search
top

Neuvostoliitossa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (28 votes, average: 3.71 out of 5)
Loading...

Matkustin isoäitini kanssa Viipuriin Neuvostoliiton aikana, joskus 1980-luvun alkupuolella. Mummu oli Viipurista kotoisin ja halusi aina silloin tällöin vierailla vanhalla kotiseudullaan. Mummu osasi hiukan venäjää, joten saimme noista matkoista aina enemmän irti kuin tavalliset votkaturistit, jotka eivät pystyneet nauttimaan muista kuin nestemäisistä iloista.

Isoäitini oli nuorekas, verevä 55-vuotias leski, joka eli seksuaalisesti täyttä elämää. Mummulla oli vaaleanruskeat, paksut, kiharat, pitkät hiukset, joita hän yleensä piti löysähköllä nutturalla. Töissä hän pukeutui aina asiallisesti jakkuhameeseen ja paitapuseroon. Loma-asuksi hän oli valinnut tiukat farkut ja värikkään t-paidan, jotka sopivat hyvin hänen vielä sutjakkaalle vartalolleen. Hän oli töissä Stockmannin boutique-osastolla myymäläpäällikkönä. Hän oli jäänyt leskeksi viisi vuotta sitten ja sen jälkeen hänellä oli ollut useita miesystäviä, sekä nuorempia että vanhempia. Nuorin oli ollut varmaan 20-vuotias pojankloppi, josta mummuni oli tykännyt kovasti. Poikakin oli tykännyt mummusta ja erityisesti mummun laittamasta hyvästä ruuasta. Mummu sanoi, ettei varmaan enää koskaan ehkä mene uudestaan naimisiin, vaan halusi nyt nauttia vapaudestaan, vielä kun voi. Mummu ja pappa olivat olleet yhdessä 17-vuotiaista saakka.

Minä olin juuri lopettanut yläasteen ja syksyllä olin menossa lukion ensimmäiselle luokalle. Olin hieman mummuni näköinen, paitsi hiukseni olivat suorat ja pidin niitä aina pinneillä kiinni molemmin puolin päätä. Jakaus oli keskellä päätä. Minullakin oli farkut ja t-paita loma-asuna, muuten tykkäsin pitää myös hameita. Olin luonteeltani aivan toisenlainen kuin rempseä mummoni: ujo, hiljainen ja vaatimaton. Olin myös täysin kokematon seksin suhteen. Isoäiti aina välillä kiusoitteli minua uskaliailla puheillaan miesystävistään ja poskeni lehahtivat tulipunaisiksi.

Köröttelimme muiden turistien mukana bussissa kohti Neuvostoliiton rajaa. Bussi pysähteli aina tarvittaessa huoltoasemilla, joilla matkustajat joivat kahvia ja söivät välipalaa. Nyt oli viimeisen pysähdyksen aika ennen rajalle saapumista. Mummu ja minäkin poistuimme linja-autosta ja menimme huoltoaseman kahvilaan juomaan virvokkeita. Mummu jätti minut hetkeksi yksin pöytään istumaan, kun kävi itse naisten huoneessa. Pöytääni saapui noin parikymppinen mies ja kysyi, voiko liittyä seuraani, kun huoltoaseman muut pöydät olivat kaikki täynnä. Punastuin hieman ja nyökkäsin myöntävästi. Mies halusi tarjota minulle limpsaa tai jotain muuta, mitä halusin juoda. Kieltäydyin kainosti. Mies jutteli vielä jotain muutakin ja nyökkäilin tai vastailin lyhyesti hänelle, kunnes mummu tuli takaisin.

“Olet saanut miesseuraa. Sehän on oikein hyvä. Sitä vailla tässä ollaankin”, mummu tokaisi heti railakkaasti. Painoin päätäni häpeillen alaspäin enkä uskaltanut sanoa mummulle mitään. Mummu rupesi heti innokkaasti juttelemaan nuorelle miehelle ja yhdessä he selvittivät toistensa ja hieman muidenkin ihmisten koko tähänastisen elämänkulun.

Kun saavuimme takaisin linja-autolle, nuori mies siirsi tavaransa meidän istuinpenkin taakse. Mummu kysyi minulta, loukkaantuisinko, jos hän menisi hetkeksi istumaan miehen viereen ja jättäisi minut yksin. Järjestely sopi minulle hyvin. Näin sain hieman omaa rauhaa puheliaalta mummoltani.

Raja oli jo ylitetty ja ilta alkoi hämärtyä. Kohta meidän oli määrä saapua Viipuriin. Mummun iloksi nuorella miehellä oli huone samassa kerroksessa meidän kanssa. Nuoren miehen huonetoveri oli noin nelikymppinen mies. Miehet olivat työkavereita. Saman työpaikan miehiä oli matkaseurueessa muitakin.

Kannoimme heti tavaramme hotellihuoneeseen. Halusin jo mennä nukkumaan, mutta mummulla oli muita suunnitelmia. Mummu kävi suihkussa, meikkasi itsensä iltakuntoon ja puki ylleen melko lyhyen mustan nahkahameen ja kiiltävän puseron. Jalkaan hän remmitti upeat korkeakorkoiset narukengät. Minulla ei ollut mitään samanlaisia rohkeita asuja, joten mummu lainasi minulle omasta vaatevarastostaan lyhyen minihameen ja avokaulaisen topin ja huikeat korkokengät. Mummu meikkasi minulle melko vahvan iltameikin ja kiharsi hiukseni loiville kiharoille. Omat hiuksensa hän pörrötti ja jätti rennosti vapaana selkään roikkumaan. Jos saan suoraan tässä mainita, niin näytimme molemmat aivan hirveiltä hutsuilta. En vielä tänä päivänäkään ymmärrä, miksi suostuin mummuni ehdotuksiin silloin. Ehkä halusin tietää, miltä jännittävä, toisenlainen elämä maistuisi kaukana poissa kotoa. Tämä oli ensimmäinen matkani ilman vanhempia.

Astelimme korkeissa koroissamme muutaman kerroksen alaspäin hotellin ravintolaan. Suunnistimme ensin baariin, jossa nauttisimme alkudrinkit ja sitten lähtisimme loppuillaksi yökerhoon. Menimme reippaina baaritiskille ja tilasimme juotavaa. Meidän ei tarvinnut kauaa tyytyä toistemme naiselliseen seuraan, kun sekä mummun että minun viereen pyrki mies. Punastuin, kun viereeni tullut mies puhutteli minua. Mummu rupesi tyypilliseen rohkeaan tapaansa keskustelemaan aktiivisesti seuralaisensa kanssa. Minä sen sijaan olin aluksi vaitonaisempi, mutta pian nauttimani alkoholi alkoi vaikuttaa sosiaalisuuteeni ja muutuin melkein yhtä rohkeaksi kuin mummuni. Mies tarjoili minulle tiheään tahtiin drinkkejä ja kohta olin aivan umpihumalassa. Mummuni oli hävinnyt baaritiskiltä jonnekin, joten saatoin tehdä mitä tahansa minua huvitti. Ja minä halusin kerrankin olla rohkea ja tuhma. Kerroin miehelle, että minulla oli huone hotellin yläkerrassa ja että voisimme mennä jatkamaan illanviettoa rauhallisemmissa merkeissä sinne.

Mies piteli minua kainalossaan pystyssä, kun kompuroin portaita ylös. Avasin oven ja rojahdin heti sängylle. Mies kaatui päälleni ja alkoi suudella ja kopeloida minua. Hän riisui ensin omat vaatteensa ja sen jälkeen minun. Makasimme sängyllä alastomina eikä minulla ollut aavistustakaan miten pitäisi käyttäytyä. Mies köyri päälläni ähkien ja puhkuen yrittäen kiihottaa minua, jotta voisi aloittaa nussimisen. Kun hän vihdoin malttoi hieman hiljentää tahtiaan ja keskittyi suutelemiseen, tunsin jännittävää ja outoa kutinaa alapäässäni. Mies imi myös kaulaani molemmin puolin ja silloin kiihotuin lopullisesti. Vaginassani syntyi voimakas halu saada sisälle jotain, joka sammuttaisi alkaneen palon ja himon.

Mies tajusi koettaa sormellaan häpyhuulieni rakoa ja liikutteli kättään raossani ja työnsi sen myös hetkeksi pilluni sisään. Silloin kuiskasin miehen korvaan malttamattomasti, että tule jo. Mies veti sormensa sisältäni pois ja asettui panoasentoon: levitti jalkani haralleen ja otti peniksensä varresta kiinni ja ohjasi siittimensä sisääni.

“Nyt painan sisään”, mies ilmoitti ja niin tosiaan tapahtui. Hän painoi siittimensä häpyhuulieni ohi vaginan punoittavalle suuaukolle ja tuikkasi terskansa pillunreiästäni sisään, piti hetken paikoillaan koetellen pilluni tiukkuutta.

“Oletko tarpeeksi märkä vai mikä mättää?” mies lopulta kysyi.

“Anna mennä vaan”, sanoin rehvakkaasti. Mies uskoi ja työnsi voimakkaasti peniksensä vaginaani sisään kokonaan ja aloitti kiivaan työntämisen sisään ja ulos. Mies hikoili ja punoitti. Hänen otsastaan ja rintakehästään tippui lämpöisiä hikipisaroita päälleni.

Miehen penis ei tuntunut paljon miltään enää sen jälkeen, kun alkuvaiheen rajujen työntöjen aiheuttama kipu loppui. Mumisin kuitenkin jotain myönteistä miehen korvaan. Miehen keskimittainen siitin survoi vaginan seinämiäni rajusti ja töksäytellen. Nussiminen kesti ehkä noin 15 minuuttia ja lopulta mies karjahti Tarzanin huudon. Minusta tuntui kuin tuo huuto olisi kaikunut pitkään hotellin karuissa seinämissä.

“Sulla oli ihanan tiukka pillu”, mies lausahti rojahtaen päältäni sängylle viereeni huilaamaan. “Mitä vittua”, hän kuitenkin kohta kiukkuisena ärjähti. Hän aukaisi silmänsä ja näki veren tahriman peniksensä. Rauhoitin miestä valehtelemalla, että minulla eivät näköjään kuukautiset olleet vielä ihan loppu. Mies katsahti inhoten minuun ja syöksähti nopeasti vessaan.

Makoilin sängyllä rauhallisena odottaen, mitä mies seuraavaksi tekisi. Jospa toinen kerta tuntuisi jo ihanammalta. Mutta en saanut koskaan kokea toista kertaa tämän saman miehen kanssa, sillä mies suihkutti itsensä puhtaaksi kylpyhuoneessa ja luikki saman tien hotellin käytävään ja katosi Pietarin yöhön.

Miehen poistuttua menin itsekin pesulle ja laitoin pikkuhousuihini terveyssiteen, kun verta valui hiljakseen vaginastani. Neitsyyden menettäminen ei sattunut paljon yhtään, mutta ei myöskään ollut mitenkään mieltä ylentävä kokemus. Olin kuitenkin päässyt neitsyydestäni eroon ja varmasti unohtaisin tämän kokemuksen helposti, kun tämä kaikki tapahtui ulkomailla ja vielä Neuvostoliitossa.

Isoäidilläni oli tällä välin käynyt parempi onni: hän oli saanut iskettyä itselleen komean, vahvarunkoisen miliisin. Naisten tapaan isoäitini ei voinut vastustaa univormuasuista miestä, vaan lankesi helposti hotellin baaritiskillä nuoren miliisin loveen. Isoäitini ja miliisi juttelivat ja naureskelivat hyväntuulisesti. Miehellä oli isot hörökorvat ja iso kyömynenä. Nämä kasvonpiirteet viittasivat siihen, että poika harrasti painimista. Kun miliisi kertoi mummulleni painimisharrastuksestaan, isoäiti alkoi mielissään hykerrellä ja odotti innolla tulevan yön monia painiotteluita miliisin kanssa. Isoäiti oli autuaasti unohtanut minun olemassaoloni kokonaan ja luuli olevansa yksin matkalla.

Isoäiti ja miliisi lähtivät kulkemaan kohti hotellihuonettamme.

Äkkiä hotellihuoneen ovelta kuului ääniä. Isoäiti ja miliisi kompuroivat pikkutuiskeessa ovesta sisään. Nousin sängyllä ylös istumaan. Isoäiti hyssytteli miliisille ja selitti jotain venäjäksi. Miliisi hymyili ilostuneena huomatessaan, että huoneessa oli toinen nainen — eikä mikä tahansa vanha luuska vaan nuori ja kaunis suomalaisneito. Isoäiti tuli luokseni ja sanoi, että eihän haittaa, vaikka hän toi vieraan huoneeseen ja että älä kerro kotona sitten tästä mitään. Lupasin olla paljastamatta isoäidin seikkailuja kotopuolessa. Isoäiti kysyi, että voisiko miliisi jäädä yöksi meidän kanssamme huoneeseen nukkumaan. Annoin luvan.

Me kaikki kolme rupesimme nukkumaan leveässä sängyssä: minä nukuin ikkunanpuoleisella sängyn laidalla ja mummu ja miliisi kiehnäsivät omalla puolellaan sänkyä. Eihän mummu malttanut vain nukkua, kun oli saanut viriilin vieraan valtion virkamiehen sänkyään lämmittämään. Miliisi kopeloi mummua joka puolelta ja mummu hihitteli kuin pikkutyttö. Mummu puolestaan kiihotti miliisin penistä kädellään jo ties kuinka monetta kertaa. Venäjänkielistä urahtelua ja mylvimistä kuului toiselta laidalta sänkyä vähän väliä.

Olin tiukasti kääntyneenä ikkunaan päin ja olin vetänyt peiton aivan korviini saakka niin, etten ainakaan näkisi mitään, vaikka kaikkea jouduin koko ajan kuuntelemaan.

Äkkiä ovelta kuului koputusta. Hätkähdimme kaikki kolme. Mummu kipitti puolipukeisena eteiseen avaamaan ovea. Posket harmistuksesta punoittaen aavistelin, että kerrospalvelija tai joku hotellivieras oli tullut valittamaan mummun ja miliisin aiheuttamasta metelistä. Ovelta kuuluikin selvää suomen kieltä ja kohta huoneeseen astui lisää ihmisiä. Siellä oli se nuori mies linja-autosta. Hänellä oli mukanaan toinenkin suomalainen.

Ihmettelin, että mitähän se mummu nyt oikein meinaa. Eiväthän kaikki nuo ihmiset mahdu tänne pieneen huoneeseen. Mummu tuli luokseni ja sanoi, että voisinko siirtyä hetkeksi käytävälle, kun mummulla oli “vähän asioita” vieraiden kanssa. Sitten mummu jatkoi vielä pyyntöään, että jos minäkin haluaisin jäädä pitämään seuraa vieraille. Yöuneni olivat mennyttä eikä minua oikeastaan nukuttanut enää, kun en ollut saanut nukuttua koko yönä kunnolla. En ollut enää neitsyt ja tiesin suurin piirtein, miten seksiä harrastetaan, joten uskalsin vastata mummun pyyntöön myöntävästi.

Painija-miliisin venäläinen sisu hieman kuohahti, kun hän huomasi, ettei saanutkaan pitää saalistaan yksin itsellään, vaan muita metsästäjiä oli ilmaantunut jakamaan apajaa. Pian miliisin pervo mielenlaatu kuitenkin hoksasi, että riistan jakaminen olisi vain hyvä asia: mummu, nuori viaton tyttönen ja kolme raavasta miestä saisivat aikaan varmasti aikamoisen perverssin seksi-iloittelun.

Miliisi ryhtyi johtamaan orgioita. Hän otti arvovaltaansa kasvattaakseen vyöstään esiin pampun. Hän määräsi muut miehet riisumaan minut ilkialastomaksi. Sen jälkeen hän asetti minut sängylle makaamaan jalat ja kädet levällään. Miliisi aukaisi oman sepaluksensa ja jätti muhkean peniksensä roikkumaan vapaana ulos housuistaan. Mummuni vilkuili kiimassaan miliisin siitintä ja hiveli samalla omaa ryppyistä lemmenaukkoaan.

Miliisi asettui hajareisin istumaan kontalleen päälleni. Hänen puolikova peniksensä valui vatsalleni vetoketjun välistä. Tuo peniksen paksu pään, terskan höyhenenpehmyt iho tuntui vatsaani vasten järjettömän suloiselta, kiihottavalta. Miliisi huomasi, kuinka paljon pidin hänen kyrvästään. Hän rupesi oikein urakalla hieromaan fallostaan minua vasten. Kiemurtelin hänen painavan ruumiinsa alla ja himo kutitteli ja nipisteli jokaista ihosopukkaani yltympäriinsä. Miliisi oli varmasti yhtä nuori kuin minäkin. Hän ei ollut vielä paatunut, kokenut seksinharrastaja kuten mummuni. Miliisi katsoi suoraan silmiini ja kumartui ylleni. Hän sipaisi sekaiset hiussuortuvani poskiltani ja otsaltani syrjään, jotta näkisi kasvoni paremmin. Sitten hän karjaisi kovaa venäjäksi jotain ja huone tyhjeni. Olimme kahden pimeässä Pietarin hotellihuoneessa aamun sarastaessa.

Miliisi riisui housunsa ja saappaansa. Hän jätti suosiolla pamppunsa lattialle, vaikka oli vielä minuutti sitten aikonut tehdä kovalla patukalla minulle seksuaalista väkivaltaa. Minua ei pelottanut jäädä kaksistaan tuon painijan kanssa, vaan oloni oli levollinen ja tyyni.

Virkamies tuli makaamaan viereeni sängylle ja sipaisi käsivarttani kämmenellään. Hän liikutti kämmentään pitkin paljasta ruumistani. Ihoni väreili hänen kosketuksensa alla. Miliisillä oli hyvin rotevat, vahvat kämmenet, mutta nyt kun liikutti hitaasti hapuillen kättään pitkin kananlihalla värehtivää vartaloani. Hänen kätensä tuntui höyhenenkevyeltä, pienen linnun siiveniskulta vasten ihokarvojani. Olin aivan ekstaasissa. En tiennyt, että maailmassa voi olla tällaista tunnetta. Koko ruumiini hehkui hiilloksilla ja pieniä tulipaloja syttyi aina uudestaan sinne tänne.

Miliisi toi kasvonsa aivan lähelle poskeani. Hän suuteli minua poskelle, korvalle, näykkäisi korvalehdestäni kiinni ja veti leikkisästi hetken ja irrotti hampaansa nopeasti. Hän maiskautti litimärän suudelman korvani taakse ja jatkoi suutelemista alaspäin kaulalleni, rintakehälleni. Nopeasti hän toi jälleen suunsa aivan kasvojeni eteen ja tuijotti tummilla, ulkomaalaisilla silmillään suoraan minuun. Silloin pelkäsin hieman, mitä kaikkea tuo vieras mies voikaan minulle tehdä. Hän voi halkaista, tappaa minut kahtia pelkällä tuijotuksellaan! Rupesin nyyhkyttämään peloissani. Pelkäsin, että hän yhtyisi minuun juuri nyt miljoona kertaa enkä sen jälkeen enää olisi sama nuori tyttö kuin vielä eilen. Peitin kasvot käsilläni ja nyyhkytin hiljaa. Miliisi painoi omat kämmenensä käsieni päälle ja irrotti otteeni kasvoistani. Hän hymyili minulle ja sanoi jotain venäjäksi. En ymmärtänyt hänen puheestaan mitään, mutta rauhoituin enkä enää itkenyt. Nyt vain makasin hiljaa ja odotin, miten kohta saisin kokea maailman suurimman onnentunteen.

Miliisi suuteli minua suulle pitkään ja hitaasti. Samalla hän silitti poskeani, kaulaani ja hiuksiani. Hän siirsi minut makaamaan sivuttain itseensä päin. Tuijotimme toisiamme suoraan silmiin liikkumatta. Hän silitti jälleen olkapäätäni ja käsivarttani. Minä katsoin alaspäin hänen ruumistaan ja näin hänen kauniin peniksensä puolikovana ojentuneena vatsaa vasten. Tähän mennessä olin antanut hänen kosketella itseäni, mutta nyt minä halusin tuntea hänen ruumiinsa sormenpäissäni. Ojensin käteni kohti hänen kaluaan ja sivelin sormellani alhaalta ylöspäin kalun vartta. Siitin herahti eloon ja nytkähti. Jatkoin koskettelua ja painoin sormenpäälläni hieman voimakkaammin ja katsoin, mitä tekoni sai aikaan siittimessä. Fallos nytkähti entistä kovempaa ja tunsin, kuinka se kovettui ja kasvoi pituutta. Puristin siittimen käteni sisään ja jatkoin liikuttamista edestakaisin. Tuijotin ihastuneena miliisin penistä, kuinka se eli ja liikkui kädessäni.

Miliisi kuiskasi minulle taas jotain ja katsoi minua anovasti silmiin. Hän pyysi, että runkkaisin kovempaa hänen munaansa. Että tekisin sen niin kovaa kuin vain saatoin. Noudatin hänen käskyään. Otin peniksen varresta tukevan otteen ja aloin heiluttaa kättäni lujaa edestakaisin. Ensin terskan päähän ilmestyi muutamia läpinäkyviä, kirkkaita tippoja ja pian terskan aukosta alkoi suihkuta valkoista paksua kermaa kaikkialle. Miliisi pyysi minulta taas venäjäksi palvelusta ja sanattoman sopimuksemme mukaisesti tottelin hänen pyyntöään jälleen. Kurottauduin nopeasti alemmas puoli-istuvaan asentoon hänen haaroväliinsä ja avasin suuni. Ojensin huuleni paksun terskannupin ympärille ja puristin huulieni väliin suloisenpehmeän tulppaanin, joka ruiskusi nuoren miehen elinvoimaista spermaa suoraan suuhuni. Irvistin hieman sperman väkevää makua, mutta en antanut sen häiritä liiaksi nautintoani. Nielin kaiken sperman, minkä sain suuni sisälle ja pyörittelin kieltäni terskan kiiltävällä, liukkaalla pinnalla lipoen kaiken nesteen suuhuni ja kielelleni.

Olin jo aiemmin huomannut, että miliisin kullin imeskely kiihotti minua suunnattomasti. Kostuin siitä aivan läpimäräksi. Lainvalvoja vei kämmenensä emättimeeni ja hieroi kiimanestettäni häpyhuuliin ja pillunreiälle. Hän painoi leveän kämmenensä koko pituudeltaan vaginani päälle ja piti sitä paikoillaan hetkisen tunnustellen kiihotustani. Värisin jälleen. Kiemurtelin. Inahtelin. Nännini kovettuivat. Nipistin itse nännejäni ja puristin tissejäni. Pääni kaartui taaksepäin. Painoin oman käteni miehen käden päälle ja liikutin hänen kättään oman käteni alla. Hän painoi keskisormensa sisään pillunaukostani. Kiljahdin nautinnosta. Sormi tunnusteli hitaasti emättimeni aukon märkiä, pumpulinpehmeitä seinämiä. Äkkiä hän vetäisi sormensa pois aukostani ja siirsi minut jälleen sivuasentoon makuulle sängylle. Hän työnsi siittimensä hitaasti pillunaukostani sisään. Koko toimituksen ajan hän tuijotti kuin riivattuna silmiini. Hänen silmissään oli vihainen ja samalla kertaa anova ilme. Minä annoin hänelle kaiken sen, mitä hän halusi saada. Halusin antaa. Annoin koko ruumiini miliisin käyttöön.

Miliisi työnteli rennosti ja hitaasti nautiskellen penistään tiukkaan pillunreikääni, joka lykkimisen seurauksena antoi yhä helpommin periksi kovillekin työnnöille. Inahtelin joka kerta, kun siitin upposi pillunreikäni märästä aukosta sisään ja nytkähteli muutamaan otteeseen pillun sisällä ennen kuin se taas vedettiin ulos ja taas uudelleen tyrkättiin voimalla sisään. Kun nussimista oli kestänyt jo jonkun aikaa, rupesin tuntemaan painetta pilluni sisässä: penis paisui, turposi, pöhöttyi isommaksi, paksummaksi ja jännittyi. Katsoin miliisin kasvoja ja ne muuttuivat tulipunaisiksi ja hänen suustaan alkoi päästä outoa korahtelua ja karjumista. Kun hän mylväisi viimeisen kerran, spermasuihku ryöpsähti terskan reiästä pilluni uumeniin. Minunkin poskeni punoittivat ja kuumottivat ja lämmin olo levisi muuallekin kroppaan. Rupesin hytkymään työntöjen tahdissa ja pilluni supisteli pontevasti. Tunsin lenseän nautinnon aallon ohittavan vaginani seinämät kuin vienon tuulensuihkahduksen. Nautinnonlaineet löivät korkealle, pilluni seinämissä suorastaan tyrskysi, kuohui ja kiiman meri velloi rankasti. Pääni taipui vasemmalle, suljin silmäni ja katosin hetkeksi tästä maailmasta. Silmissäni pimeni ja luulin saavani sydänkohtauksen. Pelkäsin, etten heräisi tästä nautinnon unesta enää koskaan. Miten ihanaa nussiminen voikaan olla!

Kun olin levännyt hetken miliisin karvaisessa kainalossa, halusin kokea uudestaan tuon autuaan tunteen. Nyin miliisin kylkeä ja yritin herättää häntä, mutta hän kuorsasi. Lopulta tökkäsin häntä kovaa kylkeen ja hän hyppäsi hereille. Suutelin häntä ensin suulle ja siirryin suutelemaan kaulaa, rintakehää, nännejä. Miliisi ymmärsi, että halusin nussia uudestaan. Nussimme tuona yönä vielä monta kertaa aamuun saakka.

Kommentoi

top