search
top

Nainen ja mies, vanhasta muistista

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (19 votes, average: 3.79 out of 5)
Loading...

Mies ja nainen lepäsivät alastomina vuoteella. He nukkuivat. Kasvojen ilmeet kuvasivat täydellistä onnellisuutta ja kahden ihmisen läheisyyttä. Miehen päivettynyt pallea kohosi rauhallisesti hengityksen tahdissa käden ollessa vieressä olevan runsastukkainen naisen pään alla. Naisen kasvot olivat painautuneet miehen kainaloon käden ollessa yli miehen rinnan ja jalka heitettynä miehen jalkojen päälle. Naisen suupielessä oli pieni, unen tuoma sylkinoronen. Miehen reidellä lepäsi kullanruskean karvoituksen keskeltä lähtevä miehekäs elin. Sen alla tiukka ja kiinteä kivespussi. Tämä jykevä kalu oli muutamia hetkiä aiemmin tehnyt naisen onnelliseksi, saanut hänet ääntelemään nautinnosta ja rakastamaan miestä. Saanut hänet heittelemään päätä ja kiemurtelemaan nautinnosta, puremaan miestä ja raapaisemaan hartioista. Nukkuvan parin vartaloilla näkyi jälkiä rakastelusta. Molempien reisillä sekä naisen vatsalla ja rinnoilla oli kiiltäviä kohtia. Ne olivat rakkauden eritteitä, niiden kuivuneita jälkiä. Miehen sperma oli kuorruttanut naisen vartaloa, johon nainen oli sitä levittänyt ja siihen se oli kuivunut. Samoin sitä oli miehen reisillä. Nainen rakasti tätä kuumaa laavaa, sen tuoksu oli ihanaa, ja makukin siedettävä.

Nainen oli kierrellyt joutilaan oloisesti suuren puiston käytävillä, katsellen herännyttä luontoa ja sen varhaisia kukkia sekä kevään vihreyttä puissa, joka kesän edetessä tummenisi ja olisi paksuna pilvenä puiden päällä. Ihmisiä liikkui nuorella nurmella ja lapset nauroivat leikeissään puistonlaidan leikkikentällä. Naisen ollessa poistumassa ja suuntaamassa kotiansa kohden, häntä vastaan asteli mies. Mies pysähtyi naisen eteen ja sai naisen vetämään henkeään sisään ja nostamaan kätensä suulleen. Silmät suurina hän katsoi miestä, tätä niin tuttua ja muutaman vuoden takaista läheiseksi tullutta seurustelukumppania. Nainen nousi varpailleen ja otti miehen halaukseen, suukotteli poskille hipaisten myös huulia. Höpötteli korvaan ja oli iloinen. Mies vastasi lämpimästi naisen riemuun ja otti pään käsiensä väliin suudellen otsan, posket, nenän ja huulet hehkuviksi.

Mies ja nainen kävelivät toisiinsa nojaten kohden naisen kotia. Koti ei ollut kaukana ja reitti sinne oli miehelle ennestään tuttu. He nousivat naisen asuinkerrokseen ja olivat tutussa asunnossa. Heistä tuntui kuin ei olisi ollut lainkaan vuosien katkoa yhteisessä asuntoon tulemisessa. Tuntui tutulle ja kuin eilen koetulle. Monesti koettua oli myös reitti makuuhuoneeseen jonne he ajautuivat.

Naisellisessa makuuhuoneessa mies ja nainen kietoutuvat toisiinsa, suutelivat kiihkeästi ja antoivat käsiensä tunnustella toistensa vartaloita, menneen ajan tuttuja kohtia käyttäen opittuja otteita joita tiesivät toisen rakastavan. Kiihkeästi he riisuivat toinen toisiaan koko ajan lähes riippuen toisissaan. Vaatteet lensivät mikä mihinkin ja parin suusta kuului hyvästä olosta kertovia ynähdyksiä ja pikku naurahduksia. Mies otti alastoman naisen hartioista kiinni ja työnsi hänet kauemmaksi itsestään katsellen alastonta vartaloa, laski sitten naisen varovasti selälleen sängylle, jättäen naisen sääret reunan ulkopuolelle. Itse hän kyykistyi naisen levitettyjen jalkojen väliin ja kumartui kohti punertavana hehkuvaa syliä.

Nainen huokaili selkä kaarella jalkapohjien noustessa irti lattiasta. Polvet kohosivat ylös ja hän tarttui niihin levittäen jalkojaan aina vaan leveämmälle. Miehen pää oli uppoutuneena naisen avattuun syliin ja kieli hyväili häpyhuulien sisäpintoja, tunkeutui syvälle nuollen polttavaa pillun onkaloa nousten taas ylös ja kielen kiertyvän klitoriksen ärsytykseen, joka sai naisen nostelemaan lantiotaan irti sängyltä. Miehen pitkähköt hiukset riippuivat kahta puolen kasvoja ja kutittivat naisen reisiä. Miehen kädet olivat ojennettuina ylös puristelemaan naisen rintoja ja leikkimään nänneillä. Nainen oli antautunut täysin miehen käsien ja suun hyväilyjen kohteeksi. Silmät suljettuina hän nautti seksuaalisesta ärsytyksestä, hyvän tekemisestä ja sylinsä sykkeestä. Hän nautti tunteesta jonka mies sai aikaan ja se ihana märkyyden tunne, valuvan puron solina. Voi kun se olisikin solissut. Se kaikki oli ihanaa. Mies nuoli ja suuteli alavatsaa ja toinen käsi kävi aika ajoin omalla kalulla puristaen sitä ja venyttäen esinahkaa. Terska oli paljaana ja kiiltävänä, ja vaativana valmiusasemissa hyökkäykseen pulppuavaan lähteeseen. Mies nousikin hitaasti ylös ja ojentautui hetkeksi seisomaan naisen jalkojen väliin. Kalu seisoi ryhdikkäänä yläviistoon ja kivespussi oli kiihkosta vetäytynyt suppuun ja kireäksi puolipalloksi. Kivekset pullistelivat kireässä säilössään pingoittaen ihoa.

Nainen voihki mielihyvää miehen painaessa kaluaan sisään. Polvet olivat yhä koukussa omien olkapäiden korkeudella ja näin tunkeutui mies syvälle häneen. Aina välillä silmät rävähtivät suuriksi kun tuntui sähköiskun isku miehen töytäisyn tuloksena. Huulilta pääsi tahtomattomia ynähdyksiä ja nyyhkäisyjä. Niin hyvää ja kaunista oli kaikki. Nainen olisi halunnut tuottaa miehelle myös paljon hyvää, mutta hän oli kuin lamaantunut kaiken miehen tuottaman taivaallisen tunteen johdosta. Hän vaan nautti ja nautti. Mies oli taitava, hän ei ollut vieras, siksi nainen pystyi antautumaan täysin hänen vietäväkseen. Mies ei tehnyt koskaan semmoista, josta nainen ei olisi pitänyt, siksi hän oli vapautunut. Ajoittain päässä ei pyörinyt ajatustakaan, vaan kaikki aistittava oli se ainoa tunne joka rakastelussa oli. Muuta nainen ei kaivannutkaan. Mies jaksoi kauan.

Mies oli antanut lopultakin periksi ja antanut vallan siemensyöksylleen. Sitä oli tullut paljon ja kovalla paineella. Nainen oli märkänä spermasta leukaa myöden. Rinnat kiiltelivät siitä, samoin kuin vatsa. Mies seisoi jälleen hänen jalkojen välissä hymyillen. Kalun päästä tipahti aika ajoin spermatippa naisen häpykummulle. Nainen kohottautui hieman ja otti kalusta kiinni. Hän rakasti sitä. Nainen puristi ja muutama tippa solahti hänen käteensä. Hän vei käden huulilleen ja nuoli kämmentään. Toisella kädellään hän hyväili ja puristeli kiveksiä, kohottautui hieman lisää ja otti kalun suuhunsa ja imi sen tyhjäksi. Hän halusi korvata hyvänolon tunnettaan miehelle ja imi ja hyväili kalua ja kiveksiä. Hän levitti jo jäähtynyttä spermaa rinnoilleen ja vatsalleen. Se alkoi hiljalleen jähmettyä ja kuivumaan siihen. Oli mukava tunne kun iholle kuivui miehen aikaansaama kuorrutus.

Mies ja nainen makasivat rinnatusten sängyllä. Nainen tiesi, että saisi kokea vielä kaiken uudestaan ja hän pääsisi myös tekemään hyvää miehelle. Hän rakasti miehen kalun ja muun intiimialueen suutelua ja hyväilyä. Hän tulisi tekemään miehelle kaikkea sitä hyvää mitä hän äsken oli saanut kokea. He lepäsivät lämpimällä vuoteella hiljakseen jutellen ja ihmetellen, miten tottuneesti kaikki meni. Ei häpeilyä, ei ujostelua, ja niin monen vuoden jälkeen.

Huomaamatta nämä kaksi vaipuivat uneen. Aikanaan he heräisivät ja hyväilisivät toisiaan. Eikä aikaakaan, kun he olisivat taas kuumassa syleilyssä ja rakastelisivat .

2 kommenttia viestissä: “Nainen ja mies, vanhasta muistista”

  1. buumanni says:

    Mukavaa lukea kun ei aina roisku määrätön määrä spermaa ja kusta, eikä mässäillä kivulla ja himolla sikin sokin.
    Tällä “hulmulla” on muutenkin kivoja tarinoita. Sujuvaa kerrontaa.

  2. tappisilmä says:

    Mukava, pikkuromanttinen ja kauniisti kerrottu kertomus.

Kommentoi

top