search
top

Naapurin Ulla, aina valmis

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (29 votes, average: 3.45 out of 5)
Loading...

Koko kesä oli mennyt vaimoa pettäessä naapurin kauniin Ullan kanssa. Olin kuin mikäkin pikkupoika uuden lelun pauloissa. En saanut öisin kunnolla nukuttua, pakonomaisesti kurkin ikkunasta nähdäkseni Ullan, kurkin rivitalomme piha-aidan yli naapurin pihalle, ja vaan nähdäksseni ihastukseni. Kun näin, niin aina poukahti kaveri housuissa kovaksi ja oli pakko sitä kouraista. Väistin vaimoni katsetta ja olin kuin ei mitään olisikaan. Mutta olin kirotun ihastunut. Se harmitti, ja samalla se kohotti mieltä ja tunsi itsensä toimeliaaksi. Vaimoni kanssa oli seksihommat yhdeksän vuoden yhdessäolon myötä nuokahtaneet. Oli tullut tunne, että ei se vaimokulta anna enää koskaan. Olin joutunut turvautumaan käsitöihin jo pidemmän aikaa. Siinä hommassa olin toimelias kuin teini-ikäinen kolli. Mutta sitten tuli kuvioihin tämä naapurin rouva, Ulla, jonka mies luuhasi ympäri Suomen jonkinlaisena maanmittauspomona, käyden kesäaikaan harvoin kotona. Lomat ja muut vapaat olivat talviaikaan.

Siellä se Ulla levytti huovalla pihansa nurmikolla ja minä koristepensaan ja aidan takana nelinkontin häntä vakoilin. Ullalla oli päällään rintsikat ja pienet pikkuhousut. Ei mitään bikineitä, vaan aidot alusvaatteet. Taitaa semmoinen pukeutuminen olla aika tavallista omalla pihalla ja varsinkin kun luullaan, että sitä ollaan suojassa muiden katseilta. Ulla makasi jalat hiukan levällään ja haarat kohti minua. Mukavasti oli pikkarit siirtyneet hiukan sivuun ja toinen pullea häpyhuuli oli paljaana auringossa kankaan ollessa painuneena syvälle vakoon. Minulla totisesti oli ahtaat olot boksereissa, kalu rautakankena pyrki ulos sepaluksesta ja eikä auttanut muu kuin auttaa se ulos. Runkkasin hiljakseen ja hengitys kävi nenän kautta, kiihtynyt tuhina kuului ja pelkäsin tulevani ilmi. Vaimosta ei ollut pelkoa, hän oli edellisenä päivänä kadonnut jonnekin äitinsä kanssa, olisivatkohan kadonneet halpalennolla Riikaan jotain shoppailemaan. Hyvä niin.

Päätin ryhdistäytyä ja miehistyä. Hiivin sisälle ja vetäisin farkut jalkaan ja menin takaisin ulos. Aivan kuin muissa ajatuksissa kävelin naapurin aidalle ja huikkasin tervehdyksen. Ulla kimposi istualleen oikoen vaatetustaan, nappasi pyyhkeen viereiseltä tuolilta ja teki siitä kietaisuhameen.
-“Miten menee näin alkukesän helteissä ja taas niinkuin yksin jätetty”, avasin juttelun.
– “Joo, siellä se Ripa mittatikkujensa kanssa häärää jossain itärajalla”.
-” Yksin tässä olen minäkin, ainakin vielä huomisen päivän, mutta ei mitään valittamista. Totuttua hommaa”, ja jatkoin, “oikeastaan ihan tyytyväinen olotila”.
-” Tule tänne meidän pihalle, niin jutellaan. Mulla on jäänyt vapusta hyvää simaa ja tuntuu, että siinä on jotain jytyä. Eikä se ole pilalle mennyt, hyvää se on”.
Minä kiersin portista ulos ja viereisestä sisään ja olin Ullan pihanurmella. Ulla kipaisi sisälle ja toi kaksi tiivistyneen kosteuden kastelemaa pulloa, sekä kaksi lasia.
-“Tule tähän pöydän ääreen, istutaan alas ja vietetään vappua kolmisen viikkoa myöhässä, mutta ei haittaa, onhan nyt kesä ajoissa ja varsinainen vappu kylmänä takana”, höpötteli Ulla.

Istuimme vastakkain pienen takorautaisen puutarhapöydän ääressä simalasit edessämme. Ullalla oli yhä samat rintaliivit päällään. Näin niiden olevan ohutta, vaaleanvihreätä pitsikangasta, ja läpi näkyivät tummat, pullottavat nännit. Hän istui avatun pyyhkeen päällä joka oli hänen allaan pehmikkeenä. Eipä Ulla paljoa ujostellut. Ulla oli kaunis , hieman päälle kolmekymppinen nainen, jossain konsulttitoimistossa sihteerinä toimiva tehopakkaus. Aika kului mukavasti ja jossain vaiheessa aurinko oli niin korkealla ja kuuma, että tuntui kuin olisi suojaisalla rivitalon pihalla ollut kuin saunassa.
-“Ota nyt nuo farkut veks, nehän hiostavat ja ovat aivan liian kuumat tähän säähän. Onhan sulla jotain niiden alla, eikä mua haittaisi, vaikka ei olisi mitään. Eihän minullakaan ole kuin nämä rintsikat ja nämä alkkarihipsterit”, Ulla näytti lähemmin pikkareitaan ja räpsäytti kuminauhaa lantiolla.
Nousin ja avasin vyön, vetäisin vetskarin alas ja laskin farkut maahan. Teki mieli vetäistä bokserit samalla kertaa ja narrailla, ettei ollut alla kalsareita ja olisin sitten ollut nakuna. Mutta parempi näin, pysyi tuo puolijäykkä heiluva piilossa.

Istuin polvet harallaan, niinkuin mies istuu ja nostelin simalasia huulilleni silmä tarkkana seuraillen Ullan jokaista liikettä ja mahdollista nännin, tai jonkin muun mielenkiintoisen paikan vilahdusta. Näin, että pitsiset pikkarit ei paljoa peittänyt Ullan pillua. Hyvin kuulsi läpi siisti ja tummahko karvoitus ja jalkojen heilahtaessa sileät häpyhuulet pullistivat kangasta kireälle. Minulla terska pyrki avonaisesta sepalushalkiosta taas ulos. Sen pää kumotti puoliksi auringossa ja annoin sen siinä olla. Nähköön Ulla ja katselkoon jos haluaa, näinhän minäkin melko esteettömästi hänen aarteitaan. Hajamielisesti Ulla nostaessaan lasia toisen käden etusormellaan venytteli rintaliivien kuppeja ja hiveli niiden sisäpintaa vetäen hitaasti sormeaan nännien yli. Vei käden sitten vatsalleen ja alas häpykummulleen tehden pikaisen tunnustelun. Miksi, sitä en tiennyt, mutta menikö käsi vaistomaisesti sinne, sillä olin huomaavinani pientä hermostunutta liikahtelua Ullan vartalolla. Ilmiselvästi hän oli hiukan himoissaan, mutta niin olin minäkin. Silmiemme katseet olivat useinkin kohdannneet tutkivin ja aprikoivin katsein.
-“Mennään sisään”, sanoi naapuri. Nousin ja seurasin Ullaa. Nyt oli kulli jo kokonaan ulkona boksereista. Asetin sen ovella takaisin piiloon ja kävelin Ullan jäljessä suoraan makuuhuoneeseen.

Ulla oli sängyn vierellä ja napsautti rintaliivit pois, otti pikkarit myös. Seisoi alasti edessäni ja pani peukalot boksereideni vyötäisille ja veti ne alas. Tämä oli kahden aikuisen ihmisen suoraa toimintaa. Molemmilla oli tiedossa selvä tarkoitus tulevalle toiminalle. Tarrauduimme toisiimme ja suutelimme tunnustellen toistemme vartaloita. Kullini painoi Ullan vatsaa ja hänen rintansa nännit piirteli kuvioitaan omaa paleaani ja rintaa vasten. Otin rinnat käsiini puristellen ja hieroen niitä. Ne eivät olleet mitkään jättirinnat, vaan näppärän piukeat kouran täyttävät ihanuudet. Kokeilin Ullan pakaroita ja totesin niiden kiinteyden olevan tulosta hänen ahkerasta, parin kolmen viikkokerran lenkkeilystä. Ulla veti minut sängylle ja päälleen. Hän halusi heti alkaa kiihkeän naimisen. Sehän minulle kävi, sillä en ole mikään maailman paras esileikkien hallitsija. Ullan jalat levisivät ja sääret osoittivat kohti kattoa ja tunsin miten pillu lähes imaisi kaluni sisään. Ulla kiersi lanteitaan ja puristeli pillulihaksiaan, kullini oli kuin pihdeissä. Vedin sitä kireässä putkessa ylös, melkein ulos asti ja sitten taas syvä työntö niin syvälle kuin mahdollista. Ulla ei ollut äänetön näissä touhuissa, vaan suusta pääsi huokauksia, inahteluita ja lyhyitä sanoja. Ei hän mitään “rakas, rakas” hokenut, vaan semmoisia kuin “pane, pane, aaiih, vittu, nussi, tekee hyvää”. Minua pieni rivous kiihdytti ja kulli oli kuin tulessa. Tämä lähetyssaarnaaja-asento kesti meillä pitkään ja se päättyi siihen, että annoin tulla spermat Ullan vatsalle ja reisille. Retkahdin hänen päälleen ja siitä hetken kuluttua Ullan vierelle. Makasimme rinnakkain ja Ullan käsi vaelteli nivusissani ja vatsalla. Hänen huulensa painautivat olkapäälleni minun nauttiessa pienestä sykkeestä kiveksissä.

Minusta oli hieman outoa maata naisen vieressä joka hetki sitten oli halukas ja taitava rakastelukumppani, mutta nyt rauhassa lepäsi vierelläni ja hiljaa hyväili. Ei puhunut mitään, oli vaan. Eihän minullakaan varsinaisesti mitään asiaa ollut, joten mikäpä siinä oli ollessa.

Ullan hienovaraiset hipelöinnit nivusissani alkoivat taas herättää puolijäykkää kaluani ja käännyin kohti Ullaa. Otin rinnan käteeni ja sen nipukan suuhuni, kierrätin kieltäni sen ympäri ja tunsin Ullan hengityksen hiukan kiihtyvän. Nousin hieman ja suutelin hänen vatsaansa ja aistin kuivuneen sperman tuoksuvan nenääni. Etenin alemmaksi kohti lyhyttä, kiharaista karvoitusta ja upotin huuleni siihen. Levitin hieman häpyhuulia ja upotin kielen sisään märkään pilluun. Ulla otti molemmin käsin niskastani kiinni ja painoi suutani kovempaa syliään vasten. Hän äännähteli taas hieman ja nosti jalkansa hartioilleni. Minä tein samaa mitä vuosia sitten vaimolleni ja josta hän silloin piti. Nythän hänen pitämiset oli mitä sattui. Nuolin Ullaa aina alemmas kohti sitä pakaroiden välissä olevaa aukkoa, ja tunnustelin sormella sen suuta. Sekin oli märkä ja liukkaan tuntuinen. Olin pää Ullan jalkojen välissä ja Ulla veti minua vyötäröstä kohti kasvojaan. Tajusin mikä oli hänen tarkoituksensa ja nostin toisen jalkani hänen päänsä yli toiselle puolelle. Ulla sai silmiensä eteen minun kivekseni ja kullin. Tunsin hampaiden varovaisen kosketuksen kivespusseissani ja kuumien käsien tarttuvan jäykkään kulliin. Kives kerrallaan Ulla tunnusteli muljahtelevia palloja ennenkuin ohjasi kullin huulilleen. Minä imin ja nuolin hänen alapäätään ja samalla tunsin kullini käyvän syvällä Ullan nielussa. Tämän toiminnan tuloksena olimme taas valmiina naintiin ja käännyin asentoon jossa olimme aiemminkin olleet. Rakastelu maistui hienolta ja olisin halunnut sen kestävän ikuisesti. Ulla sai pariinkin otteeseen kunnon orgasmit ja minä aina hillitsin itseäni ja yritin pitkittää yhteistä aikaamme. Mutta tulihan se syöksy minulta sotkien spermaan Ullan rinnat ja vatsan.

Koko sen iltapäivän ja illan olimme Ullan makuuhuoneessa ja juttelimme ja kertoilimme asioitamme. Olimme kumpikin hiukan tyytymättömiä avioelämäämme, mutta tämä oli ollut piristävää ja ei ollenkaan hävettävää.

Vaimoni tuli aikanaan kotiin. Ei huomannut mitään eikä kysellyt. Olin lähes kuin ilmaa hänelle. Vierailin useikin Ullan puolella jäämättä kiinni. Eräänäkin yönä kun en saanut nukuttua, menin ulos ja naapurin pihaan, koputin makuuhuoneen ikkunaan ja sieltä tuli alaston Ulla avaaman oven. Se yö oli vallan ihana. Olimme kuin rakastavainen pari ensikertojen rakasteluissa. Ehkä pieni jännityskin oli osasyyllisenä jännittävään tunteeseen, sillä olihan kiinnijääminenkin mahdollista. Mutta mitä vielä. Kotiin hiippailessani ei vaimo ollut edes asentoaan vaihtanut ja minä olin valmis nukkumaan.

Talvi meni hiukan vähemmillä visiiteillä, mutta nyt kesän tultua on entinen meno taas menossa. Ullan ja minun hyväntuulisuus kukoistaa ja tuntuu, että aina vaan helpommaksi alkaa ainakin osaltani kanssakäyminen naapurirouvan kanssa käymään. Tuo vaimoni, hän on aika tavalla pois kotoa. Missä lie, en ole kysynyt, eikä kiinnosta.

2 kommenttia viestissä: “Naapurin Ulla, aina valmis”

  1. tommi_j says:

    Tämä tarina oli hyvä!

  2. buumanni says:

    Itse olen useinkin fantasioinnut kuvaamaasi tapahtumaa. Mukava tarina ja helppotajuinen. Siitä vaan lisää.

Kommentoi

top