search
top

Työkavereiden kesken

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (17 votes, average: 3.71 out of 5)
Loading...

Aika ajoin tulee mieleen muutaman vuoden takainen viikonloppu, päivällä pidennetty semmoinen. Minulla on vanhempien peruja kesämökki Pirkanmaalla, vilkkaalla laivaliikenteellä elävöitetty ja vuosikymmeniä sitten uittoliikenteen suurväylänä olleen vesistön ison järven rannalla. Sattuneesta syystä olen yksineläjä, ja sen tähden olen ajastani suuren osan mökilläni yksin. En sentään mikään erakkotyyppi ole, vaan aika ajoin käy minulla kutsuttuja ja ei kutsuttuja vieraita viihdyttämässä oloani. Monet mukavat saunaillat olen saanut kokea ystäväporukoiden kanssa. Unohtamatta sukulaisten vierailuja.

Päätin kerran kutsua pari naispuolista työkaveria tälle pidennetylle viikonlopulle hiukan saunomaan ja turisemaan. Olisinhan vaihtoehtoisesti voinut kutsua miespuolisiakin kavereita, mutta tiesin sen näin kesäaikaan vaikeaksi. Mukana rasitteena heillä olisi ollut vaimot ja lapset, koirat ja kissat. Se on niin, että nainen tai vaimo voi lähteä, mutta jos mies lähtee niin siitä seuraa vähintäänkin riita. Kesäloma-aikana mies on sidottu perheeseen. Vuosien kokemuksen ja tuttavuuden perusteella tunsin nämä kaksi naista ja pidin heitä mukavina kumppaneina työpaikalla. He olivat sanavalmiita ja huumoria ymmärtäviä nippa nappa kolmevitosia. Toinen heistä oli naimisissa ja lapsiakin oli pari, mutta niin vaan lähti naisen päättävyydellä reissuun. Otti auton ja tuli. Toinen naisista oli säilynyt ns. “vapaana riistana”. Hän oli lähtenyt kesänviettopaikastaan hyvissä ajoin polkupyöräillen tulemaan ja samalla tutustuen parin päivän ajan Pirkanmaahan. Hän oli urheilullinen ja jäntevä terveyden perikuva. Perjantai-iltapäivän aikana he omilta tahoiltaan ilmestyivät mökilleni.

Istuimme terassilla ja nautimme laimeita juomia jota olin sekoittanut tervetuliaisiksi. Saattoi olla aavistuksen petollistakin, mutta pari lasillista sieti ottaa ajatuksen yhtään sekoamatta. Siirryimme rannan suurelle kivelle ja katselimme järvelle ihallen kaukana näkyvää sisävesilaivan menoa. Olin pistänyt saunan lämpiämään ja tehnyt amatöörimäiset vihdat, mutta tuuheat ja hyvän tuoksuiset. Odotellessa saunan valmistumista kylpykuntoon, kertoilin tämän mökkirannan historiaa sekä lapsena serkkujen kanssa koetuista seikkailuista ja uimatouhuista.
Tarinointia jatkettiin taas terassilla ja samalla napostelimme jotain pientä ja kevyttä, salaattia ja muuta. Valkoviinitilkatkin otettiin. Molemmat daamit olivat kevyen kesäisesti pukeutuneet. Pyöräillen tullut hihattomassa t-paidassa jossa avarat hiha-aukot. Sieltä vilahteli mukavasti värähtelevää rintaa käsivarren tehdessä laajoja ja selittäviä liikkeitä. Kaula-aukko oli rohkeahko ja antoi vapaan näkymän rintavakoon. Mietin, että mahtoi olla hieno maisema, kun pyöräilessä on kumartuneena eteen ohjaustangolle. Lisäksi asuna oli lyhyt ja helmakas hamonen joka varmaan oli pyöräilyyn sopiva. Alta vilkkui kireät shortsimaiset housut. Toinen vieraani, tämä rouva, oli lyhyessä kesämekossa, kukallisessa leningissä, rohkea-aukkoisessa hänkin. Vilpoisen tuntuinen kevyt mekko.

Sauna oli valmiina ja odotti kylpijöitä. Patistelin naiset saunaan ja kävin näyttämässä paikat, annoin vihdat ja käskin piiskata kovaa. Palasin mökkiin ja tauhuilin niitä näitä, järjestelin tavaroita ja katoin pöydän saunakahveja varten. Silmä veti aika-ajoin ikkunaan ja vilkuilu saunalle oli ahkeraa. Oli semmoinen erikoinen olo, vieraana kaksi hyvännäköistä naista ja minä yksin heidän kanssaan. Nivusissa tuntui pieni mukava syke, aivan kuin nuorena kloppina uimarannalla tyttöjä tiirailessa. Menin ulos ja kuljeksin rannan lämpimällä hiekalla ja istahdin nikkaroimalleni penkille suuren kiven kupeelle. Puristelin sepalustani ja tunsin puolikovan patukan. Kovuus johtui näistä heiloista ja heidän läheisyydestään täällä minun kanssani. Kummastelin asiaa, sillä en töissä ollut kovinkaan paljoa ajatuksiani rasittanut näitä naisia ajatellen, saati heistä uneksien. Kanssakäyminen oli ollut aivan normaalia joskin tuttavallista. Nyt pyöri ajatukset heissä, etenkin pyöräilijättäressä.

Kuulin saunan oven käyvän ja höyryten ja puhallellen tulivat molemmat naiset ulos. Olin kiven takana n. kymmenen metrin päässä. Naiset istuivat kuistin tuolehin ja ottivat pullon varaamiani virvokkeita. Pyyhkeet heillä oli, mutta rennosti vaan heitettynä jotenkuten suojaksi, eli ei mitenkään. He istuivat jutellen huomaamatta minua, kun visusti yritinkin pysyä piilossa. Mielenkiinnolla totesin kummallakin olevan hyvät rinnat, jotenkin kypsät ja olivathan naiset iältäänkin kypsiä. Ilmitulemisen pelosta huolimatta yritin tiirailla minkälaiset heidän herkkupaikkansa olivat. Heidän siinä istuessa en niitä paikkoja oikein päässyt näkemään. Tovi vielä, ja he nousivat mennäkseen uudelleen saunaan. Hetken vielä seisoivat täysin alastomina kuistilla ja katselivat järvelle osoittaen jotain. Pyyhkeet oli jätetty tuoleilla ja nyt näin mitä halusin. Molemmilla oli karvoitusta. Autolla tulleella hiukan vaaleampi ja toisella, pyöräilijällä lähes musta ja runsas. Sen näki, että niitä oli trimmattu ja mitään pursuavia tukkoja ne eivät olleet. Siistit kolmiot. Mutta miten oli toisen niin tumma ja tiiviin näköinen? Kaluni koveni taas asteen verran. Jos se olisi ollut vapaana, niin mukava heijari olisi heilahdellut. Piti työntää käsi vyötäröstä sisään ja puristella. Silmissä äskeinen näkymä kuistilta poistuin sisälle mökkiin.

Istuin sisällä ja katselin telkkaria kun ulkoa kuului ääntä ja samassa olivat naiset sisällä. Tulivat uimapukuja kasseista hakemaan. Minä kerroin, ettei meillä täällä päin ollut tapana sellaisia käyttää uimaan mennessä. Siihen tytöt, että ok. ja lähtivät uimaan, toinen huikkasi mennessä, että saa katsoa. Tottakai minä ikkunasta katsoin, en kehdannut ulkoterassille mennä vahtimaan, vaan sievästi verhojen suojasta kurkin. Teki mieli vedellä ns. kuivat, mutta annoin olla ja ajattelin tulevaa, makkaranuotiota, seurustelua, viinin lipittelyä ja niitä seuraavia hetkiä. Saihan sitä sitten runkattua jos ei suunnitelmat onnistuneet.

Nymfit astuivat sisään kiitellen hyvästä saunasta ja järven lämpimästä vedestä. Pyyhkeet ympärillään he istuivat pöydän ääreen ja nautimme saunakahvit. Viiniä maistelimme juttellesamme ja pientä juoruiluakin harrastimme. Jutustelu lipsahti kaksimielisyyksiin ja meitä nauratti juttumme kovasti. Naiset menivät takahuoneeseen vaihtamaan vaatetta päälleen. Olin valmistanut heille sinne makuupaikat ja itse olin ajatellut nukkuvani saunakamarissa. Vieraani tulivat kammiostaan ja olivat pukeutuneet keveisiin ja löysiin paitoihin, helmat ulottuen johonkin puolireiteen. Taustalla soi hiljaa musiikki kun nautimme kevyistä juomista ja puhumista meillä riitti. Jutustelu oli lennokasta ja kaksimielistä joka sai ajatukseni pyörimään sen yhden asian ympärillä. Minulla oli kulli pystyssä lähes koko illan ja sain salaa sitä asetella noustessa ylös jotain toimittamaan. Kyllä naiset sen huomasivat. Ilta eteni ja hämärä syveni, pimeää ei tullut. Olihan kesä. Jossain vaiheessa autorouva sanoi menevänsä nukkumaan, toivotti hyvät yöt ja sanoi olevansa säädyllinen, sillä ei halunnut murtaa aviomiehensä luottamusta. Kunnioitettavaa.

Jäin pyöräilijänaisen kanssa kahden. Menimme ulos rantahiekalle ja kävelimme kauemmaksi kivikkoiselle osaa rantaa. Tyttö horjahti ja nojautui minuun. Otin hänet lähelleni ja hetken kuluttua olimme kiinni toisissamme. Suutelimme ja hyvälimme. Puristin naista itseäni vasten lujasti. Irrottauduimme ja istahdimme päivän lämmittämälle kivelle. Vesi huljui parin metrin päässä jaloista. Suutelimme taas ja hyvälimme, minulla kasvot hautautuneina jo kuivuneisiin ja hyvälle tuoksuviin hiuksiin. Tunsin miten hän hiveli rintaani, vatsaani ja farkkujen päältä etumustani. Hän veti vetoketjun alas ja niin oli koko varustukseni esillä sykkien kuumuutta ja himoa. Keskityin ja ponnistelin vastaan, ettei mitään purkausta tapahtuisi. Se olisi ollut nolo tilanne. Lämmin käsi puristi kullia ja liikkui edestakaisin. Välillä tunsin hellän puristelun kiveksissä ja sormen hakeutuvan arasti aina peräaukkoon asti, mutta ei tunkeutunut sisään. Siitä olisinkin ollut kovin hämmentynyt. Annoin käsieni seikkailla seuralaiseni vartalolla, tunkeuduin paidan alle ja totesin, että ainoa vaatekappale oli se paita. Rinnat olivat kuumat, nännit kovat ja terhakat. Hieroin niitä ja tyttö huokaili viedessäni kättä alemmas pallealle ja vatsalle, aina sinne uteliaisuuttani askartaneelle mustalle kolmiolle. Hämmästellen huomasin, että tämä musta kolmio oli todella lyhyttä karvaa. Olisiko ollut alle sentin mittaista, mutta olipa tuuheata. Tunnustelin alhaalta ja myös välilihan seutuvilta. Siellä oli puhdasta ja ajeltua, pehmeää ja lämmintä kiihottavaa aluetta. Häpyhuulten välistä pilkisti pienen kielen kaltainen uloke. Mitään emme puhuneet ja olimme lievästi hengästyneitä.
Saunakamari odotti. Menimme sinne ja vaatteemme putosivat pois päältämme. Sänky otti meidät vastaan ja teimme mitä luonto käski. Ei tullut mieleen, että tässä työkaverit rakastelevat keskenään. Mielessä ei käynyt, että voimmeko katsoa toisiamme silmiin sitten taas työpaikalla. Olimme kuin yhtä eläintä ja totesin kumppanini olevan taituri huulien ja suun käytössä, niin koko vartalon kuin kullinkin hoidossa. Uskon terskan päästä tirahdelleen tipan jos toisenkin, niin hirvittävä pakotus siinä oli. Siinä kävi sitten niin, että tavallisessa lähetyssaarnaaja-asennossa se tapahtui. Purkaus kuin tsunami. Vedin ulos ja naiseni sai jumalattoman suihkun ja iskun spermaa leualleen, rinnoilleen ja vatsalle. Spermaa valui kylkiä myöden alas ja tämä ihanainen levitti sitä tasaisesti vartalolleen. Hän kertoi sen tekevän hyvää iholle. Ja miksi ei tekisi.

Lepäilimme kuiskutellen ja hyväillen kevein liikkein toistemme vartaloita. Pieniä suudelmia antaen ja toisiamme maistellen heräsimme taas hengästyttävään kiihkoon. Olin toimintakunnossa ja hän, naiseni, ihanan kostea ja halukas. Ympärillämme leijui edellisen koitoksen syntinen tuoksu. Naiseni sanoi, etten tarvitsisi olla huolissani, sillä hän on varautunut ehkäisyyn. Rakastelimme taas, nyt rauhallisemmin. Nainen hyväili ja käytti taiturimaista suutaan, sormia ja koko vartaloaan täydelliseen hyväilyyn. Sormet tutkivat joka kohdan minussa, aivan sinne perimmäiseen aukkoon asti, mutta ei nytkään tunkeutunut sisään. Hänen mielenkiintonsa kiveksiäni kohtaan oli suuri. Ne saivat erikoiskohtelua ja hyväilyjä. Välillä oli toinen kives hänen kielellään ja sitten vuorostaan toinen. Se oli kuin taivasta kaikki.

Tuli varhainen aamu ja niin katosi paitaressu saunakamarista. Aamiaisella tämä toinen nainen hymyili ja sanoi nukkuneensa hyvin. Vietimme hyvän ja hienon, lämpimän viikonlopun. Päivät kuljimme auringossa ja me kaksi yöt saunakamarissa. Paitaressu aina aamuun asti.

Yksi kommentti viestissä: “Työkavereiden kesken”

  1. hmph says:

    EI SEKSIÄ?!

Kommentoi

top