olen Hannun kanssa ollut sängyssä joulusta lähtien useinkin, ja nyt olimme puhuneet, että olisi hauska touhuta vähän koulussakin. En kertonut, että olin pannu Jannun kanssa kerran viimevuonna, eikä Jannukaan fiksuna ole kertonut mitään. Olin udellut muilta gimmoilta muka tietämättömänä, että missähän olisi kiva mesta hetken kahdenkeskiselle olemiselle täällä koulussa. Monet neuvoivat sen tutun bilsavaraston, toiset kuvisluokkaa ja karttavarastoa. Tiesinhän minä ne ja sovimme Hannun kanssa, että kokeillaan karttavarastoa. Se oli viikko sitten tiistaina, kun yhdessä lintsasimme aamupäivällä yhdeltä tunnilta. Minä historian- ja Hannu ruotsintunnilta. Hannu on rinnakkaisluokalla ja hän osaa ruotsia sillä hänen äitinsä on ruotsikielinen. Tietenkin tarkistimme, että kaikkien koulun luokkien ovet olivat kiinni ja siten ei varmaan ollut kellään asiaa karttavarastoon. Astuimme nopeasti sisään emmekä sytyttäneet valoa, sillä aivan pienestä ikkunasta tuli juuri sopivasti meidän tarvitsemamme valo. Menimme mahdollisimman kauas ovesta erään kaapin taakse. Ei ollut aavistustakaan mitä se kaappi karttavarastossa piti sisällään, olisikohan ollut niitä vanhanajan pahvisia kuvia mitä joskus alemmilla luokilla opettajat kuljettivat mukanaan luokkiin. Muuten mukavia ja mielenkiintoisia kuvia uskonnosta, eläimistä ja maantiedosta ym.

Kaapintakainen lattia oli pölyinen ja Hannu halusi naida lähetyssaarnaaja-asennossa. Hän nappasi yhden vanhan näköisen karttarullan ja avasi sen levittäen sen lattialle. Tunsin sen maailmankartaksi, mutta jo vanhaksi kuluneeksi ja siis sopivaksi alustaksi meidän harrastuksellemme. Tajusimme, että ei tässä kovinkaan paljoa esileikkiä voi harrastaa ja niin minä laskeuduin selälleni ja nostin takapuolta ylös ja vedin pikkarit pois. Hameen nostin varovasti alleni välttäen suuria rypistymisiä. Sukkahousuja ei näin keväällä enää tarvinnut, vaan päälläni oli elämäni ensimmäiset stayup-sukat. Hannu laskeutui polvilleen ja levitti jalkojani. Näin oli minulla pimppi auki ja levällään Hannun upottaessa kasvonsa sinne. Olin hiukan leikellyt karvojani ja rajannut ne siistiksi, vaikka ei niitä nyt niin kamalasti edes ollut. Nättejä vaaleita kiharoita vaan. Olen aina rakastanut sitä, kun kaveri on niin rohkea ja suutelee pilluani. Työntää kieltään sinne sisään ja imeskelee häpyhuulia. Monet kundit kyllä kehuu ja puhuu, mutta kuka tekee. Kai sitten vanhempana ja kokeneempana. Hannu oli kyllä ensikerrasta lähtien nuollut minua ja saanut aikaiseksi orgasmeja. Hän on niin taitava.

Aikansa Hannu suukotteli minut rättimäräksi sekä sai minut ääntelemään ehkä liiankin kovaa, nousi ylös ja laski housunsa alas ottaen kullin käteensä ja työsi sen sisääni. Se ei ollut vaikeaa, sillä tämä mehuisa pimppi lähes imaisi sen sisäänsä. Alkoi ankara paneminen, minä voihkaisin joka työnnön osuessa johonkin syvyyksiin. Hannun kulli oli harvinaisen kookas, ei mikään hevoskulli, mutta paksu ja aika pitkä. Se teki hyvää ja se oli voimakas ja siitä tuli paljon spermaa. Kerrankin kotona oli sänkyni niin märkä, että oli vaihdettava lakanat. Ei olisi päivä riittänyt niiden kuivumiseen edes petaamattomassa sängyssä. Olen aina haaveillut, että kun saisi sisäänsä oikein kunnon ruiskauksen spermaa, mutta sitä en ole vielä kokenut. Kaikki kaverit on aika tarkkoja kun vaan sanoo, ettei käytä pillereitä.

Nyt Hannu pani kiirehtien. Oli unohtanut kokonaan rintojeni hyväilyt, josta olisin pitänyt kovasti. Oli varmaan paikka semmoinen rakastelulle, ettei sitä voinut ajan kanssa tehdä. Nautin kumminkin ja ymmärsin kiireen ja olihan meillä monet tilaisuudet tehdä toisillemme hyvää, ja tehdä se kaikki rauhallisesti. Hannu työnsi rajuja työntöjä ja kuiskasi jossain vaiheessa, että tämä oli jännää tämä koulussa naiminen. Ja olihan se, pieni jännitys koko ajan päällä ja siksi kai se niin ihanaa olikin.

Tunsin Hannua niin hyvin, että tiesin koska hän tulee, ja nyt oli se hetki käsillä.Valmistauduin purkaukseen ja nopeaan kullin ulos vetämiseen. Se tuntuu aina hiukan ikävältä, sillä niinkuin aiemmin sanoin, niin haluaisin kaiken sisääni. Nyt Hannu kohottautui ja vetäisi kalsarinsa äkkiä ylös. Hän antoi kaiken mennä sinne. Ajattelin, että tulee ikävä päivä olla märissä boksereissa. Hannu istui kantapäillään ja painoi käsillään nivusiaan huohottaen ja minun vielä avonainen pimppiaukko hengitti. Hetken oltuamme vaan ja rauhoteltuamme hengästystä nousimme ylös. Otin laukusta savettipakkauksen, semmoinen on aina mukanani, ja otin siitä pari pyyhettä. Toisen annoin Hannulle ja toisella pyyhin oman sylini märät pois. Hannu riisui farkkunsa kokonaan ja perään bokserit. Ne melkein litisivät spermasta hänen heittäessä mytyn nurkkaan. Hän pyyhki kullin ja koko ympäristön ja puki sitten farkut päälleen.

Siistittyämme itsemme lähdimme karttavarastosta pois. Ovenraosta tarkastimme ensiksi reitin, ja kun tie oli selvä niin poistuimme. Otin käytetyt pyyhkeet laukkuuni ja otin vielä Hannun bokserit, eihän niitä voinut sinne jättää. Menimme limuautomaatille ja Hannu osti pullon cokista jota yhdessä maistelimme odottaessa tuntien loppumista ja liittyäksemme taas omiin luokkatovereihin.

Olen ajatellut, että kaikkea mukavaa sitä koulussakin voi tehdä. Nyt on vaan vielä kokeiltava se kuvisluokka, mutta ensin hankin e-pillerit.

29 kommenttia viestissä: “Annoin panna koulussa…”

 1. Varo_koiraa says:

  Umm.. joojuu. Fantasia oiskos? Jannu ja Hannu etjuu ihan OK oli tarina..

 2. Ent .koulukiusaaja says:

  Ai ai kun oli makeaa. Jotain tuontapaista touhua oli joskus kouluaikoina. Mukavan rento tarina. Ei varmaan ihan totta, mutta sai ajatukset ja haaveilut muistojen kanssa vilkastumaan.

 3. joku says:

  ihan hyvä mutta jos teet vielä novellin niin laita naintipaikaksi liikuntavarasto. k

 4. gissel says:

  Ei kai näissä tarinoissa ihan faktaa ole. Novellejahan nämä ja suurelta osin fiktiota. Jokunen tiedon- ja kokemuksenmuru
  on tietenkin hyvä ola olemassa. varmaan tässäkin jotain. Oli kyllä mielenkiintoinen kirjoitus, hieman hälläväliä fiilis, mutta sen takia varmaan kiinnostava.

 5. Ninni says:

  Ei mikään paras, mutta ihan hyvä kuitenkin. Ei tainnu olla faktaa, vai?

 6. Morrison says:

  Ihan nappi juttu. Oli taas ilo lukea kevyttä, kursailematonta tekstiä. Turha taiteilisuus ja sanallinen akrobatia oli pois suljettu. Hyvä.

 7. Onja says:

  Oli hiukan tuhma tarina, mutta hyvä. Todellinen tunnustus eikä hivenkään katumusta. Näin sitä pitää.

 8. Pipa says:

  Vitsi kun aikoinani olin koulussa saamaton. Olisinhan minäkin voinut pientä seikkailua harrastaa.

  Tässä sitä harrastettiin ja kivasti vielä. Kevyt tarinointi oli koko jutun suola. Ihan kuin siitä ei olisi niin suurta numeroa tehty, vaan oli tapahtuma tapahtumien joukossa. Hyvä! 🙂

 9. Mirja says:

  Miksi en minäkin silloin joskus?

  Aivan erinomainen esitystapa, kirjoitustyyli. Ihan ehdoton. Miten rennosti ja yliolkaisesti tapahtumat tuotiin julki. Kiinnostavasti ja koukuttavasti.

  Monen mielestä aivan aloittelijan kyhäelmä, mutta sitä se ei ole. Taiturimainen asioiden juoksutus, ehkä liiankin arkipäiväisesti, on taitavan kirjoittajan tulos. Minusta.

  Kirjoittaja tuntuu olevan monitaituri, jonka todistaa monet muut kirjoittajan julkaisemat kertomukset.

 10. trian says:

  hyvä oli (;

 11. Aika hyvä says:

  Ei kuullosta kauhee realistiselt

 12. 123456789 says:

  kiva tarina 🙂

 13. Jes! says:

  Ihana! Kirjotustyyli ihan paras! Annan nobelin sulle, jos voisin…

 14. maisemakonttori says:

  Kuvittelin itseni sen kundin tilalle. Oli mukava tyttö kaverilla. Oli samalla hiukkasen tukala olo kun teki niin mieli hiukka runkkailla. Ei voinu, kun huoneessa muitakin.Uusintaan menee, ja sitten. Eli, kyllä tätä lukee muutkin kuin ihan nuoret, minäkin, 28.

 15. Jumitusaah says:

  IHANA TARINA. SIIS AIVAN FANTASTINEN! SPERMAA PURSUS VITUSTI KUN RUNKKASIN!

 16. mävaa says:

  oli vähän tylsä

 17. mapidin says:

  En voi muuta kuin ihailla, miten helpon tuntuisella kerronnalla on saatu niin mukaansa tempaava kertomus. Tämä on hyvä! Ehdottomasti.

 18. lostman12345 says:

  Tosi hyvä tarina 🙂 Ihan paras ja mukavaa luettavaa.

 19. ahnam;);) says:

  toisaalta tykkään sun kirjotustyylistä, mutta toisaalta en.. hyvä tarina,varsinkin tuo loppu;)

 20. uhh;) says:

  hyvää tarina 🙂 jatka vaa kirjottamista :)!

 21. Jörkka says:

  Ihan kiva, ite mä muutama tyttöjen kansa harrastimme koulun ullakolla, ja jäätin kerraan myös kii. Se ei ollut kiva, se kiinnijääminen. Muut kerrat ihania muistoja. 🙂

 22. buumanni says:

  Erittäin mielenkiintoinen ote esitykseen. Jotenkin poissaoleva, mutta onnellinen ja tyytyväinen kertoja ikäänkuin vaan toteaa tapahtuneet.
  Tämä oli hienoa. Lisää “Exclamation”

 23. Yihhina says:

  Minä pidin kirjoitustyylistäsi. Se oli hyvällä tavalla tylsistynyt. Ihan kuin tyttö olisi vain kertonut. Ilman mitään ihkutusta.

  Minulla kyllä meni osa sisällöstä ohi, kun ihastuin kirjoitustyyliisi:) Jatka kirjoittelua!

 24. seksii aah jee says:

  mäki haluun meillä on koulussa ihan hemmetin iso kellari,semmonen kiva katakombi. Ainoo ongelma et sieltä pääsee suoraan jonnekki opettajan huoneeseen 🙁

 25. Horny59 says:

  Hyvä oli tarina.

 26. hulmuhelma says:

  Kiitos kiitos! Huomaan, että on luettu, siitä suurkiitos. Puss puss!

 27. paskaa says:

  Täyttä paskaa. Huono oot kirjottamaan, ei nuoret oo tollasia.

 28. kaikkea sitä says:

  Joo, aika hassusti tehty. Kuin ala-astelaisen kirjoitelma.

 29. tappisilmä says:

  Kivasti esitetty, aivan kuin lähes lapsen suulla.

Kommentoi

top