search
top

Kadotin pikkuhousut

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (44 votes, average: 3.66 out of 5)
Loading...

Postiluukusta tipahti ruskea, paksupaperinen kirjekuori. Osoitteeni oli tussilla tekstattu ja siinä sitten postimerkin lisäksi oli kaikki. Lähettäjän tiedot puuttuivat. Avasin ihmetellen pehmeän kuoren ja sisältä solahti pöydälle kuivunut koppura, kuin äärirajoille niistetty nenäliina. Katselin inhoten koppuraa ja aloin tunnistaa sen vaaleaa ja ohutta kangasta, sekä sen pieniä pitsisiä ornamentteja. Pöydällä oli minun kadonneet pikkarit, ihanan keveät hipsterit, jotka olin joutunut luovuttamaan, tai oikeastaan ne olivat minulta ryöstetty erään komean roikaleen toimesta. Siinä ne pöydällä tuoksahtelivat monen masturboinnin ja sperman tuloksena kovaksi mytyksi kuivuneena.

Palailin hiljakseen kävellen rautatieasemalta kohti Kruununhakaa. Olin ollut saattamassa miesystävääni junaan, joka vei hänet takaisin Ouluun ja siellä odottavaa työrupeamaa. Olimme vielä ennen asemalle lähtöä rakastelleet antaumuksella ja pitkään. Tunsin vieläkin sylissäni pientä tykytystä ja ikäänkuin arkuutta. Rintani tuntuivat herkiltä. Ne olivat ihania tunteita kävellessäni Kaisaniemenkatua kohti Liisankadun kotia. Sää oli suloisen lämmin ja tyyni. Ihana heinäkuinen kaupunki tuntui syleilevän pehmeydellään minua.

Liisankadun ratikkapysäkin kohdalla kuulin takaani voimakkaan auton murahtelua ja hetken kulutta se kaarsikin kohdallani viereeni. Se oli vaalea avoauto, jota ohjasi komea, ristiverinen mies. Kesän ruskettamat käsivarret värähtelivät ratilla ja kasvot hymyilivät kohti minua. Tunsin itsessäni omituista kiihtymystä, varmaan vielä miesystäväni jälkimaininkeja, katsoessani auton omistajaa, hänen valkeita hampaitaan ja sinisiä silmiään.
“Hei, ei kai sulla kovin kiire ole, hyppää kyytiin ja ajellaan hiukan,” sanoi hymyilevä mies. Pysähdyin hämmentyneenä ja katsoin autoon ja miehen ojennettuun käteen joka avasi ovea.
“Mi- minäkö, en mä nyt oikein tiedä,” sanoin ja vilkuilin ympärilleni. Mies oli kyllä turvallisen näköinen ja olin aina halunnut istua avoautossa ja kokea sen antaman ylellisen tunteen.
“Tule vaan, ajellaan hiukan kaupungilla ja Kaivarin rantaa. Näin hieno ilma ja kaikki,” houkutteli mies edelleen. Seisoin auton vierellä ja olin kahdenvaiheilla mennäkkö autoon vai ei. Tuntematon mies, mutta ystävällisen ja rauhallisen näköinen. Minua kylläkin vanhempi, ehkä siinä nelikymppinen, mutta itsestään huoltapitäneen näköinen. Ei kai hän mikään vaarallinen olisi. Päätin mennä autoon, vaikka en aiemmin ollut koskaan näin rohkeasti vieraan seuraan mennyt.
“Minä olen Esko, entä sinä?”
“No mä olen Maikku.”

Se oli minulta nopea ja rohkea teko, mutta luotin mieheen ja hänestä heijastui turvallisuutta ja lämpöä. Esko ajoi katua alas kohti Pohjoisrantaa. Ohitimme kotiporttini ja tunsin itseni kadehdittavaksi ja etuoikeutetuksi saadessani olla avoauton kyydissä. Käännyimmi kohti länttä meren siintäessä vasemmalla ja purjeveneiden mastojen heilahdellessa pienten maininkien keinuttamana. Oli ihana tunne ja miesystäväni muistot mielestäni olivat pois pyyhkäistyinä. Näin jalkakäytäviltä uteliaita katseita Eskon ajellessa rauhallisesti Espaa ja kääntyessä Kappelin nurkalta kohti Etelärantaa. Sää oli mitä parhain tämänkaltaiselle kruisailulle. Rauhallinen ajo ei edes hiuksia paljoa hulmuttanut ja suojasihan tuulilasi muutenkin. Pukeutumin toimi hyvin vaikka olikin vähäinen. Minulla ei ollut kuin kevyt ja lyhyt kesämekko ja uudet, ihanan ohuet hipsterit ja sandaalit. Pieni pussukka jossa puhelin, avaimet, matkakortti ja hieman rahaa. Siinä kaikki. Kaupungin kesäasu. Ei ollut Eskokaan kovin talvisesti pukeutunut. Värikäs kauluksellinen kesäpaita ja vaaleat shortsit, sekä paljaissa jaloissa sandaalit. Tunsin pienen raikastavan tuulahduksen mekkoni alla ja annoin helmani nousta reisilleni melkein syliini asti.

Ajelimme rantaa ja nousimme ylös mäelle ja kiertelimme katuja joissa oli lähtystöjä ja hienoja huviloita. Tulimme takaisin rantaan ja Esko ohjasi Karusellin parkkipaikalle. Hän lupasi tarjota terassilla jotain mitä vaan haluaisin. Otin vain kahvia, sillä olen aikamoinen kahvittelija. Esko otti teetä. Bananasplitit maistuivat lopuksi ja Esko kysyi, voisimmeko ajella Kulosaareen, niin hän näyttäisi missä hän asuu, ja jos vaikka uskaltaisin tulla hetkeksi käymään hänen kodissaan. Mielessäni vilahti, että mitähän tämä mies ajaa takaa, mutta nyökkäsin, Kulosaari olikin minulle aika tuntematonta seutua.

Etenimme Kulosaaren rantaa ohi kasinon ja venesatamien. En tiennytkään, että siellä on niin paljon hulppeita huviloita ja erään edustalle Esko pysähtyikin. Ajattelin jo, että tuossakohan hänen kotinsa onkin, komean rautaveräjän takana. Katselin rakennusta ja Esko kertoi sen olevan hänen sisarensa perheen omistama koti. Jatkoimme hiljaista ajelua ja eräästä kulmasta Esko ohjasi autonsa portista sisään laatoitetulle pihalle ja autotallin eteen. Itse huvila oli moderni kahden kerroksen luomus.
“Tässä asun ja täällä on myös toinen toimistoni. Toinen on kaupungilla jossa asiakkaat käyvät.”
En kehdannut kysyä mikä mahtoi Eskon toimi olla ja mitä alaa hän edusti. Eihän se minulle kuulunut.
” Asutko tässä sitten ihan yksin,” olin utelias.
“En, on täällä yksi yhdistetty puutarhuri taloudenhoitaja. Oikein pätevä puolalainen viisikymppinen nainen. Hän viihtyy ja on onnellinen kun saa touhuta omana pomona, asua omassa kolmiossa tuolla toisessä päädyssä. Hän hoitaa pyykit, siivoukset ja ihan kaikki. Oikeasti hän on puutarhuri, mutta muutkin hommat sujuvat.”
Just joo, niin sitä pitää, ajattelin. Toisilla menee hyvin. Olin tullut todella uteliaaksi ja halusin innolla nähdä taloa sisältäkin.

Astuimme autosta ulos ja Esko meni sisäänkäynnin ovelle. Jossain surahti ja ovi aukesi. En tiedä mitä Esko teki, mutta helposti se aukesi ja astuimme sisään. Ala-aulasta nousi loivasti raput yläkertaan ja niitä Esko johdatti minut ylös avaraan huoneeseen jossa oli valtavat ikkunat merelle. Suuria ja upottavia sohvia, isoja tuoleja ja kaikki oli pehmeän näköistä. Esko pisti kätensä lantiolleni, vei minua kohti pientä käytävää ja sainoi, että tuossa on kylpyhuone jos haluat vaikka pestä kädet, niin ole hyvä. Hän sanoi menevänsä tekemään jotain kylmää juomista. Astuin kylppäriin ja sekin löi minut ällikällä. Koko oli minun makuuhuoneeni luokkaa. Peilejä seinillä, täälläkin sohva, suihkutila ja muuta rekvisiittaa. Menin eräänlaisen kaihtimen luo jonka taakse oli piitotettuna bidee ja perinteinen pytty. Tein pienet pisut ja tarkistin pikkarit. Siistin muutenkin itseni ja astuin ulos käytävälle. Esko huhuili jostain ja suunnistin äänen suuntaan löytäen itseni modernista keittiöstä. Päydällä oli iso kulho vastapuristettua appelsiinimehua jonka pinnalla kellui jäitä . Esko pyysi istumaan ja kauhoi laseihin keltaisena hehkuvaa juomaa. Se maistuikin juuri niin hyvälle kuin vain keltainen takuutuore mehu voikin. Juttelimme Eskon kertoessa hiukan itsestään ja toimistaan, enkä minä kaikkia hienouksia edes ymmärtänyt.

“Mennään alakertaan niin näytän hiukan paikkoja sieltäkin. Siellä on pieni baari ja biljardipöytä. Saunaosasto ja uima-allas. Poreallaskin löytyy, vaikka siitä en paljoa perusta.”
Minun ihmetellessä Eskon poreallasvälinpitämättömyyttä menimme alakertaan. Esko kysyi olinko koskaan pelannut biljardia. Olinhan minä joskus kokeillut ja nyt Esko pisti pallot paikalleen ja ojensi minulle kepin. Hän pyysi minua aloittamaan ja niin huitaisin. Esko naurahti ja löi vuorostaan, mutta hänkin tuloksettomasti. Ajattelin näyttää, miten pistän yhden pussiin. Kurkotin itseäni pitkälle pöydän yli enkä tullut lainkaan ajatelleeksi, mitä kaikkea saattoi avautua helmojeni alta. Nousin varpailleni ylettyäkseni mahdollisimman kauas pöydän päälle. Toinen jalka irtosi lattiasta nousten hiukan ylös. Tunsin kevyen käden lanteillani, mutta en sitä keskittyessäni paljoa noteerannut. Löin palloa ja se osui haluamaani, mutta ei oikeassa kulmassa. Epäonnistuin. Kohottauduin ja Eskon käsi siveli selkääni. Käännyin ja katsoin häntä kasvoihin. Ne olivat rauhallisen ja tyynen näköiset, eivät hehkuneet mistään himosta vaan hymyilivät.
“Maikku, olet hyvän näköinen ja iloinen peippo koko nainen. Pidän tavastasi olla välitön ja ilman mitään tekopyyhyyden oirettakaan. Niistä minulla on kokemuksia vaikka kuinka. Olet ehdoton.”
En voinut muuta kuin olla mielissäni. Esko otti minut lähelleen ja tarkasti seurasi ilmeitäni, jos en vaikka olisi halunnut kosketuksia tai muuta. Antauduin estoitta Eskon halaukseen ja suuteluun. Nostin käteni hänen hartioille ja pörrötin niskan hiuksia. Painauduin tiiviisti vasten Eskoa ja tunsin hänen kovenevan kalunsa painumisen vatsaani vasten. Rintani tuntuivat turpoavan ja nännejä kipristeli. Luulisi, että ne narskahtelivat kovetessaan. Tunsin niiden painavan mekkoni kangasta.

Esko käänsi minut kasvot kohti pöytää ja laski hellästi ylävartaloni lepäämään vihreälle biljardiveralle. Ojensin kädet eteeni ja työnsin palloja kauemmaksi kohti toista päätyä. Eskon kädet liikkuivat hitaasti lantioillani ja pakaroilla. Olin unohtanut miesystäväni käsien muutamaa tuntia sitten tekemät hyvälyt. Tunsin nyt Eskon kädet niiden nostaessa mekkoni helmaa ja tunnustelut liukkaalla pikkareiden kankaalla. Hänen sormien kosketuksen niiden ojentuessa hipstereiden vyötärön alle ja varovaisen hivutuksen alas yli pakaroiden. Hän valutti niitä aina alemmas ja pujotin jalkani niistä kokonaan pois. Nojasin eteen ja pyllyni oli paljaana kohti Eskoa joka puristi pakaroita ja hieman levitti niitä. Hänen huulensa liukuivat vuorollaan kummankin pakaran päällä ja sormi seikkaili niiden välissä, tunnusteli kosteaa pyllyreijän suuta, painellen sitä hiljaa. Sormi liikkui hitaasti alemmaksi hieroen välilihaa ja työntyen häpyhuulien väliin. Olin vaistomaisesti hiukan levittänyt jalkojani ja näin helpottanut tutkimusmatkan tekijää. Tukahdutin pienen hyvänolon vaikerruksen ja poskeni painoi biljardipöydän vihreää kangasta.

Esko veti minut ylös ja käänsi minut niin, että olin selkä vasten pöytää. Avasin leninkini sivusta vetoketjun ja pujotin koko mekon pois päältäni. Olin täysin alasti, sillä pikkarit oli Esko jo riisunut ja rintaliivejä minulla ei ollutkaan. Sandaalit oli kylläkin jalassa. Esko laski minut varovasti selälleni vihreälle alustalle. Pylly jäi koholleen pelipöydän korotetulle laidalle. Esko kyykistyi ja levitti jalkojani, suuteli reisien sisäpintaa siirtyen lähemmäksi syliäni. Minä nytkähtelin halusta ja himosta tuntiessä Eskon suun häpyhuulilla ja aukolla. Hänen kielensä vaelsi alhaalta ylös kohti klittaa. Otti sen varovasti hampaiden väliin ja oli purevinaan. Nuoli jälleen ja työnsi sormen sisään ja syvälle märkään, kuumuutta hehkuvaan aukkoon. Sylini kiehui. Hyvä ettei porissut.

Esko seisoi jalkojeni välissä shortsit riisuttuna. Olin edelleen selälläni pylly kohollaan reunalla ja tunsin Eskon tunnustelevan minua patukallaan. Sen pää ikäänkuin härnäsi häpyäni ja vain käväisi häpyhuulien välissä. Välillä hetkesi pysähtyi niiden väliseen puristukseen ja sitten taas poistui. Kiemurtelin kiimasta. Tunsin taas sileän terskan huulien välissä. Yritin kaikkeni saadakseni sen kokonaan sisään. Työnsin itseäni sitä vasten ja rukoilin hiljaa itsekseni, “syvemmälle, syvemmälle.” Taas se loittoni ja rentouduin ja odotin. Nyt, nyt se tulee! Kohottauduin hiukan ja sain Eskon lantioista kiinni ja vedin hänet itseeni. Kalu solahti kokonaan sisääni ja minulta pääsi uikutus. Esko painoi lujaa voimakkaita työntöjä ja minä liu’uin verkakankaalla edestakaisin työntöjen voimasta. Huidoin käsiäni pääni takana ja biljardipallot kilkahtelivat. Niiden ääni tahditti Eskon raivokasta panemista. En voinut hillitä ääntelyäni, vaan se oli aika äänekästä. Taisin välillä kirota, välillä hieman itkeä, mutta kaikki oli niin ihanan hyvää.

Olin kuolla päivän rakasteluhin. Molemmat kerrat olivat kovia ja perinpohjaista rakastelua. Esko jaksoi ja jaksoi, mutta tuli se hänenkin purkaus vastaan. Minulla niitä oli ollut jo vaikka kuinka. Lopuksi en enää tiennyt onko jatkuva orgasmi päällä vai mikä. Kouristusta kouristuksen jälkeen, mutta nyt Esko räjäytti sitten itsensä. Hän veti kalunsa ulos ja tähtäsi kaiken vatsalleni ja rinnoille. Kohotin päätäni ja katsoin suoraan terskan päähän ja sen aukkoa. Ensimmäinen suihku tuli suoraan rinnoilleni. Se oli suora, katkeamaton nauha joka purkautui aukosta. Nauhan toinen pää rinnoilla ja toinen vielä purkautumassa. Se oli lumoavan näköistä. Miten sitä noin? Nauha katkesi ja sitten sieltä tuli lyhyempiä sylkäisyjä kunnes taas pitkä, vaalea siima ylsi uudestaan rinnoille. Ihmeellinen mies. Esko otti kalunsa käteen ja puristi viimeiset tipat siitä ulos häpykummulleni. Olin niin märkä spermasta kuin vaan voi olla. Olin myös märkä omista mehuistani ja olin hikinen. Esko irroitti sandaalit jaloistani ja nosti minut syliinsä. Sperma valui rinnoiltani ja vatsalta hänen vartalolleen hänen kantaessaan minua kohti saunaosastoa ja sen suihkua. Seisoimme yhteisen suihkun alla ja vesi huuhteli kaiken sperman, pimppimehun ja hien pois vartaloiltamme. Tulimme puhtaiksi ja mieleeni iski, etten ollut tehnyt Eskolle suullani mitään hyvää. Kyykistyin ja otin kalun käteeni, puristelin sitä ja sen alla keikkuvaa kivespussia. Kalu alkoi kovenemaan ja kohosi pystympään. Minusta se oli omituisen näköinen. Valtava terska punoitti päällimmäisenä ja varsi oli ohuempi mitä olin kokenut. Kokonaisuutena se oli sienen kaltainen. Mutta terska oli mahtava. Otin sen huulieni väliin ja hyvä, että sain sen mahtumaan suuhuni. Imin sitä ja niin ahdasta suussani oli, etten paljoakaan voinut käyttää kieltäni apuna. Kovin syvälle en sitä uskaltanut ottaa, mutta tuntui Esko sentään nauttivan. Suihku valui lämmintä vettä päällemme minun kyykistellessä Eskon edessä hyvällen hänen kaluaan ja kiveksiään. Nekin tuntuivat käteen kananmunan kokoisilta. Raskaat pallukat.
“Maikku varo, nyt tulee,” huokaisi Esko ja irrotin suuni patukalta. En halunnut hukkua spermaan jos sitä taas tulisi niinkuin edellisellä kerralla. Ohjasin spermasuihkun sivuun ja katsoin miten se levisi lattian kaakeleille ja veden mukana soljui pois. Ei sitä aivan niin paljoa tullut mitä äsken, mutta paljon kumminkin.

Halailimme ja nojailimme suihkussa ja olimme puhtaat. Esko kurotti jostain suuret kylpypyyhkeet joihin kuivasimme itsemme. En ujostellut, en mitään, ihmettelin itseäni ja olin tyytyväinen kokemukseeni. Esko sanoi menevänsä tutkimaan jääkaappia ja katsoisi, olisiko “huushollerska” tehnyt jotain päivän aikana varastoon. Minä taas menin biljardipöydän luo ja puin mekon päälleni ja etsin pikkareitani. En löytänyt niitä mistään. Ryömin pelipöydän alla ja haeskelin tuolien takaa, mutta ei missään. Sandaalit panin jalkoihini ja kiipesin yläkertaan suunnaten taas kohti pientä kilinää.

Esko oli viritellyt pöydän tarjoilukuntoon. Iso salaattikulho, lautaset haarukoineen ja lasit. Appelsiinimehukulho jäineen ja kannullinen vettä, jossa uiskenteli sitruunanviipaleita. Esko otti tuorekelmun salaatin päältä ja sekoitti hiukan aineksia tarjoten sitten minulle. Otin aimo annoksen herkullisen näkoistä salaattia ja ojensin lasin kohti vesikannua.
“Pyydän anteeksi kun minulla ei ole muita juomia tarjota, viiniä tai semmoista, mutta kun en ole itse koskaan edes maistanut alkoholia, niin ei ole edes tullu hankituksi.”
“Ei se mitään, näin on ihan hyvin,” sanoin ja ihmettelin omituista miestä.

Heinäkuun ilta oli edennyt jo hämärän rajoille ja Esko ilmoitti vievänsä minut kotiin. En kehdannut kertoa Eskolle kadonneista pikkareistani, vaan olin niistä aivan hiljaa. Esko oli pukeutunut uuteen paitaan ja vaaleisiin pitkiin housuihin ollen varsin tyylikkään näköinen. Menimme alakertaan ja ulos auton luo. Esko katseli taivaalle ja ihmetteli, josko alkaisi satamaan ja pitäisikö autossa kuomu nostaa suojaksi. Päätimme kuitenkin lähteä niinkuin olimme tulleetkin. Ajoimme hitaasti portista ulos ja näin syrjäsilmällä naishenkilön kastelevan talon päädyssä kukkia tai pensaita. Ahkera puutarhuri työssään.

Neljännestunti ja Esko pysähtyi Liisankadulle kotiporttini eteen. Hän kumartui puoleeni ja antoi lämpimän suudelman suulleni. Oli tämä Esko lämmin ja mukavan tuntuinen kaveri. Vastasin suudelmaan enkä vieläkään kehdannut puhua kadonneista pikkuhousuista mitään. Nousin autosta ja menin kotiportista sisään. Näin Eskon katsovan perääni, heilauttavan kättään ja ajavan pois.
__________

Saamarin Esko, en ollut kuullut hänestä mitään sen parin viikon takaisen kahtaamisen jälkeen. Emme tosin olleet mitään sopineetkaan, mutta kumminkin. Ja nyt sitten saan takaisin sotketut pikkarit. Omituista touhua, vai olisiko tässä huumoria. Suoraan sanoaen se mies on runkkari, mutta ihana se oli.

9 kommenttia viestissä: “Kadotin pikkuhousut”

 1. arkistonuuskija says:

  Kaikkea kivaa sitä löytää kun kaivelee näitä vanhempia tarinankertojien kirjoituksia. Ihan tulee hyvälle tuulelle. Onpa pakko lukea saman kirjoittajan muutkin kertomukset.

 2. biCurios says:

  Oikein hyvä tarina, ei mässäilty liiaksi seksillä, mutta jännitys säilyi. Nyt väkisin miettii kadonneiden hipstereiden tarinaa…siitä seuraavaksi?

 3. Minerva says:

  Pikkusen pisti mielikuvituksen laukkaamaan. Ihana pikkurouvan (vai oliko rouva)yllättävä seikkailu. Haluan kanssa.

 4. Lotti says:

  Kiihotuin!! Hyvä tarina

 5. uuno says:

  Jos tämä oli naisen tekstiä, niin kuvaako se yleisemminkin naisen moraalia.

 6. qope says:

  ”Aikuisten ihmisten” välinen seksi ei yleensä sytytä erityisemmin, mutta jokin tässä tarinassa vetosi. 5 tähteä!

 7. Marjakas says:

  Tarina oli mukavan rento ja sai minunkin pikkuiseni kostumaan ja sykähtelemään. Kiva stoori.
  Samankaltainen kokemus minullakin, ja siksikin minusta hieno kertomus.

 8. tappisilmä says:

  Hauska ja mielikuvituksellinen juttu. Super.

Kommentoi

top