search
top

Uusi perhe Thaimaasta

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (42 votes, average: 3.67 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Kaikki kolme osaa yhdistetty yhdeksi eeppiseksi tarinaksi. Nauttikaa! :)

Olen 16-vuotias poika, vanhempani olivat eronneet kun olin 10. Asun äidin luona mutta käyn joskus isänkin luona. Viime kesänä isä oli lomamatkalla Thaimaassa ja toi sieltä kotiin uuden naisystävän. Mutta millaisen! Nainen oli kuin kaukoidän kaunis helmi: Korpinmustat pitkät hiukset, jotka heiluivat villisti puolelta toiselle. Mustanruskeat silmät joiden syvyyksiin mies upposi tahtomattaan. Isot C-kupin rinnat jotka seisoivat pystyinä ja ylväinä, isot nännit paistoivat hänen paitojensa läpi. Varsin mehukas pyöreänmallinen peppu, ja sopivan lihaksikkaat pakarat. Kun ensi kertaa näin tämän eksoottisen ilmestyksen jähmetyin suun auki paikalleni, mutta kuin ihmeen kaupalla kuulin että hänen nimensä on Khun Mae. Khun Maen mukana tuli myös hänen tyttärensä, 15-vuotias varsin hiljainen tyttönen. Tyttökin oli uskomattoman upea: Hänellä oli yhtä mustat hiukset kuin äitillään, mutta pitemmät. Tyttö oli tosi hoikka ja äitiään pitempi, jalat olivat ohuet kuin tikut ja koko tyttö oli kuin hauras nukke. Iho oli uskomattoman sileä ja virheetön, ja hänellä oli pienet, varmaan A-kupin rinnat ja hyvin pieni teinipeppu, ei suomalaismallinen lätty vaan eksoottinen paksumpimallinen. Tytön nimi oli Suchada. Hän oli kasvoiltaan todella kaunis, melkein mustat silmät, ja hyvin ohuet huulet joilla yleensä oli hyvin pieni tyttömäinen hymy. Kummatkin puhuivat vähän suomea ja englantia.

Kun nämä ihanaiset nyt asuivat isäni isossa talossa niin aloin vierailla siellä useammin. Tietenkin he huomasivat ihailuni, mutta olivat siitä vain tyytyväisiä. Khun Maekin nipisti minua aina poskesta, kun huomasin minun tuijottavan tissejään. Minä ja Suchada nukuimme samassa huoneessa ja näin hänet usein alusvaatteisssa tai yöpaidassa. Hän selitti että kun nyt olimme melkein sisarukset niin meidän ei tarvinnut hävetä toistemme seurassa. Sehän passasi minulle, joskus Suchada nimittäin tuli viereen sänkyyni, kun häntä pelotti tai kun hänellä oli koti-ikävä. Silloin silittelin hänen suloisia hiuksiaan kunnes hän nukahti viereeni. Luonnollisesti käteni kävivät muuallakin kuin hänen hiuksillaan, mutta en voinut itselleni mitään. Jouduin nimittäin joka yö kuuntelemaan kuinka viereisestä makuuhuoneesta kuului isäni ja Khun Maen huohotus, sekä sängyn villi natina. Ja yleensä vieressäni makasi superkuuma thaimaalainen kissa, joten vietin paljon unettomia öitä.

Kävimme saunassakin yhdessä, koko porukka. Minä, isäni, Khun Mae ja Suchada. Luonnollisesti minulla seisoi aivan koko ajan saunassa käydessämme, mutta niin kävi isällenikin. Niinpä emme edes yrittäneet peitellä seisokkejamme, vaan annoimme kankiemme seistä ylpeinä. Khun Mae tuijotti aina kankiamme kiiluvin silmin, mutta Suchada oli liian ujo tuijottamaan kalujamme. Huomasin kyllä että ne kiinnostivat häntä ja sain hänet joskus kiinni vilkuiluista. Saunassa pystyin myös tutustumaan tarkemmin naisten vartaloihin. Khun Maella oli tosiaankin isot rinnat, vähän riiput mutta ei paljoa. Ja jalkovälistä häneltä löytyi älyttömän tiheä pöheikkö, joka peitti strategisimmat osat. Peppu oli aivan yhtä seksikäs kun kuvittelinkin: leveähkö, kiinteä ja mehukas. Paloin halusta nipistellä sitä mutta häveliäisyyteni esti sen. Kaiken kaikkiaan hyvin seksikäs vanhempi nainen, ja eksoottinen olemus lisäsi pisteitä. Suchada taas oli jotenkin epätodellisen oloinen: todella hoikka, tiukka ja timmi vartalo, sekä pienet tisulit. Pitkät sääret, ajeltu ***** ja tiukka peppu, todellinen herkkupala. Saunassa käynti olikin viikon kohokohtia.

Tarina alkaakin eräänä perjantai-iltapäivänä kun pyöräilin isäni luo. Iso kaksikerroksinen talo tulikin kohta näkyviin ja heitin pyöräni parkkiin. Koska pihalla ei näkynyt autoja oletin että ketään ei ole kotona, ja avasin oven omalla avaimellani. Heti kun astuin sisään kuulin outoa ääntä yläkerrasta, päätin ottaa asiasta selvää ja hitaasti nousin portaat ylös. Ääni kuului makuuhuoneesta ja tunnistin sen niin usein kuulemakseni nainti-ääneksi kuten sitä nimitin. Ajattelin että isä on tullut ruokatunnilla hakemaan vähän “lounasta”. Hiivin äänettömästi makuuhuoneen ovella ja raotin varovasti ovea. Silmäni melkein hyppäsivät kuopistaan kun katsoin huoneeseen. Näin kuinka isäni paukutti täyttä vauhtia Suchadaa takaapäin!! Isäni iso kanki upposi pikkutytön pimppiin ja heilutti hänen hentoista ruumistaan. Kuulin kuinka Suchada vinisi ja nyyhki, kun isäni nussi häntä rajusti takaapäin. Onneksi he olivat selin minuun joten pystyin helposti tiirailemaan heitä. Avasin housuni vetskarin ja kaivoin munani esillä, minun oli pakko runkata! Kaluni oli jo aivan kova, ja aloin hitaasti vetelemään nahkaani. Mutta ajatuksissani nojasin makuuhuoneen oveen liian lujaa ja kaaduin kyljelleni lattialle hirveän tömäyksen saattelemana. Isä ja Suchada pelästyivät melkein kuollakseen ja irtautuivat toisistaan, Suchada livahti peittojen alle ja isäni hyppäsi seisomaan.

-Poika saakeli! Mitä sinä teet täällä!?
-N-no no entäs ite?! Miten sä voit naida Suchadaa?! Sehän on vasta 15!!

Isäni meni hiljaiseksi kun muistutin häntä hänen tekonsa laittomuudesta. Suchada tuijotti meitä pelokkaasti peitto vartalonsa suojana, ja samalla huomasin että käteni oli yhä munallani. Huomasin että minulla oli kaikki valttikortit kädessäni ja päätin iskeä ne pöytään.

-Se on nyt niin että poliisit ei kuule tästä sinun tempusta jos minäkii pääsen tuon pillun päälle.

Vastahakoisesti isäni poistui huoneesta ja jäin sinne yksin Suchadan kanssa, joka tuijotti minua yhä pelokkaana. Riisuin päälläni olevat vaatteet ja hyppäsin Suchadan viereen sänkyyn. Silittelin hänen hiuksiaan ja rauhoittelin häntä, sillä hän oli ihan itkun partaalla. Otin hänet syliini ja silittelin, ja hän alkoikin rauhoittua. Hänen kroppansa tuntui ihanalta omaani vasten ja tunsin hänen pikkuruiset tisulinsa, ja sen kuinka munani sojotti hänen vatsaansa vasten. Sanoin Suchadalle että tahdon naida häntä, ja kuuliaisena siskona hän meni kontilleen tarjoten itsensä minulle. Eteeni avautui ihana teinipeppu jonka uumenista paistoi punainen pikkupillu, joka jo kiilteli kosteudesta. Levitin hänen pakaroitaan ja löysinkin ihan pikkuruisen ryppyreiän pillun yläpuolelta. Menin kontilleni hänen taakseen ja työnsin kieleni Suchadan rei’älle. Pyörittelin sitä villisti, mutta en maistanut mitään erityistä, Suchada oli varmaan käynyt suihkussa äskettäin. En aikonut tuhlata aikaa esileikkeihin vaan asetuin Suchadan taakse ja asettelin munani hänen vitulleen.

Otin tiukasti kiinni hänen lanteiltaan ja aloin työntymään sisään. Olin kyllä nainut teinejä ennenkin mutta Suchadalla oli kyllä kaikkein tiukin pillu johon olin ikinä munani tunkenut. Huohottaen sain terskan uppoamaan sisään, ja sitten olikin jo helpompaa, kun loppu munani liukui sisään. Suchadan vittu oli aivan uskomattoman tiukka! Olin vain paikallani kun hänen pillunseinämänsä puristivat kyrpääni ihanasti, ja aloin sitten kiihtyvällä vauhdilla naimaan tätä herkullista aromipesää ja joka työnnöllä munani osui hänen pillunpohjaansa asti. Ja koko ajan Suchadan ainut reaktio oli hiljainen voihkinta ja nyyhkytys. Kun kysyin asiasta Suchada vastasi että on sopimatonta pitää kovaa ääntä missään tilanteessa. Voi näitä aasialaisia, ajattelin, taidanpa vähän avustaa tyttö raukkaa rentoutumaan. Kiihdytin vauhtiani, mutta Suchada ei äitynyt voihkimaan lujempaa, minä sen sijaan olin jo laukeamispisteessä, sillä tuo ihana itämaan pimppi imi munaani kuin paraskin lypsykone. Tuo ihana teini keinutti lanteitaan minua vasten ja tunsin kuinka lemmenlastini kohta syöksyisi ulos valtikastani. Upotin kynteni Suchadan kylkiin ja runttasin itseni hänen sisäänsä, kohta munani alkoikin väristä ja karjuin kuin villieläin kun syöksin ihanan lastini syvälle tämän thaimaan valionartun sisään. Vastahakoisesti irtauduin hänestä ja rojahdin selälleni sängylle. Tiikerin lailla tämä teini hyppää haarojeni kimppuun ja imaisee väsyneen munani suuhunsa: Voihkaisen nautinnosta jonka tunne herkässä munassani. Pikkuruinen, ihanan lämmin suu ja iloinen kieli kiihottivat munaani uuteen nousuun. Silittelin hänen hiuksiaan ja ajattelin että taidan maistaa sekä tytärtä ETTÄ äitiä…

——————

Innoissani ajattelin seuraavaa viikonloppuani isän luona, sillä olin jo viime kerralla päättänyt naida taas Suchadaa ja hänen äitiään Khun Maea. Tänä perjantaina kävin koulun jälkeen kotona syömässä ja menin heti isän luo. Tiesin että hän pääsisi vasta kuudelta töistä, joten minulle jäisi aikaa kahdestaan Suchadan kanssa… Hyppäsin ovesta sisään ja huomasin että Suchada katsoi telkkaria olohuoneen isolla sohvalla. Sanoin moikat ja menin hänen viereensä istumaan, ihan likelle, ja laitoin käteni hänen ympärilleen. Suchada käpertyi kainaaloni ja laittoi ihanan päänsä rinnalleni. Munani reagoi välittömästi kun tämä ihana tyttönen makasi sylissäni, ja siinä me sitten katselimme perjantai-illan ohjelmia. Kohta kuulimme, että ovi kävi ja huomasimme että Khun Mae tuli kotiin. Sanottiin siinä sitten moikat puolilta toiselle, ja Khun Mae tuli istumaan viereemme, ihanan tiukissa farkuissaan ja mustassa t-paidassaan. Khun Mae kertoi sitten että isäni olisi työmatkalla tämän viikonlopun! Kasvoilleni levisi leveä hymy kun kuulin tämän. Minä, Suchada ja Khun Mae , kolmestaan saman katon alla, koko viikonlopun. Nousin ylös sohvalta ja sanoin tytöille että menisin laittamaan saunan päälle. Nousin sitten yläkertaan ja napsautin sähkösaunamme päälle. Tunsin kuinka munani odotti kärsimättömänä että pääsisi tositoimiin, odota vielä vähän aikaa, ajattelin mielessäni.

Kun sitten palasin alakertaan, näin kuinka tyttöset supattelivat keskenään omalla kielellään ja välillä hihittelivät, vilkuillen minua. Ihmettelin vähän mutta sanoin sitten heille että sauna on kohta lämmin. Meinasin istua sohvalle mutta Khun Mae vinkkasi minua viereensä, no mikäs siinä ajattelin, ja istahdin hänen viereensä. Yllättäen Khun Maen laittoi kätensä ympärilleni ja painoi minut rintaansa vasten. Hämmästyin vähän ja ajattelin että mitä hittoa! Mutta sitten huomasin ettei kannata taistella vastaan, pääni nimittäin lepäsi hänen ihanilla rinnoillaan. Siinä sitten lepäilin Khun Maen sylissä ja kuuntelin kuinka Suchada kikatteli minulle. Ajattelin ottaa tilanteesta kaiken irti ja menin makaamaan sohvalle, niin että pääni oli Khun Maen sylissä, ja että Suchada istui päälläni. Siinä sitten makailimme koko iloinen perhe sohvalla; Khun Mae silitteli hiuksiani ja Suchada istui päälläni, mutta kuin sattumalta hänen peppunsa oli juuri kovettuneen munani kohdalla, ja tunsin kankaitten läpi kuinka hänen pakaransa koskivat munaani. Niin mukavaa kun meillä olikin lähdimme vähän ajan päästä saunaan.

Minä ja Suchada kirmasimme kilpaa yläkertaan, ja sieltä sitten saunan pukuhuoneeseen. Heitimme vaatteet päältämme ja tarkastelimme toisiamme vähän aikaa. Suchada oli yhä se seksikäs pikkulikka, jonka silmät olivat ihmeellisemmät kuin kaikki antiikin seitsemän ihmettä yhdessä. Kaappasin hänet ronskisti syliini ja suutelimme kiihkeästi. Laskin käteni hänen ihanan tiukoille pakaroilleen ja puristin niitä lujaa. Otin hänet syliini ja kannoin suihkun puolelle, siellä jatkoimme suutelua ja tunsin kuinka Suchadan ohuet sormet hapuilivat kivikovalle munalleni. Hän meni kyykkyyn suihkun lattialle ja nappasi munani pikkuiseen suuhunsa. Jestas että tuntui hyvältä! Pienet sähköiskut kutittivat vartaloani ja jouduin ottamaan suihkun seinästä kiinni etten kaatuisi. Huohotin raskaasti kun kankeni souvasi eestaas Suchadan kuumassa suussa, ja hän vielä runkkasi minua toisella kädelläään. Tein pientä naintiliikettä hänen suuhunsa ja silittelin tummia hiuksia. Olin niin herkässä että tunsin lastini lähtevän liikkeelle, vaikka olimme tuskin ehtineet aloittaa. Tärisin ja ähkin samalla kun laukesin Suchadan suuhun. Ammuin ensimmäisen lastini hänen suuhunsa ja loput ympäri naamaa, hän näytti niin rivolta siinä edessäni, spermani ympäri hänen sieviä kasvojaan. Huuhtelin lastini hänen naamaltaan ja suutelimme jälleen. Lopetimme kun kuulimme oven käyvän; Khun Mae astui pukuhuoneeseen.

Suchada tassutteli saunaan, mutta minä jäin vielä suihkuun, pesin munani puhtaaksi ja katsoin kuinka Khun Mae astui suihkuhuoneeseen. Isäni talossa on iso kylpyhuone kahdella suihkulla, ja katselin kuinka Khun Mae lanteitaan keinutellen leijui ohitseni toiselle suihkulle. En voinut olla tuijottamatta hänen hieman leveää, mutta lihaksikasta takapuolta. Hänen hitusen roikkuvia mutta isoja rintojaan. Mutta mahtava puska jalkojen välissä saa minulta eniten huomiota, niin tiheä, niin musta… Katselin kuinka hän suihkutteli itseään, kuinka vesi valui hänen kurvikasta kroppaansa pitkin ja kuinka kiilteli hänen eksoottisella ihollaan… Munani alkoi näyttää heräämisen merkkejä kun katsoin tätä kypsää ilmetystä, kuinka kahden maistuvan pakaran välistä paistoi tumma karvoitus. Kuin transsissa kävelin hänen taakseen ja laitoin käteni hänen ympärinsä lanteitten kohdalta, munani painautui hänen persettään vasten kun kuiskutin hänen korvaansa:

-Khun Mae, ihanaa kun sinä olet täällä.

Hän kääntyi ympäri ja katsoi minua suoraan silmiin, hänen silmistään paistoi ylitsevuotava rakkaus ja välittäminen. Hän silitti poskeani suloisella kädellään ja suikkasi lyhyen suukon suulleni, sitten vetäytyen saunan ovelle.

-Minusta on ihana kun sine olet täällä.

Hän iski minulle tyttömäisesti silmää ja huuliaan lipaisten asteli saunaan, seurasin perässä hetken päästä ja kipusin lauteille. Istahdin naisten väliin ja nojasin rennosti seinään nostaen jalkani jalkapuulle. Munani oli jo täysissä voimissaan ja esittelin sitä reteesti naikkosille. Häpeilemättä tsekkailin kummankin kroppaa, ja he suorastaan esittelivät sitä minulle. Suchada heitti löylyä kiukaalle, ja näin kuinka hikipisarat alkoivat kerääntyä heidän sileille ihoilleen. Kuin tahtomattani käteni ohjautui kyrvälleni, ja aloin hitaasti runkkaamaan sitä. Huomasin kuinka molemmat alkoivat tuijottaa minua ja toimitustani, mutta jatkoin vaan. Suljin silmäni ja kiihdytin vauhtia, pieni litinä alkoi täyttää saunaa. Pian tunsin toisetkin kädet munallani ja avasin silmäni. Näin kuinka Khun Maen ahnaat sormet puristivat munaani, päästin käteni irti ja laitoin käteni niskani taa. Antauduin Khun Maen käsittelylle. Värisevällä äänellä puuskutin:

-Khun Mae, Suchada, tänään te saatte kunnon munaa. Mä nain teitä koko yön ja vähän päällekkin.

Kummatkin hymyilivät, kun kuulivat hullun uhkaukseni. Khun Mae laskeutui alemmalle lauteelle, niin että hänen naamansa oli haaroissani. Hän tuijotti innoissaan 19 senttistä munaani ja sormiaan sen ympärillä. Samalla huomasin että Suchada oli levittänyt haaransa ja masturboi jo täyttä vauhtia, hänen ihanat enkelinkasvonsa olivat vääntyneet himon ja nautinnon sekaiseen irvistykseen, joka sai minut syttymään. Suchadan pikkupillun imelän kiimainen haju levisi saunaan, samaan aikaan kun esinahkani alkuvoimainen litinä koveni Khun Maen kiihdyttäessä vauhtia.

Hänen tottuneet sormensa kiihottivat munaani suunnattomasti, ja rukoilin että hän ottaisi suunsa mukaan. Hän teki työtä käskettyä ja melkein pyörryin kun hän upotti kankeni märkään, kuumaan suuhunsa. Pian alkoi jumalainen suihinotto jonka veroista en ole vielä tänäkään päivänä saanut. Se oli täydellinen sekoitus kieltä, käsiä ja hampaita. Vaikka olin äsken lauennut Suchadan käsittelyssä tunsin että tulisin kohta, Khun Maen ihanaan suuhun, varoitin häntä mutta vauhti vain kiihtyi. Aloin tärisemään ja karjuen ammuin lastini Khun Maen suuhun, ja hän nieli joka tipan! Kakistelematta, ähisemättä ja valittamatta. Hän imi munani kuiviin ja se tuntui niin hyvältä että minuun sattui. Hän imaisi velton munani suuhunsa ja imi sitä kuin karkkia. En voinut muuta kuin ähkiä ja huohottaa, tämä ylitti villeimmätkin unelmani.

Saunan lämpötilan yhä kohotessa minä ja Khun Mae vaihdoimme paikkaa, minä asetuin hänen haarojensa väliin alemmalle lauteelle, valmiina antamaan hänelle vastapalveluksen. Härski pilluntuoksu täytti nenäni kun siirsin kasvojani lähemmäksi hänen tuheroaan. Sormillani etsin hänen pillunsa huulet ja aloin lipsutella niitä kielelläni. Minulla ei ollut silloin vielä hirveästi kokemusta suuseksistä, ja kömpelösti nuolin Khun Maen märkää vittua. Onneksi hän neuvoi minua mistä nuolla ja miten, ja kohta hän voihki kovalla äänellä minun työskennellässäni alakerrassa. Hän alkoi vielä sormettamaan itseään, ja kohta ylälauteella oli kaksi kaunista thaimaalaista naista puuhissa, ja voihkina täytti koko saunan. Naamani oli jo pillunesteistä märkänä, kun Khun Mae alkoi saada orgasmia. Hänen koko kroppansa alkoi täristä ja hän pyöritti pilluaan villisti naamaani vasten, samalla hänen suustaan purkautui käsittämättömiä sanoja englannin, suomen ja thaimaan sekoituksena. Hänen sormensa vatkasivat villisti kuumassa vitussa kunnes ne pysähtyivät valtavan ähkäisyn saattelemana. Hän tärisi vähän aikaa kunnes rojahti rentona lauteelle.

Syöksyin sitten salamana Suchadan haarojen väliin, ja hänen estelyistään huolimatta aloin työskentelemään pehmeän sileällä työmaalla. Kieleni tanssahteli hänen pillunhuulillaan ja maistoin sieltä valuvan ihanan mahlan. Samalla Suchada rämpläsi tussuaan ja alkoi huutamaan kuin syötävä, hän tärisi orgasmin kynsissä täytti saunan huudollaan. Kohta hänkin alkoi huohottamaan raskaasti, hyvin tyytyväinen ilme kasvoillaan. Saunan lämpötila oli noussut jo niin korkeaksi että meidän oli pakko mennä suihkuun vilvoittelemaan. Suihkussa aloin saippuoimaan Khun Maen täyteläisiä kurveja ja kuljetin kättäni hänen ihania rintojaan pitkin, samalla kun toinen käteni tapaili hänen lantiotaan. Kohta sulkeuduimmekin ihanaan syleilyyn, jossa saippuanliukkaat vartalomme liukuivat toisiaan vasten. Hänen rintansa painautuivat minua vasten ja käteni puristelivat hänen pehmeitä pakaroitaan.

Samalla suutelimme kiihkeästi ja tunsin kuinka munani lähti uuteen nousuun. Käskin Khun Maen kääntymään ympäri ja ottamaan seinästä tukea, sillä kohta alkaa kunnon kyyti. Hän teki työtä käskettyä ja en voinut muuta kuin ihmetell miten kaunis naisvartalo voi olla: Täydellisen pyöreä peppu, jonka uumenista paistoi eebenpuun musta karvoitus, hekumalliset reidet jotka ajavat miehen epätoivoon. Varovasti lähestyin tätä ilmestystä ja otin Khun Maen lanteilta kiinni. Hitaalla liikkeellä työnsin melani hänen ihanaan vittuunsa, joka suorastaan imaisi minut sisäänsä. Khun Maen vittu oli ihanan kuuma ja märkä… Ei niin tiukka kun Suchadalla mutta Khun Mae osasi käyttää pillunpojan lihaksiaan paljon paremmin. Aloin hitaasti naimaan häntä takaapäin ja tarrasin kiinni hänen ihaniin tisseihinsä, joita puristelin ronskisti. Kuuma vesi valui vartaloitamme pitkin kun panin häntä suihkussa, ja kiimainen litinä täytti kylpyhuoneen. Työntelin keppiäni innolla Khun Maen ihanaan pilluun, ja hän heilutti paksuja lanteitaan minua vasten. Tuntui uskomattomalta harrastaa seksiä suihkussa, vanhemman naisen ja vielä isän naisystävän kanssa.

Koska olin juuri tullut pystyin naimaan Khun Maeta pitkän aikaa. Otin häntä lanteilta kiinni ja aloin nussimaan tasaisen kiihottavaa vauhtia. En halunnut laueta vaan halusin nauttia tästä mahdollisimman kauan. Khun Mae huohotti raskaasti allani ja minäkin ähkin naidessani häntä, koko tilanne oli vaan niin ihana! Vinkkasin Suchadaa liittymään meihin ja hän meni kontilleen osittain äitinsä alle, alkaen nuolemaan hänen klittaansa ja välillä minun munaanikin. Samalla hän sormetti itseään ja voihki kovalla äänellä. Kohta olimme kuin yhtä kuumaa, voihkivaa ja heiluvaa lihakasaa. Huomasin kuinka Khun Mae alkoi täristä jälleen orgasmin kourissa ja kiidytin vauhtiani, lanteeni hakkasivat hänen pakaroitaan jotka lätisivät jokaisella työnnöllä.

Kohta hän luhistuikin kontilleen kylpyhuoneen lattialle, joten Suchada otti hänen paikkansa edessäni. Laitoin käteni hänen tiukalle lanteelleen ja muitta mutkitta tungin mulkkuni hänen sisäänsä. Mutta jouduin taistelemaan tieni sisään, Suchadan teinipillun tiukkuus yllätti jälleen, tuntui kuin esinahkani olisi kuoriutunut pois. Puhisin ja ähkin mutta himo pakotti minut jatkamaan joten suurien koetusten jälkeen sain puolet munastani sisään. Vedin itseni ulos ja työnsin pari sormea sisään, Suchada vinkaisi hiljaa kun aloin nussia häntä sormillani. Nyt työnsin sisään kolme sormea ja hän vinkaisi lujempaa, aloin rajusti naimaan häntä sormillani ja hän inisi hiljaa, sitten vedin sormeni ulos ja voimalla runttasin itseni sisään. Suchada kiljaisi kun munani lävisti hänet, ja samalla otin kiinni hänen lanteiltaan ja alin nopeasti naimaan häntä.

Jokaisella työnnälläni tunsin kuinka osuin hänen pillunpohjaansa, ja jokaisella työnnöllä Suchada alkoi voihkia lujempaa. Khun Mae oli taas voimissaan ja asettui samaan nuolemisasentoon kun Suchadan aikaisemmin, se sai hänet voihkimaan entistä lujemmin. Tunsin kuinkä hänen ihana pillunsa puristi tiukasti kivikovaa munaani, tunsin kuinka hänen pakaransa osuivat kupeisiini. Hänen kanssaan rakasteleminen oli kuin olisin ollut taivaassa, ei edes enkelten sulolaulu voi tuntua näin ihanalta, kun nuoren tytön kuuma vittu. Tai pimpsaksihan sitä tulisi kutsua. Ahkerasti pumppasin tätä pikkutyttöä, ja voihkinnasta päätellen hän alkoi olla valmista tavaraa. Otin kunnon loppukirin ja suorastaan raiskasin Suchadaa, kyyneleet silmissä hän alkoi täristä orgasmin ottaessa hänessä vallan.

Jatkoin naimista kun viimeistä päivää ja alkoi tuntua että tulisin kohta. Suchada valahti suihkun lattialle kuin märkä rätti huohottaen raskaasti. Khun Mae oli siirtynyt toisen suihkupaikan alle ja masturboi itseään suihkun avulla. Minä taas halusin ampua lastini jonnekkin ja tyhjentää pussini, joten käänsin hänet selälleen suihkun lattialle ja jatkoin touhuja. Nopeasti työnnyin taas hänen sisäänsä ja aloin pumppaamaan. Munanin souti eestaas hänen märässä pillussaan, tavoitteenani oli vain paritella, purkaa siemeni hänen sisäänsä, kaikki muu oli turhaa. Eläimellisen kiihkon vallassa rakastelin häntä, työnsin munani rajusti hänen sisäänsä, yhä uudestaan ja uudestaan.

Hän oli sillä hetkellä minulle vain pala lihaa johon pystyin purkamaan tarpeeni. Ajan päästä tunsin että tulisin kohta, laukeaisin ja tyydyttyisin. Tungin lihani hänen lihaansa, asetin munani niin syvälle kun pystyin. Tahdoin tehdä tämän naaraan raskaaksi, ampua siemeneni hänen sisäänsä. Koko ruumini alkoi täristä, alakroppani alkoi kihelmöidä ja päässäni sumeni. Tunsin kuinka munani alkoi sykkimään, ja syöksi lemmenlastinsa Suchadan sisään. Siinä me sitten makasimme sylikkäin, kylpyhuoneen kovalla lattialla. Olin onnellinen, onnellinen ja tyydytetty. Unelmani olivat nyt täyttyneet, mutta hymyn huulilleni toi se tieto, että tämä ei ole vielä ohi.

Vedin munani ulos Suchadasta ja spermani alkoi valumaan paksuina noroina hänen sisältään. Nostin hänet ylös lattialta, ja sitten me kaikki kolme pesimme toisemme. Tytöt tuntuivat erityisesti nauttivan herkän munani pesemisestä, ja minä puolestaan pidin huolen että heidän erityisalueensa tulivat puhtaiksi. Sitten me heitimme kylpytakit niskaamme ja suunnistimme kohti makuuhuonetta, kaksi kaunista naista kainalossani suljin makuhuoneen oven…

————–

Makuuhuoneen ovi sulkeutui takanani kun astelin Suchadan ja Khun Maen kanssa leveällä parisängylle. Siinä sängyllä me sitten makoilimme vähän aikaa, vain hengitellen syvään ja rauhoittuen. Ajattelin mitenkä onnekas olinkaan, kaksi eksoottisen seksikästä naista makasi vieressäni, alastomana, ja ilmeisesti hyvin kiimaisina. Munani oli hieman väsyneessä tilassa suihkuseikkailun jälkeen, ja retkotti velttona jalkojeni välissä. Makasin naisten välissä, Suchadan hento, hoikka vartalo oli oikealla puolellani, kun Khun Maen täyteläisen naisellinen kroppa oli vasemmallani.

Hetken mielijohteesta tartuin ensin toisella kädellä Suchadan tisuliin, ja sitten toisella kädellä Khun Maen mehukkaaseen munkkiin. Ensin tartuin niihin tiukasti ja puristelin niitä kuin piparitaikinaa. Sitten nipistin tiukasti heidän jo kovia nännejään, ja kuuntelin kuinka he voihkivat himoissaan. Vinkkasin sitten Suchadaa laskeutumaan jalkojeni väliin, ja hän leijaili höyhenenkevyesti painaen päänsä haaroihini. Sitten hän imaisi löysän munani kokonaan pikkuiseen, kuumaan suuhunsa. Suljin silmäni ja aloin voihkia nautinnosta, tunsin kuinka hänen pikkuinen kielensä kutitteli herkkää melaani, tunsin kuinka hänen suunsa lämpö ja kosteus saivat munani kiihtymään, ja kohta se kasvoikin ulos Suchadan suusta. Katsoin kuinka Suchadan hypnoottisen tummat silmät katsoivat ensin syljestä kiiltelevää munaani ja sitten viattomasti silmiini.

Sitten hän taas upotti mahtavan melani pikkuiseen suuhunsa, ja tunsin kuinka hänen ohuet huulensa kostuttivat kaluni vartta, ja kuinka hänen kielensä lipoi terskani nuppia. Hänen pienet sormensa puristuivat tiukasti paksun kaluni varteen, samalla kun hän upotti melaani suuhunsa, yhä uudestaan ja uudestaan. Suchada antoi minulle suihinottoa mihin edes taivaan enkelit eivät pystyisi. Silmissäni kipunoi ja tunsin kuinka munastani lähti kuin pieniä sähköiskuja muualle ruumiseeni. Voihkin ja ääntelin pikkuisen Suchadan käsittelyssä, ja huomasin että Khun Mae päätti ettei jäisi osattomaksi. Niinpä hän nousi ylös ja laski ihanan lantionsa naamalleni. Naamani upposi hänen tuuheaan pilluunsa, mutta ensihajujen tulvahtaessa nenääni tuntui kuin olisin pyörtynyt. Hänen karvansa tunkivat kaikkialle: suuhuni ja silmiini, ja kutittivat naamaani. Khun Mae huomasi ahdinkoni ja alkoi heilutella pilluaan eestaas naamassani, niin että hänen häpykarvansa kutittivat naamaani entistä pahemmin.

-Khun Mae! lopeta!

Sanoin muka hädissäni. Pyristelyni vain yllytti häntä ja hän työnsi pillunsa naamalleni niin että minun oli vaikea saada henkeä. Ajattelin että minulla oli vain yksi keino päästä ulos täsä pinteestä. Niinpä työnsin kieleni ulos ja aloin lipsuttelemaan hänen kypsää pilluaan. Aaahh!! Se maistui suihkunraikkaalta, aivan toiselta kuin silloin saunassa. Siinä olin sitten kahden naisen “puristuksissa”, Suchada imi kaluani tyhjäksi, samalla kun nuolin Khun Maen tuheroa. Huoneen täytti voihkinnan, ähinän ja puhinan outo sekoitus, joka sai pääni sekaisin. Tunsin kuinka Suchadan märkä suu imi kaluani kuin tikkaria, ja maistoin kuinka Khun Maen vittu alkoi jo kostua. Kieleni seikkaili hänen tuuhean karvoituksensa labyrintissa, etsien piilotettua aarretta, hänen klittaansa.

Pian löysinkin Khun Maen kovettuneen naurunappulan ja aloitin kielelläni hurjan hyökkäyksen sitä vastaan. Pian Khun Mae alkoi vinkua ja inistä, pyörittäen lantiotaan villisti naamaani vasten. Hänen kiimamehunsa levisivät ympäri naamaani, samalla kun tartuin molemmilla käsilläni Khun Maen paksuihin pakaroihini. Otin niistä tiukasti kiinni ja vedin häntä lähemmäksi itseäni. Tunnen kuinka hänen pillunsa alkaa hennosti supistella, ja Khun Maen hengitys alkoi kiihtyä. Kiihdytin kieleni vauhtia hänen vitussaan, ja tunsin kuinka hänen kroppansa alkoi supistella. Käskin Suchadaa lopettamaan hoitonsa, ja kaadoin Khun Maen selälleen sängylle. Asetuin hänen päällensä ja käskin levittämään jalkoja. Khun Maen karvainen pillu paljastui minulle taas kaikessa komeudessaan. Hänen karvoituksensa oli levinnyt jo pitkälle hänen alapäähänsä, ja hieman pepun alueellekkin. Tartuin jo kivikovaan kyrpääni ja ohjasin sen häneen kutsuvaan pilluunsa.

Upposin helposti hänen liukkaaseen reikäänsä, ja upotin itseni ihan pohjaan asti. Khun Mae huokaisi syvään kun työnnyin häneen. Aloitin sitten rytmikkään pumppauksen, ja koska olin jo nuollut Khun Maen valmiiksi niin hän vaipui orgasmin kouriin, jo parin työnnön jälkeen. Hänen vittunsa supistui kaluni ympärille, mutta jaksoin jatkaa naintiani. Kouraisin Khun Maen heiluvat tissit käteeni, ja aloin puristella niitä niin että sattui. Suchada meni taakseni ja tunsin kuinka hänen pikkuruiset tisulinsa painuivat selkääni. Hän kurkisteli olkani yli kuinka nain hänen äitiään, ja tunsin kuinka hän laittoi kätensä olkapäilleni. Khun Mae makasi velttona kuin kala allani, ja tunsin kuinka lastini alkoi taas lähteä liikkeelle. Huiman kokemuksen turvin runttasin munani hänen kohdunsuulleen ja ammuin siemeneni sisään. Jossain mieleni perukoilla kiihotuin ajatuksesta että hän tulisi raskaaksi tämän seurauksena.

Raukeana irtauduin Khun Maesta ja spermani tulvahti ulos hänen vitustaan, paksut norot valuivat hänen reisiään pitkin. Asetuin selälleni sängylle, ja yritin tasata hengitystäni. Kissamaisen notkeasti Suchada hyppää jalkojeni väliin ja nappaa kurttuisen munani suuhunsa. Huudahdan nautinnosta sillä kullini on tosi herkkänä. Hänen suunsa tuntuu niin hyvältä että se melkein sattuu.

-Hei Suchada, pliis lopeta, mä oon tosi herkkänä.

Hieman vastahakoisesti hän lopetti ihanan hoitonsa. Hän vaikutti hieman tyytymättömältä, sillä häntä ei oltu tyydytetty, ja minä ja Khun Mae vain makasimme hengästyneenä.

-No jos sinua noin himottaa niin laita äitisi hommiin.

Heitin tuon laudahduksen siinä mielentilassa, että kun nyt olin nainut heitä kumpaakin olisi vain normaalia että hekin hoitelisivat toisiaan. Sanottuani nuo sanat he kummatkin kääntyivät katsomaan minua, epäuskoinen ja vaivaantunut ilme katsoillaan. Sitten älysin että ajatus heidän välisestä seksistään oli heille täysin mahdoton. Nousin polvilleni ja katsoin heitä ihmeissäni.

-Siis te ette ole koskaan harrastanut seksiä keskenänne?

Kysyin muka ihmeissäni. He vain käänsivät katseensa alas ja hiljenivät. Minä se sijaan innostuin ajatuksesta, että nythän minulla on täydellinen tilaisuus tutustuttaa heidät naistenvälisen seksin maailmaan. Hymyilin leveästi kun ohjastin Suchadan sängyn laidalle istumaan ja komensin häntä levittämään jalkojaan. Sitten kutsuin Khun Maen viereeni katsomaan. Vastahakoisesti he tottelivat minua ja asettuivat paikoilleen. Menin polvilleni Suchadan jalkojen väliin ja työsin pari sormea hänen sisäänsä. Lämmittelin hänen piirakkaansa ennenkuin laitoin kieleni töihin. Nuolin hänen nuorta, sileää pilluaan kuin pehmistä, Suchada vääntelehti ja kääntelehti kieleni tanssiessa hänen klitallaan. Huomasin että Khun Mae seurasi hyvinkin kiinnostuneena kuinka nuolin hänen tyttärensä pillua. Lipaisin vielä pari vetoa ennenkuin vetäydyin pois.

-Sinun vuorosi.

Sanoin Khun Maelle ja osoitin Suchadan turvonnutta pillua. Hän katsoi ensin minua ja sitten Suchadaa, ja taas minua ja sitten Suchadaa. Hitaasti hän laskeutui polvilleen tyttärensä eteen, samalla kun Suchada katsoi häntä epäuskoisesti. He vaihtoivat pari sanaa thaimaaksi, joten en ymmärtänyt mitä he sanoivat. Näin kuinka Suchada pyöritti päätään vastahakoisesti, ja alkoi sulkea jalkojaan. Siinä vaiheessa minä menin väliin. Asetuin sängylle Suchadan taakse ja otin hänen käsistään kiinni. Väänsin ne hänen selkänsä taakse ja pidin siellä. Samalla Khun Mae levitti väkisin hänen jalkansa ja laski päänsä Suchadan pillulle.

-Ei! ei! no! no!

Kuului Suchadan suusta kun hänen äitinsä aloitti lipomisensa. Minä pidin kiinni hänen käsistään niin että hän ei päässyt karkuun. Ensin hän huuti ja pyysi meitä lopettamaan, mutta Khun Mae vain jatkoi. Sain jonkinlaista kieroutunutta nautintoa siitä kun katselin kuinka äiti nuolee omaa tytärtään puoliväkisin. Tunsin kuinka munani alkoi kovettumaan katsellessani tätä kiellettyä näkyä. Pian Suchadan anelut muuttuivat tunnistamattomaksi huohotukseksi ja vikinäksi. Kohta uskalsin jo päästää irti hänen käsistään, jotka pian löysivät tiensä klitorikselle. Nousin ylös sängyltä ja siirryin heidän viereensä katselemaan näkyä. Khun Maen yönmusta tukka heilui kun hän ahnaasti söi tyttärensä pillua, jonka vienot kasvot olivat vääntyneet nautinnon täytteiseen irvistykseen. Jätin heidät kahdestaan makuuhuoneeseen ja toikkaroin vessaan.

Kolusin vessankaapin ja löysinkin etsimäni: pullollisen kosteusvoidetta. Otin sen mukaani ja suuntasin makkariin. Kun astuin sisään kohtasin uskomattoman näyn. Khun Mae ja Suchada nuolivat toisiaan ahnaassa 69-asennossa silmieni edessä. Khun Mae alla, Suchada päällä. Seurasin heidän menoaan vähän aikaa ovensuusta, kunnes ryntäsin sängylle ottamaan osani. Samalla ajattelin mitenkä olin onnistunut tutustuttamaan heidät toisiinsa näin seksin merkeissä. Heitin kosteusvoida pullon sängylle ja asetuin Suchadan taakse, niin että hänen peppunsa oli minua kohden, ja näin kuinka hänen äitinsä lipeksi hänen pientä pilluaan. Muitta mutkitta runttasin itseni Suchadan pilluun takaapäin, ja kuulin kuinka hänen suustaan kuului pieni vingahdus. Aloitin sitten säälimättömän nussimisen joka onnistuikin suhteellisen hyvin sillä hänen pillunsa oli niin hyvin voideltu. Jokaisella työnnöllä tunsin kuinka hänen kireä pillunsa ympäröi kovan munani, kuinka munani osui joka kerta hänen pillunpohjaansa, kuinka pallini iskeytyivät hänen peppuaan vasten.

Khun Mae nuoli samalla Suchadan pientä pimpsaa ja munaani, joka tuntui uskomattoman hyvältä. Kohta huomasin kuinka Suchadan pillu alkoi supistelemaan, ja kuinka hänen koko kroppansa tärisi. Minun ja Khun Maen yhteispeli antoi hänelle ihanaa orgasmia joka tärisytti hänen pientä ruumistaan. Jatkoin hänen nussimistaan koko ajan, en halunnut antaa hänelle lepotaukoa. Katselin kuinka munani upposi yhä uudestaan hänen piukkaan vittuunsa, ja kuinka se tuli sieltä kiiltävän märkänä ulos. Sitten muistin minkä takia olin käynyt vessassa ja vedin itseni ulos. Tytöt irrottautuivat 69-asennostaan mutta käskin Suchadaa jäämään kontilleen.

Asetuin hänen taakseen ja levitin vahvoilla käsilläni hänen pikkuisia pakaroitaan, niitten välistä paljastui yksi maailman kauneimmista näyistä mitä olin ikinä nähnyt. Pieni punainen pimpsa, joka kiilteli hänen kiimanesteistään ja suorastaan kutsui miestä sisäänsä. Ja sen yläpuolella pikkuinen ryppyreikä, joka vaikutti niin puhtoiselta ja ihanalta. Levitin hänen pyllyposkiaan vielä vähäsen, ja työsin naamani niitten väliin. Ensin aloin hitaasti lipsutella hänen ihanaa pilluaan, maistoin kuinka hänen kiimanesteensä alkoivat virrata kun tyydytin häntä kielelläni. Sitten hitaasti liu’utin kieltäni välilihaa pitkin ylöspäin, kunnes pääsin hänen anukselleen. Kuulin kuinka Suchada huokasi yllättyneesti mutta ei estellyt sen kummemmin. Pyöritin kieltäni hänen pikkuisella reiälleen ennenkuin työnsin kieleni sisään. Tunsin kuinka hänen aukkonsa supisteli villisti työntäessä kieltäni sisään. Hetken nuoltuani ajattelin että nyt on aika. Nousin ylös ja nappasin voidepullon sängyltä, sivelin sitä ensin melaani ja sitten oikean käden keskisormeeni. Sitten menin taas Suchadan taakse levittäen hänen pakaransa. Sivusilmällä huomasin kuinka Khun Mae alkoi taas hieroa itseään koko ajan kasvavan voihkinan säestämänä.

-Suchada, nyt mennään eikä meinata.

Sanoin innoissani, mutta hän ei tainnut ymmärtää mitä tarkoitin. Ilman lupaa aloin työntämään keskisormeani hänen peppuunsa. Yllätyshyökkäyksen suoma etu antoi sormeni upota pari senttiä ennenkuin hänen sulkijalihaksensa aktivoitui. Sormeni jäi loukkuun hänen takapuoleensa, ja kuulin kuinka hänen suustaan kuului aivan spontaani kirkaisu. Silitin hänen hiuksiaan hellästi.

-Rentoudu nyt vaan, rentoudu vaan. Ihan rauhassa vaan Suchada.
-Ota se pois, please!

Suchada aneli värisevällä äänellä. Vedin sormeni pois hänen takamuksestaan ja hän rauhoittui silmin nähden. Laskin hänet mahalleen sängyllä ja menin viereen. Silittelin hänen korpinmustia hiuksiaan ja puhuin hellästi.

-Rakas, mä en pakota sinua mihinkään. Jos sä et halua peppuseksiä niin se on okei.

Suchada katsoi kasvojani itämaisilla silmillään, tuijotin häntä himokkaasti takaisin, ja näin kuinka hän pohti antaisiko minun tunkeutua peppuunsa. Aikansa mietittyään hän nyökkäsi varovasti. Hymyilin leveästi kun kuvittelin että kohta saisin tunkeutua tuohon ihanaa koloon , joka niin kutsuvasti jo iski minulle silmää. Ajattelin että penetraatio olisi helpompi jos Suchada olisi selälleen, joten kasasin hänen mahan alleen pari tyynyä, jotta hänen ihanan pikkuinen peppunsa nousisi houkuttelevasti ylemmäs. Kun olin sitten saanut hänet haluttuun asentoon, asetuin hänen taakseen valmistuen edessä olevaan seikkailuun.

Vetäisin kivikovaa munaani vielä pari kertaa, varmistaen että voide on tasaisesti varressa. Ajattelin ensin tehdä tilaa joten työnsin kokeneen etusormeni tyttöni peppuun. Suchada inahti hiljaa kun työnsin sormeani yhä syvemmälle. Hänen suolensa puristui tiukasti sormeni ympärille, ja ajattelinkin että mahtaako munani upota tuonne. Liikuttelin sormeani eestaas ja käskin Suchadaa rentoutumaan. Parin minuutin päästä otin sormen ulos, se haiskahti ulosteelta mutta se kai oli ihan normaalia 🙂 Nyt olin valmis, otin tukevan otteen munastani ja asettelin sitä Suchadan ryppyreiälle. Ja muitta mutkitta aloin tunkeutumaan hänen tiukkaan anaaliinsa. Helpommin sanottu kun tehty, sillä hetkellä nimittäin tuntui että kamelin olisi helpompi mennä neulansilmästä kuin minun munani Suchadan peppuun.

Aikani ähistyäni nappasin voidepullon sängyltä ja rasvasin Suchadan pepun uudestaan, levitin sormillani voidetta tarkasti hänen rei’älleen. Nyt olin valmis uuteen yritykseen, munani oli jo teräksenkova odotuksesta. Asetuin uudestaan asemiin ja tunkeuduin ihanan tyttöni peppuun. Tällä kertaa se ei tuntunut niin mahdottomalta, tunsin kuinka milli milliltä upposin syvemmälle, kuulin kuinka milli milliltä Suchada alkoi voihkia aina vaan lujempaa. Yhtäkkiä tunsin kuinka humpsahdin syvemmälle, kun terskani pää upposi sisään. Ihanan silkkinen tunneli puristi ja ympäröi munaani ja olin kuin taivaassa. Katselin tarkemmin edessä avautuvaa näkyä ja olin pyörtyä: Paksu munani oli melkein kokonaan kadonnut Suchadan aivan liian pieneen takapuoleen.

Kuulin kuinka hänen suustaan kuului jatkuva “uuh, aaah” valitus ja pieni nyyhkintä. Pysyin vain paikoillani hänen pepussaan, en uskaltanu liikkua sillä olisin tullut sillä hetkellä, hikipisarat virtasivat otsaani pitkin kun vetäisin pari vetoa hänen sisällään. PAM! sillä hetkellä munani alkoi täristä ja nykiä, tunsin kuinka lastini kiiti valtavaa vauhtia kasseistani ja räjähti Suchadan sisään. Munassani alkoi tuntua oudon kostea tunne, ja ammuin varmaan puolen tusinaa paukkua hänen anaaliinsa ennen kuin vedin löysän munani hänestä ulos, lysähtäen sängylle väsyneenä mutta onnellisena. Samalla huomasin että Khun Mae oli hakenut kylpyhuoneesta pyyhkeen ja alkoi puhdistaa sillä likaista ja voipunutta munaani, hymyilin sillä tiesin sen tarkoittavan vain yhtä asiaa… 😉

9 kommenttia viestissä: “Uusi perhe Thaimaasta”

 1. VJAV says:

  No oli kyllä kiva tää pidennetty versio kun aikasemmi oon kattonu lyhemmän version Xxonkforiasta vanhemman version.

 2. thai says:

  No nyt pakko sanoo että Khun=rouvantapaista ja Mae=äiti (lausutaan mää), itsekkin thai…

 3. normaalia says:

  15v omistin 18cm kalun, ei ole siitä kasvanut. En hirveästi pitänyt tarinasta

 4. kahjo says:

  teksti sinänsä melko virheetöntä, mutta tarvitsisi kyllä paljon enemmän työtä realistisuuden osalta. Ei oiken tälläinen epärealistinen tapahtumasarja.

 5. Fapper says:

  Täällä tuntuu porukka olevan heti kurkussa, kun joku laittaa saman tarinan monelle sivustolle, sehän on vain hyvä, nyt kun itsetyydytys.org ei ole enää toiminnassa, nyyh.
  Tarina on eittämättä tyylikäs ja on ihana lukea lähes täydellistä suomea, liiat kirjoitusvirheet rasittavat.
  Mutta päähenkilön ikä on vähän on ongelmallinen, tässä olisin halunnut realismia: jätkä käyttäätyi kuin kolmekymppinen ja siitin oli…
  Itse olen 15 ja penis siinä 13 senttimetrumia. (mutta kasvaa, perkunas!)

  Tulin, ja jätin vielä seuraavallekin kerralle luettavaa,

 6. Qapla says:

  Hei kaikki!

  Kyllä tämä on vanha oma novellini. Olen sitä aikojen saatossa useaan paikkaan levitellyt, muun muassa suomi24:seen, josta sen “pelastin” ja lähetin tänne =)

  Pituudesta sanon sen verran, että tässä on yhdistetty kolme eri tarinaa: uusi perhe Thaimaasta 1, 2 ja 3.

  Ylläpitäjiltä kysyisin, että mitä virkaa on niin sanotulla kommenttilaatikossa novellejen lähettäessä, jos kommentit eivät tule näkyviin tarinan mukana?

 7. Pekka says:

  En tiedä onko tämä alkuperäisen kirjoittajan tarina, mutta pikaisen Googletuksen perusteella löytyy myös Xxonkforiasta samalla nimellä julkaistuna.

 8. fr11kk1 says:

  Harvinaista, mutta tämä tarina on jo liiankin pitkä. En tiedä onko plagioitu vai Qaplan oma, mutta olisin kaivannut pieniä muutoksia. Ensinnäkin isä oli voinut pitempäänkin naida myös uutta tytärtään ja toiseksi kertoja-jätkä olisi voinut olla vähän vanhempi, 16-vuotias selittämässä 15-v:n teiniydestä ja niin kovin isomunaisena ei oikein istu muuhun tarinaan. Jos jätkä olisi vaikka jo 18-v, niin homma kuulostaisi paremmalta. Mutta alistus on tässä tarinassa hoidettu hienosti.

 9. keksi omia tarinoita says:

  Kopioitu netistä, wanha tarina.

  Lopeta plagioiminen ja keksi omias tai lopeta kokonaan.

Kommentoi

top