search
top

Erään Fantasian Toteutus

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (23 votes, average: 3.83 out of 5)
Loading...

Erään Fantasian Toteutus

Kuuma kesäpäivä saa ihomme helmeilemään hiestä jättäessämme auton ja kavutessamme ylös harjun hiekkaista rinnettä. Vaikka nousu on loiva, hengityksesi on kiihtynyt ja lähes läähätät. Kari ja Arto kävelevät takanamme kantaen eväskoria ja vilttiä. Minä tuen sinua nousun jyrkemmässä kohdassa ja se saa pitkän, hihattoman paitasi nousemaan ylemmäs ja paljastaa nuorille miehille kuumat pakarasi, joiden väliin stringisi piirtää huutomerkkinsä.

Kiivas hengityksesi kielii rasitusta enemmän jännityksestä ja kiihkosta, jotka yhteisen fantasiamme toteutuminen saavat aikaan. Jo vuosia olemme unelmoineet makuuhuoneessa seksistä paljaan taivaan alla ja sinun antautumisestasi useammalle miehelle samanaikaisesti ja nyt nuo haaveemme olivat toteutumassa.

Kari ja Arto löytyivät netistä lukuisien tarjokkaiden joukosta hakiessamme “apumiehiä” nelikymppiselle heteropariskunnalle, posliinisen pillusi kuvalla varustetulla ilmoituksella. Hakukriteereihin merkitty “iso kalu” oli sinun erityistoiveesi…

Nousu on kohta takana ja harjun laella odottava tasainen, pienten puiden ympäröimä aukio odottaa vilttiä, eväskoria ja lihalliselle piknikille saapuvaa ihmisryhmää. Sinun hihattoman puserosi avarat pään ja kädentiet antavat tämän tästä vilahduksen kauniista b-kupin rinnoistasi, sillä olit jättänyt toivomuksestani rintaliivit jo autolle odotellessamme poikien saapumista sovitulle tienlevennykselle harjun juurella.

– – –

Nojasit autoomme, pujotin käteni hihanrei’istä ihollesi, hyväilin tovin paljasta selkääsi ja avasin rintsikoittesi hakaset vuorotellen ja taiteilin liivit pois yltäsi. Nostin puserosi helman kainaloihisi ja imin vuorotellen jo kovina nöpöttäviä nännejäsi sinun huokaillessasi ihanan raskaasti, kunnes nopeasti laskit puserosi juuri kun tulevat rakastajasi kaarsivat paikalle. Punaiset poskesi, hieman harittava katseesi ja aavistuksen häpeävä, vaivihkainen hymysi kertoivat kaiken sanoja tarkemmin…

Jo ajaessamme kantatietä kohtauspaikalle sain nauttia kiimastasi sinun nostaessasi jalkasi kojelaudalle, raottaessasi stringien haarukkaa ja hyväillessäsi hitaasti klitoriksesi ympäristöä sormillasi. Jos muutaman vastaan tulleen rekan kuskilla olikin aitiopaikka näytökseesi, et siitä tuntunut pelästyvän, vaan aina niin arka vaimoni nosti takapuoltaan penkistä paljastaen kiimasta kostean rakonsa paremmin esille tuntemattomille miehille sen sekunnin murto-osan ajaksi, jonka ajoneuvojen kohtaaminen kesti. Näky, joka rekkamiesten verkkokalvoille välähti, piirtyi toivottavasti syvälle aivojen poimuihin käytettäväksi taukopaikalla paineiden purkamiseen. Minä sain ihastella kyrpä kovana sinun kaunista pimpsaasi lähes koko sadan kilometrin matkan, sillä ihan kotikylällä emme halunneet kokeiluamme toteuttaa.

– – –

Saavumme harjun laelle ja kävelemme ennalta valitsemallemme paikalle puiden ympäröimälle aukiolle. Paikan olimme löytäneet jo useita vuosia sitten pysähtyessämme tauolle lomareissulla, joskaan silloin kahden ollessammekin olit vielä niin varautunut ja ujo, ettet halunnut suudelmia ja pientä hyväilyä enempää, vaikka minä jo silloin luonnollisesti ehdotin vaikka mitä…

Nyt asiat ovat totaalisesti toisin! Katson sinua silmiin ja kysyn: “Onko kaikki okei?” ja vastaukseksi saan vain muutaman tiheän silmien räpäyksen ja hiljaisen huokauksen: “juuh…”
Pyydän sinua katsomaan viltille parhaan paikan ja seuraan silmä ja jokin muukin paikka kovana kahden nuorenmiehen kanssa peiton levitystäsi kiinteiden rintojesi pilkahdellessa hihanaukoista ja kauniiden, taitavien käsiesi suorittaessa ensimmäistä ja viattominta, mutta tulevien tapahtumien valossa silti jotenkin tuhmaa toimitusta. Et yritäkään estää ihanien tissiesi vilahtelua ja jo se saa minut himosta lähes suunniltani.

Kaivan korista juotavaa, joka onkin tarpeen näin lämpimänä päivänä, että jaksamme kaikki sen, mitä varten olemme tänne saapuneet. Vitsailemme hieman hermostuneesti ja ymmärrän, etteivät nuoret herratkaan ole monesti löytäneet itseään vastaavasta tilanteesta, mikä oli tarkoituksemmekin. Ensimmäinen kerta kaikille, missä meistä jonkun vaimo antautuu vieraiden vietäväksi oman miehensä nähdessä vierestä kaiken ja osallistuessa aina välillä vaimonsa nautintoon.

Annan sinulle pienen suudelman ja ujutan käteni puserosi helman alle. Otan kiinni pienen pienistä housuistasi ja vedän ne hitaasti alas jalkojesi sileää pintaa. polvistun eteesi ja autan stringisi jaloistasi sinun nostaessa jalkojasi vuorotellen. Paljaat varpaasi, lakatut kynnet kimaltaen auringon valossa jättävät hyvästit housuillesi siroina viiden ryhminä ja nilkkasi hieman värähtävät vuorollaan, sillä vaikka varonkin, jalkasi kutiavat niin herkästi.

Noustessani nuuhkaisen vaistomaisesti pikkuhousujesi aivan kosteaa haarukkaa ja tajuntaani jysähtää aikuisen naisen kiimainen tuoksu, joka saa viimeistään kaluni etsimään vimmaisena ulospääsyä farkkushortseistani. Arto haluaa myös maistiaisia aromeistasi ja hänen kätensä vapisee hienokseltaan hänen ottaessaan housusi kädestäni ja nostaessaan ne kasvoilleen. Olet tainnut tehdä jo melkoisen vaikutuksen!

Kari katsoo tilaisuutensa tulleen ja ottaa pari askelta suuntaasi, laittaa kätensä arasti poskillesi ja antaa pikaisen suudelman suoraan suullesi. Katsotte hetken toisianne silmiin, kunnes sinä painat Karin takaraivosta miehen huulet takaisin omillesi ja seuraava suudelma onkin jo aivan toista maata. Arvaan, että kielenne tutkivat toisiaan kunnes irtaudutte ja katsot minuun silmäsi palaen aivan uudenlaista kiimaista hehkuaan. Hetken Kari on täysin ulkopuolinen, vaikka kuulenkin hänen puuskahtavan kuin itselleen: “no huh!”…

Kävelen taaksesi ja nostan puseron pääsi yli paljastaen koko alastoman vartalosi nuorukaisten ahmiville katseille. Olet nyt edessämme täysin alasti ja ainoana nakusillaan. Katsot meitä hitaasti, jokaista vuorollaan ja kysyt: “No, miltä näyttää?”, johon vastaamme kukin jotain ylistävää nopeasti ja varmasti. “Jaha ja pojat tuli sitten tänne asti vain katselemaan kylmissään kuumaa naista?” jatkat ottaen tilanteen kerralla haltuusi.

Nopeasti riivimme vähäiset kesävaatteet päältämme ja seisomme hetkessä alastomina edessäsi kolmestaan. Oma 17 cm kaluni on täydessä tanassaan, eikä Arton hieman suurempi elin ole sitä kummemmassa kunnossa. Ainoastaan Karin kyrpä osoittaa vielä alaspäin, mutta on jo nyt ylittänyt reilusti meidän mittamme.

Et saa katsetta irti Karin turpeasta elimestä, vaan hitaasti kuin unissakävelijä otat tarvittavat askeleet ja kumarrut polvillesi tuon mahtimelan ääreen. “Saahan tätä maistaa?”, kysyt siristellen silmiäsi Karin kasvojen suuntaan, jonka pään ympärille aurinko tekee näkövinkkelistäsi sädekehän. Minuun et enää vilkaisekaan, eikä sinun ole tarvitsekaan, sillä tämä on sinun päiväsi nauttia ja minä saan oman nautintoni siitä.

Otat Karin kyrvän käsiesi väliin ja annat pienen suudelman puoliksi paljastuneelle terskalle. Ryhdyt liikuttamaan kättäsi hitaasti Karin elimen ympärillä, toisen kätesi puristellessa hellästi tuon orin palleja. Vaivihkaa nytkähdellen hyväilemäsi kyrpä nostaa päätään paisuen suuremmaksi kuin mikään näkemäsi ennen, eikä huulesi meinaa mahtua sen ympärille, kun sovitat sitä suuhusi.
Arto siirtyy taaksesi polvilleen jättäen jalkasi omiensa väliin ja alkaa näykkiä niskaasi ja hartioitasi välillä suukotellen, nuollen ja taas purren hellästi, kuten ehdin poikia jo sähköpostiviesteissä opastaa. Arton kädet löytävät samalla täydellisille rinnoillesi hieroen niitä ja välillä puristellen nännejäsi. Katson vierestä hyväillen itseäni varovasti, etten tulisi jo alkumetreillä ja näen kuinka Karin kädet pörröttävät hiuksiasi välillä tukistaen melkein kipeästi, sekä Arton elimen painautuvan selkääsi vasten ja palliensa kutittavan pakaroittesi yläosaa.

Kari liikuttaa päätäsi naiden suutasi suurella kalullaan, ei rajusti, mutta päättäväisesti, etkä tee elettäkään vastustellaksesi, vaikka et todellakaan ole enää se, joka ohjaa näytelmää. Arto imee hartioihisi fritsuja vieretysten ja ummistetut silmäsi kielivät pelkästään nautinnosta, vaikka ensimmäiset kyyneleet valuvat poskiasi pitkin.

Muutama minuutti kuluu kuin siivillä, kunnes Kari korahtaa: “Mä tuun jos jatketaan!” ja päästää irti hiuksistasi. Katsot hieman ihmeissäsi ympärillesi meikit valuen ja huulipuna sotkeutuneena kasvoillasi. Arto vetää sinut viltille selällesi ja ryhtyy suutelemaan juuri Karin kyrpää ahminutta suutasi Karin itsensä kumartuessa alavartalosi puoleen.

“Jalat auki lutka!”, karjahtaa Kari, etkä osaa tehdä muutakaan kuin totella ja paljastat kauniin posliinipillusi jättikyrvän omistajalle. Katselen vierestä vapisten ja mietin, pitääkö asioihin puuttua. Kysyn jälleen, onko kaikki kunnossa ja saan vastaukseksi melkein huutosi: “On, on, ON!”, sinun samalla avatessasi reisiäsi vielä enemmän vieraan miehen katseelle.

Kari kumartuu suutelemaan ja nuolemaan reisiesi sisäpintaa, pillusi vierustaa ja kaappaa välillä suuhunsa koko karvattoman häpykukkulasi imien sitä hetken hellästi. Tiedän, että pidät kaikesta tästä ja siirryn levollisempana viereesi viltille, jättäen sinut Arton ja itseni väliin.

Suutelemme ja koskettelemme Arton kanssa rintojasi. Minä vasenta ja Arto oikeaa, kunnes tunnen kätesi hyväilyn penikselläni. Pitkät rakennekyntesi raapivat ja kutittavat kaluni vartta ja välillä kätesi puristaa elintäni. Vilkaisen ympärilleni ja näen Arton saavan samanlaisen käsittelyn toisella puolellasi ja Karin jatkavan pillusi nuolemista nyt jo pidemmin lipaisuin, välillä imien klitoristasi ja taas kohta naiden sinua kielellään niin syvälle sisääsi, kuin yltää.

Tunnen liikkeistäsi, että kiimasi haluaisi jo tavoittaa huippunsa, mutta nouset äkkiä istumaan ja huokaat raskaasti: “Ei vielä!”. Käännyt Arton päälle ja otat Arton normikalun suuhusi ja lasket vittusi aivan lähelle Arton kasvoja. Imet lujasti kalua, joka mahtuu huomattavasti paremmin suuhusi, kuin aikaisempi jättiläinen ja tunnet kuinka mies allasi antaa aina välillä suudelman aivan silmiensä edessä ihastelemalleen pillulle. Kari ja minä ryhdymme sivelemään selkääsi ja puristelemaan pakaroitasi. Tämä järjestely tuntuu sopivan sinulle paremmin kuin hyvin.

Pitkään ei tilanne jatku, kun Arto pyytää päästä sisääsi. Siirryt kontallesi viltille ja Arto vääntää itsensä taaksesi. Autat kädelläsi Arton kyrvän pillusi huulille ja katsot syvälle silmiini samalla, kun vieras kalu työntyy ensimmäistä kertaa sisällesi. Kysyt hiljaa: “Tykkäätkö?”, enkä voi vastata, kuin: “Mahtavaa…”

Arto nai sinua takaapäin pitkin vedoin. Olet niin märkä, että litsahdukset kuuluvat selvästi ympärillesi samaan tahtiin, kuin Arton kyrpä soutaa vitussasi. Kari istuu vieressä katsellen naintianne hyväillen hiljalleen kamalaa aisaansa kädellään, toisen käden nipistellessä aavistuksen roikkuvia, heiluvia tissejäsi. “Vitun hyvä huora sulla eukkona.”, hän toteaa katsoen minuun ja vastaan ylpeänä: “Maailman paras!” asettaen sykkivän heppini huuliesi väliin.

Katselen yläviistosta rakkaita kasvojasi, jotka hiki ja meikit ovat sotkeneet, mutta jotka ovat silti niin kauniit. Tässä kuvakulmassa on jotain niin helvetin rietasta ja omistavaa…
Arto alkaa täristä kauttaaltaan koko mies ja ryhtyy pumppaamaan siemeniään suojattomaan pilluusi. Päästät kullini suustasi ja huohotat itsekin pieniä orgasmeja saaden. Minä otan rintasi käsiini ja tunnen niiden värähtelevän kämmenilläni. En voi enää vastustaa, vaan annan kaiken tulla kyrpäni kärjestä suoraan kasvoillesi. Saan mahtavan orgasmin, vaikka et enää edes ime munaani. Sinä valahdat peitolle pää reisieni päälle Arton noustessa takaasi seisomaan. Olet siinä kontallasi peppu härskisti pystyssä melkein kohtisuoraan keskikesän aurinkoon valmiina ottamaan Karin karmea kyrpä sisälleen. Oma pelini on hetkeksi pelattu ja se kääntyy nöyrtyneenä, mutta tyytyväisenä puoleesi koskettaen kärjellään äsken sotkemaansa poskea.

Ennalta sovittiin, ettei peppuseksi kuuluisi ohjelmistoon, joten olemme molemmat rauhallisin mielin Karin siirtyessä moloineen taaksesi. Onneksi pojat osoittautuvat sanojensa mittaisiksi miehiksi, Kari monellakin tapaa…

Pääsi lepää sylissäni ja huuliltasi pääsee pieni valitus Karin kangetessa hiljaa milli millin jälkeen jättimäistä kyrpäänsä pieneen, tiukkaan pilluusi. Lopulta vastus antaa periksi ja vaikka elimestä ei mahdu puoletkaan sisääsi, alkaa se liikkua hiljalleen vauhtiaan kiihdyttäen edestakaisin vitussasi. Kysyn täynnä huolta ja hellyyttä, “miltä tuntuu, pärjäätkö?” ja sinä vastaat taas hiljalleen heräävän kaluni viereltä, “Oi, mä oon niin täynnä sitä… kuinka se mahtuu… aaaah…”

Arto on selvästi saanut, mitä on tullut hakemaan. Hän istuu sivummalla poltellen savukettaan orgasmistaan jo selvästi selvinneenä ja lerpattava heppi osoittaen mielenkiinnon loppuneen omaan onnen hetkeensä.

Karikin on vääntänyt nupit kaakkoon ja nainnista päätellen olet pelkkä vittu, jota hän on tullut vain omaksi riemukseen panemaan. Käytetty huora. Tahti on kiivas ja selvästi tarkoituksena on tulla ja päästä Arton kanssa lähtemään, ehkä kotikylän baariin retostelemaan kokemuksella. Alun hermostuneisuudesta ja herkkyydestä ei ole enää mitään jäljellä. Pojista kasvoi miehiä ja se on sinun ansiotasi. Tätähän täältä tultiin hakemaankin, uutta kokemusta ja potkua kamariin.

Sinua ei näytä huolettavan juuri nyt mikään, vaan vittusi ahmii nautinnolla järkyttävän kokoista kyrpää sisäänsä ja Karin pumpatessa sinua takaapäin kuin mitäkin lutkaa, kannustat häntä vain lisää huutamalla kehotuksia ja herjoja härällesi.

Katson ja kuuntelen haltioituneena edessäni tapahtuvaa näytelmää, jonka tasoista ei missään pornoleffassa tultaisi koskaan esittämään. Tällaista menoa, joka sinulla on, ei pystytä näyttelemään!
Kari alkaa mylviä kuin sonni ja on siinä ja siinä ettei hän halkaise sinua aurallaan saadessaan jättimäisen orgasmin. Paksut pallit pumppaavat siementä sisääsi desilitroja, tai ainakin siltä se vierestä katsoen näyttää… Sinä saat myös ja huudat suoraa huutoa korven vastatessa kaiulla nautintoosi. Ihme, ettei kukaan sivullinen ole sattunut paikalle katsomaan, kuinka sinut seivästetään vieraan ja nuoren härän mahtikyrvällä täydellisesti.

Kari kerää voimiaan polvillaan huohottaen. Arto on jo aikoja sitten tumpannut savukkeensa ja saanut jo vaatteensakin ylleen. Sinä olet valahtanut selällesi kostealle ja laikukkaalle viltille. Jalkasi retkottavat erillään, paljastaen, kuinka punainen ja turvonnut pillusi valuttaa hiljalleen valtaisaa, kahden nuoren miehen spermalastia peppusi kautta peitteelle. Olet todella irstas, mutta niin kaunis näky maatessasi siinä voipuneena ja kaikkesi antaneena.

Pojat nousevat ja Karikin pukeutuu löydettyään alun kiimassa pusikkoon viskomansa vaatteet. Naureskellen nuorukaiset kiittävät “tuoreinta hoitoaan”, “horatsuaan” ja tämän leppoisaa aisuri-miestä, nyt niin kovin voimiensa tunnossa. Sinä et kommentoi, vaan makaat vain tarjoten miehille viimeiseksi näkymän syvälle runneltuun vittuusi. Itse en poikien puheista paljon piittaa, vaan kiitän vain uudesta kokemuksesta ja tiedän, että pojatkin oppivat elämästä jotain.
Selät katoavat harjannetta alas ja minä kumarrun puoleesi heppi puolijäykkänä. Kiitän sinua tästä iltapäivästä ja rakastan sinua mielettömästi vastatessasi: “Ei… vaan kiitti sulle…”. Suutelen kasvojasi ja silitän hiuksiasi suuren, lämpimän hellyyden hehkuessa sisälläni.

Siirryn alas suukotellen vartaloasi. Rintojesi ympärillä on lukuisia mustelmia, fritsuja. En osaa muistaa, missä vaiheessa ne ovat syntyneet ja kuka ne on tehnyt. Muistissa on aukkoja, kuten sinussakin, mutta ne eivät koskaan ole olleet yhtä täynnä.

En voi vastustaa kiusausta suudella kovia kokenutta pilluasi ja hennoista vastusteluistasi huolimatta nuolen pian jo kauttaaltaan paikkojasi puhtaaksi. Pian lantiosi alkaa osoittamaan elonmerkkejä ja siitä innostuneena keskityn pitkään laiminlyötyyn klitorikseesi.

Kauaa en ehdi sinua hyväillä kaikilla niillä kielen ja huulien eri liikkeillä, joista tiedän sinun nauttivan, vaan kohta vavahtelet jo kolmannen kerran tänään orgasmissa, joka ei ehkä ole niin raju kuin edellinen, mutta rakastavampi ja hellempi kuin yksikään aikaisempi ehkä milloinkaan.

Kyrpäni sujahtaa helposti Karin venyttämään vittuusi ja vaikka kaikesta siemennesteestä ja kiimalimasta johtuen en paljon tunne sinua kalullani, niin sitäkin enemmän tunnen sinut sydämelläni ja tulenkin samantien sisääsi kovemmalla paineella kuin koskaan.

Vapisemme pitkään yhteisen orgasmin kourissa, kunnes lopulta on noustava ja pukeuduttava. Ilta on jo aluillaan. Tuntikausia on mennyt yhteisten haaveidemme toteutuessa.

Vaatteemme löytyvät helposti, kaikki muut, paitsi stringisi, joita ei etsiskelyistä huolimatta löydy mistään. Poikien uhosta huolimatta olemme varmoja, että ne jäivät heistä toisen taskuun. “Kari”, sanot utuisin silmin ja ymmärrän, että makuuhuoneessamme tullaan suurta kyrpää vielä muistelemaan.

– – –

Laskeudumme rinnettä alas ja puolivälissä vastaamme kapuaa nuoripari, joka tuijottaa avoimesti tuhruisia kasvojasi. Meitä naurattaa ja heidän mentyään kuulemme äänet takaamme: “Nuokin on varmasti tuolla olleet silleen…”, “Älä jaksa taas niitä fantasioitasi!”

Sinä tartut auton luona lujasti minua vyötäisiltä, katsot syvälle silmiini ja kuiskaat: “mä rakastan sua!”

Niin minäkin Sinua!

Kommentoi

top