search
top

Kartanokidutusta 5

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (15 votes, average: 3.80 out of 5)
Loading...

Makasin sohvalla tunnustellen oloani. Jää tuotti kipua sulaessaan pepussani, mutta huomasin yllätyksekseni olevani todella kiihottunut. Yritin ylettää vyötärölle sidotuilla käsilläni koskemaan pilluuni, mutten ylettynyt. Painoin jalkojani lujasti yhteen liikuttaen lantiota edes takaisin. Minun teki mieleni hieroa itseni nopeasti orgasmiin, mutten voinut edes koskea itseäni! Olin niin kiihottunut, että kuvitellessani, mitä kaikkea päivän aikana vielä voisi tapahtua, en tajunnut edes pelätä kipua tai nöyryytyksiä joita tulisin ehkä kokemaan.

Jonkin aikaa odotettuani vanha nainen saapui taas luokseni. Hän käski minun kääntyä vatsalleni ja veti tapin ulos pepustani. Tappi korvattiin kumihansikkaisilla sormilla, jotka nainen työnsi anukseeni. “Hyvä, sinulla ei ole yhtään haavaa eikä hiertymää” hän sanoi ja kysyi “oletko kipeä täältä?” “ehkä vähän, rouva” vastasin hiljaa. Olin varma, että hän huomaisi miten märkä olin ja yritin pysyä hiljaa paikallani. “Sinä kehityt” nainen sanoi ja jatkoi perseeni runkkaamista. Tajusin nostavani lantiotani ylös aina hänen työntäessä sormiaan syvemmälle. “Kokeillaan vielä kolmatta” hän sanoi ja painoi vielä kolmannen, kapean sormensa peppuuni. Uikutin hiljaa.. Se sattui hieman mutta tuntui aivan mielettömän hyvältä. Liukkaat rasvaiset sormet panivat peppuani hitaasti. Jatkaen peppuni käsittelyä, nainen työnsi toisen kätensä alleni ja alkoi hieroa pilluani. Hän pyöritti sormiaan litimärällä klitoriksellani upottaen sormet välillä syvälle pilluuni. Huohotin ja inisin kiimassa, jonka nuo sormet saivat aikaan. “jatka, ole kiltti.. multa tulee ihan kohta” huohotin ja nainen painoi sormensa tiukemmin klitoristani vasten. Sain aivan mielettömän orgasmin! Huusin suoraa huutoa sormien liikkuessa rei’issäni. Kun aloin taas tajuta, mitä ympärilläni tapahtui, nainen veti sormensa pois minusta ja riisui hanskat. Hän näytti taas kiukkuiselta ja vaikeasti lähestyttävältä. “Tule, sinut täytyy pestä” hän komensi. Sipsutin hiljaa hänen perässään pilluni mehujen valuessa pitkin jalkojani.

Kun saavuimme tiloihini, oli keskelle lattiaa siirretty gynekologin pöytä, jolle nainen käski minun kiivetä. Kun olin asettunut pöydälle, nainen sitoi jalkani telineisiin. Sen jälkeen hän otti viereisestä telineestä perähuuhtelupussin ja työnsi mitään sanomatta letkun sisääni. Hän antoi koko pussillisen lämmintä vettä valua suoleeni ja kun likavesi oli vihdoin valunut minusta ulos, sain kuulla että myös pilluni pitäisi huuhtoa. Hän otti käteensä suihkun ja väänsi hanan päälle. Vesi tuli suihkusta yhtenä kovana virtana. Nainen levitti häpyhuuliani ja alkoi huuhdella alapäätäni. Hän antoi veden valua pitkin pilluani välillä kiduttaen pitkään pelkkää klitoristani. Kiihotuin taas ja nautin veden voimasta. Pian nainen kuitenkin lopetti ja sammutti veden sekä kuivasi minut kovakouraisesti. Hän irrotti siteeni ja käski minut perässään seuraavaan huoneeseen. Hame, joka oli jo pitkään ollut vyötäisilläni riisuttiin ja minut ohjattiin kohti keinua joka riippui katosta. Nainen sitoi minut keinuun käsistäni ja jaloistani. Suuhuni sain suuren pumpattavan kapulan. Katselin, miten hän sytytti kynttilöitä viereiselle pöydälle ja nosteli siihen erilaisia nipistimiä, dildoja ja piiskoja ja ruoskia. Sitten hän mitään sanomatta kääntyi ja lähti.

Samaan aikaan miehet saapuivat toisista suurista ovista huoneeseen ja tulivat luokseni. “No niin, jatketaan” sanoi yksi herroista hymyillen minulle. Hän otti pöydältä narua ja sitoi rintani tiukoiksi palloiksi. Sen jälkeen hän veti narun kiinni keinun yläpalkkiin niin että naru veti rintojani koko ajan ylöspäin. Hän pyöritteli hetken nännejäni ja kun ne olivat kovettuneet, hän kiinnitti niihin imut niin että koko nännipihani olivat kiinni pumpuissa. Seuraavana vuorossa olivat häpyhuuleni, niihin mies kiinnitti useita nipistimiä. Näihin hän kiinnitti ketjut, jotka hän veti kiinni keinun sivupuihin. Olin täysin liikkumattomaksi sidottu ja katselin kauhuissani mitä seuraavaksi tapahtuisi. Eräs miehistä otti käteensä kynttilän ja siirtyi viereeni. Hitaasti hän antoi kuuman steariinin valua alas iholleni. Sävähdin aina sen osuessa iholleni. Polte oli kipua ja nautintoa samaan aikaan. Mies peitti rintani ja reiteni steariinilla minun valittaessa hiljaa suukapulani alla. Steariini kovettui iholleni kiritäen sitä. Olin varma että jäisin täyteen jälkiä polttavasta aineesta. Mies irrotti häpyhuulieni nipistimet jolloin veren kiertäminen niissä sattui. Suljin silmäni juuri kun eräs toinen miehistä tuli luokseni ja avasi housunsa. Tunsin hänen levittävän pakaroitani ja rasvaavan pyllyni. Sanomatta mitään hän alkoi hitaasti tunkeutua pyllyyni. Kun hän oli kokonaan sisällä hän aloitti työnnöt jotka liikuttivat minua keinussa. Joka kerran kun liikuin työntöjen mukana, narut repivät rintojani. Olin yllättynyt, miten vähän kipua miehen kyrpä suolessani aiheutti ja makasin hiljaa silmät kiinni hänen pannessaan minua. Olin reikä, johon hän saattoi tyhjentää itsensä, en muuta. Kipu rinnoissani kasvoi jokaisen heilahduksen myötä, enkä voinut mitään sille että aloin valittaa. Tunsin miten häpeällisesti kuola valui suustani tapin alta koska en pystynyt nielemään kunnolla. Mies jatkoi kunnes purkautui murahtaen sisääni. Hän vetäytyi pois ja sanoi toisille “lutkan reikä alkaa olla sopiva”. Makasin hiljaa ja odotin, haluaisiko joku muukin häväistä minut samalla kertaa. Yksi miehistä otti kuitenkin piiskan käteensä ja siityi lähemmäs minua. “Aika irrottaa steariinit” hän sanoi iskiessään ensimmäistä kertaa rintojani. Miehen ruoskiessa irti steariinia iholtani kuolasin ja huusin tuskasta kapulani alla. Olin aivan tulessa.

4 kommenttia viestissä: “Kartanokidutusta 5”

 1. super mimmi says:

  Hyvä. Tahtoisin kuudennen osan kans:-). Mis kuudes osa viipyy? Tahdon näitä hyviä tarinoita. Ne on jänskiä:-)

 2. Mievaa says:

  Lisäää! Lisää ja vielä kerran lisää!

 3. typy69 says:

  Niimpä. Missä kuudes osa ? Olen jäänyt kaipailemaan 🙁

 4. Letkuspede says:

  Hyvin kirjoitettua, klassista materiaalia. Missäs kuudes osa viipyy?
  🙂

Kommentoi

top