search
top

Sormessa pimpintuoksu

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (26 votes, average: 2.92 out of 5)
Loading...

Tuoksuu se tyttösenkin pimppi. Istuin sormi nenän alla ja nuuhkin. Oli tylsääkin tylsempi hissantunti menossa. Yhtä tylsiä olivat olleet edellisetkin kaksi tuntia kemiassa. Oppimisen kannalta siis. Ei muuten.

Meillä oli semmoinen lepsu opettaja kemiassa ja senpä vuoksi tehtiin melkein mitä tahdottiin oppituntien aikana. Tavaksi oli tullut, että viereeni tuli aina yksi Terhikki. Niin nytkin. Pulpetista oli nostettu kansi ylös ja sen takana kuherreltiin. Puristelin Terhikin rintoja ja suhisin korvaan. Pikkuisen kiemurteli vierustoverini, mutta ilmiselvästi piti kaikesta. Minulla seisoi ja aika jykevä on kuusitoistavuotiaan seisokki. Pujottelin sormia Terhikin paidan napituksen välistä rinnoille. Pullautin yhden rinnan ulos kupistaan ja leivoin sitä. Teki mieli vähän imaista nänniä, mutt’en uskaltanut. En nyt ihan koulutunnin aikana. Olin sitä Terhikille tehnyt jo aiemmin eräällä kulttuuriretkellä Tampereelle tilausajobussin takaosassa. Mutta nyt tyydyin puristelemaan ja nauttimaan tunteesta joka tuntui pakkottavana sykkeenä farkuissa. En tosin muista, oliko minulla silloin farkut vai mitkä, mutta so what. Toisella kädellä hivelin T:n kättä ja sormia. Hän tuntui pitävän siitä. Aina välillä oli kurkittava pulsankannen yli opettajaa, mutta siellä se paasasi taululla selkä kohti luokkaa. Ei maikkaa kiinnostanut luokan toimet saati takarivin muhinat. Emme olleet ainoat pikkukivaa pitäviä oppilaita.

Iski rohkeus ja vein Terhikin käden hiljaa alas housuilleni, siihen kovan kullin kohdalle. Eikä Terhikki vastaankaan pannut. Tunsin miten hän varovasti puristeli ja tunnusteli patukan kokoa ja kovuutta, pieni puna poskilla ja pälyillen hämmentyneenä ympärilleen, ettei vaan kukaan näkisi. Minä hipelöin kuumaa rintaa ja aivoni raksuttivat ja suunnittelivat miten pitäisi menetellä, että pääsisin kokelemaan himoitsemaani Terhikin pimppiä. En löytänyt muuta ratkaisua kun rohkeasti vaan viedä käsi hameen alle ja ujuttaa sormi lahkeeseen ja siitä sisään ja perille.

Niin tein ja menin rohkeasti hameen alle. En nyt tietenkään helmaa hampaisiin nostanut vaan huomaamattomasti ujutin käden alle ja reidelle. Ihmettelin hieman kun Terkikki ei tuntunut ollenkaan vastustavan. Etenin ylemmäs kohti sitä aarretta ja käsi oli aivan siinä päällä. Terhikki tuntui puristavan reisiään tiukemmin yhteen, mutta ei työntänyt kättäni pois. Ujutin sormen pikkareihin, ja sitten toisenkin sormen. Koko käsikin oli lopuksi Terhikin housuissa. Tunsin hieman karheahkon karvoituksen. Ei sitä paljoa ollut, mutta oli kuitenkin. Varovasti Terhikki levitti jalkojaan ja niin pääsin sormin tunnustelemaan hänen häpyhuuliaan. Ne olivat kuumat ja pulleat. Hiljaa ujutin sormeani sisään huulien väliin ja tunsin miten märkä se oli. Liikuttelin sormea sisään syvemmälle ja pumppasin edestakaisin. T oli levittänyt reisiään hieman enempi ja käteni mahtui hyvin sinne operoimaan. Terhikki puristeli edelleen kaluani ja huokui ja oli aavistuksen hengästynyt.

Jossain vaiheessa Terhikki päätti, että nyt riitti ja otti kätensä pois housuiltani, otti ranteestani kiinni vetäen käteni pois hameen alta. Ei hän vihainen ollut, mutta ajatteli varmaan, ettei nyt voi pidemmälle kuitenkaan mennä. Ja niinhän se tietenkin oli. Kohta tunnitkin loppuisivat.

Siinä hissantunnilla siis istuin ja nuuskin pimpintuoksua. Se oli ensimmäinen kerta kun sen tuoksun tunsin. Nykyään varmaan nuoret jo nuuskii paljon varhaisemmassa iässä, mutta se oli silloin.

2 kommenttia viestissä: “Sormessa pimpintuoksu”

  1. kailin44 says:

    Lisää tällaista,hyvä!

  2. Panija says:

    Tosi hyvä, jatka kirjoittamista.

Kommentoi

top