search
top

Typerä kosto, mutta tehty mikä tehty

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (23 votes, average: 3.61 out of 5)
Loading...

Mies puristi kourassa kulliaan ja antoi limojen valua pitkin karvaisia reisiään kohti polvia. Hajareisin seisova laiha hujoppi tuijotti jalkojensa juuressa polvillaan olevaa naista, jonka hartioilta osa spermoista norui kohti rintoja ja suupielistä leualle. Miehen roikkuvat, lähes puolireiteen riippuvat kivekset pussissaan heilahtivat naisen kasvojen edessä. Kivespussi oli ruma, kuin suuri pisara roikkumassa ohuen kannattimen varassa leviten painavaan säkkiin. Mustat karvat sojottivat paikka paikoin sen sinertävästä nahasta. Mies päästi kullin kourastaan vapaaksi ja pyyhkäisi käsiään pakaroihinsa. Kulli riippui kivespussin päällä tipautellen sitkeitä spermatippoja lattialle. Se oli ruma kyrpä.

Nainen paineli poskiaan katse lattiassa ja ylhäältä putoavat spermatipat litsahtivat hänen levitettyjen polvien väliin. Avonainen syli valui eritteitä. Hän istui kantapäittensä päällä ja häpesi. Miten ihmeessä hän oli langennut näin inhottavaan ja irstaaseen mieheen. Oliko kosto ollut sen arvoista mitä hetki sitten oli tapahtunut? Oliko Jannen teko ollut niin merkittävä, että piti tähän tekoon ryhtyä? Hävetti, harmitti ja oksetti.

________

Maisa käveli kiihdyksissä pitkin kaupungin katuja. Mielessä pyöri äskeinen riita Jannen kanssa. Janne oli kertonut työmatkansa kulusta ja matkasta kotiin joka tapahtui junalla. Komennuksella olleet olivat kaikki tahtoneet mahdollisimman pian päästä kotiinsa ja ainoa keino oli yöjuna etelään. Makuuvaunupaikkoja oli ollut saatavilla hajanaisesti ja niin Janne oli sopinut yhden työpaikkansa naishenkilön kanssa matkasta samassa hytissä. Jannen mukaan matka oli sujunut kaikinpuolin mukavasti eikä mitään erimielisyyttä tai muuta hankalaa ollut ollut. Aamulla olivat he virkeänä menneet suoraan työpaikalle ja suoriutuneet palavereista ja muista yhteenvedoista hyvin.

Jannen kerrottua kotona Maisalle kaiken, humahti valtava mustasukkaisuuden puuska sekoittamaan Maisan ajatuksia. Nuori vaimo ei voinut uskoa, että kaikki oli mennyt siististi ja makuuvaunun hytissä vaan nukkuen. Maisalla ääni nousi ja kyyneleet valuivat. Janne vakuutteli ja vannoi rakkauttaan Maisalle ja kertoi, ettei voinut edes ajatella pettävänsä häntä. Mustasukkaisuuden sumentamana mikään järkipuhe ei Maisaan uponnut. Hän tempoi kaapista vaatteita. Vaihtoi kaiken, alusvaatteista lähtien. Eteisessä hän heitti harteilleen vielä kevyen jakun ja poistui ulos asunnosta Jannen jäädessä hämmennyksissään seisomaan eteiseen.

Elokuun lopun pimenevä ilta oli jo pitkällä Maisan istuessa yhä kaupungin kesäravintolan salissa. Orkesteri soitti kepeitä kappaleita ja muutama pari huojahteli tanssilattialla. Maisaakin oli haettu muutaman kerran, mutta hän oli kieltäytynyt keksien erilaisia verukkeita. Lopuksi hänet jätettiin rauhaan korkean lasinsa kanssa. Lasissa oli alkoholia väritettynä erilaisten lisänesteiden kanssa kauniin näköiseksi ja josta pari pilliä sojotti kohti Maisan huulia. Ei Maisa ollut paljoa juonut. Toinen lasi oli menossa, ja ravintolakin oli kohta sulkemassa. Pää painuksissa Maisa istui ja murehti itsesäälissään hänelle tehtyä katalaa tekoa.

Ravintola sulki ovensa ja Maisankin oli lähdettävä ulos kuutamon valaisevalle hiekkatielle. Silmissä vilisi näkyvämät miten Janne suuteli jotain naista, miten he makasivat samalla vuoteella toisiaan hyväillen. Miten Jannen käsi meni naisen vartalolla rinnoille ja vatsalle, hameen alle. Miten nainen huokaili kiihkoissaan. Miten he riisuivat toinen toisensa ja rakastelivat. Kaikkea tätä Maisa katseli kuin aitiopaikalta mielikuvissaan. Se sattui ja se kiihotti Maisaa. Rintoja särki ja sylissä tuntui kummalle.

Joistain liittyi Maisan seuraan pitkä, laihahko ja tummatukkainen mies. Siisti, vaalea puku oli miehen päällä ja takki rennosti auki. Sinertävän paidan ylänapit olivat avoinna antaen mustan rintakarvoituksen vilahdella näkyviin. Mies tuoksui miehekkäälle ja oli nähtävästi selvin päin. Rohkeasti hän asteli Maisan vierellä ja puheli kovasti. Maisa vaan nyökytteli ja oli hiljaisen tuntuinen, mutta niin siinä vaan kävi, että aukesi se Maisankin tuppisuu ja pieniä tirskahduksia kantautui kuutamoon. Mies oli taitava seuramies ja vajaan tunnin kuluttua oli hän ovelasti johdattanut Maisan kotiovelleen. Siitä oli sitten helppo astua sisään, mutta Maisan ajatuksissa vaan käydä.

Asunto oli valtavan kokoinen, mutta niin ne kaikki Eiran vanhoissa kivitaloissa on. Eteinen oli pienen yksiön kokoinen johon Maisa astui. Mies ohjasi hänet peremmälle huoneistoon ja osoitti missä on kylpyhuone jos siihen on tarvetta. He menivät olohuoneeseen ja mies pyysi Maisaa istumaan sohvalle ottaen samalla jakun Maisalta asettaen sen tyhjän nojatuolin selkänojalle. Hetkessä mies loihti juomat kummallekin. Hyvänmakuiset ja kylmät. Maisa oli unohtanut synkkyytensä ja nyt hän näki paremmin minkänäköinen seuralainen hänet mukaansa kaappasi. Mies oli pitkä ja laiha. Siistin oloinen ja vaatteet tekivät hänestä mielyttävän näköisen. Unohtunut oli Maisalta riita Jannen kanssa. Aina välillä mielessä kyllä kävi Janne aviomiehenä, ja hän vaimona täällä. Mutta tuo pitkä mies sekoitti hänen päätään vikkelin sanoin ja nyt hän oli heittänyt takkinsakin pois. Paljaat käsivarret ylöskäärittyjen paidanhihojen alla olivat mustan karvan peitossa. Tarkemmin katsoen Maisa näki miehen sormissakin mustaa karvaa. Maisan mielestä miehellä kuuluikin olla hiukan karvaa, mutta tämä alkoi olla jo liikaa. Hiukan liian laihakin mies tuntui olevan.

Niin oli mies sekoittanut Maisan pään, ettei hän ollenkaan pannut pahakseen miehen ottaessa hänet syleilyynsä ja painaessa hänet itseään vasten. Maisan oli katsottava ylös, sillä miehen leuka oli Maisan päälaen korkeudella. Miehen kädet liikkuivat pitkin Maisan selkää ja vyötäröä. Paidannapit olivat auki vyöhön asti ja Maisan poski painoi miehen rintaa. Karvat kutittivat hieman, mutta niissä oli hyvä ja hoidetun tuntuinen tuoksu. Maisa tunsi miten käsi avasi hänen vyötäröltään vetoketjun ja mekko ei enää istunut vartalonmukaisesti päällä. Kädet liikkuivat alemmaksi ja nostivat helmaa ylemmäksi kohti selkää ja kaulaa. Vaistomaisesti Maisa nosti käsiään ja mekko liukui yli pään pois. Jälleen Maisalla välähti mielessä, että mitä hän oikein tekee. Nopeasti ajatus taas katosi ja niin aukesivat myös rintaliivien hakaset. Rinnat olivat vapaana ja mies puristi niitä hellästi nipistäen myös pikkuriikkisen nännejä. Ne kovenivat ja sojottivat terhakkaana. Pieni tykytys niissä tuntui ihanalta ja aavistuksen omainen kosteus levisi alhaalla häpyhuulten kätköissä. Mies riisui paitansa ja housunsa ja seisoi boksereissa Maisan edessä. Mies oli laiha ja karvainen, sen totesi Maisa. Laihat, karvojen peittämät reidet pistivät ulos boksereitten lahkeista, -löysistä lahkeista. Ei ollut Maisan mielestä kovin kaunis miehen vartalo, mutta kasvot menettelivät. Miehen peukalot menivät Maisan pikkuhousujen vyötärölle ja ujuttivat ne alas nilkkoihin, joista Maisa sitten astui niistä pois. Itse Maisa riisui stayupit ja kengät ollen täysin alasti miehen silmien edessä. Vaistomaisesti hän pyyhkäisi kevyesti kädellään yli hennon ja vähäisen karvoituksen joka hänellä oli. Se tuntui hieman kostealta. Mies riisui bokserinsa potkaisten ne sohvapöydän alle. Maisa näki pitkän kullin käyränä riiputtavan päätään kivespussin päällä. Ei hän ollut koskaan nähnyt semmoisia kiveksiäkään jotka roikkuivat kuin jättitippa puolireiteen. Itse kulli nuokkui, mutta alkoi hiljakseen ojentumaan suoraksi kumarasta asennostaan. Se oli melkein musta ja kuhmurainen, suonikas pitkä luikero. Karvoja oli valtava määrä vatsanpohjassa.

Jälleen iski Maisaan omituinen olo. Tuli Janne ja oma koti mieleen. Mitä tässä nyt tapahtuu? Pitäisikö perääntyä? Mutta unohdus tuli heti taas kun mies ohjasi Maisan kohti makuuhuonetta ja sen suurta sänkyä. Mies nosti Maisan vihertäville lakanoille ja istui sängynreunalle hyvälemään rintoja ja koko vartaloa. Maisa näki miehen pitkän kullin sojottavan laihojen reisien välistä terska hehkuen verenpunaiasena kohti kattoa. Mies hyväili kevyesti Maisan reisiä ja vatsaa ja Maisasta se oli ihanaa. Varovasti miehen käsi levitti Maisan reisiä ja oma-aloitteisesti Maisa nosti toisen polvensa koukkuun ja laski sen sivulle. Näin aukesi Maisan syli ja häpyhuulet erkanivat toisistaan antaen avaruuden hyväillä kaikkea sitä kostean kuumaa mikä niiden kätköissä oli. Miehen käsi ja sormet etenivät klitorokselle ottaen sen sormien pieneen ja varovaiseen puristukseen. Sormet venyttivät sitä, ei paljoa, mutta hieman. Kipua ei tuntunut, vaan sanomattoman kiihottavaa tunnetta vain. Pitkä sormi ojentui ja upposi pilluun. Se meni syvälle, se karvainen sormi. Maisa hieman hätkähti muistaessaan karvaisuuden, mutta sekin unohtui. Sormi sai toisen sormen seurakseen ja ne kiersivät häpyhuulten välissä ja pillun syvyyksissä kehää saaden Maisan uikuttamaan. Hän nosti lantiotaan kohti miehen taiturimaista kättä. Samalla hän puristeli rintojaan ja venytteli nännejään. Uikutusta ja vaikerrusta, ei kivusta vaan nautinnosta. Pillusta valui nesteitä ja vihertävällä lakanalla tummeneva läikkä laajeni. Mies kumartui alemmaksi ja pisti päänsä Maisan haaroihin. Kieli maisteli Maisan mehuja ja sormet levittivät pillua tekien tilaa kasvoille jotka upposivat häpyhuulien väliin. Maisa tunsi miehen nenän kyntävän rakoaan ja sen jälkeen kielen siloittavan nuolaisun. Toisen ja kolmannen kerran. Monen monta kertaa. Ja valuminen vaan yltyi. Mies nousi kokonaan sängylle ja hänen kasvonsa kiiltelivät Maisan mehuista. Maisa levitti jalkansa mahdollisimman leveälle ja odotti miehen tunkeutumista sisäänsä.

Maisa katsoi miestä joka oli polvillaan hänen jalkojensa välissä. Mies piti pitkää kalua kourassaan ja teki muutaman runkkaavan liikkeen. Kalu oli kova ja terska hehkui. Maisalle tuli mieleen, että onkohan kulli itsessään karvainen, mutta ei kai se ollut. Hitaasti mies ohjasi terskaa kohti pillun aukkoa. Maisa levitti käsin häpyhuulia ja antoi käsien jäädä sinne. Kulli painui hitaasti syvemmälle ja syvemmälle. Pillussa ei tuntunut ahtauden tunnetta, sillä sisääntunkeutuja ei ollut kovinkaan paksu, pitkä vaan. Maisa siirsi käsiensä etusormet klitorikselleen ja hieroi varovasti sitä. Se oli turvonnut ja herkkä kosketukselle ja tuntui kuin olisi milloin vaan pieni orgasmi purkautunut. Miehen kulli töytäisi pohjaan, tai sille se tuntui, ja säkenöivä väristys vavisutti hetken Maisaa. Kulli ei ollut koko pituudelta ylettynyt sisään, vaan vartta oli hieman ulkona. Maisa otti toisen käden sormilla siitä kiinni ja puristeli ulkona olevaa varren osaa. Mies työnsi edestakaisin sisään ja ulos. Kivekset iskeytyivät aika-ajoin Maisan pakaroihin ja hänen teki mieli niitä hieman puristella. Miehen pannessa Maisa otti kivespussista kiinni ja nosti sitä ylemmäksi saaden itse kivekset käteensä. Ne olivat isot pallukat ja raskaat. Ei ihme, että ne olivat niin rumasti venyttäneet pussia.

Mies oli pyytänyt Maisaa kääntymään nelinkontin ja mies oli työntynyt sisään takaa. Maisa nojasi otsaansa alas patjalle ja katseli rintojen välistä miten kivespussi hakkasi heiluriliikkeen ansiosta häntä napaan. Se oli jotenkin koomista ja naurettavaa, mutta mies teki todella hyvää hänelle. Toisella kädellä Maisa otti kiveksistä kiinni ja nosteli niitä kämmenellään. Sekin kiihotti Maisaa ja hetken kuluttua hänen oli laskeuduttava vatsalleen ja luiskautettava kulli ulos, sillä orgasmi vavisutti häntä hetken ja hengitys oli katkonaista. Väristys kulki yli koko vartalon ja syli sykki satumaisesti. Tovin hän oli hiljaa ja mies lepuutti kaluaan Maisan pakaroilla.

Maisa halusi lisää. Hän nosti taas takapuolensa ylös ja mies ohjasi kalun sisään jatkaen kesken jäänyttä aherrustaan. Työnnöt olivat nyt rajumpia ja nopeampia. Maisan rinnat heilahtelivat työntöjen voimasta ja navan kohdalla tuntui säännöllinen kivespussin töytäisy. Miehen hengitys muuttui hengästyneeksi ja työnnöt kovenivat aina vaan. Lujat kädet tarttuivat Maisaa lantiosta ja vetivät häntä kohti kohta sylkevää kullia. Ja sieltä se ensiroiskahdus tuli. Mies sai viime hetkellä vedettyä kalun ulos ja sen terskan soikioreijästä syöksyi harmaa ja kuuma spermavana Maisan pakaroille ja niiden väliin. Kulli sykki kauan ja aina sylkäisi annoksen jota jo valui pitkin Maisan selkää kohti niskaa. Spermaa valui myös pyllyvakoa myöden välilihalle ja häpyhuulien välistä tippui suuria pisaroita lakanalle joka alkoi olla jo aikamoisen märkä ja tahmainen.

Maisa ja mies makasivat rinnatusten sängyllä. Eivät he välittäneet märästä alustasta. Olivathan he itsekin aika sotkussa. Miehen karvoitukset olivat takussa ja kiinniliimautunutta söheröä. Niin oli myös Maisan häpykarvoituskin, vaikka ei se kovin pitkää ollutkaan ja rajauskin aika tiukkaan vedetty. Epäsuhtainen pari lepäsi. Eivät puhuneet, olivat vaan. Maisalla tosin tökki Janne mielessä. Olikohan nyt tehty viisaasti?

He nousivat ja Maisa käveli ikkunan luo kurkistaen ulos. Mies tuli perässä. Ulkona oli yö ja katu hiljainen. Mies otti Maisan syleilyynsä ja painaen häntä itseensä. Maisa tunsi miehen kalun vatsallaan ja hänen teki mieli ottaa siitä kiinni ja hiukan runkata sitä. Niin tapahtui, että hetken kuluttua Maisa oli polvillaan miehen edessä ja piti molemmin käsin pitkästä kullista kiinni ja terska oli hänen suussaan. Kieli kutitteli terskaa ja tökki sen aukkoa kielenkärjellä. Molemmin käsin hän hiljakseen runkkasi kullia ja miehen kädet olivat hänen takaraivollaan. Maisan teki myös mieli ottaa kivekset käsiinsä ja hän pistikin kätensä pussin alle nostaen sitä ylös. Pinnalla oli tahmaisia karvoja, mutta Maisa ei nyt välittänyt siitä, vaan otti kiveksen kerrallaan suuhunsa. Juuri ja juuri kives mahtui hänen suuhunsa, niin suuret ne olivat. Hän vuorotteli kummankin kanssa samalla runkaten kullia joka oli kivikova ja muhkuraisen ruma luikero. Maisa ei välittänyt taaskaan mistään, vaan eli hetkeä leikkien miehen kalulla ja kivespussilla. Kulli oli taas suussa ja aika syvälle hän sen otti. Syvemmälle kuin koskaan Jannen kanssa. Toinen käsi nosteli kiveksiä ja toinen runkkasi vartta ja kieli teki liikkeitään terskalla. Mies oli taas alkanut hengittämään hengästyneesti ja hänen kätensä puristivat kovemmin Maisan päätä. Maisa arvasi kohta sperman purkautuvan. Hän oli joitakin kertoja ottanut kaiken Jannelta suuhun, ja myös joskus ennenkin eräältä toiselta. Nyt hän päätti ottaa tältäkin mieheltä kaiken mitä mies pystyi antamaan.

Sitä tuli nopein sylkäisyin. Suu täyttyi hetkessä ja Maisa purskautti sitä suupelistään ulos antaen sen valua leualleen. Pienen osan hän nieli. Hyvää se ei ollut, mutta oli hän ennenkin sitä maisellut ja niellyt. Suolaisen makuista ja lämmintä. Sanovat sen olevan niin pahaa, että siihen tulee himo. Voi verrata avocadoon.

_______

Pää riipuksissa Maisa oli miehen edessä. Häneen oli iskenyt sanomaton häpeän tunne, katumus ja hän halusi kotiin. Mies oli osaaottava ja auttoi Maisan ylös hankalasta asennosta ohjaten hänet saunatilojen suihkuun. Mies toi suuren pyyhkeen ja oli kerännyt Maisan vaatteet asettaen ne pukutilan tuolille. Hän sanoi itse menevänsä kylpyhuoneen suihkuun.

He olivat pesseet itsensä ja pukeutuneet. Mies oli valmistanut teetä ja halusi tarjota Maisalle kupillisen. Yhdessä he istuivat keittiön pöydän ääreen ja joivat hiljaisuudessa teensä. Mies halusi ehdottomasti viedä Maisan kotiin taksilla. Hän ei uskaltanut ajaa omalla autollaan, sillä promilleista ei ollut varmuutta, vaikka epäilikin niiden olevan nolla. Mies katseli Maisan sormuksia ja sanoi, ettei Maisa varmaan enää halua tavata häntä ja hän kyllä ymmärtää ja ei tule häiritsemään, mutta ilta ja yö olivat olleet ehdottomasti hänen elämänsä parhaita. Maisa hymyili ja he nousivat ylös. Alhaalla kadulla odotti jo taksi ja he menivät autoon, sekä ajoivat Maisan kotikadulle. Ei aivan oven eteen, lähelle vaan. Mies suuteli Maisaa ja Maisa nousi autosta. Taksi teki u-käännöksen ja palasi samaa reittiä mitä oli tullutkin.

_______

Maisa istui kotirappunsa tasanteella ja kertasi tapahtumia. Hän oli tehnyt tyhmästi ja rumasti Jannea kohtaan. Hän oli antautunut vieraalle miehelle täydestä sydämestä. Mitään pakottamista ei ollut ollut, vaan kaikkeen hän oli mennyt mukaan. Hän oli tehnyt semmoista mitä ei olisi Jannen kanssa tehnyt. Hän oli nauttinut siitä, ilman senhetkisiä tunnontuskia. Tunnontuskat olivat putkahtaneet rajummin vasta nyt esiin. Tehty mikä tehty. Typeryydelle ei voi mitään, mutta Jannelle en kerro mitään, ajatteli Maisa.

3 kommenttia viestissä: “Typerä kosto, mutta tehty mikä tehty”

 1. Tiistai says:

  Olisi hienoa olla koston välineenä, wow mikä nainen 😉

 2. Köpi says:

  Maisa tuhmaili sympaattisesti!

 3. morrison says:

  Hiton hyvä tarina. Hyvin kerrottu ja takeltelematta eteni. Eikä mitään jumalatonta hehkutusta, vaan suoraa asiaa.
  Hyvä, että löysin.

Kommentoi

top