search
top

Opiskelijaelämää

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (16 votes, average: 3.06 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Ensimmäinen kirjoittamani tarina koskaan. Palaute on enemmän kuin tervetullutta! Toivottavasti nautitte.

1.

Joskus parhaat asiat tapahtuvat vahingossa.

Oli kaunis heinäkuun ilta ja niin kesäinen ilma kuin Suomen suvelta vain saattoi toivoa. Aurinko paistoi valtoimenaan, eikä taivaalla näkynyt pilven pilveä. Ilmassa keinui kevyt, juuri sopivan viileä tuulenvire. Työpäiväni oli juuri loppunut ja availin polkupyöräni lukkoa. Olin kesätöissä pienessä kaupassa aivan keskustan liepeillä, eikä sieltä ollut kuin vajaan vartin pyöräilymatka opiskelija-asuntolaan, jossa asuin. Olin tottunut liikkumaan pyörällä paikasta toiseen, se oli paitsi kätevää myös sopi tiukkaan budjettiini.

Ulkona oli niin hieno ja lämmin ilma, että ihmiset olivat katsoneet parhaaksi vähentää vaatetustaan. Kaikki vastaantulevat naiset tuntuivat kulkevan joko rennoissa kesämekoissa tai lyhyeksi leikatuissa farkkusortseissa. Ballerinatossut, topit ja rintsikoiden olkaimet vain suhahtelivat ohitseni, kun poljin kotiin ja tuumin itsekseni, ettei ole parempaa aikaa kuin tämä. Ihanat kesätytöt!

Olin eronnut tyttöystävästäni muutama kuukausi takaperin, eikä minulla ollut mikään kiire rynnätä suin päin uuteen romanssiin. Tuntui muutenkin siltä, että kaipasin hieman omaa aikaa. Se teki viekoittelevasti pukeutuneiden tyttöjen katselemisesta vielä mukavampaa, sillä tiesin, etten olisi pettynyt, vaikka sillä rintamalla ei tapahtuisikaan mitään vielä hetkeen. Tuli mitä tuli, minulla oli kaikki hyvin. Ja joskus on hauskaa ihan vain haaveilla.

2.

Kurvasin pihaan, lukitsin pyöräni ja astuin sisään kerrostalon ulko-ovesta. Talo oli ikivanha ja ruma, mutta opiskelijoille tarkoitetut asunnot olivat halpoja ja siistejä. Olin asunut talon neljännessä ja ylimmässä kerroksessa vajaan vuoden ja viihtynyt oikein hyvin.

Olin juuri astumassa porraskäytävästä kerrokseeni, kun sieltä kuului ensin kova pamaus ja sitten vihainen naisääni, joka sanoi: “Perkele!” Huutaja oli tuore naapurini, joka oli muuttanut asuntoonsa kuun alussa. Hän oli varsin laiha ja pitkä, melkein minun pituinen, ja minä olin sentään 180:n sentin paremmalla puolella. Hänellä oli pitkät, ruskeat hiukset, jotka kihartuivat hienoisesti loppupäästä. Olimme kohdanneet muutaman kerran käytävässä ja tervehtineet, mutta siihen kommunikaatiomme oli jäänyt.

Nyt hän seisoi käytävässä pukeutuneena mustaan kauluspaitaan ja väljään, tummanvihreään hameeseen ja manaili asuntonsa ovelle. Kysyin varovaisesti, oliko kaikki hyvin. Hän yllättyi hetkeksi kuulessaan ääneni, mutta vastasi nopeasti jääneensä lukkojen taakse.

“Ajattelin vain käydä nopeasti kaupassa hakemassa jotain purtavaa ja heti, kun olin sulkenut oven, tajusin, että avaimet olivat jääneet sisälle,” naapurini selitti. “Helvetti sentään, kun välillä käyttäytyy huolimattomasti.”

“Aah, no niin käy jossain vaiheessa jokaiselle,” selitin sanoakseni jotain. “Kai olet antanut vara-avaimen jollekin, että pääset sisään takaisin?”

“No sehän tässä juuri harmittaa, kun en ole. Ehdin vasta äsken muuttaa tänne opiskelemaan, enkä tunne täältä vielä ketään. Joten vara-avaimetkin jäivät lukkojen taa. Enkä edes ottanut mukaan kännykkääni.”

Oli sunnuntai ja isännöitsijän toimisto oli kiinni, joten avaimia ei voinut hakea sieltäkään. Viimeisenä mahdollisuutena oli soittaa lukkosepälle ja maksua vastaan pyytää häntä avaamaan oven. Tarjosin puhelintani tähän tarkoitukseen ja naapurini otti sen kiitollisena vastaan. Sieltä ei kuitenkaan vastattu, ehkä kaikki taloyhtiön asukkaat olivat päättäneet kadottaa avaimensa samaan aikaan tai jotain. Mikä tahansa syy olikin, naapurini oli tukalassa tilanteessa

“Onneksi on sentään kiva ilma, niin voi vain istuskella ulkona odottamassa ja melkein nauttia siitä,” yritin lohduttaa. Nainen naurahti kuivasti, mutta pudisteli samalla päätään tilanteelleen. Sitten mieleeni juolahti ajatus. Emmin hetken, mutta lausuin sen lopulta ääneen: “Minun luokseni voi tietenkin tulla odottamaan hetkeksi, jos haluat. En ollut aikeissa tehdä juuri nyt mitään erityistä. Siis jos vain haluat.”

Naapurini mittaili minua hetken katseellaan, aivan kuin punniten, yritinkö olla vain ystävällinen vai oliko minulla jotain taka-ajatuksia. Sitten hänen huulensa kääntyivät hymyyn ja hän ojensi kätensä sanoen: “En tainnut esittäytytä. Nimeni on Veera ja otan tarjouksen mielellään vastauksen.”

Hymyilin hänelle takaisin ja virkoin: “Hauska tutustua, Veera. Minä olen Miika.”

3.

Seuraavat tunnit kuluivat leppoisasti ja melkein pelottavan nopeasti. Veera ei saanut vieläkään ratkaisua avainpulmaansa, mutta se ei tuntunut haittaavan häntä enää. Ryhdyimme pian spontaanisti tyhjentämään jääkaappini olutvarastoja ja tutustuimmekin pian melko hyvin toisiimme. Sain tietää, että Veera oli 25-vuotias, minua viisi vuotta vanhempi, ja että hän tulisi aloittamaan opettajan opinnot tulevana syksynä. Hänellä oli jo yksi tutkinto ammattikorkeakoulusta, mutta ala ei ollutkaan osoittautunut kiinnostavaksi. Pienestä ikäerosta huolimatta huomasimme olevamme kinnostunut monista samoista asioista ja tulimme hyvin juttuun.

Aurinko oli jo laskeutunut, mutta yhä edelleen makoilimme mukavalla, isolla parisängylläni ja keskustelimme kaikesta mahdollisesta. Veera alkoi näyttää todella hyvältä. Olin pitänyt häntä söpönä jo silloin, kun näin hänet ensimmäisen kerran, ja mitä kauemmin häntä katselin sitä söpömmältä hän näytti. Eikä vain söpöltä, vaan myös kauniilta. Häkellyttävän suloiselta.

Ennen kuin ehdin huomata mitään, olin täysin ihastunut Veera kujeilevaan, hymyilevään suuhun ja nauraviin silmiin.

Hän katsoi silmiin puhuessaan ja luulin huomanneeni, että hänkin piti näkemästään. Ainakin hän tuntui taas mittailevan minua katseellaan, eikä kyse ollut enää siitä, että hän halusi tietää, voiko minuun luottaa vai ei.

Veeran kauluspaita myötäili hänen ylävartaloaan sietämättömän viekoittelevasti. Rintojen kaaret piirtyivät esiin kahtena pienenä kumpuna ja paidan avonaisten ylänappien takaa vilahteli valloittava decolte. Väljä mekko ei paljastanut kuin vähän matkaa vaaleita sääriä, mutta jo siinä oli tarpeeksi katseltavaa. Huomasin, että Veera oli lakannut varpaankyntensä punaiseksi.

Olin kai liiaksi jämähtänyt tuijottamaan Veeran sulokasta vartaloa, koska yhtäkkiä hätkähdin siihen, että hän heilutteli kättään kasvojeni edessä ja sanoi nauraen: “Kiitos vain kohteliaisuudesta, Miika, mutta eiköhän kannata lopettaa ennen kuin alat toden teolla kuolaamaan.” Minua nolotti hieman, mutta onneksi Veera suhtautui asiaan huumorilla.

“Sori, oikeasti. Ei ollut tarkoitus,” sopertelin. “Näytät vain hyvältä, siinä kaikki.”

Veera hymyili vastaukseksi kiusoittelevan kujeilevaa hymyään, johon olin ehtinyt jo niin kovasti kiintyä ja tuuppasi minua leikkisästi olkapäähän. Sitten hän sanoi muka toruvasti vanhan naisen ääntä matkien: “Noh noh, nuori mies. Ensin kutsutte viattomia naishenkilöitä kotiinne ja sitten toljotatte heitä silmät päästänne. Saisitte hävetä!”

Purskahdimme molemmat nauramaan tilanteen koomisuudelle. Hykerrellessämme sängyllä kätemme koskettivat toisiaan vahingossa. Samassa katseemme nauliutuivat toisiinsa ja näin hänen silmissään palon, joka ei voinut olla vain oluen aiheuttamaa. Ilmassa oli sähköä, oli ollut jo pidemmän aikaa. Ymmärtämättä kunnolla itsekään mitä tein tartuin Veeran käteen ja puristin hellästi. Syntyi hiljaisuus, joka tuntui jatkuvan ikuisuuksia. Ehdin jo melkein luulla pilanneeni koko hauskan tapaamisemme, kun Veeran ihanan punaiset huulet kääntyivät jälleen hymyyn ja hän kehräsi: “Mutta nuori mies!”

4.

Nähtävästi en ollut ainoa, joka oli nauttinut yhteisestä illastamme. Pienestä aloitteestani sähköistynyt Veera heilautti itsensä lähemmäksi minua ja siirsi hitaasti käteni alaselälleen. Aloin silittää sitä hiljaa. Hänen selkänsä tuntui pehmeältä ja sileältä ohuen kauluspaidan läpi, enkä malttanut odottaa, että pääsisin koskettamaan hänen paljasta selkäänsä ilman häiritsevää kangasta välillämme.

Veera painautui kevyesti kehoani vastaan ja huulemme yhtyivät kuumaan suudelmaan. Hänen kielensä tunkeutui pian suuhuni ja alkoi leikkiä minun kieleni kanssa. Samalla Veera veti minua olkapäästä lähemmäs itseään. Himokkaat suudelmat yhdistettynä vartaloidemme läheisyyteen sai hetkessä kaluni ojentautumaan täyteen pituuteensa, sitä suorastaan särki ahtaiden farkkujeni sisällä. Jatkoimme suutelua keskeytyksettä ja huomasin kiihottuvani lisää Veeran tavasta näykkiä hellästi alahuultani. Minulla oli ollut jonkin verran kokemusta seksistä eri tyttöjen kanssa, mutta en ollut koskaan tavannut yhtä energistä ja varmaa rakastelijaa kuin tämä ihana nainen, jota pitelin sylissäni. Veera tuntui tietävän tarkaan mistä piti ja mitä halusi.

Päätin vastata tuleen tulella: käänsin Veeran selälleen ja hyökkäsin hänen paitansa nappien kimppuun. Mustan paidan alta paljastuivat syvänsinisten liivien verhoammat pienet rinnat. Katselin niitä huumantuneena ja yritin tallettaa hetken muistiini. Veera oli uskomattoman kaunis ja siro, enkä halunnut unohtaa pienintäkään yksityiskohtaa.

“Venaapas, kun mä autan,” hän sanoi ja kurottautui avaamaan rintsikoidensa hakaset. Turhaksi käynyt vaate lensi kaaressa lattialle. Aloin hyväillä Veeran rintoja, ne olivat pehmeät, mutta kiinteät, juuri käteensopivat nuoren naisen rinnat. Veeran suusta purkautui tyytyväisen oloinen ynähdys ja hän sulki silmänsä. Vein suuni hänen vasemmalle nännilleen, kiertelin nipukkaa kielelläni ja annoin sille välillä kunnon suukon. Touhuttuani hetken siirsin huomioni toisen nännin pariin ja aloin imeä sitä vaativasti. Veera haroi käsillään hiuksiani ja hengitti epäsäännöllisissä, nautinnon sallimissa puuskissa. Puristelin hänen rintojaan ja piirtelin kielelläni kuvioita hänen nänneillään. En malttanut millään lopettaa, mutta lopulta irtauduin Veeran kummuista tietäen, että luvassa oli vielä paljon muutakin.

Oli Veeran vuoro toimia. Nyt hän vuorostaan repi t-paitani pois päältäni ja hyppäsi istumaan hajareisin päälleni. Hän keinutti itseään minua vasten, jolloin tunsin hänen jalkojensa välistä säteilevän lämmön. Olin tulla hulluksi himosta, kun Veera siirtyi hieromaan itseään vasten paljasta vatsaani. Oli kiihottavaa tuntea miten kuuma hänen alapäänsä oli. Veera haroi käsillään rintakehääni ja laskeutui pian antamaan suukkoja kaulalleni. Välillä hänen kielensä seikkaili korvani päällä. Se kutitti ja tuntui hyvältä samaan aikaan. Lopulta hänen huulensa nousivat minun huulilleni ja haroimme taas kielillämme toistemme suussa.

Hetken päästä Veera irroittautui minusta ja nousi hieman pystyyn, samalla tuoden rintojaan esille kuin merkkinä siitä, että halusi lisää huomiota sillä alueella. Minullahan ei ollut mitään sitä vastaan. Ryhdyin taas hieromaan hänen ihania tissejään ja sain palkinnoksi tukahtunutta ähinää. “Joo, just noin,” Veera sai ynähdettyä. Hän taisi tosiaan pitää siitä ja paljon. Nauttiessaan hyväilyistäni Veera alkoi hitaasti liikkua eteenpäin päälläni, kunnes kasvoni olivat hänen reisiensä välissä. Suukottelin hänen pehmeää ihoaan hetken ennen kuin työnsin nenäni aivan kiinni hänen pikkuhousuihinsa. Ne tuoksuivat voimakkaasti naisen kiimalta. Veera irroitti käteni rinnoistaan hiljaa ja kuiskasi: “Otetaan loputkin pois.”

Kuoriuduimme vaatteistamme nopeasti ja hyppäsimme taas syleilyyn. Veeran vartalo oli jumalankuvani, jota halusin palvoa koko ruumiillani. Annoin vielä viimeiset suukot hänen huulilleen ja nänneilleen ja siirryin sitten alemmas. Veeran pyhin oli nyt aivan kasvojeni edessä, valmiina vastaanottamaan sormeni ja kieleni, ja myöhemmin vielä ehkä jotain muutakin. Ihastelin hetken häpykummun ylle leviävää kastanjanruskeaa karvoitusta, kunnes kiinnitin huomioni Veeran naiseuteen. Turpeiden häpyhuulien peittämä kolo näytti herkullisen mehukkaalta. Halusin upottaa siihen kasvoni, nuolla villieläimen tavoin. Aloitin kuitenkin varovaisesti kieleni kärjellä. Koskin sillä ensiksi Veeran klitorikseen ja tunsin miten Veeran kädet alkoivat haroa hiuksiani. Aloin nuolla rohkeammin ja tein hitaita, mutta varmoja vetoja hänen pienen ruusunnuppunsa päällä. Hetken jatkettuani toin oikean käden etusormen Veeran onkalon suulle ja, todettuani sen kyltymättömän märäksi, työnsin sormen sisälle. Veeran suusta pääsi pieni ulvahdus. Tästä rohkaistuneena otin mukaan keskisormeni, joka sujahti helposti läpi etusormen rinnalle. Kuljetin kättäni edestakaisin litisevässä märkyydessä ja pyörittelin kieltäni klitoriksen päälle. Veeran reidet alkoivat tiukentua pääni ympärillä. Hän selvästi nautti käsittelystäni. Ja minä nautin sen antamisesta.

En tiedä kuinka kauan tyydytin häntä suullani, mutta jossain vaiheessa Veera käski minua lopettamaan. “En halua tulla vielä,” hän selitti posket punoittaen ja silmät loistaen. “Sitä paitsi mä haluan tehdä sulle vastapalveluksen.” Veera hymyili taas ja jatkoi: “Suullani.” Ennen kuin ehdin sanoa mitään hän tuuppasi minut selälleni sänkyyn ja alkoi hieroa kaluni ympäristöä vaativasti käsillään. Pian hän löysi kivekseni ja puristeli niitä juuri sopivan hiljaa. Toinen käsi tarttui uhkeana seisovaan paaluni. “Mitäköhän sä tykkäät tästä?” kuulin jumalattareni kujertelevan juuri ennen kuin ihanan märkä ja tiukka suu imaisi terskani sisäänsä.

Olin taivaassa. Veeran suihinottokykyjä ei voinut kuvailla muuta kuin fantastisiksi. Hän vaihteli nautittavasti tekniikkaansa: välillä hän imi pelkästään terskaa ja hyväili sitä kielellään, välillä hän upotti kaluni kokonaan suuhunsa samalla runkaten varttani alhaalta. Pidin erityisesti siitä, kun hän ensin nuoli minua hitaasti kiveksiltä aina huippuun asti ja otti sitten suuhunsa vaativan ja itsevarman rakastajan elkein. Veeran käsittelyssä koin nautinnon, jollaista en voinut ennen kuvitellakaan. Hän liikutti käsiään kalullani ja otti minua suuhunsa väsymättömällä innolla. Tein parhaani sen eteen, etten tulisi suoraa päätä hänen helliville huulilleen. En halunnut millään, että taivaallinen nautinto loppuisi.

Juuri kun luulin, että olin kokenut kaiken, Veera yllätti minut liukastuttamalla sormensa suussaan ja viemällä sen sitten kiveksistä vielä alemmas, peppureikäni kohdalle. Olin ensin hämmentynyt ja vähän kiusaantunutkin, mutta hämmästyksekseni Veeran sormi saikin minut entistä kiihtyneempään tilaan. Se pyöri anaalini päällä samalla kuin Veeran suu imi kaluani kuin turpeaa tikkaria. Kuin tietoisena siitä, että saattaisin olla hieman epävarma, penistäni pusertavan käden ote tiukentui ja Veera alkoi runkata minua kovempaa. Ähisin niin lujaa, etten edes huomannut miten reikääni kosketteleva sormi tunkeutui sisälleni ensin aivan vähän matkaa, sitten vähän enemmän. Se keinui sisälläni kevyesti. Pääsin mukaan sen rytmiin ja ennen kuin ehdin huomata mitään, olin vielä suuremmassa ekstaasissa kuin hetki sitten. Terskani oli suorastaan tulessa. “Sähän nautit tästä,” Veera sanoi nauraen, ääni täynnä pitelemätöntä himoa. En ehtinyt vastata mitään, kun Veeran suu otti varteni jälleen sisälleen ja imaisi tiukasti viimeisen kerran. Olin jo melkein purkautua, kun Veeran suu ja kädet irtosivat alapäästäni. Avasin silmäni ja näin hänet edessäni: hymyilevä vanhempi opiskelija, jolla oli uskomattoman aistikas vartalo.

“Se oli uskomatonta,” sain vaivoin sanotuksi. “Miten sä osaat tehdä jotain noin mahtavaa?”

“Harjoitus tekee mestarin,” Veera vastasi huuliaan lipoen. Hän sormetti itseään kevyesti ja kysyi: “Onko sulla jotain… ehkäisyä täällä?”

“Joo, hetki vain!” Nousin nautinnosta humalaisena pystyyn ja etsin lipaston laatikosta äkkiä käsiini kortsupaketin. “Tämä varmaan käy?” kysyin vielä.

“Oikein hyvin,” Veera sanoi ja avasi jalkansa kutsuvasti. “Tuu tänne, komistus.”

Minua ei tarvinnut kahdesti käskyä. Olin niin himon vallassa, että oli pieni ihme, että sain kondomin pujotettua kaluni päälle ilman ongelmia. Asetuin Veeran jalkojen väliin. Hänen hurmaava pillunsa oli levällään edessäni, eikä kumpikaan meistä jaksanut odottaa enää sekuntiakaan. Asetin sykähtelevän jäseneni Veeran trooppisen kuumalle aukolle ja työnnyin muutamalla varmalla vedolla pohjaan asti. Veeran selkä nousi kaarelle ja hänen söpöt pikku rintansa työntyivät ylös, nännit sojottaen eri suuntiin. Hän puri huultaan, ettei ääntelisi liian kovaa. Vedin itseni lähes ulos tiukasta reiästä ja työnnyin jälleen vaativasti sisään. Tällä kertaa Veera palkitsi minut naisellisella voihkaisulla. “Miika sä täytät mut niin hyvin. Pane mua, jooko?” hän sai ynähdettyä.

Tein työtä käskettyä. En ollut koskaan aikaisemmin elämässäni näin kiimassa ja näin kauniin naisen kanssa. Halusin tyydyttää hänet täysin, niin ettei hän jäisi kaipaamaan yhtään mitään.

Sänky natisi ja Veeran tissit pompahtelivat rakastelumme tahtiin. Yhtyvistä elimistämme lähti ihastuttavan rietas ääni. Tuntui siltä, että olisin voinut jatkaa edestakaista liikettä ikuisesti. Veeran tiukka märkyys imi minua sisäänsä ja minä vastasin mielelläni sen kutsuun. Lihasseinämät puristelivat kaluani kaikista oikeista paikoista ja tunsin paineita palleissani. Veera nauroi ilosta ja pyyhki pitkiä hiuksiaan pois kasvoiltaan. Hän kostutti pari sormea suussaan ja toi ne alas klitorikselleen. Minä puolestani nostin hänen jalkansa ylös olkapäilleni ja aloin puskea sisään voimaakkaammin. Pian ähisimme lujempaa kuin huoneellinen kiimaisia pikkueläimiä.

“Kokeillaanko jotain muuta asentoa?” ehdotin ja Veera nyökytti päätään innokkaasti vastauksena. Kuului märkä lurpsahdus kun penikseni liukui ulos hänestä. “Voinko mä tulla sun päälle?” Veera kysyin ja nyt oli minun vuoroni nyökkäillä.

Asetuin selälleni ja kumppanini hypähti kissamaisen ketterästi päälleni hajareisin. Veera nappasi kiinni kalustani ja ohjasi sen sisäänsä tottunein elkein. Kostea onkalo tuntui entistä tiukemmalta miehuuteni ympärillä. Pyristelin syvemmälle sisään samalla kun Veera aloitti oman liikehdintänsä. Hänen vartalonsa liikkui edestakaisin kovan heppini varressa, ensin rauhallisesti, sitten kovemmin, sitten taas rauhallisesti. Tartuin hänen pyöreään takapuolensa ja työntelin sitä panemisemme tahtiin, välillä kuljettaen sormiani peppuvaossa. Olin niin keskittynyt orgastisteen leikkiimme, että Veeran laukeaminen tuli melkein yllätyksenä. Hänen vartalonsa alkoi yhtäkkiä nykiä rajusti, suusta karkasi tukahtunut huuto ja kynnet pureutuivat rintakehääni. Kaluani tiukassa syleilyssään pitävä pillu sykähteli ja supisteli raivoisasti niin, että tunsin sen koko varteni pituudelta. Voimakasta orgasmia kesti jonkin aikaa, kunnes Veeran jännittyneet lihakset valahtivat veltoiksi ja tyydytetty naapurini valahti halaamaan minua kiitokseksi.

“Kiitos. Se tuntui aivan vitun upealta,” hän sanoi hiljaa. “Oikeasti. Tätä se on, kun joutuu tyytymään omaan käteensä liian pitkään.”

“Ilo oli kokonaan minun puolellani,” vastasin hänelle ja silitin hänen poskeaan. “Halusin, että susta tuntuu tosi hyvältä.”

“Se tuntui, usko pois.”

Veera tasasi hetken hengitystään. Sitten hänen kasvoillaan ilmestyi tutun sietämättömän flirttihymy ja hän sanoi: “Mutta mitä tämän näenkään. Tämä nuori mies ei ole vielä itse saanut orkkua. Asia täytyy pikimmiten korjata!”

Tämän sanottuaan Veera nousi päältäni, nosti kortsun pois kaluni päältä ja upotti laukeamisen partaalla olevan elimeni suuhunsa. Yksi käsi siirtyi hyväilemään kiveksiäni ja toinen ryhtyi runkkaaman varttani. Veeran suu ja kädet liikkuivat ylös ja alas tasaisessa rytmissä. Tiesin, etten kestäisi enää kauaa, eikä tarvinnutkaan. Terskaa imevät huulet tuntuivat paremmalta kuin mikään koskaan ja märkä, pehmeä kieli viimeisteli nautinnon.

“Mä tuun ihan just,” varoitin Veeraa. Hän vain voimisti imuaan, otti minua suuhunsa entistä innokkaammin, hänen kätensä liikutti esinahkaani nopeammin. Lopulta tunsin miten koko olemukseni puristui sekunnin ajaksi penikseni kärkeen ja eläimellisen ulvahduksen myötä lastini lähti liikkeelle. Kaluni sykki lukuisia spermaryöpsähdyksiä ihanan jumalattareni suuhun. Veera keskittyi imemään minut kuivaksi ja minä annoin kaiken tulla. Hetken päästä elintäni runkkaava käsi hidastui ja terskan ympärille puristautunut suu höllensi otettaan. Olin tullut uskomattoman voimakkaasti.

Veera irroittautui minusta ja päästi siemennesteestä kiiltävän, yhä heikosti sykkivän kaluni vapauteen. Hän hymyili edelleen ja tuijotti minua silmiin. En jaksanut sanoa mitään, en edes kiittää häntä elämäni parhaasta seksikerrasta. Vedin hänet vain jälleen kerran puoleeni ja suutelin häntä suulle, tällä kertaa maltillisesti ja rauhallisesti. Maistoin oman makuni hänen huuliltaan, mutta en välittänyt. Olimme olleet yhtä tavalla, jota en ollut ennen kokenut, enkä tulisi unohtamaan tapahtunutta ihan heti.

Nukahdimme sylikkäin ja nukuimme sikeästi koko yön.

Aamulla Veera sai takaisin oman asuntonsa avaimet. Enää hänen ei tosin täytynyt pelätä, että unohtaisi ne taas kotiinsa. Minun oveni tulisi aina olemaan auki hänelle.

Kommentoi

top