search
top

Anna-Liisa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (37 votes, average: 3.19 out of 5)
Loading...

Olin päässyt siivousfirmaan iltatöihin. Firma hoiti viikonloppu- ja iltasiivouksia Yleisradiolla ja Mainostelevisiolla. Ensimmäisenä työpäiväni, mikä oikeastaan oli lauantai-ilta, alkoi aika tavallisena. Saavuin Yleisradion tiloihin työnjohtajan kyydillä. Työnjohtaja näytti minulle paikat ja johdatti minut kerrokseen, joka minun piti siivota.

“Aloita vaikka tuosta Anna-Liisan huoneesta ja sitten kaikki nämä huoneet käytävän varrelta.”

Nyökkäsin ymmärtämisen merkiksi ja aloitin työni. Huoneessa leijui mukavan viekoitteleva hajuveden tuoksu. Pyyhin pölyt pöydiltä ja tyhjensin roskiksen. Roskiksen pohjalta silmiini osui mustat sukkahousut. Otin ne käteeni ja tunnustelin, kuinka pehmeiltä ne tuntuivat. Painoin sukkahousut nenääni vasten ja vedin henkeeni samaa vaimean viekoittelevaa tuoksua, joka huoneessakin leijui. Tunsin kaluni alkavan kovettua housuissani. Tunsin pakottavaa tarvetta runkata.

Istahdin huoneen sohvalle ja kuuntelin hetken, kuuluiko käytävältä mitään ääniä. Pelkkää hiljaisuutta. Avasin housuni ja otin kaluni esiin. Pujotin puolikovan kaluni sukkahousujen sisälle ja aloin hiljakseen runkata kaluani. Ruskeat sukkikset tuntuivat kalua vasten ihanan pehmeiltä ja viekoittelevilta. Suljin silmäni ja ajattelin, kuinka Anna-Liisa oli pitänyt sukkahousuja jalassaan eilen töissä ollessaan. Nautiskelin pitkin ja hitain vedoin sukkahousujen kosketuksesta kalullani ja mielessäni pyöri Anna-Liisan kauniin eroottiset kasvot!

“Tuntuuko mun sukkikset hyvältä”? kuului naisen ääni vierestäni.

Säpsähdin ja ponnahdin seisomaan saman tien. Siinä seisoin punastellen sukkahousut kalustani roikkuen. Tuijotin Anna-Liisaa silmät tapillaan ja hän katseli salaperäisesti hymyillen minua. Hän astui huoneeseen sisälle kokonaan ja sulki oven perässään. Hän astui eteeni ja otti hellästi mutta varmasti kalustani kiinni. Hitaasti mutta varmasti hän jatkoi kaluni runkkaamista. Samalla tunsin, kuinka hänen kuumat huulensa painuivat huuliani vasten ja hän alkoi suudella minua hitain ja pitkin kielisuudelmin. Sulin suudelmiin mukaan ja tunsin kaluni seisovan kovempana kuin kivi Anna-Liisan kädessä.

“Tämäpä sattui mukavasti”, Anna-Liisa kuiskasi. “Mun tekee valtavasti kalua mieli, kun on miehen kanssa ollut viikkojen tauko.”

En saanut sanaakaan suustani. Antauduin täysin tuon seireenin vietäväksi.

“Täälläpäs reipas pikku veitikka on”, Anna-Liisa sanoi.

“Mmmhhh”, sain mumistua.

“Siitä onkin aikaa, kuin näin nuorta ja komiaa kalua olen saanut koskettaa”, hän jutteli ja hymyili.

Samassa Anna-Liisa tarttui vyöhöni ja avasi sen. Housujeni nappi aukesi kuin itsestään. Anna-Liisa avasi housuni kokonaan ja veti boksereitani alemmaksi. Kaluni ponnahti vapauteen kuin reipas partiopoika. Tuijotin epäuskoisena, kun tuo kaunis keski-ikäinen nainen tarttui kaluuni lujemmin ja alkoi varmoin mutta hellin käsin runkata kaluani.

Anna-Liisa talutti minut sohvan ääreen ja työnsi istumaan sohvalle. Istuin alas hänen viereensä ja suljin silmäni nautiskellen. Koskaan ei ollut runkkaaminen tuntunut näin hyvältä. Anna-Liisa sai kaluni aivan kivikovaksi ja suuremmaksi kuin koskaan ennen. Samassa tunsin terskallani jotain kosteaa ja lämmintä. Avasin silmäni ja hätkähdin. Anna-Liisa oli kumartunut syliini ja imi terskaani sukkahousujen edelleen ollessa kaluni päällä.

“Ooohhhh”, huokailin hiljaa.

“Tuntuuko hyvältä?” Anna-Liisa kysyi.

“Mmmm… joooo”, sain vaivoin sanottua.

Anna-Liisan pää liikkui ylös alas sylissäni. Tunsin, kuinka ahnas ja liukas suu imi kaluani ja kieli leikitteli terskallani. Tunsin laukeamiseni lähenevän joka imaisulla. Pidin kättäni Anna-Liisan pään päällä ja silitin varovasti hänen hiuksiaan, samalla kun tuo ihana seireeni imi kaluani kuin jäätelöä. Sukkahousujen ja kuuman kostean suun yhteisvaikutus alkoi olla liikaa, mutta yhtäkkiä Anna-Liisa nosti päänsä ylös ja hymyili minulle kauniisti.

“Mun täytyy käydä tekemässä hiukan töitä. Odota täällä, tulen kohta takaisin.”

“Joo, kyl mä… Joo, odotan.”

“Voit katsoa vaikka tuota pikku tv:tä. Tulen tuotapikaa takaisin.”

“Joo, selvä”, sopersin sekavana.

Samassa ovi kävi ja olin yksin huoneessa.

Pidin housuistani kiinni ja nousin laittamaan telkkarin päälle. Otin kosteat ja limaiset sukkahousut pois kaluni päältä ja työnsin ne taskuuni. Tv:n kanava oli ykkösellä. Katselin edellisen ohjelman lopputekstejä ja istahdin takaisin sohvalle. Muutamat tulevien ohjelmien mainokset ja siinä hän oli. Tuo juuri kaluani imenyt seireeni istui kuuluttajan sohvalla ja hymyili kauniisti. Katselin, kuinka hän istui sääret ristissä pilkullisessa hameessa, villapaidassa ja harmaassa paidassa. Olin näkevinäni pienen punan Anna-Liisan poskilla sekä nännien nöpöttävän paidan ja tiukan villapaidan läpi.

“… ongelmia parisuhteissa riittää, sillä kukaan ei vielä ole oppinut sanomaan ‘minä rakastan sinua’. Ja tunnelmat kiristyy …”

Kaluni alkoi kovettua uudestaan, kun ajattelin, että käsittelyni jatkuisi ihan minä hetkenä hyvänsä. Suljin silmäni uudestaan ja kierähdin kyljelleni sohvalle. Makasin hiljaa ja odotin kuunnellen kohinaa korvissani ja huminaa otsalohkoni takaa. Samassa kuulin oven aukeavan ja painuvan takaisin kiinni. Ovi naksahti lukkoon. Kuulin kenkien lennähtävän sohvan viereen, ja vaatteiden kahina sai minut avaamaan silmäni. Anna-Liisa availi hameensa nappia. Villapaita oli jo auki ja tiukan paidan läpi nöpötti kuin nopöttikin kovat nännit. Hän avasi hameensa ja se tippui lattialle. Silmäni ahmivat kauniita sääriä, joita peittivät ihonväriset kiiltävät sukkahousut.

“Nyt olisi sinun vuoro hiukan imeä”, Anna-Liisa sanoi.

“Joo, joo ilman muuta mun… vuoro…” sopertelin.

Anna-Liisa istahti viereeni sohvalle ja levitti sääriään. Hän tarttui käteeni ja veti minut puoleensa. Valahdin sohvalta lattialle polvilleni ja samassa hän painoi kädellään pääni jalkojensa väliin. Näin vaaleiden sukkahousujen alla olevat mustat pikkuhousut. Anna-Liisa työnsi kyntensä haarakiilaan ja alkoi repiä sukkahousuihinsa reikää. Pian sukkahousujen raosta pilkotti pikkuhousujen keskiosa. Anna-Liisa siirsi niitä hiukan sivuun ja alkoi painaa päätäni hellästi kohden jalkoväliään.

Vaistomaisesti lipaisin himolta ja kiimalta haiskahtavaa pimsaa. Anna-Liisan kurkusta purkautui saman tien hiljaista hyminää, kun kieleni alkoi lipoa hänen herkkuaan. Kiihdytin nuolemistani kuin olisin ahminut hunajaa suoraan pesästä. Hänen pimsansa maistui juuri niin kiimaiselta, miltä hän näyttikin. Nuolin hitaasti häpyhuulia ujuttaen kieleni välillä niin syvälle häpyhuulten väliin kuin sain sen uppoamaan. Lutkutin klittaa ja imin huulillani noita kauniita punoittavia isompia huulia. Suussani maistui ihana kiimainen ja suolainen neste, joka oli kuin hunajaa suussani.

Tunsin Anna-Liisan kietovan säärensä ympärilleni, samalla kun nuolin ja lutkutin häntä himoissani. Tunsin kaluni olevan aivan valmis vaikka mihin ihmetekoihin. Suuni täytti liman ja kiiman sekaiset nesteet. Nyt halusin panna ja kunnolla! Nousin polvilleni ja ujutin kaluni Anna-Liisan pillulle. Survaisin itseni sisään ja aloin panna.

“OOhhhh, voi… ihanaa… nuorta kaluaaa…” Anna-Liisa huokaili.

“Sulla on ihan pillu, sitä on hyvä panna… ihanan ahdas”, kehuin tuota seireeniä.

“Onko sulla kondomia mukanas?”

“Joo, on, joo toki… Mä laitan kohta”, lupasin.

Nostin Anna-Liisan sääret olkapäilleni. Kiiltävät vaaleanruskeat sukkahousut korostivat tuon seireenin säärien sulokkuutta. Nussin kuin hullu ori kiimassa. Tartuin Anna-Liisan rintoihin, joita peittivät mustat rintaliivit. Ujutin käteni hänen selkäpuolelleen ja sain rintsikat auki. Samassa käteni täyttyivät ihanista, suloisista ja täyteläisistä rinnoista. Kourin täyteläisiä rintoja ja hivelin nöpöttiviä nännejä. Lantioni painoi kaluani ulos ja sisään Anna-Liisan ihanaan pilluun. Katselin tuon kauniin seireenin kasvoja, joka silmät kiinni makasi allani ja nautti, kun panin häntä lujasti ja päättäväisesti. Anna-Liisan hengitys kiihtyi ja kevyet inahdukset olivat kuin sulosointuja korvissani.

“Sä tunnut ihanalta mun sisällä. Ota mut oikein kunnolla”, Anna-Liisa huokaili.

“Mmmmmhhh… jooo… Teen niin…” sain vaivoin sanottua.

Otin Anna-Liisaa nilkoista kiinni ja nostin hänen jalkansa pystyyn. Panin kuin raivopäinen kani. Allani tuo seireeni inahteli ja vikisi työntöjeni tahdissa. Levitin hänen sääriään nähdäkseni, kuinka kaluni työntyi sisään ja ulos tuosta ihanasta seireenipimsasta. Puristin käsilläni Anna-Liisan nilkoista ja liikuttelin hänen kauniita sääriään samaan tahtiin, kun pumppasin kovaa kaluani hänen pimsaansa. Olin hurmioni huipulla, kun näin, että sukkahousujen reiästä, ohi pikkareiden, kova kaluni työntyi tuohon ihanaan pilluun. Kuulin Anna-Liisan huokailevan raskaasti ja inahdusten kovenevan jokaisella työnnölläni. Tajusin huippuni lähenevän. Tunsin käsissäni Anna-Liisan sirot nilkat, ja sukkahousujen pehmeä ja liukas pinta sai pallini alkamaan suuren purkauksen. Mielessäni vilahti ajatus kondomin laittamisesta.

“Nyt… nyt… Anna-Liisa… Mult… tulee… koht…” aloin nikotella.

“Onhan sul se kondom…”

“Nyt.. nyt… ANNAAAA-LLLIIIIIISSAAAAAAAAA!” karjaisin, “JOOOHHH AAHHHHH!”

Terskani antoi periksi ja kaluni alkoi ruiskia spermaa ulos kuin tykin suusta. Työnsin lantiollani kaluani niin syvälle kuin sain sen työntymään. Kivekseni pumppasivat aina vaan uutta ja uutta ruiskaisua Anna-Liisan pimsaan. Työnsin vielä muutaman kerran kaluani sisään ja totesin itselleni antaneeni kaikkeni ja tyhjentyneeni seireeniin. Kuulin, kuinka Anna-Liisan inahtelu ja huohotus loppui allani. Laskin hänen jalkansa käsistäni ja Anna-Liisa kohottautui altani istumaan sohvalle. Kaluni valahti ulos hänen pimsastaan.

“Mulla ei ollut nyt mitään ehkäisyä”, Anna-Liisa huokaisi.

“Ai, jaa…” totesin hiukan hämilläni.

“Nyt sun on kuule parasta pukeutua ja poistua täältä”, hän sanoi.

“Joo, mä meen”, sanoin.

Nousin seisomaan ja vedin housuni takaisin jalkaani. En voinut välttyä katsomasta, kuinka tuo aikuinen puolialaston seireeni oli saanut kiimani kukkeimmilleen. Vedin kännykkäni taskustani ja painoin kameran päälle. Otin Anna-Liisan tähtäimeeni ja nappasin kuvan. Ehdin napata vielä toisenkin, kunnes hän tajusi, mitä teen.

“Hei, lopeta, älä kuvaa mua”, hän kiljaisi kiivaana. Säntäsin tieheni. Avasin oven lukosta ja livahdin käytävään. Juoksin, minkä jaloistani sain irti ja huusin olkapääni yli: “Soitellaan…”

4 kommenttia viestissä: “Anna-Liisa”

 1. Simo says:

  Saisiko muutkin kirjoittamasi tarinat?

 2. seksi says:

  Oih

 3. Atte says:

  IHANA NAINEN !

 4. says:

  IHANA!!!

Kommentoi

top