search
top

Kiellettyä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (60 votes, average: 2.87 out of 5)
Loading...

Musiikki pauhaa, humaltuneet ihmiset tanssivat ja pitävät hauskaa. Olemme olleet viettämässä firman juhlia, josta olemme siirtyneet luontevasti baariin jatkamaan. Porukkamme on hajantunut ympäriinsä, osa tanssii, osa hakee juomista, kuka missäkin.

Katseemme kohtaavat pikaisesti tullessasi vessasta, pikaisesti, salaa muilta. Siirryt tiskille juomaa hakemaan, lisää siideriä ja vettä. Katselen sinua seistessäsi tiskin edessä. Pitkät vaaleat hiukset valtoimenaan, peittäen ruskettunet olkapääsi ja hartiasi. Ylläsi ihonmyötäinen mekko, lyhyt ja tiukka, joka oikeastaan paljastaa enemmän kuin peittää. Mekko loppuu vain juuri takapuolesi alle. Leveä vyökin peittäisi enemmän. Kohottaessai käsiä meikko nouseee ja paljastaa osan kiinteistä, treenatuista pakaroistasi.

Katsot taaksepäin, hymyilet ja heilutat lantiotasi. Saat tilattua juoman ja tuot sen pöytäämme. Poistut tansimaan. Seuraan liikkumistasi, liikkeitäsi lavalla. Esiinnyt minulle, tihkut seksiä.
Kielletty kiihottaa molempia. Tunnemme vetoa toisiimme, himoa. Mutta emme voi. Se ei ole soveliasta eikä sopivaa. Olen sinun pomosi.

Aikasi kiusaamista katseltuani käyn vessassa ja palattuani menen sivutiskin taakse tilaamaan juotavaa. Kuuma, hikinen hiostava ilma leijuu baarissa. Saavut viereeni, lähelle. Haistan tuoksusi, hajuvetesi vienon, hullaannuttavan tuksun. Olet melkein kiinni kyljessäni. Sormeni koskettaa paljasta selkääsi, värähdät ja jännityt. Olemme tiskin takana katseilta suojassa, vain ylävartalomme näkyvät hanojen lomitse.

Sormeni piirtää selkääsi viivaa, siirtyy kyljellesi ja tavoittaa pienen kiinteän rinnan. Suojassa katseilta, tiskin takana. Nännisi on kova, huokailet ja väriset. Sormeni jatkaa seikkailuaan rinnaltasi, alemmas, siirtyen vatsaltasi selkääsi. Hitaasti sormi liukuu yli mekkosi, tavoittaa paljasta ruskettunutta ihoa. Toinen käteni sormet pystyssä yritän kiinittää baarimikon huomion tilatakseni juotavaa.

Sormeni seikkailee pakaroillasi, stringiesi päällä. Hengityksesi kiihtyy entisestään. Tilanne on molemmille niin kiihottava. Nuori nainen, lähes tyttö ja minä jo vanhempi mies, niin kiellettyä, niin sopimatonta. Ja kiihottavaa.

Siirrän sormeni niukkojen stringiesi peittämällä hävyllesi. Kosteus yllättää minut, kosteutesi tunkeutuu housujen läpi. Vilkaiset minuun riettaasti, nopeasti. Hymy välähtää huulillasi. Sormeni kaivautuu paljaalle pillullesi, siirtäen samalla syrjään tuon pienen märän kangaskaistaleen.

Baarimikko pysähtyy eteeni, tilaan oluen ja kysäisen otatko jotain. Pudistat päätäsi kiireesti ja yrität näyttää välinpitämättömältä. Käteni hieroo häpyhuuliasi, käteni on aivan märkä kiimastasi. Sormeni siirtyy klitoriksesi päälle ja alkaa hieroa sitä kevyesti. Huokailet ja silmäsi painuu kiinni. Käännät katseen pois tiskiltä, jottei juomaani toimittava baarimikko tajua mitä tapahtuu.

Maksan juoman samalla kun kiihdytän hyväilyjäni, koko vartalosi jäykistyy ja jännittyy. Huuliltasi karkaa huokaus lauetessasi samalla kun baarimikko ojentaa vaihtorahoja. Hänen katseensa on kysyvä. Kerron sinulla olevan vähän huono oloja hoitavani sinut kotiin. Selitys kelpaa ja jäämme taas kahden. Nostan sormeni huulillesi ja nuolet ne puhtaaksi.

Valomerkki tulee yllättäen, kuten aina.
Lähdemme narikkaan. Tapaamme muut ja lähdemme ulos. Hetken päästä kiitän illasta kaikkia ja lähden kävelemään kotiin.

Kommentoi

top