search
top

Vaimoni on yleinen huora

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (23 votes, average: 3.35 out of 5)
Loading...

Olemme olleet vaimoni kanssa naimisissa 12 vuotta. Tapasimme yliopistossa parikymppisinä ja suhteemme on ollut monessa suhteessa täydellinen jo kauan aikaa. Olemme kuitenkin seksuaalisesti hyvin eri tasolla. Vaimoni Kati on aina ollut minua huomattavasti kiimaisempi, ja se on aiheuttanut välillä suuria turhautumisen tunteita molemmissa osapuolissa. Tämä tarina alkaa ajoilta jolloin aloin epäillä hänen pettävän minua työkaverini kanssa.

Olen töissä elintarvikelogistiikan alalla. Esimieheni Pertti erosi vaimostaan pari vuotta sitten, ja koska olemme hyviä ystäviä, olen ollut vaimoni kanssa hänen tukenaan ja hän istuu harva se ilta meillä syömässä, juomassa ja juttelemassa. Erään illan aikana nautimme useita pulloja punaviiniä ja olimme kaikki erittäin humalassa, minä kaikista eniten. Jossain vaiheessa filmi katkesi ja heräsin yläkerran vessasta. Kömmin ylös kylmältä lattialta ja lähdin astelemaan makuuhuonetta kohti kun kuulin alakerrastavaimoni Katin voihkintaa. Kurkkasin portaiden kaiteen välistä alas ja meinasin pyörtyä hämmästyksestä: Kati ja Pertti makasivat sohvalla ja Pertin kädet olivat Katin housujen sisällä. Hänen toinen kätensä hieroi Katin rintoja kovakouraisesti. He vaihtoivat kiihkeitä kielisuudelmia ja Kati alkoi avata Pertin housunnappeja. “Mitä jos Mika kuulee?” hän kysyi hiljaisella äänellä kesken kiihkeän esileikin. “Ei se mitään kuule, se sammu yläkerran vessaan”.

Olen järkytyksestä ja kauhusta kankeana. Jostain syystä myös kyrpäni oli kankeana ja en voinut irroittaa katsettani tuosta syntisestä pariskunnasta. Pertin housut olivat jo lentäneet lattialle ja Kati vatkasi hänen suurta kulliaan. Pertti otti kätensä Katin housuista ja työnsi sormensa tämän suuhun. “Nuole pillumehujasi, lutka!” hän huudahti ja työnsi sormia syvemmälle Katin kurkkuun. Pertti otti sormensa pois Katin suusta ja välittömästi Kati siirtyi Pertin jalkoväliin ja otti tämän kullin suuhunsa. Hän kiusoitteli ja nuoleskeli terskan päätä, mutta Pertti ei aikonut aikailla vaan otti tätä takaraivosta ja työnsi kullinsa Katin suuhun, pohjaan saakka. Kati alkoi rytmikkäästi niellä melaa ja koitti parhaimpansa mukaan pysyä tahdissa.

Hetken kuluttua Kati kuitenkin lopetti ja sanoi Pertille “Nussi minua kuin viiden euron huoraa!” Pertti heitti Katin lattialle nelinkontin ja repi Katin housut tämän jalasta. Hänen pillunsa kiilteli mehusta ja sitä valui jopa hänen reittään pitkin. En ollut koskaan nähnyt Katia niin kiimaisena. Aloin hitaasti runkata kivikovaa kyrpääni ja katsoin kuinka pomoni asetteli valtavan kullinsa Katin pillunsuulle. Yhdellä työnnöllä hän työnsi sen pohjaan saakka, ja samassa vaimoni huusi kivusta ja nautinnosta. Pertti alkoi nopeaan tahtiin nussia vaimoani ja Kati alkoi purra ylähuultaan ja koitti pitää äänensä kurissa mutta Pertin kiivas panotahti sai hänet jälleen huutamaan. Pertti tarrasi Katia vyötäröltä eikä tuntenut armoa, vaan pani tätä entistä kovemmin. Katin rinnat pomppivat edestakaisin ja hän tarrasi tiukasti matosta kiinni orgasmin vallatessa hänen kehoaan. Pertti alkoi hidastaa tahtia ja lopulta hän veti pillumehusta kostuneen kyrpänsä ulos Katin pillusta.

“Tule päälle”, hän sanoi ja meni samalla lattialle selälleen makaamaan. Kati nousi hänen päälleen ja ohjasi kädellään kyrvän takaisin litimärkään vakoonsa. Hän istui sen päälle hitaasti ja alkoi pomppia rytmikkäästi. Hänen pakaransa tärisivät seksikkäästi ratsastuksen tahdissa ja ei aikaakaan kun hänen ylitseen vyöryi toinen jättimäinen orgasmi. Myös Pertti alkoi lähestyä kliimaksia ja hän heitti nopeasti Katin päältään selälleen makaamaan ja nousi istumaan hänen naamalleen. Hän runkkasi spermansa Katin kasvoille ja suuhun. Spermaa tuli niin paljon että Kati ei saanut hetkeen silmiään auki. Vähän tämän jälkeen minäkin heitin mällini portaille. Pariskunta jäi makaamaan matolle ja minä istuin edelleen portailla katsoen vuorotellen pariskuntaa ja edelleen kivikovaa kyrpääni. Miten minä voinkaan kiihoittua niin suuresti siitä, kun toinen mies panee vaimoani kuin yleistä huoraa? Vaivuin ajatuksiini kun kuulin Katin äänen alakerrasta. “No, näitkö tarpeeksi, pikku runkkari? Täällä on mies joka tietää miten nainen tyydytetään.” Tiesin hänen puhuvan minulle ja lehahdin tulipunaiseksi…

Jatkoa seuraa jos lukijoita kiinnostaa

3 kommenttia viestissä: “Vaimoni on yleinen huora”

  1. joni says:

    Tulin

  2. borko says:

    lisää jatkoa vaan 😛

  3. fr11kk1 says:

    Hyvä tarina mutta kovin lyhyt. Kaikki tarkeimmät asiat tuli kyllä kerrottua, mutta vähän lisäsisältöä olisi saanut helposti mukaan. Uskottavuskin olisi parantunut, jos asioista olisi kerrottu enemmän.

Kommentoi

top