search
top

Kauniit ketunkuonot pelastivat lomani

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (32 votes, average: 3.84 out of 5)
Loading...

Meidän perheellä on ikävä jokavuotinen perinne lähteä johonkin lomalle hiihtämään. No arvatkaa, kiinnostaako joku suksiminen. Ei todellakaan. Tällä kertaa mä päätin, että mun lomastani tulee jotain erityistä, mutta en kyllä olisi arvannut miten erityistä.

Me majoituimme kylpylähotellissa, joten porukoiden lähdettyä mun pikkusiskon kanssa hiihtämään, ajattelin pistäytyä altaan puolella. Tepastelin naurettava kylpytakki päällä alakertaan ja suoraan saunaosastolle. Ekana oli pakko pistäytyä höyrysaunan puolella. Siellä oli aika täyttä ja vääntäydyin istumaan kahden ranskaa puhuneen tytön viereen. Mua lähimpänä istuneella oli tummat lyhyet hiukset ja hänen rintansa olivat todella isot. Ehkä d-kuppia tai jotain. Enhän mä siihen voinut jäädä ilman, että olisi alkanut armottomasti panettamaan. Jäähylle siis.

Menin suihkujen kautta allasosastolle ja marssin tyhjään porealtaaseen istumaan. Eikä aikaakaan kun siihen tuli kolme kikattelevaa tyttöä. Jutuista päätellen ne olivat yläasteella.

Jokaisella oli yllään bikinit. Ensimmäisellä blondilla vihreät, tummatukkaisella (tytöistä söpöimmällä) punaiset ja toisella blondilla just sellaiset vaaleat, mistä ei voinut olla näkemättä läpi. Hänellä oli hauskat, pullukat nännipihat, joiden keskeltä pikkuruiset nännit hieman pilkistivät esiin. Sain selville, et hänen nimensä oli Jenni. Sen ekan blondin kasvot olivat kauniit, mutta rinnat eivät niinkään mainitsemisen arvoiset. Hänen nimekseen paljastui Emma. Sen sijaan tummatukkaisella tytöllä, Petralla, oli ainakin b-kupin ketunkuonot ja oli tosi vaikeaa päättää, tuijottaisinko niitä vai sen ihanan ruskeita silmiä. Hänen hiuksensa olivat kiinni kahdella tiukalla palmikolla.

Huomasin vaipuneeni ajatuksiini, kun vesi yhtäkkiä läiskähti naamalleni ja Jenni vaaleissa bikineissään lensi syliini. Muut tytöt jatkoivat kikatteluaan ja Jenni katsoi heitä murhaavasti. Jenni hyökkäsi Emman kimppuun ja kiskaisi häntä kädestä niin, että hän lensi mua päin. Vaistomaisesti otin Emmaa lanteilta kiinni enkä varsinaisesti pitänyt mitään kiirettä päästä eroon paisuvaa elintäni kivasti puristavasta pepusta sylissäni. Nyt oli Emman vuoro suuttua. Hän kiskaisi Jennin bikininnaruista yllättävän kovaa niin, että hänen yläosansa valahti alas paljastaen hetkeksi Jennin pienet, vaaleat kummut, joista ruusunpunaiset nännipihat kohosivat teinimäisen turpeina.

Emma nousi voitonriemuisena seisomaan istuinosalle, kun Jennin kasvot lehahtivat ihan punaisiksi ja tämä räjähti nauramaan. Emman alaosa oli valunut puoliksi pimppivakoon, niin että kiva tukko häpykarvoja tursusi jalkovälistä. Olisikohan kannattanut ajella ne karvat? Emma sukelsi salamannopeasti veden alle ja naurunpyrähdykset loppuivat. Voin kuvitella, mitä Emman mielessä liikkui, kun karvat olivat näkyneet ventovieraalle kundille, jonka sylissä hän juuri hetki sitten oli istunut. Siinäkö meni mahdollisuudet? Lähdin takaisin saunaan.

Kun olin palannut kylpylästä huoneeseen, sain porukoilta tekstiviestin. He olivat tavanneet jonkun tuttavapariskunnan ja olisivat vielä illankin poissa. Sain hyvän syyn mennä notkumaan alakerran diskoon. Katseeni kiinnittyi nopeasti tummatukkaiseen kaunottareen, joka seisoskeli yksinään salin toisella laidalla. Kun kävelin lähemmäs, tajusin, että sehän oli samainen tyttö, jota olin katsellut altailla. Ujompana hän oli jättäytynyt Jennin ja Emman vesileikeistä syrjemmälle, mutta nyt vasta tajusin, miten upea tyttö hän olikaan. Ohut hame paljasti tytön pakaroiden kaaret enemmän kuin olisi ollut kohtuullista. Punainen, napitettava pusero oli tiukka, muttei paljastanut liikaa. Kävelin yhä lähemmäksi.

– Moi, sanoin.

– Moi!

– Me taidettiin nähdä tänään jo aiemmin.

– Joo, mun nimi on Petra.

– Sami.

– Sori, ne mun kaverit on ihan hulluja.

Mieleni teki kertoa, kuinka paljon olin kiihottunut, kun Emman pakarat painoivat elintäni enkä itse asiassa halunnut pitää sitä hulluna, mutta eihän se olisi ollut sopivaa. Juttelimme siinä jonkin aikaa ja kävi ilmi, että Petra piti eläimistä. Mikä tuuri, ajattelin. Meillä oli mukana mun pikkusiskon kilpikonna, koska se ei voinut jäädä pitkäksi aikaa kotiin yksin.

– Mä voin näyttää sen sulle, jos sä haluut.

– Se ois kivaa. En oo ikinä ennen nähny elävää kilpikonnaa.

Kävelimme Petran kanssa ylös huoneeseen ja annoin hänen ihmetellä kilpikonnaa. Menin itse istumaan sängylle. Jonkin ajan päästä Petra tuli mun viereen sanaakaan sanomatta. Mä katsoin syvälle hänen isoihin tummiin silmiinsä. Vaistomaisesti kurotin päätäni vähän lähemmäs, jotta tuntisin Petran viattoman ja puhtaan tuoksun sieraimissani. Olin kohta niin lähellä, että nenäni melkein kosketti Petran poskea. Silloin raotin huuliani ja annoin niiden painautua Petran kosteita huulia vasten. Ensimmäinen suudelma oli ujo ja varovainen. Katsoin Petraa kasvoihin ja hän näytti hämmentyneeltä. En voinut olla ajattelematta, oliko hän aiemmin edes suudellut ketään. Hänen ylähuulensa selväpiirteinen kaarre pakotti minut suutelemaan uudelleen ja tällä kertaa pidempään.

Maistelin rauhallisesti Petran suuta ja vein vasemman käteni hänen kaulalleen, jotta pystyin vetämään häntä niskasta yhä lähemmäs itseäni. Kaadoin Petran viereeni sängylle ja jatkoin suutelemista. Vasen käteni tutki Petran vartaloa häpeilemättömästi lantion kaarelta ylöspäin kapealle vyötärölle aina siihen kohtaan asti, missä jäntevä kylki muuttuu pehmeäksi ja vastustamattomaksi rinnaksi. Rohkeuteni ei riittänyt koskemaan siihen. Mihin tämä vielä johtaisi?

Samalla Petra kierähti päälleni ja imi huuliani välillä liiankin voimakkaasti. Olimme ohittaneet pisteen, jossa perääntyminen olisi vielä mahdollista. Aloin avata Petran puseroa haparoivin sormin. Alta paljastuivat mustat, kauniit rintaliivit. Heitin Petran pois päältäni ja nostin hänen hamettaan. Pujotin sormeni mustien stringien alle ja vedin ne hitaasti Petran päältä pois. Katsoin tyttöä kasvoihin. Hän makasi sängyllä suuret silmät ihmetyksestä pyöreinä. Mitä oli tapahtumassa? Hänellä oli enää rintaliivit yllään ja hame käärittynä vyötäisille. Jalkojen välissä kasvoi ohutta tummaa karvaa. Laskin oikean käteni Petran häpykummulle ja silitin sitä.

– Sä olet upean näköinen, sanoin.

– Kiitos, luin tytön huulilta kuulematta sanaakaan.

Hieroin molemmin käsin Petran reisiä sivellen varovasti niiden sisäpintoja. Vähä vähältä lähestyin kaikkein varjelluinta paikkaa. Kumarruin Petran jalkoväliin ja nuuhkaisin puhtaan ihon tuoksua. Ennen kuin vastalauseita ehdittiin esittää, kieleni oli tunkeutunut julmasti Petran häpyhuulten väliin. Se lipoi kostunutta vakoa pitkin hitain liikkein, välillä klitoriksen ympärillä nopeammin pyörien. Käteni puristivat tytön pyöreitä pakaroita. Petra sulki silmänsä ja täydellisen muotoisten huulten raosta alkoi kuulua huokailua ja ynähdyksiä, joita tyttö yritti piilottaa viemällä kätensä suun eteen.

Nousin riisumaan viimeisetkin vaatteeni ja alushousujen alta eteeni ponnahti täyteen mittaansa paisunut penis. Se oli kaunis elin, joka ei koskaan ollut ollut niiden pienimpien joukossa. Kapusin Petran päälle ja vein käteni hänen selkänsä taakse. Nopealla liikkeellä avasin rintaliivien hakaset ja yritin ottaa liivejä pois.

– Älä, Petra sanoi. – Anna, mä…

Hän nousi sängyn viereen seisomaan, kun mä jäin istumaan laidalle. Varovasti Petra antoi rintsikoiden liukua alas paljastaen kaksi pystyä ketunkuonoa, jotka näyttivät paljon isommilta kuin bikinien alta olisin voinut odottaa. Hänen katseestaan huokui luottamus. Olinko todella ensimmäinen, joka saa katsella näitä suurenmoisia tissejä. Nännipihat näyttivät samanlaisilta kuin ensimmäisellä tyttöystävälläni oli ollut. Ne olivat nuoret ja vielä kehittyvät. Iho oli sileää ja piukkaa rintojen kasvaessa ja hakiessa koko ajan muotoaan. Nännit olivat pienet, mutta nipukat olivat aivan kovettuneet kuin pienet rusinat. Kohotin käteni ja painoin ne kupeiksi kummankin rinnan päälle. Ne tuntuivat lämpimiltä ja kiinteiltä. Tunnustelin rintoja hieroen niitä käsilläni. Otin vasemman rinnan huulteni väliin ja imin nänniä. Olisin ollut valmis laukeamaan jo siinä hetkessä. Oikea rinta maistui vielä paremmalta. Jatkoin suutelemalla Petran kaulaa, korvannipukkaa ja lopulta mehukkaita huulia.

Ohjasin Petran käden kalulleni ja opastin häntä alkuun, kuinka sitä tulisi hieroa rytmikkäästi puristaen hieman terskan alapuolelta. Painoin häntä olkapäästä ja ohjasin tytön istumaan sängyn laidalle. Pieni käsi kaluni ympärille puristuneena kumarruin suutelemaan tyttöä ja astuin askeleen lähemmäksi. Hieraisin rintoja ja ohjasin siittimeni Petran huulille. Ne raottuivat valmiina vastaanottamaan himokkaan miekkani. Työnsin terskaa hitaasti tytön suuhun, kunnes se solahti vaivatta syvemmälle. Petra alkoi heti imeä sitä niin kuin oli hetki sitten imenyt huuliani. Nopeasti ja voimakkaasti. En kestänyt enempää.

Työnsin tytön rajusti pois, niin että hän kaatui selälleen sängylle. Levitin haaroja ja ohjasin kaluni mahlaa valuvaan vaaleanpunaiseen reikään. Terska painoi hitaasti pillua vasten, mutta kalu ei tahtonut millään upota syvemmälle. Kumarruin tytön päälle painaen molemmilla käsillä ihania rintoja. Vauhdinotto ei auttanut. Katsoin Petran hätääntyneitä kasvoja.

– Sami, älä! Sä et saa. Mä en… tai siis mä oon…

Sillä hetkellä jokin antoi periksi ja elimeni työntyi liukkaaseen onteloon, joka kuumana ja sykkivänä ympäröi minut kokonaan.

– Aaa! Petra kirkaisi kimeällä äänellä, mutta huudosta välittämättä aloin nussia tuota jumalaista olentoa, johon olin niin palavasti ihastunut. Puna levisi tytön kasvoilta rintojen ohuelle iholle, kun rakastelin häntä yhä nopeutuvin liikkein. Hän huohotti kuin hengästynyt pupu. Silmät suljettuina ja huulet houkuttelevasti raollaan Petra näytti kauneimmalta olennolta, jonka olin koskaan nähnyt.

Jalkani alkoivat väsyä joten kiepsahdin sängylle Petran viereen. Hänen silmänsä rävähtivät auki.

– Ei! Hullu! Älä lopeta!

Hän toi kasvonsa ihan kiinni minun naamaani. Katseeni kiinnittyi punaisiin houkutteleviin huuliin.

– Nussi mua, Petra huokaisi hiljaa mun korvaan.

Petra kapusi syliini ja sydämeni jätti jälleen yhden lyönnin väliin, kun nuo nuoret rinnat alkoivat pompahdella naamani edessä rytmikkäästi. Ohjasin elimeni koloon, jonka olin itselleni avannut. Ei kiljaisuja eikä vaikeuksia. Autoin käsilläni Petraa oppimaan seksin jalon taidon. Hän alkoi paukuttaa pientä pyöreää takamustaan lantiotani vasten kiitettävällä vauhdilla. Kaluni upposi yhä uudelleen Petran sisälle täyttäen emättimen kokonaan. Joka työnnöllä Petran klitoris hankautui minua vasten ja aloin nähdä kasvoilla tuskaisen virnistyksen. Olin menettänyt vallan. Nyt tuo peto aikoi ottaa, mitä halusi.

Nopeat rytmikkäät liikkeet veivät Petran rajan yli. Sitä äänien sekamelskaa on mahdotonta kuvailla. Kimeät kiljahdukset ja penistäni vavahduttaneet pulssit syöksivät tuon nuoren naisen sanoinkuvaamattomaan orgasmiin. Käteni olivat puristuneet tytön lanteille ja tarrasin viimeisillä voimillani pystyinä eteenpäin kurkottaviin rintoihin samalla, kun jatkoin työntöjä lantiollani. Kaikki tapahtui nopeasti. Petra menetti tasapainonsa ja rojahdimme kumpikin sängyltä lattialle. Tunsin valtavan spermalastin räjähtävän sisältäni ja tuota nestettä alkoi suihkuta siittimeni kärjestä paksuina laavavirtoina alleni jääneen naisen päälle.

Havahduin vasta orgasmin päätyttyä siihen, että makasimme vaatteiden ja lakanoiden muodostaman mytyn päällä lattialla alastomina, hiestä märkinä ja Petran kasvot ja rinnat vaaleasta spermasta kiiltävinä.

Kommentoi

top