search
top

Seksiä työpaikalla, kiva kokemus

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (18 votes, average: 3.78 out of 5)
Loading...

Olen tosi mielenkiintoisessa työpaikassa. Valtion leivissä ja osasto jossa työskentelen on rakentunut ilmapiiriltään meidän työntekijöiden mukaiseksi. Montaa vakinaista ei meitä ole, ainoastaan kolme henkilöä. Kaksi keski-ikäistä naista ja minä miehenä mukana. Satunnaisesti voi joukossamme olla pari ylimääräistä lyhyellä komennuksella.Yhteisömme on tärkeä ja kovasti arvostettu avuntarjoaja. Kukin oma pomonsa ja ehdottoman yhteistyökykysiä.

Kerronpa tapauksesta muutaman vuoden takaa, ei kovin kaukaa. Joskus oli tilanteet semmoisia, että jouduimme yhdessä vähän kuin talkoohommiin. Istuimme minun työhuoneessani ja touhusimme mitä teimmekään ja juttelimme. Toinen työtovereistani oli naimisissa ja parin lapsen äiti. Ja toinen naispuolinen oli niin sanottu “vanhapiika”, mutta kovin puhelias ja osallistuva huulenheittäjä. Tätä naimatonta vähän kiusoittelimme ja naitettiin tuntemillemme vapaille miehille, mutta ei vaan ottanut tulta. Sanoi viihtyvänsä yksin ja siitä suuresti nauttivansa. Minä jopa epäilin silloin, että taitaa tämä sen hetkinen 35 vuotias olla neitsyt. Hukkaan olisi mennyt hyväkroppainen ja pystyrintainen nainen. Muistan parinkymmenen vuoden takaa ajan, kun hän oli tullut joukkoomme. Nuori tyttö suoraan maalta, t-paita ja hamonen, nirunarusandaalit paljaissa jaloissa ja piukeat nännit nöpöttäen paidan alla.

Niin, mutta asiaan siis. Juttelimme niitä näitä ja kiusottelimme, puhuimme hiukan tuhmiakin. Nämä naiset eivät olleet semmoisia, jotka heti olisivat rientäneet valittamaan ahdistelusta. Niitäkin on, ainakin meidän yhteisön isommilla osastoilla. Minä utelin vaikka mitä näiden naisten makkaritouhuista ja muusta pikkutuhmasta. Sain tungettelevia vastakysymyksiä, joihin vastasin tietenkin retostellen ja kehuskellen.

Ja sitten yht´äkkiä. Minulla iski hirveä seisokki. Kiemurtelin ja oli vaikea olla. No ajattelin, että mitäpä tästä ja sanoin suoraan, että nyt pamahti kunnon erektio näiden juttujen seurauksena. Seuralaiseni purskahtivat nauruun ja röyhkeästi tuijottivat sepalustani. Tuntui kuin nappifarkut olisivat rutisseet, mutta taisi rutina kuulua teräksenkovasta patukasta. Hitto se oli haljeta. Rouvaihminen hykerteli ja sanoi vaan, ettei väliä, jotain kutinaa heilläkin tuntuu. Sitten tämä naimaton kysyi, saisikohan hän vähän koittaa sormella ihan siitä kankaan päältä vaan. Tuli sormi ojossa tuolini eteen ja anovasti katsoi silmiin. Mikä siinä muu auttoi kun nyökätä. Hän painoi sormellaan sitä kohoumaa ja silmät suureni. Hän otti farkkukankaan suojaaman patukkan peukalon ja etusormen väliin ja puristellen kokeili pituutta ja paksuutta. Ja taas naisella silmät loisti. Toinenkin tuli siihen ja yhdessä painelivat ja hymyilivät, naureskelivat vietävän naiset. Tunsin miten jommankumman sormi luikahti sisään nappien välistä farkkujen sisäpuolelle. Ei aikaakaan kun olivat kaikki napit auki ja kämmenet painelivat kalsareiden peittämää varustusta. Siinä ne tytöt edessäni kyhjötti ja leikkivät kanssani. Minä nostin takamustani ja pujotin farkut ja kalsarit nilkkoihin. Nyt oli torni vaapaana ja voi sitä puristelua, silittelyä ja ees taas vetelyä. Kivespussin punnitusta ja hyväilyä. Tämä rouvapuolinen otti ja antoi suukon terskan päähään. Sitten tämä toinen otti koko terskan suuhun ja sitten toinen taas sitäkin enempi, aina siihen asti, että kummatkin tunsivat terskan nielussaan.

Tämä se oli elämää. Oikein työyhteisön yhteistyötä. Minä siinä session edetessä hyväilin naisten niskaa, kumarruin haistelemaan heidän hiuksiaan ja yritin olla suuremmin ääntelemättä. Halusin puristella heidän rintojaan ja sen teinkin siinä hankalassa asennossa. Minä istuessani konttorituolilla ja he kyykistyneinnä edessäni. Huomasin, että tällä naimattomalla naisella oli rinnat kuin tyttösellä, pystyt ja kimmoisat ja vapaat rintaliiveistä. Toisella hyvät, mutta jotenkin äidillisen pehmeät ja lämpimät. Istuin ja nautin naisten käsien ja huulten hyväilyistä. Miten se oli näin mennyt? Ihmeellistä. Ei muuta kuin, että olin sanonut minulla olleen hirveän erektion. Ja nyt sitä erektiota hoidettiin työparin voimin. Enpä voinut valittaakaan.

Tätä jatkui. Huomasin naisten olevan itsekin kiihdyksissä ja ajattelin, josko yrittäisin rohkeasti edetä rinnoilta vielä pidemmälle, aina alas sinne kosteaan. En sitä kuitenkaan tehnyt. Tunsin miten syke ja purkauksen kipu painoi patukkaa. Sanoin, että varovasti tytöt nyt, kohta räjähtää. Naiset loittonivat huulinensa lähietäisyydestä, mutta kädet hyvälivät edelleen. Silmät tarkkana he katselivat kiiltävää terskaa ja odottivat purkausta. Ja sitten se tuli. Mahtavalla voimalla lensi lasti spermaa heidän päittensä välistä selän taakse arkistokaapin oveen.

Se oli siinä sitten. Kertakaikkiaan mukava ilta töissä. Siitä olimme yhtä mieltä. Kumma, jutun jälkeen emme yhtään häpeilleet ja työt jatkuivat niinkuin ennenkin. Nyt vaan on tämä rouvaihminen muuttanut muualle Suomeen ja hänen tilalleen tullut uusi, mukava ihminen hänkin.
Voin kertoa, että ei tämä “vanhapiika” mikään neitsyt ole, ei ainakaan enää.

Yksi kommentti viestissä: “Seksiä työpaikalla, kiva kokemus”

  1. Räsynukke says:

    Kivasti kerrottu ja huumorilla mukavasti sävytetty. Tuli mieleen lähes samanlainen ilta samoin yhden miespuolisen työkaverin kanssa. Silloin oli kylläkin kolme naista “kiusaamassa”. Vieläkin ajatellessa kutkuttaa mukavasti.

Kommentoi

top