search
top

Vahingossa siskon kanssa, osa 3

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (35 votes, average: 3.71 out of 5)
Loading...

Hyräilin iloisena peilin edessä ja yritin sukia hiuksiani ojennukseen. Vielä vähän suihketta kainaloon ja aloin olla valmis. Askel taaksepäin, että näin itseni kokonaan kylpyhuoneen peilistä. Kouraisu nivusista ja irvistys peilikuvalleni kruunasi valmistautumisen. Marssin huoneeseeni ja pengoin kaapista puhtaimmat farkkuni. Valitsin vielä siniruudullisen lyhythihaisen kauluspaidan, josta jätin tietenkin kaksi ylintä nappia auki.

Menin keittiöön hakemaan jääkaapista oluen. Pikkusiskoni Jenna istui keittiön pöydällä, puhuen puhelimeen ja siemaillen samalla kaakaota.

”Jaakko on ihan outo. Soitan sulle myöhemmin”, hän sanoi ja lopetti puhelun. ”Mikä sua vaivaa?” Jenna kysyi ja hörppäsi mukistaan.

”Mulla on treffit”, lauloin hänelle vastauksen.

Kaakao pärskähti suurina pisaroina ulos Jennan suusta. ”Mitä! Kenen kanssa muka?”, hän kysyi ja pyyhkäisi samalla leukaansa puhtaaksi.

”Päivin.”

Siskoni katsoi minua kysyvästi.

”No se yks punapää. Kerroin kyllä sulle.”

”Sieltä päättäjäisbileistä?”, Jenna vielä varmisti. Nyökkäsin myöntävästi.

Jennan ja minun seksiseikkailut olivat hiipuneet yhdessä nukutun yön jälkeen. Vanhempamme palaisivat muutaman päivän päästä matkoiltaan ja minulla olisi edessä paluu opiskelupaikkakunnalle kesätöihin. Siskoni ja minun välit olivat lämpimät, paljon lämpimämmät kuin koskaan aikaisemmin. Ehkä olimme kuitenkin tulleet järkiimme; kiellettyä hedelmää oli maisteltu, mutta vanha suola ei enää janottanut.

Odotin malttamattomasti Päiviä. Vaeltelin ympäriinsä huoneesta toiseen enkä pystynyt keskittymään mihinkään. Lukuvuoden päättäjäisbileet eivät menneet osaltamme aivan suunnitelmien mukaan, vaikka illan kulussa ei ollut muuten valittamista ollutkaan. Päivi ei ollut vastannut soittoihini viime päivinä, mutta nyt hän oli vihdoin ottanut yhteyttä ja pyytänyt minua illaksi ulos. Hän oli tulossa kotikaupunkiini varta vasten minua tapamaan ja majoittuisi keskustan hotellissa. Käytännön syistä sovimme, että Päivi hakisi minut kotoa. Olin tutustunut Päiviin edellisenä keväänä yliopiston luennoilla ja olimme tapailleet pari viikkoa ennen lukuvuoden päättymistä. Seksiä emme vielä olleet kokeilleet, mutta olin varma, että senkin aika koittaisi vielä.

Ovikello soi ja ryntäsin salamana avaamaan oven. Päivi heilautti tummanpunaisia hiuksiaan ja hyppäsi heti ovella syliini. Kannoin Päivin sisälle eteiseen ja hän aloitti heti lennokkaan kertomuksen, kuinka oli melkein eksynyt tulomatkallaan. Huomasin myös siskoni tulevan eteiseen. Hän pysähtyi metrin päähän Päivistä, eikä tämä ensin havainnut siskoani. Jenna keskeytti kylmästi Päivin puhetulvan.

”Moi. Mä oon Jenna, Jaakon sisko”, hän sanoi ja katsoi Päiviä jäätävästi. Hän ei edes jäänyt kuuntelemaan Päivin esittäytymistä, vaan häipyi saman tien takaisin keittiöön.

”Voisinko käydä ehostamassa meikkiäni ennen lähtöä”, Päivi kysyi ja veti samalla topin helmaa alemmaksi. Päivin suuret rinnat näyttivät siltä, että ne pullahtavat hetkenä minä hyvänsä ulos pari numeroa liian pienestä topista. Ohjasin hänet kylpyhuoneen suuntaan ja katselin lumoutuneena askelten tahdissa keinuvaa takapuolta. Jenna tuli keittiöstä.

”Suttura”, siskoni tokaisi jatkaessaan matkaansa yläkertaan. Olin ihmeissäni siskoni reaktiosta.

Ilta Päivin kanssa sujui ihan kivasti. Kävelimme puistossa ja kävimme viinilasillisella keskustan kuppilassa. Päivi oli kyllä hauskaa ja mukavaa seuraa, mutta kuitenkin jotain tuntui puuttuvan. En enää tuntenut samanlaista kipinöintiä ja jännitystä kuin aikaisemmilla tapaamisillamme. En vain kehdannut lopettaa iltaa kesken ja jättää Päiviä yksin, vaikka välillä mieli tekikin. Päivi kutsui minut vielä jatkamaan iltaa hotellihuoneeseensa. Suostuin epäröiden.

Istuin pehmeän hotellisängyn laidalle ja Päivi nousi heti hajareisin istumaan syliini. ”Nyt tehdään se, mikä olisi pitänyt tehdä jo aikoja sitten”, hän sanoi ja veti topin päänsä yli. Hän vei kätensä mustien liivien peittämille rinnoilleen. Nojasin kyynärpäideni varaan taaksepäin ja katselin häpeilemättä Päivin tissejä. Hän hivutti kätensä selkänsä taakse, avasi liivien hakaset ja heitti liivit kaaressa huoneen lattialle. Välittömästi miehinen vaistoni pakotti minut tarttumaan näkökenttäni täyttäviin rintoihin. Suutelin nännejä vuorotellen ja puristelin kourillani noita suuria mutta ihanan pehmeitä rintoja. Päivi painoi huulensa vasten omiani ja pikkuhiljaa varovainen pusuttelu muuttui kiihkeäksi suuteluksi. Hyväilin Päivin paljasta selkää ja kylkien kaaria. Hän nautti kosketuksistani suuresti, mutta minulla alkoi jyskyttää takaraivossa jokin selittämätön tunne. En enää nauttinut tilanteesta lainkaan. Päivi aukoi paitani napit ja ujutti kätensä paidan alle paljaalle iholleni. Hän työnsi toisen kätensä syvälle haaroihini ja alkoi toisella kädellään avata farkkujeni nappia. Vihdoin sain ajatuksistani kiinni enkä halunnut enää mennä pidemmälle. Kellistin Päivin selin sängylle ja pomppasin ylös.

Napitin nopeasti paitani kiinni ja tein lähtöä vedoten aikaiseen herätykseen. Kuulin Päivin pillahtavan itkuun painaessani hotellihuoneen oven takanani kiinni.

Kello ei ollut edes puoltayötä kun tulin kotiin. Olin kävellyt koko useamman kilometrin matkan selvitellen ajatuksiani. Tilanne tuntui hullulta. Unelmieni nainen ei enää vastannutkaan odotuksiani ja olin ihmeissäni omista reaktioistani hotellihuoneessa. Rystysiä särki kun olin purkanut kiukkuani eteen osuneeseen postilaatikkoon. Laatikko oli vetänyt pidemmän korren.

Kävin suihkussa ja menin vielä pyyhe lanteillani keittiöön jääkaapille ennen nukkumaanmenoa. Vain yötön kesäyö valaisi hämärästi keittiötä. Säpsähdin huomatessani Jennan seisomassa keittiön ovella. Hän katsoi minua silmät ja suu viiruina eikä puhunut mitään. Jennalla oli vain hopeinen kaulakouru koristamassa muuten alastonta vartaloaan.

Jenna käveli suoraan eteeni ja painautui vasten kehoani. Siskoni oli minua lyhyempi ja hän katsoi minua ylöspäin, edelleen tulkitsematon ilme kasvoillaan. Hän alkoi pussailla ja näykkiä kevyesti hampaillaan rintakehääni ja kaulaani. Laskin käteni siskoni lanteille.

”Näpit irti!”, hän kivahti ja puraisi kipeästi olkapäästäni.

”Hei mitä sä nyt-”, kysyin kumissani.

Jenna painoi etusormensa huulilleni pitääkseen minut hiljaisena. Hän repi pyyhkeen pois lanteiltani ja astui askeleen eteenpäin pakottaen minut perääntymään. Lopulta olin pakarat vasten keittiönpöydän reunaa Jenna aivan kiinni minussa. Kaluni alkoi väistämättä herätä ja painautui lujasti siskoni alavatsaa vasten. Jenna tönäisi kaksin käsin rinnastani ja kaaduin pöydälle makaamaan.

Jenna tarttui polviini ja levitti jalkani tullen itse reisieni väliin. Aloin saada juonesta kiinni ja otin paremman asennon pöydällä, jotta sain polvitaipeeni pöydän reunalle. ”Toi maksaa sulle”, siskoni sihahti ja puraisi reidestäni. Päätin katsoa tilanteen mahdollisimman kivuttomasti loppuun ja olla vain hiljaa paikallani.

Jennan otteet muuttuivat hellemmiksi ja miellyttävimmiksi. Hän siveli sormenpäillään sisäreisiäni ja pussaili hellästi mutta äärimmäisen kiihottavasti alavatsaani ja nivusia, koskematta kuitenkaan kaluuni tai kiveksiini. Kiihotukseni oli jo kasvanut äärimmilleen ja kaluni sojotti pystysuoraan ylöspäin. Jennan sormet siirtyivät höyhenen pehmeästi kiveksilleni ja hekuman aalto vavahdutti koko kehoani. Vihdoin hän otti kiinni kalustani ja veti esinahan taakse paljastaen kokonaan tummanpunaisena hehkuvan terskani. Odotin jo näkeväni kaluni siskoni suussa mutta hän vain nuolaisi pikaisesti kaluni kärjestä.

Jenna painoi kämmenellään kaluni alavatsalleni ja alkoi nuolla kevyesti kivespussien juurelta ylöspäin pitkin kaluni vartta. Silmissäni sumeni, niin hyvältä se tuntui. Hän siirsi kielensä pusseilleni ja jatkoi hellää kielen pyörittelyä. Suljin silmäni ja voihkaisin nautinnosta. Tunsin voimakkaan vihlaisun nivusissani ja nostin päätäni nähdäkseni paremmin. Toinen kiveksistäni oli kadonnut siskoni suuhun ja toisella kädellään hän veteli esinahkaani hitaasti edestakaisin. Kaluni nytkähti ja luulin jo laukeavani, mutta Jenna oli asiasta toista mieltä ja irrotti otteensa.

Jenna katsoi tiiviisti lähietäisyydeltä kaluni nytkähtelyä ja puhalsi kevyesti terskaani. Onnistuin vaivoin pidättelemään laukeamistani. Hetken aikaa Jenna vain katsoi minua kun huohotin raskaasti kiimassani. Hän vei kielensä kaluni kärkeen nuolaisten kiimatippani pois. Siskoni laski huulensa terskalleni ja hitaasti kaluni alkoi upota huulten väliin. Luulin räjähtäväni. Jenna otti kaluni puoleen väliin suuhunsa ja veti hitaasti päätään taaksepäin imien samalla voimakkaasti. Lämmin ja pehmeä tunne kalussani tuntui uskomattoman hyvältä. Hän kiihdytti tahtiaan ja katselin huohottaen kuinka kaluni upposi siskoni suuhun. Lihakseni jännittyivät ja tiesin, etten kestä enää hetkeäkään pidempään. ”Nyyt”, parkaisin. Samalla Jenna otti kaluni syvemmälle suuhunsa puristi kivekseni käteensä. Silmissäni musteni. Kaluni sykki melkeinpä kivuliaasti lastiaan siskoni suuhun. Tuntui ettei orgasmi lopu lainkaan. Lopulta kehoni rentoutui ja uskalsin taas hengittää.

Jenna liu’utti hitaasti kaluni ulos suustaan. Spermanoro valui hänen suunpielestään. Näky oli äärimmäisen rivo. Jenna nieli lastini suurin elkein ja nuoli vielä huulensa puhtaiksi.

Makasin vielä pöydällä sulatellen äskeisiä tapahtumia. ”Us-ko-ma-ton-ta”, huokaisin nautinnon jälkiaaltojen aiheuttamassa tutinassa, mutta samalla uteliaisuus voitti.

”Miksi, tai siis upeaahan toi oli, mut miksi sä ton teit ja vielä noin dramaattisesti”, kysyin siskoltani noustessani samalla pöydän reunalle istumaan.

”Ei varmasti punapää pystynyt parempaan hoiteluun”, Jenna sihahti kylmästi.

”Ai siksikö sä… Ei me pantu, tai siis olis Päivi halunnu, mut mä en”, naurahdin huvittuneena siskoni vakavuudelle.

”Ihme jätkä, kieltäytyy seksistä”, Jenna töksäytti ja jatkoi: ”Ai oikeesti ette pannu? Mä olin ihan sairaan mustasukkanen sille punapäälle.”

”Oikeesti”, vastasin. ”Tuskinpa me enää edes nähdään.”

Jennan ilme kirkastui. Hän näytti miettivän kuumeisesti jotain. Siskoni nosteli olkapäitään ja kaivoi pottuvarpaallaan lattiaa. Sanojen vihdoin löydyttyä hän aloitti: ”Mun pitää tunnustaa jotain. Mä oon ollu koko ajan kiimassa sun seurassa ja oisin vaan halunnu munaa jatkuvasti, mut en mä sit kehdannu ehdotella kun oisit kuitenkin pitänyt mua jonain nymfomaanina.”

Tunsin punastuvani. ”Ohhoh”, naurahdin. ”Kyllä mä oon halunnu sua kans koko ajan, mut mä aattelin että se ei olis ollut sopivaa”, purin ajatukseni siskolleni.

Kävelin siskoni eteen ja suljin hänet lujaan halaukseen. Alastomat vartalomme painautuivat vastakkain. Suutelimme. ”Hyvää yötä”, Jenna kuiskasi korvaani. ”Hyvää yötä”, vastasin takaisin. Jenna luiskahti käsieni alta pois hymyillen maailman kauneinta hymyään ja juoksi yläkertaan. Kuulin hänen sulkevan huoneensa oven. Poimin pyyhkeeni keittiön lattialta ja laahustin huoneeseeni, tyydytettynä mutta aavistuksen pettyneenä. Olisin ehkä halunnut vielä jotain.

Seuraavana aamuna olimme kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Kesäkuun aamu oli taas kuuma ja laitoimme siskoni kanssa yhdessä aamiaista. Minulla oli kevyt olo ja Jennakin oli oma iloinen puhelias itsensä. Hänellä oli päällään pieni toppi ja stringit. Katselin kuinka kapea kangassuikale katosi pyllyvakoon ja jätti kiinteät pyöreät pakarat houkuttelevasti esille. Ajattelin siskoni kiusaavan minua tahallaan. Minulla oli jatkuva seisokki shortseissani ja suunnittelinkin jo virkistävää aamupanoa keittiön pöydällä, kunnes Jenna yhtäkkiä katkaisi ajatukseni.

”Mä lähden Minnan kanssa rannalle. Haluutko tulla mukaan?”

”En mä, ei mua kiinnosta lojua hiekalla. Toisaalta, voishan siellä olla silmänruokaa”, vastasin ja iskin siskolleni silmää.

Hän läpsäytti minua vatsaan. ”No voitko käydä sitten kaupassa? Jääkaappi on taas tyhjä”, Jenna ehdotti.

”Joo mä käyn. Voisin vaikka grillata meille päivällistä”, innostuin.

Jenna lähti rannalle ja minä jäin miettimään ostoslistaa. Kirjoituspaperia vain ei meinannut löytyä mistään, kunnes muistin siskoni huoneessa olevan tulostimen. Menin Jennan huoneeseen ja otin tulostimesta arkin. Olin jo poistumassa, kun huomasin seinällä olevan hyllyn. Hyllyllä oli muutamia kirjoja ja korurasia, mutta jokin esine kiinnitti huomioni rasian vieressä. Videokamera! Käteni hikosivat ja tärisin jännityksestä, kun otin kameran hyllyltä ja painoin videon pyörimään. ”Ei voi olla totta”, huudahdin ääneen. Kameran pienelle ruudulle ilmestyi olohuoneessamme juhlivia puolipukeisia tyttöjä. Olin juuri löytänyt videon Jennan kotibileistä.

”Jenna ei varmasti tule kotiin vielä moneen tuntiin”, ajattelin ääneen juostessani kamera kädessä portaat alakertaan. Kytkin kameran pitkällä piuhalla televisioon ja otin hyvän asennon sohvalla. Painoin videon pyörimään.

Video ei ollut ihan alussa, mutta parempi niin. Kuvassa oli olohuoneemme täynnä tyttöjä alusvaatteisillaan. He olivat hyvässä nousuhumalassa ja meteli sen mukainen. Kelasin eteenpäin. Leukani loksahti auki kun kaikki tytöt olivat täysin alastomina. Mietin hetken mitkä tapahtumat olivat johtaneet tuohon tilanteeseen, mutta ajatukseni katkesi nopeasti kun tunnistin mustahiuksisen Sarin television ruudulla. Joku brunette otti Saria kädestä ja ohjasi hänet sohvalle istumaan, juuri tälle samalle jolla nyt itse olin. Brunette asettui lattialle Sarin jalkojen väliin ja laski sen kummemmin epäröimättä suunsa Sarin pillulle. Kaksi muuta tyttöä tuli seuraamaan tapahtumaa lähietäisyydeltä yhden hyväillessä Sarin rintoja. ”Mua panettaa ihan sikana”, kuulin Jennan äänen videolta. Kaivoin kaluni ulos shortseista ja runkkasin rajusti.

Kuulin ulko-oven kolahtavan kiinni. Pomppasin salamannopeasti ylös sohvalta ja survoin seisovan kaluni shortseihin. Ehdin vielä pysäyttää videon ennen kuin syöksyin eteiseen tarkistamaan tilanteen. Televisio unohtui auki.

”Moi, mä tulinkin kotiin. Minna ei päässytkään tulemaan enkä viitsinyt jäädä rannalle yksin”, kuulin siskoni huutavan.

Pöllähdin eteiseen taatusti epäilyttävän näköisenä. Jenna huomasi heti pullottavat housuni, myös television ääni kuului eteiseen asti.

”Hei, sun piti mennä kauppaan, mutta sä taisitkin katsella pornoa”, siskoni virnisti.

”No, tuota, joo”, mutisin vastauksen.

”Mäkin haluun nähdä”, Jenna tokaisi ja lähti kohti olohuonetta.

”Hei, älä, ei se oo mikään sellanen…”, yritin estellä, mutta olin auttamattomasti myöhässä.

”Miks mun kamera on täällä”, Jenna ihmetteli ja painoi epäröiden videon pyörimään. Se jatkui samasta kohdasta, josta olin sen pysäyttänyt. ”Mitä helvettiä!”, siskoni huusi.

”Kusipää! Lupasin EHKÄ näyttää sulle ton videon, ja nyt sä oot mennyt omin luvin kaivamaan sen esille!” Jenna oli oikeasti raivoissaan. Video pyöri edelleen.

”En mä sitä etsinyt, löysin sen vahingossa”, yritin pelastaa tilanteen. Jenna jatkoi huutamistaan enkä saanut suunvuoroa lainkaan. Välillä huuto laantui kun siskoni vilkaisi televisiota. Arvelin hänenkin kiihottuvan videon tapahtumista.

Möykkä jatkui. ”Anna olla viimeinen kerta kun meet mun huoneeseen ja…” Siskoni hiljentyi katsomaan videota. Kuva heilahteli kuvaajan kävellessä portaita alas. Kaunis vaaleahiuksinen tyttö tuli portaissa vastaan ja kyykistyi alemmalle portaalle kuvaajan eteen. Kuva kääntyi alaspäin ja tyttö vei sormensa kuvaajan hävylle. Kuvaaja nojasi seinään ja tyttö alkoi työntää sormeaan kuvaajan pilluun. Litinä kuului selvästi. ”Voi video kun tuntuu hyvälle”, kuvaaja huokaisi. Se oli siskoni.

”Ja… Ja mä haluun heti munaa!”, Jenna huusi havahduttaen minut videon lumouksesta. Hän punastui ja nosti äkkiä kädet suunsa eteen. Repesimme nauramaan.

”Oikeesti haluun. Mä oon aivan sairaan kiihottunut tosta”, hän sopersi ja osoitti televisiota.

”Vaatteet pois”, sanoin ja riisuin samalla shortsini. Yllätyin käskevää olemustani, mutta tilanteesta ei ollut enää paluuta. Olin äärimmäisen kiihottunut.

Jenna oli hetkessä kuoriutunut vaatteistaan ja alkoi heti pyörittää etusormeaan klitoriksellaan. Nautin sekunnin näkemästäni kunnes ohjasin siskoni kumartumaan sohvan käsinojan yli. Asetin vielä tyynyn hänen rinnan alle, ettei asento kävisi liian hankalaksi. Levitin takaapäin hänen jalkojaan. Siskoni oli uskomattoman märkänä. Häpyhuulet olivat turvonneet ja kiilsivät kosteudesta. Aloin nuolla pillun huulia pitkin vedoin.

”Eiku tuu jo sisään”, Jenna parkaisi. Nousin ylös ja sovittelin kaluani pillun aukolle. Työnnyin sisään vaivattomasti. Otin kiinni siskoni lanteista ja pumppasin kaluani voimakkaasti sisään ja ulos. Katselin lumoutuneena Jennan paljasta selkää, pakaroita, niiden välistä pilkistävää persereikää ja sisään ja ulos liukuvaa kaluani.

”Jaakko… tuu… sinne… toiseen…”, Jennan lause katkeili aina työntyessäni sisään. Nielaisin ja vedin kaluni ulos. ”Mun rantakassissa on rasvaa”, siskoni ohjeisti. Sain kipeästi tarvitsemani levähdystauon kun syöksyin hakemaan laukkua eteisestä.

Pursotin rasvaa suoraan tuubista Jennan pyllyvakoon. Rasvasin huolella pyllyreiän alueen ja survaisin suoraan kaksi sormea sisään perseeseen. Jenna ähkäisi kivusta. Pidin sormiani hetken paikoillaan ja aloin hitaasti liikuttaa niitä edestakaisin. Sulkijalihas rentoutui ja vedin sormeni ulos. Asetin terskani aukolle ja lisäsin varovasti painetta. Hetken tuntui, ettei mitään tapahtuisi mutta yhtäkkiä kaluni upposi puoleenväliin siskoni pyllyyn. Voihkin nautinnosta. Jenna siirsi lantiotaan sen verran että hän pystyi itse hieromaan pilluaan. Otin taas lujan otteen siskoni lanteista ja aloitin varovaisen työntelyn. Tiukka puristus kalussani tuntui liian hyvälle. Kiihdytin tahtiani. Jenna pyöritti villisti sormiaan pillussaan ja hankasi välillä sormillaan myös kiveksiäni, mutta hän ei ehtinyt saavuttamaan minua. Pumppasin kaluani rajusti kun varoittamatta laukesin karjaisten. Työnnyin aivan pohjaan saakka ja sykin spermaani siskoni uumeniin. Jalat vapisivat allani.

Kaluni yhä sisässään Jenna katsoi minua silmät kiimasta kiiluen ja tiesin, ettei tämä sessio ollut vielä lähelläkään loppua.

7 kommenttia viestissä: “Vahingossa siskon kanssa, osa 3”

 1. Jussi says:

  Olispa sillon ollu videokamera yleisempi kun siskon kanssa nussittiin,olisi tullut hyviä panovideoita. Tää oli kiihottava tarina!

 2. rörörörööö says:

  Ihanan kiihottavaa

 3. iloinen says:

  Harmi mulla on homo veli..

 4. MN69 says:

  …edelleen, miksei mulla ole siskoa…

 5. 6ty9 says:

  oot maailman onnellisin jätkä 🙂

 6. Horny59 says:

  Erittäin hyvä. Oli pakko lukea ties monettako kertaa. Tuleeko näihin jatkoa?

 7. . says:

  ihanokeii:)

Kommentoi

top