search
top

Melaa Afrikassa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (42 votes, average: 3.36 out of 5)
Loading...

Sain ensimmäisen kerran mustaa munaa ollessani 18-vuotiaana Afrikassa matkalla mieheni Benin kanssa. Ben on englantilainen, hyväkäytöksinen herrasmies ja antropologi. Hänet lähetettiin Keniaan tutkimaan alkuperäisheimojen käyttäytymistä ja luonnonkulttuuria. Matka oli samalla häämatkamme, olimme menneet naimisiin kuukautta aiemmin. Mieheni on minua huomattavasti vanhempi, 43-vuotias ja hän ei ole seksuaalisesti erityisen aktiivinen. 18-vuotiaana kiimapilluna tämä harmitti minua kovin, mutta olin jo tyytynyt kohtalooni ja dildokokoelmaani.

Eräänä iltana olimme istumassa iltaa hotellin baarissa kun seuraamme lyöttäytyi paikallisia heimolaisia. Ben osasi heidän kieltään ja he alkoivat keskustella kiivaasti. Luonnollisesti en ymmärtänyt sanaakaan, mutta aika ajoin miehet katselivat minua varpaista päälaelle ja heidän katseissaan oli himoa. Tunsin haarovälini kostuvan ja kuten arvelinkin, Ben ei ymmärtänyt näistä signaaleista mitään. Flirttailin miesten kanssa avoimesti ja nuolin huuliani kutsuvasti. Yhtäkkiä yksi miehistä alkoi puhua minulle englantia – “You look very beautiful” – ja laski samalla kätensä pöydän alla reidelleni. Hän alkoi hitaasti valuttaa kättään ylemmäs kohti haaroväliäni, joka tässä vaiheessa oli jo litimärkä. Ilmeisesti hän oli huomannut syvenevän hengitykseni ja kiimani ja kysyi minulta “would you like me to give you a tour in our beautiful city?” (Haluaisitko että esittelen sinulle kaunista kaupunkiamme?). Mieheni Ben oli uppoutunut keskustelemaan erään paikallisen kanssa eikä tuntunut välittävän muista tapahtumista juurikaan. Vastasin miehelle myöntävästi ja nousimme pöydästä. Ennen tätä mies kuitenkin hipaisi häpyhuuliani ja värähdin himosta.

Olin suuntaamassa ulko-ovelle kun mies tarttui käteeni ja osoitti vessoja. “We go there” (Menemme tuonne), hän sanoi ja veti minut mukaansa. Siinä vaiheessa olin jo niin kiimassa että olisin seurannut häntä vaikka maailman ääriin. Hän paiskasi naisten vessan oven auki ja huusi jotain paikallisella kielellä siellä olevalle mustalle naiselle. Tämä pelästyi ja juoksi nopeasti vessasta pois. Mies heitti minut vessan lattialle ja polvistuin hänen eteensä. Miehen shortseissa pullotti valtava kalu ja kaivoinkin sen saman tien esille kiihko silmissäni. Hänen elimensä oli valtava, ainakin 25 senttinen! Mieleeni hiipi pelko siitä, mahtuisiko se lopulta sisääni. Hän otti kiinni takaraivostani ja työnsi päätäni lähemmäksi kyrpäänsä, jota aloin ahnaasti nuolla ja imeä. Yritin saada sen kokonaisena suuhuni, mutta oksennusrefleksi yllätti ja aloin kakomaan. Mies otti kiinni hiuksistani ja työnsi elimensä takaisin suuhuni. Oksennusrefleksin aiheuttamat kyyneleet valuivat pitkin poskiani ja meikkini olivat levinneet pitkin naamaa. Pilluni oli edelleen litimärkä ja aikani imettyäni mies heitti minut tiskialtaan reunalle.

Otin kiinni altaan reunoista kun mies repi pikkuhousuni jalastani ja sylkäisi terskan päähänsä. Hän naurahti ja samassa työnsi jättimäisen kyrpänsä syvälle litimärkään pilluuni. Mies ei tuntenut armoa – hän upotti kyrpänsä kokonaan pieneen pilluuni ja alkoi kyntää edestakaisin sellaista tahtia, että jouduin puremaan ylähuultani etten huutaisi sekä kivusta että nautinnosta. Katsoin itseäni altaan yläpuolella olevasta peilistä ja näytin lutkalta – meikkini olivat valuneet kaulalle asti ja silmissäni oli uneksiva ilme. Mies oli kaivanut rintani mekkoni sisältä ja ne pomppivat kyntämisen rytmissä. Lopulta miehen katse alkoi harhailla ja hän alkoi äännehtiä oudosti. Tiesin että hän oli lähellä orgasmia jolloin sanoin hänelle “fuck me you big stud, make me your slut” (nussi minua suuri ori, tee minusta lutkasi). Samalla hetkellä hän tuli sisääni sellaisella voimalla, että minulta pääsi nautinnollinen itku. Sperma alkoi valua reittäni pitkin ja samalla muistin, että olimme aviomieheni kanssa lopettaneet ehkäisyn ja päättäneet koittaa saada lapsen. Mies laittoi jo vaatteita päälleen ja sanoi minulle “we will meet tomorrow, same time, same place. I will bring friends too.” (Tapaamme huomenna samassa paikassa samaan aikaan. Tuon myös ystäviä)

Jatkoa seuraa jos lukijoita riittää …

7 kommenttia viestissä: “Melaa Afrikassa”

 1. Timppa says:

  Työkaverin nuori kihlattu Sanni, on yhtä kiimainen naaras kuin tarinassakin. Se nauttii estoitta kun saa isoa, kovaa ja paljasta vierasta kyrpää. Olen pannut sitä narttua jo pari vuotta!

 2. SyysYö says:

  Hengailispa tollanen puutteessa oleva nuori vaimo
  Mun seuduilla.., ja vielä seksikkään tuhmakin 😉 !!!

 3. Retkeilijä says:

  Wow, kunnon Narttu!

 4. Asterix says:

  Niin, onhan se aika namia ottaa puolipukeinen
  ”tuhma”Vaimo ihanan himokkaasti takaapäin!!!
  Keskellä isoa kauppakeskusta, takimmaisen sovituskopin
  peilin edessä..,
  Tai vaikka kesken juhlien,
  kylppärintason ison peilin edessä…
  🙂 🙂 🙂

 5. kolmaspöyrä says:

  Lisää vaan ja paljon paljaalla ja ilman ehkäisyä

 6. Jani 20 says:

  Jatkoa kiitos olis mukavaa mä oon aina halunu mustaa naista

 7. borko says:

  tosi hyvä stoori jatkoa vaan tälle nosti hyvin himot 😛

Kommentoi

top