search
top

Softisti seksiä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (16 votes, average: 3.25 out of 5)
Loading...

Sänky oli leveä. Lähes sama kuin sen pituus. Se oli kolmikymppisen naisen, Riinan. Tämä ujo ja viehättävä Riina oli kymmenkunta vuotta sitten ilmestynyt työtoverikseni. Jostain keski-Suomesta oli tyttö kokemattomana tullut kaupunkiin. Nyt, kymmenen vuotta myöhemmin olin hänen kotonaan. Kivitalon yksiössä. Viehättävä naisen asunto. Meillä oli aina mennyt jutut ja tehtävät keskenämme hyvin. Vaikka Riina oli äärimmäisen ujo ja arka, niin jotenkin hän luotti minuun. Olin hänen puheistaan saanut käsityksen, ettei hän paljoa seurustelukokemusta omannut.

.
Kesä oli kuuma ja lomat menossa. Olimme tavanneet kaupungilla. Istuskelleet kahviloissa, niiden terasseilla ja puiston penkeillä. Kävelleet ja kertoilleet juttuja. Aika kului ja huomasin, ettei ollut enää muuta mahdollisuutta kotiin menoon kuin taksi. Mutta ei, Riina sanoi: “Tulet minun luo. Luotan sinuun, ja kavereitahan ollaan”. Ja niin siinä kävi, että olin Riinan vieraana.

Emme enää aikoneet valvoa kesäaamuyötä, vaan ajatus oli jo nukkumisessa. Punastellen Riina kertoi, että meidän on nukuttava samassa, leveässä sängyssä. Muuta paikkaa ei ole. Se ei minua haitannut. Punastellen Riina kertoi, että hän nukkuu aina alasti, ja varsinkin näin kesäkuumalla. Sehän sopi minulle, sillä niin minäkin tein. Eikä muuta mahdollisuutta minulla olisi ollutkaan, sillä kesällä en käytä kalsareita, enkä näin ollen olisi kumminkaan nukkunut farkut jalassa.

Hämärässä ujuttauduimme vain lakanoiden alle. Hiukan ujostellen ja vältellen katseita toistemme vartaloihin. Päätin, etten ala lähentelemään ja pilaamaan mukavaa työtoveruutta. Silmät suljettuina odotin unta ja kuuntelin Riinan hengitystä. Tunsin hänen tuoksunsa ja kuulin miten hengitys Riinalla muuttui. Jo puolisen tuntia olin odotellut unta kun huomasin ja kuulin pientä kahinaa. Tunsin sormien arasti tunnustelevan käsivarttani. Varovasti niiden liikkuvan rinnalleni. Kämmen liukui kohti palleata, hitaasti ja varovasti alemmas. En ollut huomaavinani, mutta tunsin liikahtelua myös patukassani. Heräämistä ja odotusta vieraan käden kosketuksesta. Riinan käsi liikkui varovasti vatsan yli aina alemmaksi ja pysähtyi. Tovin oli paikallaan ja sitten, olisiko ollut pikkusormi joka ojentui kohti kuumottavaa terskaa. Tunsin miten hienon hieno sipaisu kävi sen yli. Kullini liikahti ikäänkuin tervehdykseen. Riina kokeili jo muillakin sormin. Puristi vartta ja tunnusteli, liikutteli esinahkaa ylös ja alas. Luuliko hän että nukun? Kuiskasin, että jatka, tuntuu ihanalle.

Riinan tutkimusmatka jatkui. Hän oli noussut istumaan vierelleni ja siirtänyt lakanan pois päältäni. Molemmin käsin hän seikkaili vartalollani. Kivekset tuli koiteltua moneen kertaan. Varovasti ja hellästi. Huuletkin kävivät antamassa oman tervehdyksensä patukalleni. Hän otti käteni ja vei sen omaan, kuumaan syliinsä. Tunsin siistin karvoituksen, lyhyeksi leikatun ja rajatun.Häpyhuulet olivat paljaat ja sileät. Samoin matka huulista perimmäiseen aukkoon.

Riina oli jo rohkaistunut ja piti suussaan koko terskaa. Nuoli välillä vartta ja kivespussia. Ja sitten hän tarrasi kaulaani ja suuteli minua. Siirtyi huulilleni ja tunsin kielen. Se oli ensimmäinen kerta tänä kymmenen vuoden aikana jona olimme tunteneet. Hän veti minut päälleen ja niin rakastelimme. Totesin, ettei se ensimmäinen kerta Riinalle ollut.

Oikeastaan loppuloma meni meiltä oikein mukavasti, sillä hellettä riitti. Syksyllä töissäkin olimme kuin ei mitään. Me aikuiset ihmiset.

Yksi kommentti viestissä: “Softisti seksiä”

  1. Teuvo says:

    Nyt olit huono. Olet hyvin eroottinen nainen, mutta älä yritä mennä miesten puolelle. Kirjoitasiitä, missä olet hyvä. tepa

Kommentoi

top