search
top

Kasvanut palvelemaan

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (17 votes, average: 3.65 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tarina saattaa jatkua jossakin vaiheessa, kunhan motivoidun kirjoittamaan.

”T-57, sinut halutaan asiakastapaamiseen!”
Säpsähdän ja käännyn katsomaan ovelle, missä vartija odottelee minua. Olin juuri harjoittelemassa toverieni kanssa kampauksien tekemistä, mutta mahdollisen asiakkaan ei sovi antaa odottaa. Vartija liittää minut metallisesta kaulapannastani kiinni ketjuun, johon on jo kytketty kaksi muuta tyttöä. Lähdemme aikaa tuhlaamatta valmistautumaan. Toverini jäävät oleskeluhuoneeseen ja huutelevat vielä perään onnentoivotuksia.

Olemme kaikki tytöt syntyneet ja kasvaneet tässä laitoksessa. Koko ikämme meitä on kasvatettu yhtä tarkoitusta varten: palvelemaan tulevia isäntiämme seksiorjina. Saavutin itse kuudentoista vuoden myynti-iän muutama kuukausi sitten, ja nyt on edessä ensimmäinen asiakastapaaminen mahdollisen ostajan kanssa.

Vartija vie meitä reipasta tahtia eteenpäin pitkin laitoksen pastellinvärisiä käytäviä. Vilkaisen pikaisesti seinillä riippuvia tauluja, jotka olen tietysti nähnyt moneen kertaan. Suuri osa on esimerkkejä kauniista tytöistä seksikkäissä asuissa, osassa on erilaisia ohjeita palvelustytöille, osassa seksiasentoja.. Kaikki erilaisia koulutukseen kuuluvia oppimateriaaleja.

Vartija vie meidät valmistautumishuoneeseen laittautuaksemme myyntikuntoon. Riisuudumme, käymme pikaisella pesulla ja kampaamme hiuksemme siististi. Hieman harmittaa purkaa tyylikäs kampaus. Silmäkulmastani näen kuinka vartija katselee häpeilemättä alastomia tytönvartaloitamme. Tietysti lähes kaikki paikan työntekijät ovat nähneet minut alasti moneen kertaan, mutta nyt tuo tuijotus hiukan hermostuttaa. Vartaloni kun saattaa pian olla jonkun yksityisomaisuutta.

Valmistauduttuamme vartija vie meidät tapaamishuoneeseen, jossa myyjä juttelee leppoisasti asiakkaan kanssa. Kyseessä on selvästi arvokas asiakas, pukeutumisestaan päätellen jonkinlainen johtaja tai vastaava. Hän katselee ilmeisen kiinnostuneena minun ja toverieni vartaloita. Pöydällä hänen edessään on tyttökuvasto, josta voin erottaa auki olevalla sivulla oman kuvani.

Yritän seistä mahdollisimman ryhdikkäästi mahdollisen tulevan isäntäni katseen alla. Olemme kaikki tytöt alasti, lukuunottamatta kaulapantojamme joista vartija pitää meitä kiinni. Orjatytöt myydään mitään peittelemättä sellaisina kuin ovat, ilman vaatteilla, hajuvesillä, kampauksilla tai muulla vastaavalla koreilua. Laitoksen johtajan näkemyksen mukaan hyvä tuote kyllä myy itsensä. Vain karvoituksemme on vahattu pois, lukuunottamatta häpyä jonka tuleva herramme saa muotoilla mieleisekseen.

Vaikka olenkin tottunut alastomuuteen koulutuksen aikana, mahdollisen ostajani katse ujostuttaa ja saa minut tuntemaan punastuvani. Kertailen mielessäni mitä meille sanottiin myyntikoulutuksessa asiakastapaamisesta: seiso ryhdikkäästi mutta kuitenkin nöyränä, esittele vartaloasi peittelemättä, kuitenkaan tuomatta sitä liikaa esille. Älä tuijota, mutta anna asiakkaalle mahdollisuus nähdä silmäsi. Muistan kuinka kouluttaja tehosti sanojaan pienellä piiskannäpäytyksellä. Ihan kuin kukaan tyttö oikeasti haluaisi jäädä laitokseen.

Ostaja nousee ylös ja tulee tarkastelemaan meitä lähemmin. Tunnen selvää kiihottunutta värinää pimpissäni hänen alkaessaan tunnustella vartaloani, hänen käsiensä käydessä läpi vyötäröäni, tissejäni ja pitkiä vaaleita, vielä hiukan kosteita hiuksiani. Kaikki myyntiin päätyvät tytöt on kasvatettu jonkin mallin mukaisiin mittoihin tarkalla ruokavaliolla ja liikunnalla. Johtaja on tarkka siitä, että kaikki orjatytöt ovat luonnonmukaisia. Olemme kahden toverini kanssa suosittua perusmallia, eli normaalivartaloisia tyttöjä, varustettuna kiinteällä pepulla, kohtuullisen kokoisilla rinnoilla sekä selkeästi erottuvalla vyötäröllä.

”Mikä tytön nimi on?” kysyy asiakas yllättäen minulta.

”Isäntä ei ole antanut nimeä”, vastaan. Koulutettaville orjatytöille opetetaan, että tuleva isäntä voi nimetä heidät mielensä mukaan, kuten myyjäkin selittää.

”Kai sinulla silti jokin kutsumanimi on?”

”Tuota.. Numeroni on T-57, mutta toverini kutsuvat minua Tiinaksi”, vastaan.

”Hyvä. Minusta on mukavampaa kutsua orjatyttöjä valmiilla nimillä kuin alkaa keksiä uusia. Entäs teidän muiden nimet?” hän kysyy siirtyessään kokeilemaan seuraavaa tyttöä. Vilkaisen hermostuneesti myyjää, joka nyökkää tuimasti mutta hyväksyvästi sillä aikaa kun S-142 eli Susanna ja N-73 Nina esittelevät itsensä. Asiakas tarkistaa heidänkin vartalonsa kiirettä pitämättä.

Mies kysyy myyjältä vielä muutaman kysymyksen. Sitten hän vaikuttaa tyytyväiseltä ja kertoo ottavansa meidät kaikki kolme.

”Ettekö halua kokeilla heitä ensin?” kysyy myyjä. Mietin, että juurihan hän kokeili meitä, varsin perusteellisesti jopa.

”Luotan siihen etteivät näin sievät tytöt tuota pettymystä”, asiakas vastaa, kääntäen minut leuastani katsomaan itseään silmiin. Hän on lähes päänmitan minua pidempi. Hymyilen hänelle takaisin parhaani mukaan. ”Hehän ovat sitä paitsi neitsyitä?”

”Tietysti. Miten haluatte että toimitamme heidät?”

”Otan heidät samantien mukaan, autoni odottaa parkkihallissa. Mutta sitä ennen voisin ottaa myös hiukan lisävarusteita. Ensinnäkin, saisiko nämä tytöt posliineiksi?”

”Tietenkin. Tahdotteko ajeltuina vai pysyvästi vahattuina?”

”Pysyvämpi ratkaisu. Lisäksi heille voisi laittaa pitkävaikutteisen raskaudenehkäisyn.”

En ehdi kuulla enempää mitä muita lisävarusteita isäntä jää ostamaan, sillä vartija lähtee viemään meitä takaisin valmistautumishuoneeseen. Istumme operaatiotuoleihin puolimakaavaan asentoon jalat haarallaan, ja paikalle käsketyt tytöt aloittavat karvanpoiston jalkoväleistämme. Samalla saamme niellä muutaman kapselin, jotka yhdessä ehkäisevät raskauden ja yleisimmät seksitaudit parin vuoden ajan.

Karvanpoiston jälkeen meidät viedään vaatehuoneeseen. Kokeilen vaivihkaa vahauksen jäljiltä hiukan aristavaa pimppiäni. Vaatehuoneessa pukeudumme uuden isäntämme valitsemiin vaatemalleihin. Saan itse turkoosin topin ja minihameen, Susanna pukeutuu vaaleanpunaisiin bikineihin ja Nina valkoiseen lyhyeen mekkoon. Tunnistan monia naulakoiden vaatteista, ne ovat meidän tyttöjen ompeluharjoitustöitä. Seksityttö- ja seuraneitikoulutuksen lisäksi koulutukseemme kuuluu kohtuullinen määrä muita taitoja, muun muuassa kotitalouden perusteita.

Pukeuduttuamme meille laitetaan vielä käsi- ja nilkkaraudat kaulapantojemme lisäksi, jonka jälkeen meidät viedään takaisin esittelyhuoneeseen. Ostaja on juuri sopimassa myyjän kanssa maksutavasta. En tiedä mihin hintaan meidät myytiin, mutta uusi isäntämme vaikuttaa varsin tyytyväiseltä.

Maksun jälkeen isäntä saa talutusketjumme haltuunsa ja lähtee viemään meitä parkkihalliin. Kantajat tuovat perässä laatikon joka sisältää ”varusteita”, luultavasti lähinnä vaatteita. Herramme auto on oikea limusiini, jollaisia me tytöt olemme nähneet vain kuvissa. Autonkuljettaja tulee avaamaan hänelle oven ja menee sitten auttamaan tarvikelaatikon pakkaamisessa, vilkuillen samalla ilmeisen kiinnostuneena lyhyitä hameitamme. Isäntä kehoittaa meitä istumaan takapenkille pöydän ääreen ja istuu itse vastapäätä.

Saatuaan laatikon autoon kuljettaja istuu paikalleen ja isäntä kertoo hänelle määränpään. Kuljettaja ajaa auton ulos hallista ja kadulle. Olisin kovin utelias katselemaan ulos, kun en ole juuri nähnyt laitoksen ulkopuolista maailmaa, mutta olisi epäkohteliasta vain vilkuilla ympärilleen ollessaan isännän seurassa. Eikä tummennetuista ikkunoista edes näe kovin hyvin ulos. Tarkkailen ujosti isäntää, hänen hallitsevaa olemustaan, tummia viiksiään ja kulmakarvojaan ja hiukan kaljuuntunutta tukkaansa.

Vaikuttaa siltä että isäntämme pitää blondeista. Susanna on kolmikkomme ainoa brunetti hartioille ulottuvine ruskeine hiuksineen. Ninalla on kullankellertävät enkelinkiharat, omani ovat pitkät, vaaleat ja hiukan laineikkaat.

”No, tytöt, olette varmasti kiinnostuneita siitä mikä teitä odottaa”, isäntä alkaa puhua. ”Olemme nyt matkalla venesatamaan jahdilleni. Saatte viihdyttää minua ja vieraitani risteilyillä”. Puhuessaan hän taputtelee paljasta reittäni, selvästi kiinnostuneena siitä minne se johtaa, ja saa minut punastumaan.

”Eräs ystäväni suositteli minulle liikettänne, ja täytyy sanoa etten ainakaan toistaiseksi ole joutunut pettymään.”

Pian saavumme satamaan. Kuljettaja ajaa auton suoraan ramppia pitkin sisään veneeseen ja tulee avaamaan oven isännälle. Isäntä nousee ulos ja käskee meidät tytöt mukaansa. Olemme edelleen käsiraudoissa ja kaulapannoistamme kiinni ketjussa. Astumme ulos, ja isäntämme lähtee kuljettamaan meitä veneen sisätiloihin. Autonkuljettaja jää sulkemaan tallin sisäänajoluukkua.

Isäntä kuljettaa meitä pitkin veneen käytävää. Katselemme ihmeissämme uutta kotiamme, sen jalopuupintaisia seiniä, pehmeitä mattoja ja muuta. Lopulta tulemme pieneen sivukäytävään.

”Tässä ovat teidän hyttinne, tytöt”, isäntä kertoo. ”Jätän teidät nyt hetkeksi tutustumaan uuteen kotiinne, mutta palaan myöhemmin, että voimme tutustua paremmin”, hän virnistää taputellen samalla peppuani. Hän irroittaa Ninan ketjun päästä ja käskee hänet ensimmäiseen huoneeseen, samoin Susannan toiseen ja minut kolmanteen. Kuulen kuinka hän lukitsee oven ja lähtee pois.

Jään hetkeksi ovelle seisomaan ja katselemaan. Oma huone! Se tuntuu käsittämättömältä ylellisyydeltä laitoksen yhteishuoneiden jälkeen. En tiedä kasvatuslaitoksen ulkopuolisesta maailmasta paljon, mutta kaikesta päätellen herramme on varsin varakas.

Huonetta hallitsee seinän syvennykseen sijoitettu leveä sänky. Toisella seinällä on pieni pöytä ja vaatekaappi. Kokeilen istua sängylle, ja se tuntuu mukavalta ja pehmeältä. Joka puolella sänkyä on koko seinän peittävät peilit, joista näen itseni kuin vaaleansinisenä perhosena keskellä vaaleanpunaista unelmaa.

Äkkiä haaveeni keskeytyvät kuullessani oven kolahtavan. Nousen kiireesti seisomaan sängyn viereen isännän astuessa sisään. Hän on vaihtanut huomattavasti rennompaan asuun, pelkkään kylpytakkiin. Hän sulkee oven perässään ja sanaakaan sanomatta ottaa minua kiinni vyötäröltäni ja ottaa suuni pitkään suudelmaan, samalla taivuttaen vartaloani taaksepäin sängyn päälle. Isäntä liu’uttaa kätensä toppini alle ja alkaa kokeilla rintojani. Vartalossani tuntuu outoa värinää isännän hyväillessä, vastatessani suudelmaan nuoren orjatytön ensisuudelman kiihkolla. Tunnen selvän pullistuman hänen jalkovälissään kahlittuja käsiäni vasten.

Isäntä yrittää riisua toppiani, mutta en pysty auttamaan käsirautojeni takia. Suuni edelleen kiinni suudelmassa en pysty muuta kuin ynähtämään. Isäntä irroittautuu suudelmasta naurahtaen, päästää irti rinnoistani ja kaivaa taskustaan avainnipun. Mitään edelleenkään sanomatta hän avaa kahleideni lukot ja heittää ne lattialle. Vaikka pääsenkin irti kahleista, en tunne itseäni yhtään vähempää orjaksi isännän läsnäollessa.

Vapautettuaan käteni isäntä saa helposti toppini pois ja alkaa nuolla paljaita rintojani. Tunnen nännieni kovettuvan tavalla jollaista en ole kokenut koskaan aiemmin. Hyväilen varovasti isännän vartaloa. Hän kaataa minut selälleni sängylle, jatkaen rintojeni imemistä.

Saatuaan kyllikseen tisseistäni isäntä siirtyy alemmaksi ja riisuu myös hameeni, paljastaen vasta ajellun häpyni. Vaikka hän onkin nähnyt minut alasti, se tuntuu nyt jotenkin.. erilaiselta. Isäntäkin keventää vaatetustaan ja riisuu kylpytakkinsa. Sitten hän levittää jalkani, nuolaisee häpyhuuliani pari kertaa ja levittää sormillaan sylkeään ja pimppini kosteutta suuaikolle. Yritän muistella mitä meille kerrottiin koulutuksessa tällaisista tilanteista, mutta olen liian kiihottunut muistamaan. Isäntä jatkaa hieromistaan pimppini sisälle, levittääkseen sen tuottamaa liukastetta.

Isäntä nousee polvilleen hajareisin jalkojeni päälle. Katseeni kiinnittyy väistämättä hänen jalkoväliinsä, missä on ensimmäinen koskaan näkemäni miehen sukuelin. Yritän nousta ylös koskettamaan sitä, mutta isäntä painaa minut takaisin alas.

”No niin, tyttö. Olen odottanut tätä hetkeä siitä asti kun näin kuvasi myyntiluettelossa. Tiedät varmaan mitä seuraavaksi tapahtuu?”

Katson isäntää silmiin ja nyökkään.

”Kyllä, isäntä. Sinetöikää minut orjaksenne.”

Isäntä pudottautuu kontilleen ylleni. Hänen vartalonsa näyttää niin hallitsevalta, ja huomaan hengittäväni kiihtyneemmin. Tunnen hänen valtikkansa koskettavan häpyhuuliani ja alkavan hitaasti työntyä sisään. Pimppini tuntuu puristavan vastaan. En käsitä miten isännän valtava penis voisi mahtua pieneen ensikertalaisen pimppiini, mutta se vain uppoaa työntö työnnöltä syvemmälle. Pian hänen kalunsa kohtaa neitsytmerkkini, mutta ei juurikaan anna sen hidastaa vauhtiaan. Huudahdan äkillisestä kivusta, mutta isäntä vain jatkaa entistäkin varmemmin. Lopulta hänen miehuutensa on kokonaan sisälläni, ja tunnen kuinka vaginani supistelee sen ympärillä. Äkillinen kivun ja nautinnon sekoitus purkautuu sisältäni uutena huutona, joka tukahtuu isännän tuodessa suunsa suutani vasten. Isäntä alkaa hitaan liikkeen edestakaisin, pitäen minua koko ajan tiukasti paikallani. Alan yhä enemmän nauttia isännän tuntemisesta sisälläni. Hänenkin hengityksensä tuntuu kiihtyvän. Lopulta hänen peniksensä alkaa purkaa lastiaan sisääni. Isäntä jatkaa pumppaamistaan vielä hetken ajan, kunnes vetäytyy ulos.

Purkauduttuaan pimppiini isäntä nousee istumaan sängyn reunalle ja ensi töikseen laittaa kaulapannan takaisin kaulaani. Sitten hän käskee minua nuolemaan peniksensä puhtaaksi. Laskeudun polvilleni lattialle ja otan hänen supistuneen elimensä suuhuni. Maku tuntuu jotenkin oudolta, jotenkin suolaiselta. Tunnen peniksen taas hiukan kasvavan imiessäni, vaikka se ei aivan alkuperäisiä mittojaan saavutakaan. Lopulta isäntä käskee minun lopettaa, ja saan vielä auttaa häntä pukeutumaan. Pukeuduttuaan hän kahlitsee minut ranteistani käsiraudoilla kiinni sängynpäätyyn ja taputtelee vielä paljaita tissejäni, ennen kuin lähtee taas ulos.

Isännän lähdettyä jään sänkyyn alasti ja kädet sängynpäätyyn kahlittuna kertailemaan mitä äsken tapahtui. Pimppini tuntuu vieläkin sykkivän hiukan aristaen ja suussani maistuu hiukan suolainen maku. Katselen itseäni katossa olevasta peilistä. Mietin kuinka isäntä ei sanonut mitään siitä kuinka suoriuduin seksityttönä. Toivottavasti hän ei lähtenyt tyytymättömänä. Muistelen koulutuslaitoksen seksiopetusta. Nyt ymmärrän mitä opettaja tarkoitti sanoessaan ettei mikään määrä teoriaa korvaa ensimmäistä käytännön kokemusta.

Jossakin vaiheessa kuulen seinän takaa vaimean kirkaisun. Säpsähdän ylös, mutta sitten tajuan, että Susanna tai Nina taisi juuri päästä neitsyydestään.

En tiedä kuinka pitkään ehdin haaveilla, kunnes kuulen oven lukon kilahtavan. Isäntä astuu sisään kylpytakissaan, vetäen Susannaa ja Ninaa perässään talutusketjussa. Tytöt ovat molemmat alasti ja käsiraudoissa, kuten minäkin. Heidän kasvoissaan ja pimpeissään näkyy vaimeaa punoitusta. Tervehdin isäntää niin kohteliaasti kuin käsiraudoissa pystyn. Hän laittaa tytöt istumaan sängylle ja irroittaa minut kahleistani.

”Noin, tytöt”, hän toteaa. ”Nyt kun olemme hiukan tutustuneet toisiimme, täytyy todeta etteivät myyjänne kehut olleet lainkaan liioiteltuja. Teistä tulee olemaan vielä paljon iloa.”

”Minun täytyy nyt lähteä, enkä voi nauttia vartaloistanne tällä kertaa enempää. Muutama liikekumppanini tulee tänään illalliselle. Hovimestari tulee antamaan teille tarkemmat ohjeet. Nähdään illalla.”

”Kyllä, herra”, nyökkäämme kuorossa kun isäntä lähtee.

4 kommenttia viestissä: “Kasvanut palvelemaan”

 1. Nainen-84 says:

  Alku oli lupaava, mutta sitten akti olikin aika hutaistu kyhäelmä.

 2. Jensku says:

  Teit sen taas

 3. Seksi says:

  Jatkoa äkkkiä!!!!

 4. Haaveelia says:

  Aika loistava stoori. Itselläni on ollut samantapainen suunnittelupöydällä jo pitkään.

  Loistavat puitteet tarinalle oli, mutta seksikohtaus jäi lyhyeksi. Jatkoa ehdottomasti.

Kommentoi

top