search
top

Vahingossa siskon kanssa, osa 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (40 votes, average: 3.78 out of 5)
Loading...

Tämä novelli on suoraa jatkoa tarinan ensimmäiseen osaan ”Vahingossa siskon kanssa”.

Kännykän torkku piipitti jo ties kuinka monetta kertaa. Vääntäydyin sängylle istumaan ja heitin puhelimen lattialle. Huoneessani oli tukahduttavan kuuma kun kesäaamun nouseva aurinko paistoi suoraan ikkunasta. Kävelin muutaman askeleen ikkunan eteen ja katselin kesäistä talomme pihaa. Kesäloma yliopistosta oli juuri alkanut ja olin tullut pariksi viikoksi kotiin. Vanhemmat olivat pari viikkoa poissa ja kesätyötkin alkaisivat vasta myöhemmin. Kouraisin etumustani bokserien päältä. Tunsin kaluni olevan hellänä edellispäivän touhuiluista sekä siskoni Jennan että hänen kaverinsa Minnan kanssa. Leveä hymy nousi kasvoilleni muistellessani tapahtumia mutta samalla vatsanpohjaani kouraisi outo epämiellyttävä tunne. Olin saanut upeita kokemuksia ja seksielämässäni oli tapahtunut aivan uusi käänne, jollaista en ollut aikaisemmin osannut edes kuvitella. Kapusin portaat alakertaan. Kahvihammasta kolotti.

Jenna touhusi jo keittiössä, ilman rihman kiertämää. Pysähdyin hölmistyneenä keittiön ovelle tuijottamaan tuota kielletyn upeaa näkyä.

”Nousihan se laiskimus viimein”, Jenna toivotti minulle hyvät huomenet. ”Mä en viitsinyt pukeutua ollenkaan kun on niin lämmin aamu, ja sitä paitsi, oothan sä jo nähny mut alasti…”

”Joo… Huomenta vaan sullekin”, sain vastattua.

Jenna näytti todella kauniilta keittiössä puuhaillessaan. Uusi, musta ja normaalia lyhyempi hiustyyli sopi hänelle erinomaisesti. Olin aina pitänyt enemmän tummista kuin vaaleista hiuksista. Jennan rinnat olivat söpön pienet, juuri käteen sopivat. Hänen pyllynsä oli sopivasti pyöreä mutta mukavan kiinteä. Urheiluharrastus oli muokannut lukioikäisen siskoni vartalosta upean katseltavan. Tunsin kaluni jäykistyvän boksereissa. Kuitenkin lievä syyllisyyden tunne kalvoi mieltäni katsellessani alastonta pikkusiskoani. Paluuta entiseen ei ollut. En ollut koskaan aikaisemmin ajatellut Jennaa muuten kuin pikkusiskonani, mutta nyt häntä katsellessani tunsin lähes pelkästään himoa. Pelkäsin väliemme muuttuneen peruuttamattomasti jotenkin huonommiksi.

Jennan puhelin soi. Hän paineli huoneeseensa puhumaan ja minä istuin pöydän ääreen nauttimaan aamukahvistani ja päivän lehdestä. Siskoni palasi keittiöön pukeutuneena pienen pieniin valkoisiin shortseihin ja navan paljaaksi jättävään siniseen toppiin. Hän näytti syötävän hyvältä. Käänsin katseeni nopeasti takaisin lehteen, ettei tuijotukseni olisi näyttänyt liian typerältä.

”Jaakko”, Jenna aloitti. Nostin katseeni häneen ja näin maailman kauneimman hymyn. Hän jatkoi: ”Ethän pahastu kun pyysin Minnan ja Sarin meille. Ne tulee ihan pian.” Minulta kesti hetken vastata: ”Joo ei haittaa, sen kun tulevat.”

Juuri nyt minua ei yhtään kiinnostanut nähdä siskoni kavereita, mutta enpä minä voinut heitä kieltääkään tulemasta. Vaihdoin shortsit jalkaan ja painelin pihalle leikkaamaan nurmikkoa. Hetken kuluttua Minna ja Sari kävelivät ohitseni ja Minna huudahti tervehdyksen: ”Kaunista päivää, ori!” Hän pyörähti kerran ympäri tarjoten minulle näkymän täyteläiseen lyhyen hameen peittämään takapuoleensa. Jalkoväliäni kihelmöi kun mieleeni palasi kuva kalustani porautumassa takaapäin Minnan tiukkaan pilluun. Sari loi Minnaan ja minuun kysyvän katseen ja hymähti ihmeissään. Tytöt jatkoivat sisälle taloon.

Hikisen urakan jälkeen palkitsin itseni suihkulla ja kylmällä oluella. Olin jo menossa omaan huoneeseeni mutta tyttöjen hauska ja vilkas keskustelu houkutteli minut liittymään heidän seuraansa olohuoneeseen. Jatkoimme keskustelua neljistään. Jenna ja Minna katsoivat minua vähän väliä ja vihjailivat jatkuvasti puheissaan seksiin. Sari parka vaikutti olevan koko ajan ihan kuutamolla. Tunsin tilanteesta outoa mielihyvää, sillä yleensä minä olin se, jota piikiteltiin ja jätettiin keskustelujen ulkopuolelle siskoni kavereiden seurassa. Minna ja Sari olivat matkalla rannalle ja yrittivät houkutella Jennaa ja minua mukaansa. Lopulta he lähtivät kahdestaan ja jäin siskoni kanssa kotiin.

Jenna oli puheliaalla päällä koko päivän, eikä häntä tuntunut ollenkaan vaivaavan se, että oli harrastanut minun, veljensä, kanssa perseseksiä edellisenä päivänä, vieläpä kahteen kertaan. Omatkin epäluuloni ja syyllisyyden tunteeni alkoivat pikkuhiljaa hälvetä. Iltapäivällä Jenna lähti harrastuksiensa pariin ja minä painuin päiväunille. Uneksin olevani valoisana kesäyönä rannalla. Seurassani oli kaunis nainen, jolla oli siskoni kasvot ja vartalo mutta hän ei kuitenkaan ollut minulle sisko. Olimme umpirakastunut pari kuhertelemassa ja viettämässä laatuaikaa keskenämme. Meidät keskeytti seksikäs isotissinen punapää, jonka kasvot olivat sumun peitossa. Hän alkoi sättiä ja huutaa seurassani olevalle naiselle ja väitti minua omakseen. Heräsin hiestä märkänä.

Jenna tuli kotiin vasta illalla. Hän istui viereeni sohvalle. ”Jaakko, mä huomasin, että sä olit jotenkin vaivautunut koko päivän. Ei sun tartte olla huolissaan mistään. En mäkään ollut aikaisemmin kuvitellut sekstaavani sun kanssa, mutta se oli oikeesti ihanaa. Mä meen nyt suihkuun. Tehdään sitten myöhemmin jotain kivaa yhdessä.” Jenna iski minulle silmää ja katosi. Minulla oli vahva aavistus, mitä siskoni tarkoitti lauseellaan. Tunsin verkkarieni käyvän ahtaaksi.

Jenna palasi suihkusta hiukset märkänä ja kylpytakki yllään. Istuin edelleen sohvalla televisiota katsellen. Hän tuli minun ja television väliin ja alkoi keinuttaa seksikkäästi lanteitaan. Hitaasti hän avasi kylpytakin vyön, astui askeleen lähemmäs ja pudotti takin yltään lattialle.

”Miltä näyttää?”, Jenna kysyi. Hän oli ajellut pillunsa täysin posliiniksi. ”Aattelin, että saattaisit pitää siitä.”

Katselin jälleen alastonta siskoani ja sain vaivoin sanottua: ”Joo, pidän todella.” Housujeni etumuksessa oli juhlateltta täysin pystytettynä.

”Tytöt ihmetteli treeneissä mikä mulla on. Mulla ei onnistunut oikestaan mikään kun aattelin vain sua, Jaakko”, Jenna sanoi käheällä äänellä. Hän astui eteeni ja painoi kätensä housuilleni seisovan kaluni päälle. Katsoimme toisiamme silmiin.

”Älä”, sain lopulta sanottua. ”Mä en pysty tähän. Sä oot kuitenkin mun sisko. Seksi sun kanssa oli kyllä mahtavaa mutta mä en nyt vaan pysty tähän.”

Jenna veti nopeasti kätensä pois kaluni päältä. Hän kääntyi ja kyykistyi poimimaan kylpytakkinsa lattialta. Jenna kääntyi takaisin minua kohti. ”Anteeksi”, hän kuiskasi kyyneleiden valuessa hänen silmäkulmistaan. Äkkiä hän juoksi yläkertaan huoneeseensa. Kaluni oli turvoksissa ja kiveksiäni pakotti, mutta en halunnut antaa periksi himoilleni. Halusin vain laittaa seksin siskoni kanssa humalan ja krapulan piikkiin ja nollata tapahtumat mielestäni.

Tunnin päästä Jenna tuli takaisin alakertaan pukeutuneena normaaliin yöasuunsa, T-paitaan ja pikkuhousuihin. Hän tuli viereeni sohvalle. ”Olen pahoillani, mutta…”, aloitin. ”Ei se mitään, mä ymmärrän kyllä. Menin liian pitkälle, sori.” siskoni keskeytti ja hymyili minulle väkinäisesti. Katsoimme hiljaa illan viimeistä ohjelmaa. Jenna painoi päänsä olkapäätäni vasten ja nukahti. Mielessäni myllersi ajatukset kielletystä hedelmästä.

Suljin television kaukosäätimestä kun ohjelman lopputekstit alkoivat pyöriä. Herätin Jennan silittämällä häntä poskesta. ”Sisko kulta, aika mennä sänkyyn nukkumaan”, sanoin hiljaa. Jenna heräsi ja hieraisi silmiään. Hän katsoi minuun ja mietti hetken. ”Jaakko tuu mun viereen nukkumaan, jooko”, Jenna kuiskasi. Aikaisemmasta torjunnastani johtuen koin velvollisuudekseni suostua pyyntöön, ja ajattelin tekeväni samalla päivän hyvän työn. ”Tietenkin tuun”, vastasin siskolleni. Jenna meni edeltä yläkertaan. Kävin huoneessani vaihtamassa verkkahousut boksereihin ja jatkoin matkaani siskoni huoneeseen.

Kesäyö oli lämmin ja valoisa, joten huoneessa oli vain hiukan hämärä. Siskoni odotti minua jo peiton alla ja hän seurasi tiiviisti askeleitani kun kävelin sängylle ja kävin peiton alle Jennan oikealle puolelle. Sänky oli todella ahdas kahdelle. Makasimme vierekkäin selällään ja vain hädin tuskin vartaloni pysyi sängyn laidan sisäpuolella.

”Eih, täällä on liian kuuma”, Jenna parkaisi ja nousi sängystä. Hän riisui T-paitansa ja heitti sen lattialle. Vain pikkuhousut jäivät jalkaan. Siskoni paljaiden rintojen näkeminen sai taas kaluni kovettumaan. Jenna pujahti takaisin viereeni peiton alle jolloin hänen jalkansa hipaisi seisovaa kaluani. Käännyin selin siskooni oikealle kyljelleni, jotta saisin vähän paremman asennon enkä tökkisi häntä kalullani.

”Käänny vain mua päin. Kyllä mä huomasin että sulla seisoo, ei sun tarvi sitä hävetä”, Jenna sanoi hunajaisesti. ”Okei okei”, voihkaisin ja käännyin toiselle kyljelleni. Pullottava etumukseni painautui kiinni siskoni reiteen. Hän kääntyi kyljelleen selin minuun ja minä peruutin, jotta saisin vähän ilmarakoa väliimme.

Kuuntelin siskoni tuhinaa, hän vaikutti olevan sikeässä unessa. Herätyskello näytti jo aamuyötä. Peitto oli valunut päältämme vyötärön tasalle. Tuijotin silmät selällään Jennan paljasta niskaa ja selkää edessäni. Päässäni kohisi himo eikä seisokkini ollut rauhoittunut lainkaan. Nousin kyynärpääni varaan ja katsoin yläviistosta siskoni paljaita rintoja. Ne olivat täydellisen muotoiset ja kaartuivat kauniin pyöreästi. Halusin koskettaa noita upeita rintoja, mutta en uskaltanut. Hetken epäröityäni siirsin lantiotani eteenpäin jolloin kaluni painautui suoraan siskoni pakaroiden väliin. Välissämme oli ainoastaan kaksi ohutta kangaspalaa. Aloin varovasti keinutella lantiota siskoni takapuolta vasten. Tunne oli sanoinkuvaamaton.

Bokserini tuntuivat todella epämukavilta kaluni hangatessa kipeästi kangasta vasten. Käännyin selälleni ja potkin peiton kokonaan sängyn jalkopäähän. Kuuntelin hetken ja arvioin siskoni nukkuvan edelleen. Punnersin takapuoleni irti patjasta ja riisuin housut jalastani, jolloin kaluni ponnahti vapauteen ja osoitti suoraan kohti kattoa. Käännyin taas kyljelleni ja painoin kaluni takasin siskoni pikkuhousujen peittämien pakaroiden väliin. Aloitin taas lantioni keinuttelun ja tarkkailin samalla siskoani. Äänestä päätellen hän nukkui edelleen, mutta en voinut olla enää ihan varma. Ainakaan hän ei tehnyt mitään estääkseen minua. Edestakainen liike kalussani tuntui taivaallisen hyvältä. Tunsin saavuttavani huippuni jolloin lopetin liikkeeni ja yritin rauhoittua. Yhtäkkiä Jenna puristi pakaransa kaluani vasten ja aloin sykkiä lastiani päin pikkusiskoni takapuolta. Pikkuhousut kastuivat spermastani läpimäräksi. Sydämeni pamppaili. Samassa Jenna nousi ylös sängystä, riisui pikkuhousunsa ja pudotti ne lattialle paitansa viereen. Minua huimasi. Jenna tuli takaisin sänkyyn samaan asentoon kuin äskenkin, katsomatta lainkaan minuun, ja veti peiton päällemme.

Heräsin aamuauringon paistaessa suoraan silmiini. Totuttelin hetken valoon ja näin Jennan silmät suoraan edessäni, nenänpäämme melkein koskettivat toisiaan. Hän hymyili minulle. Jenna oli heittänyt peiton lattialle ja makasimme alastomina vastakkain. Siirryin sängyllä hieman taaksepäin ja katselin alastonta siskoani. Hänen ihanat rintansa olivat jälleen silmieni edessä. ”Tota, anteeksi siitä yöllisestä.”, sanoin. ”Ei se… haittaa”, Jenna sanoi katkonaisesti. Käänsin katsettani alaspäin pitkin siskoni vartaloa nauttien jokaisesta senttimetristä hänen alastonta kehoaan. Hän pyöritteli hitaasti etusormeaan klitoriksellaan ja kämmenselkä osui vähän väliä velttoon kaluuni. Jenna siirsi kätensä kalulleni ja alkoi hellästi sivellä sormenpäillään hitaasti mutta varmasti kovettuvaa varttani.

”Mä haluun nyt saada kans”, siskoni sanoi. Käännyin selälleni kapealla sängyllä ja Jennan hellä kaluni sively muuttui määrätietoiseksi runkkaukseksi. Olin nopeasti lähellä laukeamista. Jenna huomasi sen ja irrotti otteensa. Hän kääntyi selälleen ja minä nousin kyynärpääni varaan siskoni ylle. Annoin varovaisen pusun molemmille nänneille. Kaikki jäljellä olevat estoni katosivat sen tien. Pian Jennan rinnat kiiltelivät syljestäni, kun imin, suutelin ja nuolin vuorotellen molempia ja yritin saada mahdollisimman paljon tissiä kerralla suuhuni. Jenna hengitti katkonaisesti. Liu’utin käteni vatsan yli hänen hävylleen ja hivelin sormellani ensin häpyhuulten päältä ja sitten niiden välistä. Hän valui kosteutta sormelleni. Työnsin sormen syvälle siskoni sisään ja hieroin peukalolla klitorista. Jennan vartalo jännittyi ja hän laukesi voihkaisten.

”Oon sun, haluun sut sisään. Mä syön pillereitä”, Jenna kuiskasi ja katsoi minua silmiin. Hän levitti jalkansa ja käännyin siskoni päälle käsieni varaan. Hän otti kiinni kalustani ja ohjasi sen pillunsa huulille. Työnnyin hitaasti sisään tiukkaan onkaloon koko varteni mitalta. Lantiomme painautuivat vastakkain ja laskin rintani vasten siskoni rintaa. Suutelin häntä. Jenna jännitti lantionpohjalihaksiaan ja tuntui imevän kaluani yhä syvemmälle sisäänsä. Aloitin rauhallisen pumppauksen, lähes kokonaan ulos ja takaisin pohjaan saakka. Vähitellen tahti kiihtyi, huokailu ja voihke täyttivät huoneen. Siskon kanssa rakastelu tuntui likaiselta mutta samalla äärimmäisen kiihottavalta. Liikuimme saumattomasti yhdessä. Jennan silmät olivat ummessa ja hän oli taivuttanut päätään taaksepäin. Imin siskoni kaulaa liukuessani häneen kerta toisensa jälkeen. Samalla hän pyöritteli villisti kättään klitoriksellaan. Tahti oli muuttunut jo hurjaksi. ”Mä tuun nyt”, huusin kiihkossani. ”Mä kans”, Jenna vastasi samalla mitalla. Silmissäni sumeni kun tunsin spermani lähtevän liikkeelle. Jennan pillu puristui kaluni ympärille. Saimme orgasmin samaan aikaan ja huusimme nautinnosta yhteen ääneen. Tunne tuntui kestävän ikuisuuden. Lopulta pyörähdin voimattomana siskoni viereen makaamaan.

”Sisko, mä rakastan sua.”

”Niin mäkin sua, veliseni”, Jenna vastasi ja painautui vasten kylkeäni.

6 kommenttia viestissä: “Vahingossa siskon kanssa, osa 2”

 1. Fantasia says:

  Nussin siskon pillua ja laukean pillun perukoille.

 2. Jussi says:

  Tää on melkein kun mun elämästä mutta mä ja sisko ei koskaan tunnettu syyllisyyttä yhteisestä seksistä. Sitä jatkui monta vuotta kunnes sisko muutti ulkomaille naimisiin ja minä menin myös naimisiin siskon parhaankaverin kanssa.

 3. yks veli says:

  Hyvä ja luonnollisen tuntuinen kuvaus – myös lopulta siskosten panemisesta.
  “Hän levitti jalkansa ja käännyin siskoni päälle käsieni varaan. Hän otti kiinni kalustani ja ohjasi sen pillunsa huulille. Työnnyin hitaasti sisään tiukkaan onkaloon koko varteni mitalta.”

  Haaveilin joskus isosikosta…. tässä veljellä on ihanan kiimainen siskolikka.

 4. MN69 says:

  miksi minulla ei ole siskoa..?

 5. fdsf says:

  Aivan mahtava tarina 😉

 6. athlon says:

  mä tykkäsin tästä. Tässä on sitä jotain(:

Kommentoi

top