search
top

Serkun rippijuhlat

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (69 votes, average: 3.25 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Taas yksi vanhoista tarinoistani.

Kun kuulin että lähtisimme sukulaisten mökille serkkutyttöni Terhin rippijuhliin, niin en todellakaan haljennut riemusta. Joutuisin taas jonnekkin Jumalan selän taakse tylsiin kekkereihin. Automatkakin oli yhtä ********ä sillä oli hyvin kuuma päivä. Onneksi kyydissä oli sentään nuori tätini Leena, jolla oli enää shortsit ja t-paita päällä, koska autossa oli niin kuuma. Housuissani alkoi olla jo tukalaa kun tiirailin hänen isoja tissejään, mutta selvisin siitä kunnialla kun automme kaarsi mökin pihaan.

Vuorossa oli sitten pakollista päivittelyä tyyliin “ei olla nähty aikoihin” jne jne. Ajattelin kuolla tylsyyteen kunnes itse päivänsankaritar tepsutteli pihalle. En ollut nähnyt serkkuani pitkään aikaan ja WAU! Hän näytti todella kuumalta. Hoikka 15-vuotias neitokainen oli verhoutunut mustaan tiukkaan jakkuun, jonka alta hänen pienet mutta terhakat rintansa erottuivat selvinä kumpuina. Päällään Terhillä oli tiukkaakin tiukempi musta hame, jonka väleistä vilahtelivat hoikat ja maidonvalkeat sääret. Hameen kangas pingottui tiukasti hänen pientä mutta pippurista peppuaan vasten, ja näin kuinka hänen pakaransa värähtelivät kun hän tepsutteli korkokengillään. Hiukset hän oli värjännyt tummanpunaisiksi, ja laittanut ne siistille ponnarille.

Munani reagoi välittömästi tähän jumalaiseen näkyyn, ja olisin halunnut repiä hänet alastomaksi ja raiskata siihen paikkaan. Vaivoin säilytin itsehillintäni ja vetäydyin hieman sivummalle tiirailemaaan Terhiä. Ah hän näytti ihanalta noissa tamineissaan. Tiesin että omaa serkkua ei saisi himota, mutta minäkin olen vain ihminen. “Huomaamattomasti” seurasin Terhiä paikasta toiseen ja söin häntä silmilläni. Kun sitten oli vaihdettu kuulumiset ja juotu kahvit, niin vieraat menivät kuka minnekkin mökin alueelle juttelemaan ja seurustelemaan, sillä oli lämmin kesäilta.

Juttelin niitä näitä muitten sukulaisten kanssa, mutta vilkuilin Terhiä koko ajan syrjäsilmällä. Kohta huomasinkin että hän lähti rantasaunalle päin polkua alaspäin. Rantasauna sijaitsi melko kaukana mökistä ja välissä oli vielä pikku koivumetsikkö. Huomaamattomasti livahdin polulle Terhin perässä. Pysyttelin matkan päässä hänestä, ja näin kuinka Terhi meni rantasaunaan sisälle, menin perässä. Kun astuin sisään Terhi säikähti, mutta sitten huomasi kuka olin.

-Ai hei, sähän se olitkin.

Terhi käänsi selkänsä ja alkoi penkoa saunan eteisessä olevan laatikon sisältöä. Katseeni siirtyi samassa hänen tiukkaan peppuunsa, näin kuinka se kiristyi kangasta vasten Terhin kumartuessa, näin kuinka hameen sauma painui hänen pyllyvakoonsa, ja erotti hänen takapuolensa kahdeksi yhtä himoittavaksi kannikaksi… Munani muuttui kivikovaksi kun tuijotin tätä kiimaista näkyä. Halusin niin tuota tyttöä, hänen peppuaan ja pilluaan. Se että hän oli serkkuni teki siitä kiellettyä, vielä kiihottavampaa. Päässäni pyörivät kaikenlaiset ajatukset, toisaalta halusin niin maan vietävästi vaikka raiskata Terhin siihen paikkaan. Toisaalta hän oli serkkuni ja vielä niin nuori ja viaton. Kun vielä tuijotin edessäni heiluvaa pikkupyllyä, en millään voinut pidätellä itseäni…

Kun vielä tuijotin edessäni heiluvaa pikkupyllyä, en millään voinut pidätellä itseäni. Tartuin tiukasti kaksin käsin Terhin peppuun. Ah kuinka kova, ja samalla pehmeä se olikaan! Puristelin väkivaltaisesti serkkuni pientä persettä hameen lävitse. Terhi ei hetkeen tajunnut mitä tapahtui. Seisoi vain siinä kun leivoin hänen persettään.

-M-mitä s-sä oikein teet?

Sai Terhi viimein kakisteltua suustaan. Käheällä äänellä kuiskasin hänen korvaansa.

-Nyt serkkuseni ottaa tuon hameen pois, tai itkee ja ottaa sen pois.

Terhi oli varmaan jonkinlaisessa shokissa sillä hän vain tuijotti minua, sitten hän ymmärsi puheeni ja yritti rimpuilla irti. Kiersin käteni hänen ympärilleen ja työnsin hänet seinää vasten. Kivikova munani painui hänen pyllyään vasten, jestas että se tuntui hyvältä! Hieroin munaani hänen persettään vasten ja työnsin häntä samalla seinää vasten. Terhi yritti luikerrella irti mutta painoin hänet kovemmin seinään. Pidin häntä toisella kädelläni kiinni, kun toisella kädellä aloin liu’uttaa hänen hamettaan alaspäin. Kohta Terhin hame oli lattialla mytyssä ja näin hänen ihanat mustat pikkarinsa.

-Päästä mut irti senkin pervo! Mä kerron kaikille!

Terhi huusi silmät kiiluen, käänsin hänet ympäri ja otin tiukan otteen hänen leuastaan, niin että hänen huulensa menivät törrölle.

-Jos minä olisin sinä, pitäisin vähän pienempää suuta.

Nähtyään ilmeeni Terhi hiljeni heti, mutta yritti vieläkin pyristellä irti otteestani. Silitin häntä hellästi poskelle ja sanoin:

-Serkku hyvä älä pyristele, rentoudu. Ei tämä satu, nauti vain…

Terhi rauhoittui hieman, ja hellensin otettani vähän. Silittelin lisää, ja suikkasin hellän suukon serkkuni suulle. Terhi ei näyttänyt enää vihaiselta, vaan aika lauhkealta. Hitaasti liu’utin kättäni alaspäin serkkuni haaroja kohti. Kun käteni tavoitti Terhin häpykummun hän huokasi hiljaa. Työnsin käteni hänen pikkuhousuistaan sisään, Terhi värähti selvästi. Tunsin että hän oli melkein karvaton, vain pari haituvaa kutitti kättäni.

-Miten on pikku serkkuseni? haluaisitko että “opettaisin” sinua vähän?

Terhi hymähti vaisusti, ja tulkitsin sen myöntymykseksi. Päästin hänet irti otteestani, ja astuin hieman taaksepäin. Katsoin serkkuani päästä varpaisiin, ai että hän oli tiukka paketti. Käskin häntä ottamaan yläruumiinsa paljaaksi. Terhi hölmistyi ensin, mutta alkoi sitten avaamaan jakkunsa nappeja. Kiersin hänen taakseen ja aloin taas hieroa hänen pientä takapuoltaan. Hivutin samalla Terhin pikkareita sen verran että pääsin pakaroihin kiinni. Puristelin kovakouraisesti hänen pyllyposkiaan ja liu’utin sormeani hänen vakoaan pitkin. Kohta Terhillä oli enää rintsikat päällään. Irrotin hakaset, ja heitin liivit lattialle, käänsin Terhin itseeni päin. Hänen ihanat tissinsä olivat noin appelsiinin kokoiset, pienet ruskeat nännit nöpöttivät terhakkaina. Tartuin tiukasti niihin kiinni, ja aloin leipomaan niitä ahkerasti. Samalla repäisin pikkuhousut serkkuni jalasta. Huomasin että Terhi oli ilkialastomana edessäni, ja itse olin aivan täysissä pukeissa. Salamannopeasti heitin vaatteet päältäni, munani seisoi kuin rautakanki ja huomasin miten Terhi tuijotti sitä peloissaan. Vetäisin munaani pari kertaa ennenkuin työnsin Terhin lattialle. Terhin silkinpehmeä iho tuntui ihanalta minua vasten, kourin häntä jokapaikasta kun makasin puolittain hänen päällään.

-Nyt saatkin serkku kunnon munaa, toivottavasti ei ole eka kerta!

Väkivaltaisesti avasin serkkuni jalat, ja haarojen välistä paljastuikin melkein karvaton pikkupimpsa. Enempää hempeilemättä asetin munani Terhin häpyhuulille, ja aloin työntämään sitä sisään. Miten kireä ***** voikaan olla! Tuntui kuin esinahkani olisi kuoriutunut pois kun työnsin munaani Terhin hyyvin tiukkaan teinipilluun. Terhi alkoi jo voihkia.

-Pliis ota se pois! sattuu! sattuu!!

Mutta työnsin melaani sisään vastusteluista huolimatta. Terhin ***** oli niin tiukka ja samalla pehmeä, että tunsin kohta tulevani. Enkä ollut vielä edes puolivälissä! Kohta tunsinkin jotain kovempaa ja huomasin että Terhi oli vielä neitsyt. Hän puri hammasta ettei huutaisi täyttä kurkkua, ja silmissä oli jo kyyneleitä.

-Eiköhän korkata tämäkin herkkupesä.

Sanoin ja runnoin munani pohjaan asti. Terhi kirkaisi niin että ikkunoitten lasit helisivät ja korvani melkein särkyivät. Pumppasin vielä pari kertaa ja kohta minulta tulikin. Ähkäisin kiimaisesti samalla kun ammuin koko lastini Terhin kuumaan pikkupilluun. Vetäisin munani ulos ja se olikin aivan veren ja sperman tahrima. Terhi jäi lattialle huohottamaan kun pyyhin munani seinällä roikkuviin pyyhkeisiin. Istuin saunan eteisessä olevalle penkillä ja nostin Terhin syliini.

-Sä olit ihana Terhi, mä haluan lisää sun pikkupillua.
-Onneks se olit sinä joka vei mun neitsyyden, opeta mua lisää.

Aloimme suudella himokkaasti, samalla kourin Terhiä kovakouraisesti jokapuolelta. Munani alkoi taas kovettua. Olimme niin uponneita puuhaamme ettemme huomanneet kun saunan ovi kävi. Sisään astui tätini Leena joka meidät nähtyään näytti enemmän kuin häkeltyneeltä.

-Mitä helvettiä täällä tapahtuu!

Hän sai hämäännykseltään huudettua. Minä ja Terhi vain jähmetyimme…

4 kommenttia viestissä: “Serkun rippijuhlat”

 1. Ihmettelevä mies says:

  Melkoisen omituista sekstailua. Koko ajan tuo mies kertoo kopeloineensa nuorta tyttöä kovakouraisesti. Tosiaankin omituista käytöstä herkkää nuorta neitsyttä kohtaan.

 2. myName says:

  oli kyllä hyvä ja kiihottava tarina. Olisiko jatkoa tiedossa?

 3. Qapla says:

  Hei,

  Minun on pakko antaa tunnustusta sille järjestelmällisyydellä, jolla olet tutkinut uusia julkaistuja novelleja, mutta toistan yhä: nämä kaikki ovat omiani, useaan paikkaan netissä levittämiäni tarinoita =)

 4. keksi omia tarinoita says:

  Kopioitu netistä, wanha tarina.

  Lopeta plagioiminen ja keksi omias tai lopeta kokonaan.

Kommentoi

top