search
top

Lapsellinen syrjähyppy

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (29 votes, average: 3.41 out of 5)
Loading...

Riita oli kova ja rumatkin sanat sinkoilivat. Nuori aviovaimo kun olin, niin otin riidan loukkauksena ja kostoa vaativana asiana. Riidan aihe oli mitätön. Naurettava, näin jälkikäteen arvioituna.

Kävelin tuohtuuneena katuja. Useamman korttelin päässä kotoa. Epäonnekseni vastaan tuli eräs ikäiseni ja tuntemani nainen. Emme mitään sydänystäviä olleet mutta tuttuja kumminkin. Hän puhui minut ympäri ja niin poikkesimme erääseen sen kulmakunnan kuppilaan. Tai ns. baarihan se oli. Musiikit ja kaikki. Oven ulkopuolella lorvi sekalainen joukko tupakoitsijoita. Tällä tuntemallani naisella, olkoon nyt vaikka Tiiu, oli mieskaveri odottamassa parin muun ystävän kanssa. Nurkkapöydästä he vinkkasivat meille ja asettauduimme joukkoon. Tiiu suukotteli kaveriaan ja moikkasimme muutkin. Siinä ei kauaa mennyt kun jo olin yhden niistä kavereista kainalossa. Erkka oli nimi. Tämä Erkka se vasta vikkelä oli. Suputti korvaan vaikka mitä ja minulla pyöri mieheni mielessä. Ja se riita. Oli siis kosto menossa. Sillä hetkellä vihasin miestäni.

Keinuimme tanssilattialla. Erkka supatteli korvaan ja oli sujauttanut käden mekkoni aika avarasta hiha-aukosta paljaalle selälleni. Ihanasti hän siveli niskasta alas kohti vyötäröä. Lämmin käsi teki hyvää. Hän painautui lujaa vasten vartaloani. Tunsin jotain kovaa häpyluutani vasten. Arvasin tietenkin mikä se oli ja kieltämättä kiihotuin hieman. Painoin rintojani voimakkaammin Erkkaa vasten ja ehkä hieman myös häpyäni sitä kovaa kohden. Oli ihana läheisyys.

Istuimme jälleen pöydän ääressä ja maistelin viiniäni. En tiedä mikä riehakkuus ja rohkeus minuun iski, mutta siirsin käteni Erkan etumukselle, sen kovan päälle. Hiljaa puristelin ja painelin kalua. Hengitykseni tihentyi aavistuksen, villit ja syntiset ajatukset vilisivät mielessäni. Vai oliko ne nyt niin syntiset? Tiiu tanssi kaverinsa kanssa ja se toinen heidän ystävistään oli kadonnut. Erkka hyväili käsivarttani ja hetken kuluttua hän oli painelemassa jo kostuvaa pimppiäni. Mekkoni päältä tosin. Välillä hän ujosti sipaisi kuin ohimennen rintaani. Tosin hidastetusti sen hipaisun teki. Minulla oli hyvä olla. Olin unohtanut kotona olleen riidan ja unohtanut kokonaan miehenikin. Minun teki mieli Erkkaa. Mutta minne mennä? Missä voisimme sen tehdä? Minä nojauduin Erkkaan, ikäänkuin imaisin häntä itseeni. Tunsin lämpimän kosteuden alavatsassani. Se sykki. Erkka huomasi halukkuuteni. Hän nousi ja otti kädestäni ja lähdimme ovea kohden. Heilautimme kättä tanssilattian Tiiulle ja kaverille. Astuimme kadun yli ja vastakkaisen talon ovesta sisään rappuun.

Yllätys. Erkka siis asui talossa vastapäätä baaria. Tässä ratkaisu niihin ajatuksiini joita olin puntaroinnut. Nousimme kolmanteen ja sisään Erkan asuntoon. Keskinkertaisen siisti yksiö ja tiskiallaskin tyhjä. Livahdin veskiin ja tirautin pikku pisut. Kuivasin huolella sillä tiesin kostuvani herkästi ja olevani hetken kuluttua aika märkä. Sipaisin pikkupitsiset ylös ja totesin niiden olevan kosteat. Ajattelin jättäväni ne pois ja sujauttavani ne eteisessä laukkuuni, mutta silloin saattoi Erkka luulla minun olevan todella miehenkipeän. Mutta kyllä minä kaipasin jotain itseeni.

Erkka istui sängyllä aivan alasti. Olisinhan minäkin voinut vaatteet jo riisua. Oli kai Erkka niin luullut tapahtuvankin. Minä riisuin vähäiset vaatteeni siinä Erkan edessä. Mekon, ne liki märät pikkarit, potkaisin sandaalit pois ja muutahan minulla ei päällä ollutkaan. Rintaliivit olin jättänyt lipaston laatikkoon jo alkukesästä. Erkka istui katsellen jalat ristissä polvet sivuilla. Hienon näköinen kalu sojotti tummanpunainen pää huojuen kohti minua. Patukka oli hieman muhkurainen ja suonikas. Pitkulainen terskanpään reikä puoliavoinna. Ei se mikään jättikulli ollut, mutta semmoista en edes kaipaa. Olen aina ihmetellyt miten joku voi nauttia jostan tolkuttoman kokoisesta tappovehkeestä. Olen nähnyt netissä miten niitä semmoisia on esitelty mukamas saavutuksina. Mutta ohuesta en pidä, paksu saa olla, sopivasti. Tämä Erkan vastasi toiveitani. Erkka oli näköjään hiukan ajellut karvoitustaan ja siistiltähän se näytti. Ei ollut minullakaan kovin paljon karvoitusta. Aivan pieni tupsu vaan siinä viivan yläpuolella.

Menin sängylle ja istuin Erkan syliin. Tunsin miten patukka oli pakaroitteni välissä. Hieroin itseäni vasten Erkkaa ja hän vastaavasti otti rintani suudeltavakseen. Hän imi nännejä vuoron perään, välillä suuteli huuliani ja minä vastasin. Oli ihana olo. Kiedoin käteni Erkan ympäri ja painoin itseäni alas vasten kalua. Huojuimme ja suutelimme. Ihanaa! Nousin hajareisin seisomaan Erkan eteen ja painoin syliäni Erkan kasvoille. Erkka näykki tupsuani, työnsi kieltään häpyhuulien väliin ja puristeli pakaroitani, levitti niitä ja hyväili sormin peräaukkoni ympärystää. Taivaallista tunnetta. Kieli oli syvällä sisälläni ja ajattelin, että mitä Erkka ajattelee kun olen niin märkä. Hänen oli varmaan välillä nieltävä mehujani. Mutta Erkka jatkoi pimppini suutelua ja maistelua. Minulla se poltti. Se oli kuin tulessa, ihanasti tulessa. Tunsin valuvani.

Halusin ottaa Erkan kalun suuhuni. Kaaduimme rinnatusten sängylle. Siirryin alemmas ja käännyin niin, että sain hyvin patukan huulilleni. Tunsin miten Erkan sormet vaeltelivat jalkojeni välissä ja sujahtelivat sisääni. Minä otin koko paksun ja kovan kullin suuhuni, pyörittelin kieltäni sen terskalla ja näykin kevyesti vartta. Nostelin kivespussia ja hyväilin. Erkka oli ajellut sen sileäksi eikä siinä ollut kosteita ja takkuisia karvoja. Kaikki sileää ja siistiä. Varsikin oli puhdas karvoista, alavatsan seutu oli lyhyen sängen peitossa. Nuolin sileää aluetta aina anukseen asti. Pyöräytin kieltä aukon ympäri, mutta sisään en tunkeutunut. Niin pitkällä en ollut kokemuksissani.

Nyt halusin jykevän patukan sisääni. Nousin istumaan Erkan päälle ja ohjasin kullin sisään. Liikuttelin itseäni ylös ja alas, ratsastin. Tuli mieleeni netistä näkemäni rakastelut kun nainen on päällä ratsastamassa, mutta selin miehen kasvoihin. Se oli minusta tuntunut oudolta, mutta päätin kokeilla juttua. Käännyin Erkkaan selin ja ratsastin siten. Kaaduin eteenpäin niin, että pääni oli Erkan pohkeiden välissä. Hiukan hävetti kun mieleeni tuli, että mahtaa Erkalla olla hienot näköalat suoraan sisääni ja sisään menevään kulliin. Ja vielä pyöreään pyllyreikään. Kiihottavaa.

Käännyin ja laskeuduin Erkan päälle. Erkka pyöräytti meidät ympäri ja jouduin alle. Levitin jalkojani ja tunsin paksun patukan menevän sisääni. Kiedoin jalkani Erkan lanteille ja vastasin jokaiseen Erkan työntöön. Nostin lanteita ja tunsin miten kulli törmäsi pohjaan. Ei kipeästi ottaen vaan rajusti kumminkin. Puristin lihaksiani Erkan ympärille. Tunsin miten kulli vetäytyi puristuksesta ylös ja taas alas. Hieman voihkaisin joka töytäisyllä, mutta en kivusta vaan ihanasta tunteesta. Olin märkä, valuvan märkä. Tunsin miten valuin pakaroiden välistä lakanoille. Alapääni päästi ääniä enkä hävennyt niitä. Se aika oli ohi. Erkka painoi aina vaan lujaa ja vaativasti. Huohotti korvaani ja minä hänen olkaansa. Hikiset kehomme liukastelivat ja tunsin rintojeni muljahtelevan vartaloittemme välissä. Mutta niin ihanaa oli. Miten Erkka jaksoikin? Ihanaa. Kunnes sitten tunsin vieläkin ihanamman tunteen. Sen orgasmin tulon tunteen ja sitten sen tulon. Räjähtävänä ja kivuliaana, mutta niin taivaallisena. Tärisin ja reisissäni pakonomainen puristus. Erkka hiljensi ja odotti tärinäni laantuvan. Hetken olimme ja huohotimme, vartalot kuumina ja märkinä.

Rutistin Erkkaa ja niin alkoi taas hellä liike sisälläni. Nautin ja olin. Silmät ummessa vastasin työntöihin, mutta nyt rauhallisemmin. Oikeasti oli pääni tyhjä kaikesta muusta paitsi nautinnosta ja hiljaa hiipi uusi orgasmi. Se on minulla aika herkässä sen ensimmäisen jälkeen, sen tulon huomasi myös Erkka. Hän kiihdytti liikkeitään ja nyt olimme jälleen kovassa rakastelussa. Se oli sitä panoa. Tunsin Erkan työntävän hirmuisen syvälle ja sitten vetävän ulos. Minulla sykki taas ja olin orgasmin kourissa. Tunsin tulikuuman roiskahduksen rinnoillani ja vatsallani. Se oli Erkan lahja minulle. Erkka laskeutui päälleni ja spermat levisivät ihoillemme. Makasimme hiljaa.

Nyt alkoi jokin kolkutus aivoissani. Mitä olin mennyt tekemään. Mitä olen tehnyt aviomiehelleni. Nousin ylös ja menin suihkuun. Erkka tuli myös, mutta pyysin olla yksin. Oli paha mieli. Paha mieli siitä, että oli ollut hyvä olla hetkiä tuntemattoman kanssa. Pesin itseni ja kuivasin Erkan pyyhkeeseen. Puin päälleni, ne märät pikkaritkin. Astuin ulos kylppäristä ja katsoin Erkkaan. Oli hän ihana mies. Menin ja halasin häntä. Olin varmaan surullisen näköinen, niin oudosti Erkka minua katsoi. Kerroin, että meillä oli keskenämme ollut hyvä hetki, mutta nyt minun on mentävä, ja että emme enää näissä merkeissä tapaa. Muistoissa vaan. Erkka ymmärsi ja niin poistuin.

Olen elänyt hirveissä tunnontuskissa jo kuukausia. Aina kesästä lähtien. Mieheni ja minun välilläni on jotain tapahtunut. En tiedä onko se hyvää vai pahaa. Aina pikkuriidan alkaessa tulee niin ahdistunut olo.

Yksi kommentti viestissä: “Lapsellinen syrjähyppy”

  1. mapidin says:

    Pettäminen on hauskaa ihan juuri sillä hetkellä, mutta sitten… yhtä helvettiä. Taisi tälläkin nuorella naisella olla omatunto koetusella ja elämä sekaisin pitkän aikaa. Mukava tarina, ja kyllä tämmöistä tapahtuu.

Kommentoi

top