search
top

Idoli ainesta

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (18 votes, average: 3.17 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tämä novelli on täysin fiktiivinen ja tarkoitettu fantasioinnin jatkeeksi. Tämä on toinen koskaan kirjoittamani novelli ja Anna A. novelli on kirjoittettu pari vuotta tämän jälkeen. Jos tykkäät, kirjoita palautetta.

Miia oli pienikokoinen 19-vuotias lukiolaistyttö, jonka intohimona oli jo kymmenvuotiaasta asti ollut laulaminen. Hän oli myös hyvä koulussa ja pojat olivatkin haukkuneet häntä hikeksi. Itse hän piti itseään varsin älykkäänä, eikä siis harmistunut paljon hikke-nimittelystä. Ainoa harmittava asia siinä oli, ettei Miia ollut vieläkään löytänyt kunnon poikakaveria itselleen. Hänen mies/poika ihanteensa oli lihaksikas, urheilullinen ja häntä suurikokoisempi mies, joka kuitenki olisi myös älykäs, mahdollisesti yliopistoainesta. Sopivia ehdokkaita ei ollut kuitenkaan löytynyt sillä, vaikka Miia oli varsin kaunis, hän ei juurikaan meikannut ja vahvasankaiset silmälasit piilottivat hänen luonnonkauniit piirteensä. Lisäksi ainoa paikka, jossa Miia poikia tapasi, oli lukio, hän kun piti itseään liian älykkäänä lähtemään ryyppäämään. Lukion urheilijapojat taas kiinnittivät huomionsa vain pissiksiin, joiden kanssa pääsi sänkyyn jo ekoilla treffeillä. Miialla oli myös pihtarin maine, eikä hän siis ollut seurustellut kuin muutaman nörtin kanssa, joten neitsyyskin oli vielä tallella. Viimeisin suhde oli päättynyt jo kuukausi sitten ja vaikka Miia tavallaan tiesikin olevansa fiksu ja säästävänsä itseään sitä oikeaa varten, hän olisi kuitenkin halunnut jo kokeilla muutakin kuin varovaisia suudelmia, luokan muilla tytöillä kun tuntui seksisuhteita olevan vaikka muille jakaa.

Miia oli siis keskittynyt opiskeluun ja rakkauslaulujen laulamiseen heleällä äänellään. Vanhempien ehdotuksesta Miia oli myös osallistunut Idols-tv-ohjelman koelauluihin vaikka niitä hieman teennäisinä pitikin. Koelaulut eivät kuitenkaan sujuneet niin kuin oli tarkoitus, eikä Miia otettu ollenkaan jatkoon. Hän pystyi kyllä laulamaan kauniisti ja paremmin kuin moni jatkoon päässyt, mutta esiintyminen oli hyvin ujoa ja epävarmaa. Pari päivää sen tv-ohjelman esittämisen jälkeen Miia oli kuitenkin saanut puhelinsoiton kilpailevalta levy-yhtiöltä, joka halusi häneltä yllättäen äänitetyn koelaulu-demon. Niinpä Miia oli sopinut tapaamisen studiolla ja valmistautui siihen kuumeisesti.

Mennessään studiolle hieman etuajassa Miia koko ajan katseli itseään taskupeilistä ja yritti korjata meikkiään, jota hän poikkeuksellisesti oli laittanut tätä tärkeää tilaisuutta varten. Silmäluomissa oli hieman turkoosia kimalletta, ripsiin oli kulunut ehkä liikaakin kajalia ja huulet oli värjätty vaaleanpunaisella kimalle huulipunalla. Vaaleat hiukset, joissa oli oransseja raitoja, olivat pidikkeellä kiinni takaraivolla. Vaatetustakin Miia oli miettinyt kovasti, vaikka periaatteessahan studiolla haluttiin kuulla vain hänen ääntään eikä ulkonäöllä pitäisi olla niinkään paljon merkitystä kuin Idols-kisassa. Hän oli jopa harkinnut silmälasien kotiin jättämistä, mutta oli kuitenkin päätynyt pitämään ne nenällään. Vaatetus oli vaaleanpunaiset lenkkarit, kireät mustat liituraita housut, jotka hänestä korostivat pientä pyöreää pyllyä ehkä liikaakin, rento punainen neulepusero, jonka alla valkoinen isältä lainattu kauluspaita ja siis vielä mustasankaiset silmälasit silmillä. Ohikulkijoista hän näytti varsin herkulliselta sihteerin ja teinitytön risteytykseltä ja monen nuoren miehen pää kyllä kääntyi kun Miia tepasteli ohi.

Löydettyään studion Miia oli joutunut odottamaan ovella niin kauan, että alkoi jo miettiä oliko tullut ollenkaan oikeaan paikkaan ja aikaan. Lopulta varsin komea, ehkä kolmekymppinen tummahiuksinen mies oli tullut ovelle ja pahoitellut syvästi viivytystä. Mies sai perhosten määrän Miian mahassa kaksinkertaistumaan, hän oli lihaksikas, tyylikkäästi pukeutunut, varmaan 20 senttiä Miiaa pidempi ja puhuikin ihanalla syvällä, hieman vieraan korostuksen omaavalla äänellä, nimi oli Thomas. Lyhyen paikkojen esittelyn aikana Miia tapasi tytön, jonka demo-vuoro oli ollut ennen häntä. Tyttö oli puoliksi aasialainen ja Miian mielestä valitettavasti paljon häntä kauniimpi, juuri sellainen teinipissis joita hän ei voinut sietää. Onneksi tyttö vaikutti jotenkin väsyneeltä ja lähti nopeasti pois paikalta. Äänityskoppiin mennessään Miia oli riisunut kenkänsä ja joutuisi kohta riisumaan neuleensakin, häntä kuumotti ja hikoilutti kauhesti, tuntui kuin kopissa olisi ainakin 30 astetta lämpöä. Alussa lauluääni ei meinannut toimia jännityksestä johtuen, mutta tehtyään uuden äänenavauksen ja lopulta riisuttuaan neulepuseronsa Miiasta tuntui että lämpötila helpotti ja hän alkoi kunnolla laulaa eri kappaleita. Thomas oli koko ajan kannustava, kehui Miian ääntä, sekä myös ulkonäköä ja tyylitajua. Miiasta tuntui kuin hän olisi rakastumassa komeaan äänittäjään ja kun hän kuvitteli osoittavansa laulujen sanat Thomasille, löytyi niihin paljon enemmän tunnetta, kuin kotona harjoitellessa.

Kahden tunnin studioajasta puolitoista tuntia sujui yhdessä hujauksessa ja Miia pisti kaiken peliin, että voisi ainakin tavata tuon ihanan äänittäjän vielä uudestaan. Laulaessaan t.A.T.u:n sanoin: “Show me love, show me love ’till I’m screaming for more”, Miia tunsi kuinka hänen alapäänsä alkoi kostua Thomasin tuijottaessa häntä ja kappaleen loputtua hän punastui vahvasti, toivoen kuitenkin ettei mies huomaisi mitään. Niinpä Miia vaati saada pitää taukoa ja käänsi päänsä kohti takaseinää posket kirkkaan punaisina. Hän ihmetteli mistä kaikki johtui, yleensä hän oli hyvin laskelmoiva eikä tällainen pikkulikka. Ritarillisesti Thomas tuli koppiin tarkistamaan Miian vointia. Miehen käden hipaistessa Miiaa kylmiä väreitä kulki pitkin selkärankaa ja varpaat käpristyivät. “Se menee tosi hyvin, voisit ottaa tuon äskösen kappaleen vielä uudestaan. Mä voin seistä täällä sun takana, niin sun ei tarvii laulaa noita sanoja kellekän erityisesti”, Thomas sanoi ohjatessaan Miian takaisin mikrofonin ääreen. “Anna vaan musiikin viedä sua, voit vaikka vähän tanssia mukana, hyvin se menee joka tapauksessa”. “Njoo, mää yritän”, Miia lupasi, vaikka perhoset olivat palanneet nyt kun mies seisoi käsivarren mitan päässä hänestä. Miia antautui musiikin vietäväksi ja keinahteli puolelta toiselle laulaessaan. Vaikka pää pysyikin suhteellisen kylmänä, Miian alapää tuntui kostuvan lisää, kun hän kuvitteli Thomasin katseen niskassaa tai vielä pahempaa, takapuolellaan. Siinä miehen katse itse asiassa lepäsikin, hän oli jo pitkään odottanut sopivaa tekosyytä päästä katsomaan tämän uuden teinitytön kireää pyllyä. Kappaleen loppuessa Miia hätkähti huomatessaan pakittaneensa kuin transsissa suoraan miehen syliin.

Hymyillen Thomas piti toisella kädellään kiinni tytön kapeasta lantiosta ja hiveli toisella kaunista, sileää niskaa. “Tyttö sinä olet tähti”, Thomas kuiskasi aivan korvan juuressa ja jatkoi, “todella kuuma pakkaus; sun kroppas on niin kaunis, yhtä kaunis kuin lauluäänikin, kasvot juuri sopivan viattomat ja nuo lasit luo kivan kontrastin meikattuihin silmiin, sun hiuksetkaan ei paljon nätimmin vois olla ja sitten vielä tuo sinun pieni, söpö pyllysi, jota korostat tanssiessasi.” Miia oli aivan häkeltynyt ja sai vain vaivoin mumistuksi, “Kiitos”. Hän seisoi siinä vieraan miehen syleilyssä ja tunsi kuinka kokeneet kädet hyväilivät hänen niskaansa ja lantiota. Hän tunsi Thomasin tihenevän hengityksen korvassaan ja oli myös aavistavinaan jonkin kasvavan miehen farkkujen sisällä vasemmassa puntissa hänen kiinteää takareittään vasten.

Toinen käsi lähti nousemaan ylös kylkeä pitkin toisen vapauttaessa hiukset pidikkeestä. Kädet tuntuivat niin hyvältä, ettei Miia voinut kuin seistä paikallaan miehen hyväilyn kohteena. Thomas suuteli varovasti tytön niskaa ja korvaa. Kosketteli herkkiä kohtia kielellään ja huulillaan samalla, kun siirsi toisen kätensä Miian etupuolelle ja ryhtyi avaamaan varovasti mutta nopeasti paidan nappeja. Paidan levähtäessä auki ja Miian pienten rintojen paljastuessa mustissa pitsiliiveissä käsi siirtyi salamana oikeanpuoleiselle rinnalle ja puristi sitä kokeilevasti. Nyt Miia vasta tajusi mitä on tapahtumasssa ja mumisi “Älä, ei me voida tehdä sitä. Sähän oot mua kymmenen vuotta vanhempi, enkä mä edes tunne sua.” “Haluatko sä tyttö todella olla tähti ja idoli?”, kuului pehmeä vastaus kurvan juuresta. “Pienellä yhteistyöllä mä voi varmistaa, että sä saat levytyssopimuksen eikä kukaan muu niistä kymmenestä muusta nätistä tytöstä, jotka on kutsuttu tekemään demoja.”, Thomas jatkoi suostuttelevaan, mutta myös hieman käskevämpään sävyyn. Kun Miia ei saanut sanaa suustaan, miehen käsi jatkoi toimiaan ja irrotti rintsikat, huulten yhä hyväillessä kokemattoman tytön niskaa. Miia tunsi alapäänsä jo alkavan kastua ja, vaikka hän oli kokoajan salaa halunnut juuri tätä, käski pieni järjen ääni lopettamaan vielä kun mahdollista.

Thomas käänsi pienikokoisen tytön ympäri, kumartui ja suuteli tätä suulle. Miia tunsi itsensä täysin voimattomaksi ja samalla ihanan kiihottuneeksi. Suudelman jatkuessa toinen käsi jatkoi rintojen kopelointia ja toinen siirtyi puristamaan kiinteää, puolipallon muotoista pyllyä. Miia tajusi Thomasin kalun olevan varsin iso, sillä hän tunsi sen reittään vasten ja syke tuntui selvästi farkkujen läpi. Käsi läpsäytti toista pakaraa aiheuttaen inahduksen ja siirtyi jalkojen väliin. Housujen kankaan läpikin tuntui märkä pillu, joka huusi jotakin kovaa sisäänsä. Miian käsi ohjattiin miehen housuille, jolloin hän sai hyväillä kalua farkkukankaan läpi. Kun mies ryhtyi avaamaan Miian housujen vetoketjua, pääsi tytöltä vaikerrus, “Ei.. ei.. ei me voida tehdä tätä, mä oon vielä neitsyt”. Tunnustus tuli hiljaisella äänellä, mutta Thomas selvästi kuuli sen, sillä tuon komean miehen katse muuttui jotenkin ilkikuriseksi ja hän virnisti, “Vai on meidän idoli vielä neitsyt, sen parempi. Olisit sä Idols-kisassakin neitsyytes menettäny, jos olisit tosissas halunnu voittaa. Nytpähän vain koet ekan kertas alle viiskymppisen miehen kanssa, jolla ei ole sairaita mielihaluja, kuten joillain levy-yhtiöiden pomoilla. Se on kuule pieni hinta kaikesta kunniasta, jota voit saavuttaa ja mieti kuinka kaikki nuoret pojat näkee susta märkiä unia kun sää esiinnyt lavalla.”

Estääkseen vastaväitteet Thomas suuteli mutruun menneitä huulia, tällä kertaa kiiheämmin ja puristeli samalla epäröivän teinitytön pakaroita. Kiiman täyttäessä hänen mielensä Miia alistui kohtaloonsa menettää neitsyys tuntemattomalle äänittäjälle ja sai miehen housut pudotettua nilkkoihin. Hänet painettiin polvilleen miehen jalkovälin eteen ja tärisevin käsin hän poisti mieheltä bokserit. Suuri ja märkä kyrpä pompahti meikatuile kasvoille ja tahrasi silmälasien toisen linssin. Miehen kädet siirtyivät tytön hiuksiin ja ohjasivat maalattua suuta kohti kyrpää. Paisunut terska liukui Miian vaaleanpunaisten kimaltavien huulten välistä suuhun, jolloin kokemattoman tytön kieli alkoi varovasti leikkiä sen kanssa. Pienellä voimankäytöllä mies pakotti Miian ottamaan suuhunsa koko kalun ja kurkkuun osuessaan se aiheutti yökkäysreaktion. Miia ei kuitenkaan oksentanut vaan ryhtyi ottamaan suihin ”unelmiensa prinssiltä”. Posket pullistuivat kalun työntyessä syvälle suuhun ja hieman suolainen maku täytti tytön suun. Mies suorastaan runkkasi kaluaan teini suulla liikuttaen päätä nopeasti edes takaisin pitäessään hiuksista kiinni. Miia käänsi katseensa anovana ylöspäin ja tuijotti huoramaisen avuttomasti suurilla meikatuilla silmillään lasiensa läpi Thomasia. Kovin kauaa tätä ei ehtinyt jatkua kun Thomas kiskaisi Miian pään kauemmas kyrvästään. Tyttö oli niin kiihkoissaan, että yritti vieläkin nuolla kielensä kärjellä terskaa, mutta Thomas halusi tulla aivan toiseen paikkaan kuin kasvoille.

Hän ohjasi Miian lattialle makaamaan ja kiskaisi tämän housut pois. Miia makasi selällään lattialla ja tunsi kuinka miehen kädet koskettelivat varovasti hänen neitseellistä pimppaansa. Aluksi sormet pyörivät pikku alushousujen läpi klitoriksen päällä ja kun Miia oli jo pyytämässä kalua sisäänsä, revittiin hänen pitsialushousunsa pois. Vaalea karvatupsu vaon ympärillä oli aivan märkä ja sormet liukuivat kevyesti häpyhuulten välistä sisään ja ulos. Samalla Thomas liikkui polvillaan lähemmäksi tuon pienen herkkupalan jalkoväliä. Miia oli kiimassaan unohtanut täysin kaikki estot ja yritti selkä kaarella työntää itseään lähemmäs kyrpää, joka kohta veisi hänen viattomuutensa. “Säähän oikee pikku kiimapillu oot”, Thomas tokaisi virnistäen. Kalu oli jo aivan häpyhuulilla, kun mies päätti vielä vähän kiusoitella tyttöä. Hän hieroi terskaa klitorikseen ja taputeli kalullaan sisäreisiä, ajaen molempia yhä suurempaan kiihkoon. Lopulta mies otti tukevan otteen Miian kapeasta lantiosta ja kaarelle taipunut, itseään tarjoava tyttö sai vihdoinkin mitä halusi.

Aluksi terska luikahti liukkaasta raosta sisään ja vähitellen koko kyrpä työntyi neitseelliseen teinipilluun. Miia tunsi kuinka hänen pillunsa täytettiin ääriä myöten ja voihki sekä kivusta että nautinnosta. Pitkä kulli ängettiin aivan pohjaan asti ja sitten Thomas alkoi rytmikkään nussimisen. Koko Miian vartalo heittelehti ja vääntyili miehen himokkaassa käsittelyssä. Hän oli monesti unelmoinut kuinka lyötäisi pian unelmiensa rakkauden ja antaisi tälle neitsyytensä kauniisti ja romanttisen arvokkaasti. Nyt häntä kuitenkin nussittiin kuin viimeistä päivää jonkin tuntemattoman pikku äänitysstudion lattialla ja seksikumppani oli kymmenen vuotta vanhempi mies, josta Miia ei tiennyt muuta kuin etunimen. Thomas taas pystyi nauttimaan tilanteesta aivan toisella tasolla, eikä hän säästelyt pikku teinihuoraansa läpsimiseltä ja kovakouraisilta otteilta.

Parasta kykyjenetsijän ammatissa oli ehdottomasti näiden nuorten tyttöjen “kyvyt”, eikä huomenaamulla tarvitsisi selitellä tytöille kuinka suhde ei voikaan jatkua ja kuinka ainoa asia, jota Thomas oikeasti oli tytöltä halunnut oli kireä pillu. Jatkettuaan naintia viitisen minuuttia mies nosti Miian kontilleen ja työnteli nyt takaapäin kyrpäänsä tähän söpön seksileluunsa. Taipuisa selkä oli kaarella ja suloinen perse pystyssä, valmiina ottamaan sisäänsä mitä tahansa. Miian täytyi upottaa kyntensä mattoon pystyäkseen kestämään hekuman ja kivun. Mies ryhtyi leipomaan käsillään hänen pyöreitä pakaroitaan ja kiihdytti koko ajan tahtia. Tytön pää heittelehti villisti puolelta toiselle miehen voimakkaiden työntöjen tahdissa. Intohimon ja kiihkon huudahdukset täyttivät kopin, kun orgasmi lähestyi. Mies seivästi Miiaa isolla kyrvällään yhä uudestaan ja uudestaan. Tyttö oli päässyt yli kivusta ja kiljui nautintoaan kauniilla äänellään. Orgasmi sai Miian kehon vavahtelemaan ja äänen muuttumaan kimeämmäksi. Hän tunsi kuinka mies tyhjensi valtavan lastinsa pikku pilluun tehden vielä viimeiset työnnöt. Sitten Thomas nousi ylös ja käveli Miian pään viereen. Hän laskeutui tytön rinnan päälle, työnsi nopesti veltostuvan kalunsa tytön punaisten huulten välistä suuhun ja käski Miiaa nuolemaan sen puhtaaksi. Voipunut tyttö totteli ja jäi hetkeksi makaamaan kaikkensa antaneena lattialle.

Thomas keräsi nopeasti vaatteensa ja sanoi Miialle, “Kiitos, olit todella hyvä pikku teinilutka ja nussisin sinua mieluusti myös tuohon söpöön, pyöreään perseeseesi, mutta työt kutsuvat. Kerääpäs vaatteesi ja mene vessaan vähän siistimään itseäsi.” Vaikertaen Miia totteli ja ontui vessaan, pillu yhä spermaa valuen. Muutaman minuutin päästä hän tuli ulos lasit yhä hieman tahraisina ja pörrössä olevat hiukset kiinnitettynä päälaelle. Samaan aikaan sisälle studioon astui seuraava koe-esiintyjä. Hän oli latinalaiselta näyttävä pitkä nuori nainen, jonka tummat kiharat hiukset ulottuivat puoleen selkään. Naisella oli päällään aivan liian lyhyt minihame ja polveen ulottuvat koreakorkoiset nahkasaappaat sekä toppi, joka jätti pyykkilautavatsan näkyviin ja korosti rintoja, jotka olivat monta numeroa suuremmat kuin Miian pikku tisut. Hän joutui tosissaan tekemään työtä peittääkseen kateellisuutensa, vaikka Miia oli juuri kokenut elämänsä aktin, kauniin naisen varmasti keräämä huomio olisi kelvannut Miiallekin. Thomas iski Miialle silmää kätellessään naista ja ohjasi jo käytetyn tytön ulos luvaten ottaa vielä yhteyttä. Kotimatka sujui huonosti, kävely oli hankalaa suuren kyrvän riehuttua tytön sisällä ja pää oli täynnä ajatuksia: Oliko neitsyyden menetyksestä ollut mitään hyötyä, oliko hän nyt yhtä huono ihminen kuin hänen halveksimansa teinipissikset jotka jakoivat pillua huolettomasti, oliko hän nyt huora?

Kommentoi

top