search
top

Hikeä ja kyyneleitä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (28 votes, average: 3.54 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Kaikenlainen palaute on erittäin tervetullutta.

Kun herätyskellon sireenimäinen ääni tunkeutui unen läpi tajuntaani, teki minun mieli murskata koko viheliäinen laite saman tien palasiksi. Ei ainoastaan herätyksen itsensä vaan myös sen syyn vuoksi, sillä luvassa olisi kaikkien aavistusteni ja ennakkotietojeni mukaan varsin ankea ja ikävystyttävä päivä. Oltuani työttämänä jo useamman kuukauden ajan työvoimatoimisto oli päättänyt laittaa minut jonkinlaiselle valmennuskurssille, jolla olisi tarkoitus käsitellä erilaisia työelämää ja kouluttautumista koskevia asioita. Motivaationi osallistumiseen oli täysin olematon, koska en todellakaan ollut mikään elämästään suunnan kadottanut ihmisraunio, joka kipeästi kaipaisi sosiaalitätien neuvoja. Olin täysissä kehon ja mielen voimissa oleva nuorimies, jolla vain ei sattunut olemaan töitä, siinä kaikki. Luonnollisesti myös pelkkä ajatus päivien viettämisestä luentomaisia jorinoita kuunnellen aiheutti pitkästymisen tunteen, mutta päivärahojen menettämisen pelossa en voinut kurssista suoraan kieltäytyäkään. Saatoin siis vain purra hammasta ja lähteä noin puolen päivän ajaksi tuhlaamaan aikaani.

Odotukseni ainakin ensimmäisen päivän osalta osoittautuivat pian varsin realistisiksi. Minä ja kymmenkunta muuta työtöntä tai muuten vain ongelmaista kurssitoveriani istuimme tylsistyneinä kuuntelemassa, miten ikääntynyt ja harmaantuva sosiaalialan ukko lausui meille tekstiä, josta suunnilleen puolet soljui korvien läpi minkäänlaisia muistijälkiä aiheuttamatta. Toinen puolikas taas koostui itsestäänselvyyksistä, joiden muuntaminen monotoniseksi puhevirraksi tuntui ainoastaan turhalta ja hyödyttömältä.
Pitkästyminen sai oloni suorastaan aneemiseksi, ja aamuinen ärtymistilakin laantui lopulta vain turraksi väysymykseksi.

Palattuamme iltapäivällä ruokatauolta takaisin luentohuoneeseen sain kokea miellyttävän yllätyksen, joka virkisti mieltäni välittömästi. Nuivan ukonrähjän tilalle oli saapunut nuori ja viehättävä nainen, joka parhaillaan asenteli läppäriään ja videotykkiään toimintakuntoon. Puutuneet aivoni osoittivat välittömästi aktivoitumisen merkkejä saadessaan jotain mielenkiintoista käsiteltävää, ja ehdittyäni paikalleni oloni oli jo muuttunut puolikuolleesta huomattavasti eläväisemmäksi. Kun koko väki oli koolla, nainen ilmoitti olevansa uusi ohjaajamme ja jatkavansa kanssamme loppupäivän. Tämä sopi minulle erittäin hyvin, sillä nyt huomiollani olisi jokin kiinnekohta, joka varmasti auttaisi pahinta tylsistymistä pysymään loitolla.

Päivä kului entiseen tapaan, mutta silmäni eivät enää painuneet tahattomasti kiinni vaan seurailivat tiiviisti kauniin ja vaaleatukkaisen naisen liikkeitä. Hän siirtyili luentonsa aikana huoneen laidalta toiselle ja elehti runsaasti puheensa elävöittämiseksi. Aiheena taisi olla maamme työttömyysturva ja muut sosiaalituet, mikä omalla kohdallani tarkoitti edelleen sitä, että kiinnostukseni taso pysytteli tukevasti nollan tuntumassa. Vaikka suurin osa tästä elintärkeästä tietoiskusta ei koskaan päässyt tajuntani rekisteröitäväksi, naisen pehmeää ääntä kuunteli kuitenkin mielellään. Tulin miettineeksi hänen ikäänsä, sillä hänen olemuksensa oli hyvin nuori, aavistuksen tyttömäinenkin. Korkeintaan kolmissa kymmenissä, ajattelin ja annoin hänen viehätysvoimansa jatkaa tehtäväänsä.

Nainen oli pukeutunut mustaan mekkoon, jonka helma ulottui hieman polvien alapuolelle ja jonka etumus näytti rintavakoa juuri sopivasti. Kangas näytti pehmeältä ja joustavalta, ja vaikka asu ei paljastanut liikaa, se oli erittäin ihonmyötäinen ja syleili naisen kehoa todella viettelevästi. Hän oli melko hoikka, mutta silti hänellä oli oikeat naisen muodot, joita musta kangas hyväili mielikuvitusta antoisasti ruokkien. Kiinteät ja ryhdikkäät rinnat lepäsivät mekon sisässä tiiviisti toisiaan vasten painautuneina ja heilahtivat aavistuksen verran silloin, kun naisen elekieli muuttui riittävän voimakkaaksi. Perse oli lumoavan pyöreä ja muodokas, ja silmäni alkoivat välittömästi nuolla sen linjakkaita kaaria aina, kun ohjaaja kääntyi selin yleisöönsä. Tätä esteettistä nautintoa voimisti merkittävästi naisen aistillisen kurvikas lantio, jonka vaikuttavaa keinuntaa pääsi seuraamaan hänen edestakaisen liikehdintänsä vuoksi varsin usein.

Mieleeni ilmaantui laaja kokoelma irstaita ajatuksia, eikä luennon luoma turhautuminen estänyt niitä kehittymästä mitä moninaisimpiin suuntiin. Itse asiassa tuo turhautuminen yhdessä tuskaisen ikävystymisen kanssa sai nämä ajatukset muuttumaan lopulta melko rajuiksi, ja kohta huomasin fantasioivani, miten opettaisin naista olemaan kiusaamatta viattomia työllisyystilanteen uhreja tällaisella hyödyttömällä roskalla. Opetukseen kuuluisi olennaisesti päivän aikana hukatun ajan tehokas takaisinottaminen sekä sisälläni hautuvan negatiivisen energian purkaminen johonkin mieltä rentouttavaan. Ja jos kehokin kokisi siinä samalla jonkinlaisen tyydytyksen, olisin valmis antamaan työvoimatoimistolle vilpittömän anteeksiannon. Huomasin kiihottuvani näistä mietteistä ja jouduin pian korjaamaan asentoani tuolilla, jottei hiljalleen jäykistyvä kaluni olisi kiristänyt housujani liikaa.

Kun olin antanut silmieni kiertää naisen viettelevillä muodoilla vielä hetken, tein lopulta päätöksen, että päivän päättyessä otan hänet siinä paikassa, halusi hän sitä tai ei. Kun muut lähtisivät pois, jäisin tahallani jälkeen ja odottaisin, että väki olisi ehtinyt turvallisen matkan päähän. Ohjaajan olisi jäätävä keräämään tavaroitaan, joten hän ei varmasti ehtisi lähteä pois ennen minua. Lisäksi olimme pohjakerroksessa, jossa ei ollut muita aktiivisessa käytössä olevia huoneita, joten kukaan tuskin saapuisi yllättäen paikalle tai edes kuulisi mitään. Sydämeni tykytti voimakkaasti ja vatsaani kouristi hieman, mutta päätin pysyä päätöksessäni. Tajusin olevani kiihottuneempi kuin muistin todella pitkään aikaan olleeni.

Päivä päättyi ja nainen lausui muutaman sanan tulevien päivien ohjelmasta. Samantekevää minulle, ajattelin ja valmistauduin henkisesti seuraavien hetkien tapahtumiin. Väki lähti pois vapautuneesti huokaisten ja nainen jäi kokoamaan papereitaan ja säätämään läppärinsä kanssa. Hidastelin tarkoituksella ja touhusin jotain epämääräistä odottaen, että muut olivat ehtineet varmasti jo pois rakennuksesta.
Kaluni oli täysin paisuksissa ja yritti tarmokkaasti vapautua housujen kahlitsevasta otteesta. Sitten se oli menoa.

Suljin nopeasti oven ja jäin kahden ohjaajan kanssa. Ennen kuin hän ehti reagoida mitenkään, tartuin takaa päin kainaloiden ali hänen rintoihinsa ja aloin puristella niitä ahnaasti ja voimakkaasti. Nainen pelästyi ja ja alkoi kiljua, jolloin koin lyhyen paniikin vihlaisun, mutta onnistuin häivyttämään sen onneksi jo muutamissa sekunneissa. Tiesin kuitenkin, että naisen ääntely saattaisi jatkuessaan heikentää itsevarmuuttani, joten painoin käteni hänen suulleen samalla kun jatkoin toimiani toisella. Naisen kiljunta laantui tukahtuneeksi muminaksi, mikä heti lisäsi mielenrauhaani. Hän yritti epätoivoisesti saada käsiäni irtoamaan, mutta kahlitseva otteeni puristi hänet tiukasti itseäni vasten. Hänen kehonsa lämpö aiheutti minussa huumaavia väristyksiä ja lyhyen hetken vain pidin naista vangitsevassa halauksessani nauttien hänen läheisyydestään, jonka hehkuva kuumuus tuntui lähes päihdyttävältä.

Sitten otin kiinni naisen mekon kauluksesta ja aloin kiskoa vaatetta hänen yltään. Nainen rimpuili täydessä kauhutilassa, joka edelleen uhkasi tarttua myös minuun itseeni, mutta tässä vaiheessa asia oli yksinkertaisesti vietävä loppuun asti. Onnekseni pehmeä kangas repesi nopeasti ja saumojen ratketessa mekko oli suhteellisen vaivaton riuhtaista kerralla pois. Tein samat toimenpiteet muillekin vaatekappaleille, vaikka naisen riisuminen täysin alastomaksi ei välttämättä ollutkaan tarpeellista. Mutta minä halusin tämän upean lutkan täydellisenä, vaikka kyse ehkä olikin tilanteeseen sopimattomasta turhamaisuudesta.

Saatuani naisen täysin paljaaksi jatkoin hänen rintojensa hyväilyä, sillä halusin kasvattaa kiihkoni täyeen voimaansa ennen eteenpäin siirtymistä. En malttanut toimia vain yhden käden varassa, joten vapautin naisen suun ja päätin sietää hänen ääntelynsä ja valituksensa, vaikka ne tuntuivatkin korvissani pahalta. Rinnat tuntuivat käsissäni täyteläisiltä ja riittoisilta, juuri sellaisilta kuin niiden muotojen perusteella saattoi olettaa. Puristin niitä toisiaan vasten, jolloin niiden ihailtava kiinteys korostui mitä nautittavimmalla tavalla. Samalla suutelin naisen niskaa ja olkapäitä, aivan kuten olisimme tavallisia rakastavaisia emmekä kaksi ventovierasta, jotka sattuman kautta ovat joutueet toistensa seuraan.

Katsahdin kyrpääni ja huomasin, että sen kärkeen oli jo nyt ilmestynyt pieni ja kiiltävä kiimatippa. En ollut nopeasti laukeavaa sorttia, mutta en halunnut ottaa riskejä tässä epätavallisessa tilanteessa, jossa syke on molemmilla paljon korkeampi kuin normaalin seksiaktin aikana. Otin kiinni naisen vaaleista hiuksista ja niistä riittävän voimakkaasti vetäen ohjasin hänet kumartumaan pöydän ylle. Sitten tartuin hänen niskaansa ja painoin häntä voimakkaasti alaspäin, jolloin hänen rintansa ja toinen poskensa puristuivat tiukasti lakattua puupintaa vasten. Otteeni saattoi olla tarpeettomankin luja, mutta halusin tehdä selväksi, että siinä naisen paikka tulisi seuraavan hetken ajan olemaan. Siirryin hänen taakseen ja aloin hieroa aidolla himolla hänen täyteläisiä pakaroitaan, jotka täyttivät kaikki ne odotukset, jotka niiden ulkonäkö oli mielessäni muodostanut. Työnsin kankkuja tiiviisti yhteen ja sitten voimakkaasti erilleen saaden naisen upeat sulot levittäytymään edessäni. Näky huokui lupauksia uskomattomasta mielihyvästä, ja hymyilin tuimasti ajatellessani, että nainen olisi tässä paikassa ja tässä hetkessä kokonaan minun.

Ohjasin naista levittämään haarojaan enemmän ja valmistauduin ottamaan hänen pillunsa omakseni. Asetin purppuraisen terskani suloisille ja pehmeille häpyhuulille ja aloitin varmaotteisen työntymisen. Nainen rääkäisi eläimellisesti ja aloitti hurjan tempoilun, mutta takaapäin suuntautuva isku poskelle sai hänet välittömästi rauhoittumaan. Hänen vaginansa tuntui todella ahtaalta, sillä se jousti vain vähän eikä pitänyt sisällään juuri minkäänlaista kosteutta. Se oli kuitenkin hehkuvan lämmin, lähes kuuma, ja mielessäni kävi ohikiitävä ajatus, että tuo hehku oli kuin heijastus naisen osoittamasta vimmasta ja kiivaasta vastarinnasta. En kuitenkaan jäänyt pohtimaan tätä metaforaa enempää, vaan tartuin tukevasti naisen kaarevasta lantiosta ja jatkoin tunkeutumista. Vaikka hänen pillunsa oli lähes liiallisen tiukka, päätin kuitenkin täyttää hänet kaikella fallisella voimallani ja olla piittaamatta minkäänlaisista valituksenilmauksista. Pillunseinämät joutuivat pakon edessä antamaan periksi penetraatiolle, ja mitän enemmän ne erkanivat toisistaan, sitä äänekkäämmin nainen vaikeroi. Tein useita rajuja pumppausliikkeitä, joiden aikana vaginan ahdas puristus hyväili kyrpääni kokonaisvaltaisemmin kuin olin uskaltanut odottaakaan.

Pian tein päätöksen, että minun olisi yllettävä aivan pohjalle saakka ja saatava nainen todella tuntemaan, millaisen miehen kanssa hän oli tekemisissä. Tiukensin otettani lantiosta ja painoin häntä lujemmin pöytää vasten, sillä nainen saattaisi seuraavassa hetkessä saada hyvinkin uuden tarmonpuuskan. Sitten työnnyin yhdellä rajulla työnnöllä niin syvälle kuin mitenkään mahdollista ja tunsin osuvani voimalla hänen kohdunsuutaan vasten. Nainen parkaisi tukahtuneesti ja heti perään uudelleen tehtyäni toisen samalaisen työnnön. Kiihkoni paisui mahtaviin mittoihin, sillä tunne siitä, että elimeni täytti naisen siron pillun aivan ääriään myöten, oli sekä päihdyttävä että hieman lapsekkaasti ylpeyttä kasvattava. Vaikka olin aivan pohjassa, yritin jatkaa etenemistä kuin epätoivon vallassa, vaikka oli aivan selvää, etten voisi päästä enää yhtään syvemmälle. Juovuttavan kiimaisessa mielentilassani en kuitenkaan pystynyt huomioimaan naisen vaikeroivaa ääntelyä, joten hänen oli vain siedettävä sisällään oleva kookas fallos, joka venytti hänen suloaan kivun rajoille asti.

Sumentuneet ajatukseni tuskin edes rekisteröivät ensimmäisiä siemensyöksyä ennakoivia sykähdyksiä, mutta kun varsinainen laukeaminen alkoi, edes alitajunnassa ei varmasti ollut muulle sijaa. Olisin ehkä halunnut kestää pidempäänkin, mutta tilanteen valtaisa jännite ei antanut mahdollisuutta pidempään nautiskeluun. Ejakulaation ensimmäiset sekunnit olivat sarja voimallisia sykähdyksiä, joista jokainen syöksi spermaa hallitsemattomana ryöppynä naisen sisuksiin. Sarja oli pitkä ja nautinnon aallot hyökyivät ylitseni yksi toisensa jälkeen sulkien minut pois todellisuudesta ja saaden vajoamaan jonnekin tajunnan rajamaille. Puristin naista kouristuksenomaisesti edes sitä itse tiedostamatta, enkä ollut kuullut hänen ääntelyään enää aikoihin.

Kun orgasmini oli ohi, tuntui kuin olisin syttynyt vasta sen jälkeen. Kyrpäni menetti jäntevyyttään vain hieman, mitä en voinut täysin ymmärtää. Veri kohisi korvissani, sydän hakkasi kiivaana ja koko kehoani kuumotti valtavasti. Halusin enemmän, lisää tuota upeaa naista ja toisen täyttymyksen.

Istuuduin läheiselle tuolille ja käskin naisen polvistua eteeni, ja ennen kuin seisokkini ehti laantua enempää, työnsin kaluni hänen suuhunsa. Veri alkoi pakkautumaan uudelleen elimeni suonistoon ja pian erektioni oli täysin samalainen kuin vain hetki sitten. Nainen ei ilmeisesti ollut kovinkaan kokenut suihinottaja, koska hänen kielensä liikkui levottomasti kaluni ympärillä yrittäen löytää paikan, jossa se ei olisi penetraationi tiellä. Kostean ja pehmeän samettisen lihaksen liikehdintä tuntui kuitenkin nautinnolliselta, ja kun olin puskenut varttani riittävästi sisään, ei kielellä ollut muuta vaihtoehtoa kuin jäädä aloilleen sen alle. Vaikka nainen vaikutti kokemattomalta, käskin häntä ottamaan elimeni sen koko mitalta, mihin hän reagoi katsahtamalla ylös pelokkain ja epävarmuutta huokuvin silmin. Päätin opettaa häntä karkeasti käytännön kautta ja aloin painaa hänen takaraivoaan alapäin. Nainen alkoi vikistä vaimealla ja kimeällä äänellä, mutta hän kuitenkin pakotti kaluni nieluunsa aina juurta myöten, jolloin ainoastaan kivekset jäivät ulkopuolelle. Kyyneleet virtasivat naisen silmistä ja sotkivat pahasti hänen meikkinsä, joka valui mustina ja tummansinisinä vanoina hänen poskilleen. Pitäen edelleen kiinni hänen takaraivostaan aloin edestakaisin liikkein nussia häntä suuhun saaden naisen yökkäilemään voimakkaasti. Välillä kaluni liukui niin syvälle, että oksennuksen tulo oli varmasti vain hiuskarvan varassa, mutta vahinkoa ei onneksi päässyt tapahtumaan. Jo hyvin pian tajusin jälleen lähestyväni nautintoni huippua, ja uuteen siemensyöksyyn valmistautuen puristin naisen pään tiukasti haarojeni väliin. Elimeni esti naista nielemästä kunnolla ja tunsin, miten limainen ja paksu kuola valui kiveksilleni ja reisilleni hänen suupielistään. Kului muutama pitkä sekunti, jonka aikana kumpikaan meistä ei liikahtanut eikä päästänyt ääntäkään. Sitten koin täyttymykseni ensimmäiset sykäykset, ja seuraavassa hetkessä runsas ja tahmainen ryöppy virtasi naisen kurkkuun aiheuttaen hänelle pitkän kakomisreaktoiden sarjan. Nainen yritti vetäytyä otteestani ja saada kaluani ulos, mutta painoin hänen kasvojaan päättäväisesti alavatsaani vasten pitäen koko mittani hänen sisällään aivan loppuun asti. Viimeisten vaimeiden sykähdyksien aikana vedin kaluani ulos kuitenkin juuri sen verran, että nainen kykenisi nielemään eritteistäni ainakin osan ja näin välttymään totaaliselta tukehtumiselta.

Kun kaikki oli ohi, päästin naisen irrottautumaan ja jäin sydän tykyttäen tasaamaan hengitystäni. Laukeaminen oli tuntunut jopa ensimmäistä voimakkaammalta, mihin luultavasti oli vaikuttanut vereni suuri adrenaliinipitoisuus. Minua huimasi ja oloni oli oudolla tavalla huumaantunut, lähes transsinomainen. Nainen pysyi vaiti eikä uskaltanut liikkua mihinkään vaan kyhjötti tuolin vierellä puoliksi istuvassa, puoliksi makaavassa asennossa. Hänen sekaisena pörhöttävä tukkansa oli paikoin hien kostuttama ja kasvot olivat meikinsekaisista kyyneleistä likaiset. Kului kymmeniä sekunteja, mutta en tuntenut rauhoittuvani eikä pulssini osoittanut laantumisen merkkejä. Sen sijaan tunsin uuden ja yhä voimissaan olevan halun aallon hyökyvän ylitseni aivan kuin tilanteen hallinta ei olisi enää käsissäni. Kyrpäni keräsi jälleen verta itseensä ja nousi vielä kerran jänteväksi ja suonikkaaksi patsaaksi kuin valmistautuen viimeiseen ja ratkaisevaan koitokseen. Elimeni tuntui hellältä ja aralta, ja mikäli seuraava siemensyöksy olisi aiempien veroinen, olisi nautinnosta puolet silkkaa tuskaa. En kuitenkaan uhrannut tälle enää toista ajatusta, sillä turtuneessa mielentilassani kykenin sisäistämään vain tiedon vielä yhdestä täyttymyksen hetkestä.

Koottuani taas tahdonvoimani asetin naisen kontalleen eteeni ja parilla kovakouraisella liikkeellä tein selväksi, että siinä hänen pitäisi myös pysyä. Painoin hänen ylävartalonsa lattiaan, jolloin hänen pyöreä perseensä nousi houkuttelevasti pystyyn. Näky oli syntisen irstas ja sellaisena halusin sen myös nähdä. Ajattelin naisen likaiseksi ja häpeämättömäksi nartuksi, joka esitteli antejaan estottoman riettaasti kuin niitä minulle väkisin tyrkyttäen. Likainen narttu, joka olisi alusta lähtien ansainnut tulla naiduksi vain likaisimpaan paikkaansa.Työnsin pakaroita voimakkaasti erilleen saaden hänen anuksensa levittäytymään edessäni kutsuvana ja vastustamattomana. Ihailin hetken herkullisen vaaleanruskeaa peräaukkoa, joka lupaili minulle suklaista ja lopullista nautintoa. Keräsin suuhuni nestettä ja sylkäisin hänen vakoonsa kunnon annoksen, jonka levitin kärsimättömästi hänen aukolleen. Sitten asetin kyrpäni paikoilleen ja painoin sen tattimaisen kärjen hänen sulkijalihastaan vasten. Aloin tehdä lyhyitä mutta määrätietoisia painalluksia pehmittääkseni häntä, mutta retnoutumisen sijaan nainen alkoi nyyhkyttää ja täristä hermostuneesti. Pidin toisella kädelläni kiinni hänen lantiostaan ja tunsin, miten kylmä ja tahmea hiki puski hänen ihonsa läpi. Mietin ohimennen, että tämä saattoi olla ensimmäinen kerta kun nainen otti peniksen peräaukkoonsa, mikä ei pakon alla tulisi varmasti olemaan miellyttävä kokemus. Hetken jo tunsin sääliä häntä ja katumusta tekojani kohtaan, mutta kuten muutkin häiritsevät ajatukset, karkotin nämäkin karskisti mielestäni ennen kuin ne ehtivät muuttua vahvemmiksi ja iskeä loven itsevarmuuteeni.

Kun olin päättänyt, että nainen oli saanut valmistautua riittävästi, oikeasti tai kuvitellusti, aloitin hitaan mutta suoraviivaisen penetraation. Nainen vaikeroi itkunsekaisesti ja kipristeli varpaitaan, mutta pian tunsin hänen aukkonsa avautuvan ja terskani painuvan hänen sisälleen. Jatkoin saman tien jäämättä odottamaan naisen reaktioita ja sain terskan uppoamaan kokonaan näkyvistä. Nainen ei jännittäessään kyennyt pitämään itseään tyynenä, minkä vuoksi hänen sulkijalihaksensa vastusteli rajusti yrittäen estää minua pääsemästä syvemmälle. Purin alahuultani ja työnnyin häneen vakaalla päätöksellä hitaasti koko kaluni paksua vartta myöten, saaden hänen suolensa täyttymään äärimmilleen. Sulkijalihas supisteli kiivaasti yrittäessään epätoivoisesti sylkeä vahvaa fallostani ulos, mutta sen oli pakko pitää suuri miehuuteni sisällään. Nainen notkisti selkänsä syvälle kaarelle, koukisteli jalkojaan ja yritti korjata asentoaan, sillä tunne, ettei hän voinut ulostaa täysinäistä suoltaan tyhjäksi oli varmasti epämiellyttävä, varsinkin jos hän oli yhtä kokematon kuin arvelin.

Viimeisenä eleenäni kumarruin lähes vaakatasoon naisen ylle ja kiedoin käsivarteni hänen lantionsa ja vatsansa ympäri puristaen hänet tiukasti itseäni vasten. Naisen pehmeät ja kiinteät pakarat painuivat nautinnollisesti reisiäni ja alavatsaani vasten, ylävartaloni painaessa naisen selkää ja laskien osan painostani hänen kannateltavakseen. Olin kosketuksissa häneen niin laajalta alalta kehoani kuin mahdollista, niin syvällä hänessä kuin mahdollista. Halaten häntä kiihkeästi ja tulisesti sain kokea vielä yhden purkauksen, joka pumppasi viimeiset eritteeni hänen uumeniinsa saaden kehoni tärisemään kivunsekaisesta, huumaavasta nautinnosta. Päästin matalan ja alkukantaisen ulvahduksen, joka kumpusi jostain kaukaisesta sieluni sopukasta. Sykäykset seurasivat toisiaan väsyneesti ja äärimmäisen hitaasti, mutta silti ne olivat voimakkaita ja huokuivat puhdasta euforiaa. Hiljalleen kipu muuttui tylsäksi turtumukseksi ja turtumus lopulta lähes tunnottomuudeksi, joka valtasi koko uupuneen ruumiini. Vasta kun koko laukeamisprosessi oli ohi, vetäydyin pois naisen upeasta perseestä, pitäen hänet kuitenkin vielä kontallaan. Levitin hänen pakaroitaan avaten hänen lannistetun aukkonsa ja katselin, miten tahmainen ja valkea neste valui hitaasti ulos ja laskeutui hänen reisilleen ja häpyhuulilleen. Naisen sydämen tykytys tuntui hänen kevyesti punoittavien kankkujensa läpi, mutta syke ei ollut nopea ja terävä vaan vakaa ja tasainen. Ehkä nainen jo arvasi, että tilanne oli ohi ja että hänen alistajansa oli vihdoin saanut haluamansa. Jos hän ajatteli näin, hän oli oikeassa, sillä olin täydellisen väsynyt ja loppuun kulunut.

Annoin naisen nousta ja sanattomalla katseella kerroin hänelle, että hän voisi mennä. Kaunis ja hento nainen katsoi minua punoittavilla silmillään, hiukset takkuisina ja luomivärit poskillaan. Hänet oli otettu täysin, alistettu muutamien hetkien ajaksi täysin jonkun muun valtaan ja nöyryytetty kokonaisvaltaisesti. Kaiken tämän hän tulisi muistamaan koko loppuelämänsä ajan. Tekoni oli loukkaus hänen naiseuttaan kohtaan, mutta enää en voinut asialle mitään. Minulle itsellenikin nousi nyt pala kurkkuun, enkä voinut estää kosteuden muodostumista silmiini. Olin yltä päältä hiessä kuin raskaan työurakan tehneenä. Ajatukseni olivat selkeät mutta epäjärjestyksessä nyt kun mieltäni sumentanut adrenaliinihumala oli laantunut. Keräsin tavarani ja lähdin pois jättäen alastoman naisen taakseni, jäämättä katsomaan saisiko hän edes puettua ylleen. Takaisin en tullut enää koskaan. Työkkärin kurssit loppuivat osaltani tähän.

Kommentoi

top