search
top

Rankat opetukset koulussa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (21 votes, average: 2.62 out of 5)
Loading...

Kävelin koulumme käytävää pitkin. Oli kesä, loma oli juuri alkamassa. Välitunti oli juuri alkanut ja minulla olisi seuraavaksi matikantunti. Olin kävelemässä pihalle, kunnes lämmin käsi ottaa ranteestani kovaa kiinni. Katsoin taakseni ja näin minun luokkalaiseni, iki-ihastuksen, Jeren. Hän nykäisi minut johonki luokkaan, missä ei ollut ketään. Hän asetti minut istumaan pulpetille ja laittoi itse ovet lukkoon.

Hän tuli luokseni, katsoi minua silmiin porautuvasti. Jeren silmät oli niin kauniin ruskeat. Hän otti hellästi vyötäröltäni kiinni ja alkoi kosketella minua ala-selästä ja kyljistä. Nopeasti hän otti toppini pois ja avasi rintaliivini. Katsoin häntä silmät pyöreänä, mutta en sanonut mitään – pidin tästä. Hän istuutui syliini minua vasten ja alkoi suudella minua huulille. Se tuntui hyvältä. Hänen lämpimät eksyneet kädet löysivät rinnoilleni ja hän alkoi hyväilemään niitä pyörivin liikkein. Tunsin, kun hänen peniksensä oli kovana minua vasten. Se tuntui isolta. Aloin ottamaan häneltä paitaa pois. Heitin sen lattialle. Hän meni seisomaan lattialle ja nykäisi shortsini pois. Hän alkoi hyväilemään kielellään minun sisäreisiä. Se tuntui hyvältä. Hän otti stringini ja haisteli niitä hymy suin. Hän asettui polvilleen eteeni ja alkoi etsimään kielellään klitoristani. Hän lipoi sitä ihanan kovaa ja rajusti. Hän otti toisella kädellä perseestäni kiinni ja toisen käden sormen hän asetti vakooni. Hän pyöritteli sitä pitkää sormea sisälläni samalla kun näykkäili klittaani. Olin räjähtää siitä tunteesta. Hän otti sormen pois ja laittoi kaksi tilalle. Inahdin vähän, koska olin ensikertalainen. Hän sormetti minua todella kovaa ja ihanasti ja kielellään hän hyväili klitoristani. Yhtäkkiä hän nousi, otti housunsa pois ja tuli päälleni pulpetille. Hän katsoi minua silmiin ja sanoi ensimmäisen kerran “Haluatko?”. Vastasin siinä mahtavassa olotilassa “Haluan” ja hän asetti kalunsa klitorikseni kohdalle. Se tuntui hyvältä. Hän laski penistään hiukan alemmas ja se löysi oikean paikan. Hän alkoi painaa lannettaan minun lantiota kohti ja penis tunkeutui vakooni. Olin todella tiukkaa kamaa, sillä aloin voihkimaan. Hänen penis oli nyt puoliksi sisälläni ja olisin voinut itkeä. Se sattui mutta tuntui hyvältä. Yhtäkkiä hän tunki koko peniksen sisääni ja kiljahdin. Uusi tunne. Mahtava. Hän alkoi tehdä eestaas-liikettä ja olin hämmentyneenä alla. Se tuntui mahtavalta.

7 kommenttia viestissä: “Rankat opetukset koulussa”

 1. Anonymous says:

  Joo vois olla pidempikin.

 2. Argh says:

  Se on esim alkaa painaa, ei alkaa painamaan.
  Liian lyhyt.

 3. kojoj says:

  Hän meni seisomaan
  Hän alkoi hyväilemään
  Hän otti stringini
  Hän asettui
  Hän lipoi
  Hän otti toisella kädellä
  hän asetti vakooni.
  Hän pyöritteli sitä
  Hän otti sormen pois
  Hän sormetti minua
  hän hyväili klitoristani.
  Yhtäkkiä hän nousi.
  Hän katsoi minua
  hän asetti kalunsa
  Hän laski penistään
  Hän alkoi painaa
  hän tunki koko peniksen
  Hän alkoi tehdä…

  Keksi jotain uutta?

 4. tappisilmä says:

  Kirjoittele lisää, siitä tarinat pitenevät. Treenausta.

 5. kissa says:

  MILTÄ SE OIKEIN TUNTUI?

 6. Haaveelia says:

  Minä kun luulin, ettei tällaisia parin kappaleen räkäisyjä edes hyväksyttäisi tänne. 1*

Kommentoi

top