search
top

Kartanokidutusta 4

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (11 votes, average: 3.36 out of 5)
Loading...

Nukuin sikeästi ja kun aamulla heräsin, oli Isäntäni jo lähtenyt. Lepäilin rauhassa ja mietin, mitä päivä toisi tulleessaan. Minulla oli yhä Isäntäni määräämä anustappi pyllyssäni, mutten uskaltanut ottaa sitä pois rangaistuksen pelossa.

Pian huoneeseeni saapui sama vanha nainen, joka oli edellisenä päivänä valmistellut minut miesten käyttöön. Hän käski minun kääntyä vatsalleni ja veti tapin pois sisältäni. Sen jälkeen hän käski minun mennä suihkuun ja valmistautua. Kun olin meikannut ja laittanut hiukseni, nainen puki päälleni taas nilkka- ja rannekahleeni sekä kaulapannan. Niiden lisäksi sain jalkaani kauniit piikkikorkoiset kengät. Päälleni autettiin myös pitkä, leveä musta hame, sekä rintaliivit, jotka jättivät rintani kokokaan paljaiksi; rintoja kiersivät mustat nahkaiset remmit lenkkeineen. Nainen käski minun nojata pöytään ja nosti hameeni ylös. Hän levitti pakaroitani ja työnsi peppuuni tapin, nyt hieman suuremman kuin edellinen. “Pidät tätä niin kauan kuin herrat poistavat sen” hän käski. Lopuksi hän kiinnitti vyötärölleni leveän vyön jossa oli lenkkejä eri puolilla. Se sai vatsani painumaan sisään ja rintani näyttivät entistä suuremmilta.

Nainen käski minut perässään suureen saliin, jossa herrat jo istuivat aamiaisella. Minun oli vaikeaa liikkua sauva suolessani ja taisin näyttää ankalta kun yritin kävellä normaalisti. Sain luvan istua pöytään miesten kanssa. He katselivat minua ja sanoivat, että minua odottaisi mielenkiintoinen päivä. Huomasin Isäntäni hymyilevän minulle pöydän yli. Pian ensimmäinen miehistä oli syönyt ja käveli viereeni. “Tule” hän sanoi ja veti minut ylös. Kuljin hänen perässään huoneeseen joka oli täynnä erilaisia kidutukseen sopivia laitteita, välineitä ja pöytiä. Hän asetti minut seisomaan keskelle lattiaa ja nosti käteni kohti kattoa kiinnittäen ne koukkuihin. Sen jälkeen hän haki levyn joka oli kiinnitetty pystyyn telineeseen niin että sen korkeutta pystyi säätelemään. Hän käski minun nousta varpailleen ja nosti levyn niin ylös, että se painoi koko pilluani ja tappia suolessani. “Katsotaan kauanko jaksat olla siinä” Hän sanoi ja asettui lukemaan lehteä viereiselle sohvalle. Varpaani alkoivat pian väsyä, mutta joka kerran kun aloin painua alemmas, levyn reuna tuntui painuvan läpi pilluni ihosta. Muutamassa minuutissa olin niin väsynyt, että minun oli pakko pyytää päästä pois. “Oletko varma?” mies kysyi ja nyökkäsin. Hitaasti hän irrotti minut kahleista ja sitoi käteni lyhyillä ketjuilla kiinni vyöhöni. Mitään sanomatta hän riisuutui ja asettui selälleen sohvalle. “Tule” hän sanoi ja ohjasi minut päälleen, painaen kyrpänsä sisääni. Uikutin, kun kyrpä painui pilluuni ja aloin hänen käskystään liikkua ylös alas. Tappi painoi pyllyäni ja miehellä oli melko iso kyrpä joten olin todella täynnä. Liikuin hänen käskyjensä mukaan ylös ja alas. Kuulin litisevän äänen pillustani ja tunsin mieletöntä nautintoa. Allani maaten mies tarttui rintoihini ja hieroi niitä hellästi. Tajusin jonkun tulevan huoneeseen, mutten halunnut ajatella sitä vaan jatkoin ratsastustani hitaasti.

Yhtäkkiä minuun tartuttiin ja repäistiin lujasti pois miehen päältä. Tajusin valittavani kun minut painettiin sohvan reunan yli ja hiuksiini tartuttiin lujasti. Joku avasi suuni sormillaan ja painoi kovan kyrpänsä suuhuni. Samaan aikaan joku veti tapin pois anuksestani ja painoi kyrvän pään aukolleni. Hän otti kiinni vyöstäni ja veti minut riuhtaisten taaksepäin. Kyrpä upposi pyllyyni kerralla. Huusin kyrpä suussani mielettömästä tuskasta ja luulin että repeäisin kohta. Mies joka oli pakottanut minut imemään itseään, vetäytyi pois suustani ja useat kädet tarttuivat vyöhöni. Minua liikutettiin huudoistani huolimatta kyrpää vasten uudelleen ja uudelleen. Kipu oli mielettömän kova, enkä tajua kauanko samaa jatkui ennenkuin tunsin miehen laukeavan suoleeni. Hän veti kyrpänsä ulos minun nyyhkyttäessäni hiljaa.

Hiuksiini tartuttiin taas, minua pidettiin niistä lujasti paikallaan. Taas pakaroitani levitettiin ja suoleeni työnnettiin jotain kylmää. “Vähän jäitä nartulle” joku sanoi nauraen. He työnsivät ison jääpalan perseeseeni ja painoivat suuren tapin sen päälle. Valitin koko ajan; tunne oli äärimmäisen epämiellyttävä ja nöyryyttävä.

Joku miehistä läimäytti pakaroita muutaman kerran kovaa ja sanoi: “tällainen päivä sinulla on tänään. Tulemme kaikki panemaan sinua perseeseen mutta vain nyt sait luvan huutaa. Seuraavan kerran saat luvan olla hiljaa. Persettäsi levitetään, kunnes saan nyrkkini sinne sisään”.

He jättivät minut sohvalle makaamaan ja lähtivät; sain käskyn odottaa kunnes joku tulisi noutamaan minua.

Olin peloissani ja häpesin alhaista, käytettyä olotilaani, mutta samalla tunsin itseni niin onnelliseksi kuin pikku narttu vain voi..

Yksi kommentti viestissä: “Kartanokidutusta 4”

  1. Raskas says says:

    aika hyvä

Kommentoi

top