search
top

Mukava pano sekin

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (36 votes, average: 3.61 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Joa en minä, niin sitten joku muu.

Eräässä Suomenlahden saaressa vietettiin yhdistyksemme kesäjuhlaa. Saaressa oli iso huvila. Tosi iso 1900-luvun alun tyypillinen rakennus. Sitä vuokrattiin eri tarkoituksiin ja omistaja taisi olla jokin lähikunta. Saunakin oli rannalla, ja pitkä kivilaituri johon veneitä useita kiinnitettynä.

Kesäjuhlat siis menossa. Naisia ja miehiä yhteisessä ilonpidossa. Kaikki tuttuja tai ainakin puolituttuja keskenäään. Saunottiin ja ilakoitiin, uitiin jne. Sitä normi tissuttelua ym. Iltanuotio ja jutustelua, sisällä talossa musiikkia ja tanssia.

Iltayöstä, jo hämärässä kävelin rannalla ja etsiskelin vaimoani. Johonkin se vaan oli kadonnut. Oli alkanut tekemään mieli vähän lämmintä naisenvartaloa ja siksi vaimoa jo kaipailin. Kävelin laiturille ja silloin eräästä veneestä pilkahti vaalea pörröpää kajuutan ikkunassa. Hetken kuluttua kyseinen pörröpää tuli ulos kannelle ja pyysi istahtamaan viereensä kannelle. Ihan vaan viiniä maistamaan. No minähän istahdin. Oli rouva semmoin puolituttu, näppärän näköinen ja varmaan kaikella tavalla hyvä. Sanotaan nyt nimeksi Maija. Maija hiukan katkerana valitti sitä, että oma ukko oli seurustellut viskinsä kanssa liikaa ja sammuneena makasi nyt kajuutassa. Itse Maija sanoi suoraan, että häntä panettaa. Siitä se minun patukkani heräsi kun Maija sanoi olevansa valmis mihin vaan ja missä vaan.

Löysimme itsemme ohjaushytin sohvalta. Mies kuorsasi kajuutassa. Maija oli tosi aktiivinen ja hetkessä hän oli kuorinut housuni nilkkoihin. Tarttui kaluuni venyttellen esinahkaa terskan yli ja veteli taas alas. Kevyesti puristeli kivespussia ja hetkessä oli jo toinen kives hänen suussaan ja sitten vaihto. Sormi hyväili peräaukon ympäristöä. Sitten koko patukka suuhun ja kunnon imu. Tunsin hampaiden näykkivän ja kielen pyörivän terskalla. En voinut muuta kuin nojautua taaksepäin ja nauttia.

Sitten Maija otti ja nousi, sipaisi shortsinsa alas ja paidan pois. Nyt nainen oli täysin alasti. Hän istahti syliini. Käsi otti vaativasti kalun haltuun ja ohjasi sen märkään ja kuumaan syliin. Hänen imevä liikkeensä ikäänkuin imi koko patukan syvälle pohjaan asti. Maija osasi konstit. Tunsin miten sykkivä kulli kuumeni, paisui aina vaan. Sille ainakin tuntui. Otin Maijan rinnat käsitelyyn, suutelin niitä ja imin. Puristelin käsin ja huohotin. Alitajussani vilahteli pelko Maijan miehen heräämisestä ja sanoinkin siitä Maijalle. Mutta ei kuulema pelkoa. No hyvä, annoin mennä ja niin antoi myös Maijakin. Hetken kuluttua olimme ihan normaalissa rakasteluasennossa ja minä pumppasin. Maija inisi ja vastasi joka työntöön.

Pikaisesti hoidimme tämän luonnollisen toimituksen. Minulta tuli kuumat sylkäisyt Maijan vatsalle ja rinnoille. Siihen Maija käsin levitti spermat. Sanoi olevan ihana tunne sen kuivuessa iholle ja ikäänkuin kiristyvän. Lupasi nukkua alasti miehensä vierellä ja toivovansa miehenköriläänsä tuntevan rakastelun ja sen nesteitten tuoksun herätessään.

Se oli sitten hyvää yötä ja menin pari venettä edemmäksi omaan lasikuituiseen. Siellähän se vaimo nukkui.

Yksi kommentti viestissä: “Mukava pano sekin”

  1. henrikki says:

    Mukavaa. Tuttua touhua. Palasivat mieleen vanhat muistot.

Kommentoi

top