search
top

Luokkakaverin kanssa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (24 votes, average: 3.71 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Epäsuoraa jatko tarinalla "Historianopettaja". Tämä taitaa siis olla kaikkien aikojen toinen tarinani.

Oli kulunut viikko siitä kun nain opettajani kanssa. Ja koko tuon viikon ajan minua oli panettanut hirveästi, himoni olivat varmaan heränneet ja niinpä huomasin tuijottelevani luokan tyttöjä. Eräs tyttö sai erityistä huomiota. Hänen nimensä oli Laura. Hän oli pitkä punapää jolla oli aina mustat tiukat farkut, jotka paljastivat hänen hieman pyöreähkön peppunsa muodot. Hänellä oli isot pyöreät rinnat, jotka osittain näkyivät hänen paitojensa runsaista kaula-aukoista. Hän liikkui aivan eri piireissä kuin minä, joka sai hänet vaikuttamaan kiihottavan kaukaiselta.

Mutta eräänä päivänä hänellä olikin hihaton musta paita ja valkoiset housut, joiden alta näkyivät hänen punaiset stringinsä. Olin pudottaa silmäni, hän oli uskomattoman seksikäs, ja olin aivan kiimassa. Onneksi tänään oli liikuntatunti ja näin kun hän juoksi kentällä, hänen rintansa pomppivat askelten tahdissa, ja tukka hulmusi. Tunnin jälkeen seurasin häntä pukuhuoneisiin. Odotin oven ulkopuolella että muut tytöt lähtisivät, sillä tiesin että hän lähti aina viimeisenä. Menin sisään. “Mitä sä teet?” hän kysyi ylimielisellä äänellä kun astuin sisään. Huomasin että hänellä ei ollut paitaa ja näin hänen punaiset pitsirintsikkansa. “joo tuota takki unohtui tänne” sanoin selitykseksi. Hän laittoi paidan nopeasti päälleen ja kääntyi selin, huomioimatta minua enää.

Siinä hän oli, selin, näin kun hän laittoi hiuksiaan ponnarille ja katseeni eksyi hänen peppuunsa. Aahhh se oli niin ihana, hetkeksi menetin harkintakykyni, ja menin lähemmäksi. Hän ei yhäkään noteerannut minua, esitti minua ylempää. Siinä olin ja ajattelin: en voi, voinpas, entä jos hän suuttuu… Toinen puoli voitti ja tartuin terhakkaasti molemmilla käsillä hänen peppuunsa. Hän yllättyi selvästi ja käännähti nopeasti ympäri ja läimäytti minua poskelle “Saakelin pikku pervo!” hän huusi. Hän oikein kihisi suuttumuksesta, mutta ei keksinyt mitään sanottavaa. Mietin että kannattaisiko lähteä karkuun vai mitä?

Hetken mielijohteesta tartuin hänen rintoihinsa, hän yllättyi niin että ei edes vastustellut. Hän vain katsoi minua hölmistyneenä saamatta sanaa suustaan. Aloin jopa nauttia tilanteesta ja suutelin häntä. Sitten hän heräsi ja työnsi minut pois “saatanan sika! tuo on seksuaalista ahdistelua!”. “Ei se ole silloin kun kummatkin haluavat sitä” vastasin. Otin hänen kädestään kiinni, mutta hän vetäisi sen pois sähähtäen “irti minusta”. “Älä viitsi, olet kuitenkin yhtä kiimainen kun minä, ja tuskin on ensimmäinen kertasi?” sanoin. Hänen ilmeensä muuttui ja hämmästyin! Tyttö joka käy kaupungilla juhlimassa ja juomassa ja puhuu kuinka hän taas vaihtoi poikaystävää, mutta oli neitsyt! “No ei se mitään, minä voin opettaa” sanoin ja menin lähemmäksi.

Hän ei enää huutanut ja hänen ilmeensä oli hiukan pelokas. Aloin ottamaan hänen paitaansa pois, ja hän näytti yhä hieman pelästyneeltä, suutelin samalla hänen niskaansa kun heitin paidan nurkkaan. Hän selvästi rentoutui ja alkoi riisumaan itseään. Aloin riisumaan, samalla hän tiputti housunsa ja potkaisi ne pois. Kohta olimme molemmat alusvaatteillamme, “voi hyvä jumala!” sanoin, hänen rintansa näyttivät pursuavan ulos ja saatoin nähdä hänen kurvinsa kunnolla, hänen tukkansa oli villisti olkapäillä mutta hänen ilmeensä oli kaino ja hän yritteli peitellä itseään. “Mitä onko jotain vialla?” hän kysyi vienolla äänellä. “Ei todellakaan vastasin” ja istutin hänet penkille, syleilimme intohimoisesti ja suutelimme himokkaasti, irrotin samalla hänen liivinsä ja pyöreät rinnat pompahtivat vapauteen, hänen kätensä eksyi housun etumukseeni ja hän selvästi sävähti.

Hymyilin ja otin alushousuni pois, sieltä pompahti paraatikunnossa oleva munani, “haluatko koskea sitä sanoin?” “joo” hän vastasi hiljaisesti ja meni polvilleen lattialle. Hän laittoi kummatkin kätensä sen ympärille, “se on niin iso, ei se mahdu” hän sanoi ihaillen. “Runkkaa sitä” sanoin, ja hän alkoi vetelemään esinahkaa edestakaisin. Alussa hitaasti mutta sitten kiihtyvällä vauhdilla, huokaisin nautinnosta “ota se suuhun”, hän epäröi, “ime sitä” käskin. Hän otti sen varovasti suuhunsa, mutta yökkäsi sen ulos. Tästä en pitänyt, vaan otin hänen takaraivostaan kiinni ja pakotin hänet hommiin. Liikuttelin hänen päätään eestaas ja hän alkoikin nauttia siitä, pian hän imi jo ilman “apua”. Kohta minulta alkoi tulla mutta en sanonut mitään, ajattelin laueta hänen suuhunsa. Kohta ammuinkin lastini ja hän yllättyi, osa roiskui hänen naamalleen, osan hän nieli, mutta hän ei ilmeisesti pitänyt mausta, vaan alkoi köhiä ja rykiä nelinkontin lattialla.

Siinä hänen rykiessä runkkasin kaluni kuntoon, ja asetuin hänen taakseen, Revin hänen stringinsä pois, hänen pillunsa tuoksahdus sai minut hurjemmaksi, aloin levitellä hänen pakaroitaan ja asettelemaan kulliani hänen anukselleen. Hän katsoi minua kysyvästi, “annatko pillua?” kysyin. “emmä koskaa… emmä nyt” hän vastasi soperrellen, “ei sitten sanoin” ja survaisin munanini hänen pilluunsa. Mmmm tuntuipä hyvältä saada koskematonta pimpsaa. Hän huusi kuin pieni eläin, hän huusi kivusta ja nautinnosta, hänen silmiinsä ilmestyi kyyneliä. Hän aneli minua lopettamaan, mutta rupesinkin kiihdyttämään tahtia, ja hän huusi jokaisen työnnön myötä. Kohta hän alkoi liikuttamaan itseään tahdissa vaikka hänen silmänsä olivat täynnä kyyneliä. Lanteeni läpsyivät hänen peppuaan vasten, ja aloin puristelemaan hänen tissejään, jatkaen rytmikästä panemista. Kohta hän alkoi täristä hervottomasti ja alkoi huutamaan, orgasmin voimasta hän lysähti hervottomana lattialle, käänsin hänet ympäri ja jatkoin naimista lähetyssaarnaaja asennossa, hän oli muissa maalmoissa kun ammuin lastini hänen ihanaan pilluunsa. “Se… se oli ihanaa” hän sanoi väreilevällä äänellä, hiljensin hänet suudelmalla ja jäimme siihen sylikkäin. Siirtelin käsiäni ylös alas hänen reisillään ja pakaroillaan ja suutelimme uudestaan. Kohta aloimme pukeutua, aina välillä hyväilimme toisiamme ja pussasimme. Poistuimme pukuhuoneesta käsikkäin ja taputin häntä pepulle, hän naurahti ilkikurisesti ja sanoi naurahtaen “otetaan joskus uusiksi, eikös?”, vastasin taputtamalla uudestaan.

7 kommenttia viestissä: “Luokkakaverin kanssa”

 1. Kullervo Kalske says:

  Saat Multa Kympillä Kyrpää.Selvää valetta ja Paskaa koko juttu.

 2. elsasex says:

  Anni Lehtinen? Toinen nimi tai oikea etu nimi

 3. xx says:

  Tuli mielen Anni lehtinen

 4. flugfyo says:

  Toi oli kyllä paras tähän mennessä! Jatka samaan malliin. 🙂

 5. kiimagirl says:

  Ahh…..ihanaa saada oma nimi tohon novelliin tulee paljon kiimasemmaks!!!

 6. n00bx says:

  Miksi Laura noin yhtäakkiä muuttui vastahakoisesta halukkaaksi? Kehittäväpää tarinointia ja tekstin tarkastusta ensi novellille 🙂

 7. Kekkonen says:

  Siis fantastista! Vielä vähän pidemmäksi, ja jotain jännää vielä päälle!

Kommentoi

top